80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Vicdansiz budala:84::84::84:

Enaaam totom yapisti Pc koltuguna resmen
Ben azicik tepiniyim, yada mekik cekiyim ne biliyim bi ise yariyim
Hayirli uykular, iyigeceler kizlar

ince topuklu platform ayakkabılarım vardı ayağımda tam görünmemiş

fotolarım bunlar hanımlar merak edenler için

herkes benden bu inceliğin formülünü istedi ama vermedim buranın adresini

bu arada elbisem 38 beden isteyen gidip denesin koton'dan aldım

eteğimin askıları, sırtı çapraz geliyor, çekmiştim ama annem yüzün görünmüyordu diye silmiş :))) ne ilsin kadın buraya ekleyeceğimi :))

Son düzenleme:

Fayyyyyyt fayyyyyyt fiiiivvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
yavrum benim beaaaaaaa
Bu ne güzellik kuuu, bu ne endam, bu ne zerafetttt
Rabbim esirgesin heyyyyyyy yavrum heyyyy
Gipde ediyorum vallahi, helal olsun balim sana helall

( Benim resimlerimi görmedin mi kuu ? )

iyi geceler kuzularım
yarın erken kalkıp koşmaya gidecem ırmak kenarına

öpüyorum hepinizii ne kadar artıdayım çok merak ediyorum
size bir kötülük yapıp bi resim daha ekliycem
kayserinin adetleri kına için gelen misafirlere el yapımı pasta börek ikram ediliyor masalar dolusu

ve gecenin 12sinde yeniyor evlere dağılmadan
bu masadan 1 dilim su böreği, elmalı kuraiye ve 1 mercimekli köfte yedim, inanırmısınız millet bazlalalar pastaların her çeşidinden yedi sizde kilo verin sizde yiyin anacıımmm

kuzuumm teşekkür ederimmm
sende ulaşıcaksın eminim ben yeter ki kendine güven
ulen size resim eklicem diye gecenin 2uçuğu oldu kocama kamera açıcaktım uyudu kaldı zaarr adamceğiizz

resim seçecem diye unutuyordum beeeee,
görmezmiyim yaaa, zaten sana edilen iltifatlar açıklıyor durumu
çok çok hoş görünüyorsun, daha da görüneceksin

hadi bakam yaza az kaldı

iyii gecelerr

Enaaaaaammmmm enaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu izdirabin adi tarifsiz birsey, agiz sulanmasi, kalp carpintisi,
istah kabarmasi, kan sekerinin düsmesi, bogazdaki yutkunmanin,
midenin kedi gibi miyavlamasi BITTIM BITTIM gecenin bu saatinde

Afiyet seker olsun kuzum sana,Rabbim olmayanlara nasip etsin.
Kilolarimi verene dek, benden uzak tutsun yani bogazimdan
Artik yorgun Gülcin uyumaya giderrrrr

günaydınnnnnnnnnnnnnn

izlemmmmmmmmmmmm
çok zarif görünüyorsun arkadaşımmm
gayet incesin zarifsinnnnn

ama son yaptıgın oldumu beyaa
eklemişsinnn masalarıııııı

haydi bakalım gelin topigi şenlendirin anacımmm

günaydın arkadaşlarr hava yine kapalı ve yaqmur yaqıyor öqleden sonra arkadaşıma qidicem neyseki çok yakın oturuyor bana plates başlasada hareketlensek biraz

canım benimmmm siz gençlere bir parça ışık olabiliyorsak ne mutlu bize bend seni çok seviyorum tatlım

slm kıslar

bende aranıza geldim nasılsınız.........

hoşgeldin canım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın bitanem..

kızlar zekiye kaçar. bi 10 gün sonra burdayım tekrar inş. hepiniz k.ii bakın. kucak dolusu sevgiler

hayırlısıyla gidip gelirsin inşallah tatlım Allaha emanet ol

sağolun sınavlarım gayet güzeldi notlarım hep yüksek :)) sizler nasılsınız :)

sınavlarının iyi geçmesi çok güzel bir haber emeklerinin karşılıqını almışsın tatlım inşallah kalan sınavlarında böyle güzel geçer bende iyiyim çok teşekkür ederim

iyice sıkılaşayım diye ama o da benim cahilliğim işte.çok araştırdığım söylenemez zaten =/ parayı da peşin vermiştim napsam bilemedim

ceylancım keşke kavitasyona başlamadan buraya yazsaydın yada bu konuyla ilqili yeni bir konu açsaydın neyse olan olmuş bende geçen yaz araştırmıştım hatta karbonhidrat topiqinde kavitasyona qiden arkadaşlar vardı çok güzel sonuçlar aldılar kilolar verilince vücudun toparlanması için mutlaka gidilmesi lazım falan demişlerdi tabi tercih meselesi ben qerek görmüyorum plates yapıyorum havalar düzelince yürüyüşlerimede başlıcam yeterli olur diye düşünüyorum sen madem başladın bitir ablacım kaç seans qideceksin pekii..

benide araniza kabul edermisiniz hamilelikte 30 kilo aldim. suan 88 kiloyum zayiflamak istiyorum.neler uyguladiniz? nasil zayifladiniz?

benide araniza kabul edermisiniz hamilelikte 30 kilo aldim. suan 88 kiloyum zayiflamak istiyorum.neler uyguladiniz? nasil zayifladiniz?

hoşgeldin cnm günaydın burda herkes kendine göre diyet uyguluyor hep beraber uyguladıqımız belli bir diyet yok ben şahsen sadece sabahları ekmek yiyorum ana ve ara öqünlerimi atlamamaya çalışıyorum herşeyden az az yiyorum suyu bol içiyorum ve bitki çayları tüketiyorum arkadaşlarımız menüleri paylaşıyorlar sende paylaş ve diqer menüleri takip et yavaş yavaş kilolarını verirsin cnm bol iradeler...

Günaydın arkadaşlar,gitmeden önce dünkü menümü yazayım,dün akşam girememiştim.

Sabah:aslında hep aynısı ama yine de yazayım
1 ince dilim ekmek
1 yeşil zeytin
3 çeri domates
1 salatalık
1 kk beyaz peynir
dereotu,maydanoz
şekersiz çay

Öğle:
1 küçük tabak etli taze fasulye
1 kase ev yoğurdu
1 ince dilim ekmek
yarım dilim börek

Akşam:
1 bardak light süt
müsli

Aralarda şekersiz çay,marul
1 litre kadar su(biliyorum çok çok az oldu)

Son düzenleme:
Yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum.Resim ekleyen arkadaşların resmine bakarak daha da çok motive olursunuz.Ben şimdi İzlem'in resmini görünce daha da bir gayrete geldim,umutlandım.Harika ,incecik olmuş ve dikkat ettiyseniz ne kadar güzel kilo vermiş .Darısı da bize diyelim inşallah.

İzlem bence bu resimler, sözün bittiği yer.
Tek kelimeyle MUHTEŞEMSİNİZ.

Son düzenleme:

günaydın canım öqlen menün çok dengesiz olmuş börek ekmek ve yoqurt hergünün böyle deqildir mutlaka sebze falan yiyosun dimi canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…