80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canım öqlen menün çok dengesiz olmuş börek ekmek ve yoqurt hergünün böyle deqildir mutlaka sebze falan yiyosun dimi canım..

Sena çıktım ve senin yazını gördüm,tekrar giriş yaptım, teşekkür ediyorum.Sebze yemeği de yemiştim(öğle) onu eklemeyi unutmuşum,hemen düzelttim.Eeeee ertesi gün yazılınca,unutuldu demek ki

Suyu da artıracam,söz

tamam tatlımm yanlışları yapa yapa doqru beskenmeyi öqreniyoruz herkes kendi metosunu öqrenene kadar bihayli zaman geçiyor sonra zaten sana ne kilo aldırıyor ne aldırmıyor öqreniyorsun ekmeqi böreqi ben yesem vücudum yabancı madde olarak alqılayıp hemen dışarı atıyor etkilenmiyorum ama bazı arkadaşlar küçücük bişey yediklerinde günlerce eski kilosuna dönemiyorlar sende deneye deneye öqreniceksin canım bnmde platesim başlıcam birazdan bende çıkıcam öpüyorum cnm senii

günaydın kızlar..
dün akşamdan beni ne çok kaynatmışsınız oku oku bitmedi son iki sayfaya bakamadım..hemen özet geçeyim..
izlemcim hoşgeldin canım özledim seni ya uzun zaman oldu..Ne güzel gezmişsin Allah içine sindirsin..Fotonla yakıyorsun yine...
Senacım ben İstanbulda Çekmeköyde oturuyorum..Gebzede bankacılık üssünde çalışıyorum..
Deryacım kızlardan takip ettim tanışmadık daha önce ama geçmiş olsun yeniden burda olman güzel..Topiğin lokomotiflerindenmişsin anladığım kadarıyla..Mekik aletiyle ilgili olarak da tabi ki yazarım deneyimlerimi hele bir gelsin..Merakla bekliyorum..
Nesfit hakkında da biri bişey yazmıştı bana unuttum valla ismini kuusra bakmasın tşk ederim geri dönüş için ama zaten ben sadece dr un dedikelrinş uygulamaya karar verdim kızlar..dün öğlen nesfit yedim önceki akşam da yemiştim dün işyerinde gazdan kıvrandım durdum (malum sütle içince dokundu sanırım)bir de biraz zaman geçtikten sonra acayip acıktım..ara öğün yapmama rağmen akşamı zor ettim..zaten dr un bana verdiği diyet var da işte eski alışkanlık nerdne birisi şunu yaptı verdi duysam hemen yönleniyorum..yine öğle çorba salata yoğurt akşam sebe olayıma döneyim yoksa dr b hafta da iyi kilo veremezsem oycak beni..
dr un sözünden çıkmayan hiç ama hiç kaçak yapmayan bir arkadaş 25 kg kadar vermiş..ben de o kadar kg vercem işallah..bir de şu sporu sokabilsem hayatıma..
kızlar bişi sorcam tartı pilleri nerde satılır ya saatçilerde mi?

günaydın nihalcimmmm
cnm sne dr dan şaşma zatenn
güzel düşün güsle olsun verirsin tabiki cnm sendeeeee
ve tabiki acıkırsın nesfitle cnmm
2 kaşık nesfitle doyacka olsak bu kadar kilo almazdık dimi

doğru söylüyorsun tatlım da iki kaşık da dğeildi doldurdum kaseyi vesselambu arada o 25 kg zayıflayan arkadaşın sabah ve akşam toplamda 3 saatten fazla yürüdüğünü öğrendim göçtüm..ya ben bir saat spor yapamıyorum..keşke işyerinden zayıflama izni alabilsem 3 aylık..doğum izni gibi bişi olsa ne güzel olurdu
bu süreç sonunda zayıflayamayınca da maaşımdan kesselerdi

Yine süpersin izlem abla tek kelime ile harikasın
fizigine hayran kaldım çok güzel bi fiziye sahipsin
ve 55 kg gibi duruyosun :93:

acapellaa
hoşgeldin aramızaa
umarım kısa zamanda zayuflarsuunnn

wallahi okşuyorum kuuu ayakkabılarııı :)))
bi ara gösteririm siz karar verin :))

[/COLOR][/B]

Deryadan izleme deryadan izleme.Tehlike yok kaptan adımla hitap edebilirsin
Bu sefer yönetimin onayıyla geri döndüm Nickimi değiştirdim sadece

İzlemcim çok çok hoşsun her zaman ki gibi maaşallah diyorum
Siyah elbisen çok spor tam benlik.Beyaz tişörtle kombin edilerek çok rahat bir kıyafet olabilir.Ama mavi elbisenin tonuna ayrı bir bayıldım Normalde bir tane bile altın rengi takım yoktur hiç mi hiç sevmem ama bu fotoda maviyle çok hoş uyum sağlamış,bayıldım..
Ama ben yine de takmam herhalde
Eski halini de yükleseydin keşke yeni arkadaşlar için görsünler nasıl azimli bir kaptanımız var ve biz kimin yolundan gidiyoruz

Ulen ulen hak mı bu şimdi hak mı
Ağzımın suları klavyeye düştü bu nasıl sofra yav
Zaten kış kasveti çökmüş üstümüze hiç diyet yapasımız yok ekleme şöyle şeyleri kaptan yoldan çıkarma bizi
Ama demişsin ya siz de verin siz de yiyin diye.O kadar doğru ki..Bu sofraları hakettiğimiz günler de gelecek elbet

günaydın kızlar ammada çok yazıyorsunuz geçmiş oku oku bitmemiş

Günaydın

benide araniza kabul edermisiniz hamilelikte 30 kilo aldim. suan 88 kiloyum zayiflamak istiyorum.neler uyguladiniz? nasil zayifladiniz?

Aramıza hoşgeldin
İnan şuradaki kimse sana şunu yap bunu yap diyemez ama genel olarak herkese faydalı bir kaç şey var.Günde 3 litre su içmek,beyaz ekmek yerine tam buğday ya da çavdar ekmeği yemek.(kepekliden daha iyi bunlar) ,akşam 7 den sonra yememek.Pilav ve hamur işlerini kızartmaları kesinlikle menünden çıkartmak.Bunlar genel de herkes de olumlu etki yapar.Zaten bizi takip ettikçe aklında oturacaktır her şey.Her akşam menülerini paylaşır ve her cuma kilo bildirimi yaparsan 2 hafta sonunda listemiz var ona girebilirsin.Azmin daim olsun.

İnşalllaaaahhhh

Ben de cevap vermedin diye üzülmüştüm uzun yazınca okunmuyor genelde
Senin de adın nihaldi sanırım gördüğüm kadarıyla memnun oldum nihalcim.

Bence de doktorun dediğinden şaşma.Neler denedik bu yolda elma diyeti mi yapmadım.Bütün gün çorba mı içmedim saçma sapan bir sürü şey yaptık ama en doğrusu sağlıklı,her besin grubunun bulunduğu bir diyet listesi.Ben de 2 aydır hep böyle yapıyorum ve hiç sekteye uğramadı kilo vermem. Az ya da çok hep verdim. Maalesef biraz sabırlı olmak gerekiyor bu işte bazen insanın sabrı taşıyor saçmalıyor
Seni aç bırakacak ya da şok etkisi yapacak şeylerden kaçın tabi.Ben olsam ben de acıkırım o kadarcık şeyle akşam yapılmaz.Dengesiz beslenmenin zararlarını gördük çok defa...

kızlar osmanı izleyen varmı çok acı çokk
bir daha bu diziyi izlemiycem diyorum gene dayanamıyorum bu kadar dram çok fazla ya
benide araniza kabul edermisiniz hamilelikte 30 kilo aldim. suan 88 kiloyum zayiflamak istiyorum.neler uyguladiniz? nasil zayifladiniz?
hoşgeldin canım nedemek kabul edermisiniz

günaydın kızlar
bugün farklı birşeyler yapmak istiyorum hava koşullarına rağmen artık evden çıkmak istiyorum bunaldım iyice
geçmişi okudum ve gördüm ki izlem afet olmuşun ye anam ye bende zayıflayınca affetmiyeceğim
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz maşallah çok arttık

Güzel fikirmiş

günaydın herkeseee

Günaydın :93:

dimi derya abla 1 aydır hiç yapmıyodum
yavaş yavaş yine başladım spora yaz geldi totoşumu kaldırmam gerek

Tabi ki zeynepçim insan ara verince birden eski tempoya dönemiyor yavaş yavaş toparlarsın sen de.Senin sporlarına hayranım zaten
Ya havalar kapalı ve elimdeki tek spor yürüyüş olunca eskiden acayip bunalıma girerdim ama allahtan şu masa tenisini bulduk arkadaşla.Kapalı mekanda olduğu için yağmurda çamurda gidiyoruz rahat rahat.Ve nasıl terletiyor var ya yürüyüş yanında solda sıfır kalır
Ama yürüyüşün tadı ayrı tabi

bende senin yürüyüşlerine hayranım bu sıralar derya abla
masa teniside çok zevklidir
hedefine 2 haftada ulaşırsın

Son düzenleyen: Moderatör:

Deryacım benim iş yoğunluğum hiç belli olmuyor..Bu hafta genelde yoğun bir de telde satış yapıyoruz belkli bir saatte öyle olunca hiç maillerime bakamıyorum o nedenle atlarsam arada yazdıklarınızı kusura bakmayın lütfen..haklısın dr un dediklerineaynen uyucam öyle karar aldım..Son zamanda aldığım 8-10 kg birşekilde gider de ben sanırım bu topikteki en kilolu bayanım benim yolum çok uzun..rahatsızlığım nedeniyle ilaç kullanıyorum..Folik asit eksikliğim varmış ondan gnde 3 kere folik asit alıyorum vs..bunlar bahane değil elbette de bazen gözümde çok büyüyor 30 kg..dile kolay 95 kiloyum..ve yazın bebek düşünüyorum..spor alışkanlığım yok ve vücudum çok hantallaştı resmen spor zorluyor beni..herşeyi baştan alıp uzun yola çıktım Allah sonumu hayır etsin..Şu kk dan emekli olcam yakında boyna kilo verceğime alıyorum..

bende senin yürüyüşlerine hayranım bu sıralar derya abla
masa teniside çok zevklidir
hedefine 2 haftada ulaşırsın

İnşallah ablacım, nisan sonuna 75 hedef koydum ama zor gibi görünüyor
Bu 2 hafta kaydırdı dengemi yoksa ulaşırdım hedefime
Sonra hedefimi 70 yapacağım ve o son hedefim olacak inşallah

Biz de hiç bilmiyoruz öğrenmeye çalışıyoruz arkadaşla.Daha topu masada tutamıyoruz
Ama koşturmaktan yoruluyor insan gene de.

kızlarrr
filiz gelmiyor 2 gündür umaırm herşey yolundadırr

nihalcimmm
cnm sıkma canınııı hepimiz ilk diyete başladıkta ilk denemede vermedikki
cnm yaa,hepimizin sonuçsuz denemeleir olmuştur ki benim bir doluu oldu
senind ebu son olur inşş cnm sıkma canını
hem 80 kilo ile hamiş kalsann az kilo alırsınn cnmm
dogum sonrası veririsin kalan kiloyu

Günaydiiiin Citirlaaarimmm

Bu Almanyayi Sevmeye Basladim 21.Yil Sonra Ya
Her Sabah Artik Günesle Uyaniyorummm .. Hava Mis Gibii
Camlariii Sonuna Kadar Acippp Havayi Icime Cekiyorumm Ohhhh

Bugün Spor Salonuna Gidecegim Bi Güzel Sporumu Yapip Ter Dökecegimm ..
Simdi Radyodan Duydum 25* derece Olacakmis Bugün Hava
Resmeen Yaz Geldiii

Herkez Dondurma Yerken Ben Spora Yag Yakmaya Gidiyorum
Acep Elime Bi Külah Alip Kosu Bandinda mi Kostursam

inşllah abla bu ay sonu ulaşırsın hedefine
bende 70 yapmıştım kesmedi beni yine 67 yaptım inşllah son olur bu
bende bilmem hiç masa tenisini voleybollu basketbolu falan hiç oynamamda
nasıl biriyim ben daha çözemedim okulda beden derslerinde otururum hep

Nihalcim bir kere gözümüzün önünde 90'lardan düşen çok güzel iki örnek var izlem ve banu...Yani evet rahatsızlığın da varmış ama imkansız değil elbet.
Bir de bence hedefine ulaşana kadar çocuk düşünme sen bilirsin tabi ki ama daha kötü psikolojin bozulur gibi geliyor
Kilolu insanlarda ilk aylarda daha kolay veriyor zaten.95'ten 85'e bence hiç anlamadan düşersin.Sonrası da sabır işi ama emeklerinin karşılığını aldıkça kendine daha çok inanacağını biliyorum.Spor konusunda ise ben 2 aydır hiç kardiyo yapmadım benim de pek aram yoktur ağır sporla ama yürüyüş var ya o kimsenin beğenmediği yürüyüş,benim hazinem gibi. Gün de bir saat yürüyüşle verdim hep inan fazlası değil.Ve mesela müzik dinlemeyi seviyorsan tak kulaklığını insan anlamıyor bile bazen 1,5 2 saat oluyor farketmeden.Yoksa ağır spor tabi ki herkes yapamaz zaten ki bizim kilomuzda yapmamalı da..Sıkılaştırıcı sporlar zayıflayınca anca..İnan bize yürüyüş yeter.

Hadi bakalım tekrar bizimle birlikte başla bu yola inançla...Çok güzel sonuçlar alacağımızdan eminim.Bir de işin de çok müsait kilo almaya.Ben de hep masa başındayım ya oradan biliyorum

günaydın canım istanbuldada öyle olsa keşke hava yağmurlu 3 gündür
bi açmadı hep karanlık hep karanlık
bu yılın dondurmasını daha yemedim mayısta yesemmi acaba :125:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…