80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben geçen ay hem iş stresimi yeneyim kafam dağılsın hem de biraz da olsun hareket edeyim diye wii spor paketini aldım..wii oyun konsolu ve gerçekten çok keyifli..görenler biliyordur tv nin üzerine bir sensör takılıyor elinize de hareketlerinizi algılayan bir kumandası var..bir de step tahtası gibi bir tahta var..onunla tenis oynuyorum..hulolop çeviriyorum..step yapıyorum..beyzbol,boks,golf vs de var da onlarla çok aram yok..bir de spor hocanı seçiyorsun o sana bazı harketler yaptırıyor ve ne kadar doğru yaptığını gösteriyor ..diyelim yoga yaptırıyor yarım ay hareketini yaparken yanlış yaparsan o kumanda titriyor kendini düzeltiyorsun ...step yaparken bir tiyatro sahnesi düşünün birsürü seyirci var onlar alkışla sana tempo tutuyorlar falan..çok keyif alıyorum..ve ter içinde de kalıyorum hiç anlamadan..
hergün vakit ayırıp yapamıyorum tabi ama bir ara işten gelince hergün en azından yarım saat tenis oynuyordum yine başlayacağım..Almayı düşünenler bilginiz olsun dedim..Çok keyifli..

Günaydııınnnn
Olan var olmayan var yahu anlatılır mı böyle
Gezz dolaş bakalım bizim için de

Ablam bence son olsun ya boyumuz uzun zaten hadi 67'yi anlarım da daha fazlası inan kötü durur Bir sen göstermiyorsun kilonu hani benim gibi kalçan filan olsa neyse.Bir 70 ol da zaten bence istemezsin devamını
Ya ben de voleybola hastayım.Böyle pikniğe gitsek de oynasam diye can atarım.Hatta gittiğimiz yer de fileyi gördüm nasıl takım kursak diye düşünmeye başladım hemen

günaydın herkeseee

günaydın canımm

günaydın güzeller güzelimm bugün bakıyorumda çok dinamiksin tatlım sanırım akşam bolbol adrenalin yükledim sana çokta güsell işe yaramış bende platesimi yaptım çok güzel geçti artık bütün hareketleri çok rahat yapabiliyorum spor salonuna git bakalım şöyle bir sena ablan qibi rahatla relax ol inan çok iyi geliyor

evet ablam boyumuz uzun avantajımız bu 67 sonrasını bende istemiyorum aslında
kalçalarım var aslında resimde çıkmadı sanırım 79 olunca koyarım yine bi resim
oyun oynamayıda hiç beceremem beceriksizim bu konuda

Son düzenleyen: Moderatör:

wii'yi biliyordum ama sadece normal oyunlar var zannediyordum böyle yoga,step filan bilmiyordum zaten hastasıydım şimdi iyice bayıldım
Evet evde yapılması için düşünülebilir.Leslie ablanın çenesinden iyidir

benimde aslinda oyle bir menyum yok. sadece ekmek ve tatli tuketmiyorum. birde yagli yiyeceklerden uzak duruyorum. sucuk sosis hic yemiyorum. ama burdaki diyetler bana daha mantikli geldi ..............

günaydın canım istanbuldada öyle olsa keşke hava yağmurlu 3 gündür
bi açmadı hep karanlık hep karanlık
bu yılın dondurmasını daha yemedim mayısta yesemmi acaba :125:

Yii Balim Yiii , Sekersiz Dondurmalar Cikmis onlardan Bulursam bende yicem

Günaydııınnnn
Olan var olmayan var yahu anlatılır mı böyle
Gezz dolaş bakalım bizim için de

Türkiyenin havasi buraya geldii ohhh
hep sizdemi günes ve sicak olacak Ablacimmm ,azicik gurbetcilerede gün yüzü görsün dimi ama

Valla ablacim öyle olduuu acaip mutlu kalktim bugün dünden olsa gerek
spor gercekten cok rahatlatiyor insani coook severek gidiyorumm
birde tam carsinin icinde benim spor salonum etrafi camla kapli disarisini görebiliyorum ama disardakiler beni göremiyor milletti seyir ede ede spor yapmak daha bi zevkli :82:

ohh sende miss gibii platesini yapmissinn .. güzeeel bir gün gecirmen dilegileee

deryacımm
hoşgeldinn cnmmmm sen olmayınc açok boş oluyor topik fallaaaa

zeynep
güle gülee cnmmmm
hava ank dada öle yaa çok fenaaa

narinyarim
h.g cnm aramızaaa
inşş en kısa zmand akurtulursun bu kilollardannn

nihal
ne keyifli birşeymiş anlattıgın mantıklı alsında

oo neler neler var da ben hala hepsini keşfedemedim..koşu var mesela oo şelaleri geçiyorsun önünde bir çalıştırıcı koşuyor sen onu yakalamaya çalışıyorsun kuş sesleri falan var etraf yemyeşil..önüne köpek çıkıyor onu yakalamak için koşturuyorsun ama ben her seferinde çok hızlanınca düşüyorum hadee kalkıp tekrar koşuyorum falan balka hiçbir güç beni koşturamaz meselabir de kaslı bir çalıştırıcı yakışıklı abi seçtim kendime ona baka baka yapıyorum

Evet ya Banu çok keyifli msela ben sadece ortaokulda falan masa tenisi oynardım normal tenis raketini elime almadım bile ama oynaya oynaya bayağı geliştirdim kendimi bir servisler atıyorum kendim de şaşırıyorum..ben tamamen stres atmak kafa dağıttmak için aldım..bayılmalar falan vardu ya o dönemde işte ahşap boyuyorum arada bunu yapıyorum falan..eşim kızmıştı başlara ya buna bu kadar para verilir mi değmez falan diye ama şimdi o da alıştı tenis falan oynuyor da işte pek vakit olmuyor..malum zamanımız çok kısıtlı..ama snein oğlanlar sana bırakır mı onu bilemem içinde bir sürü de oyun var çünkü..

Türkiyenin havasi buraya geldii ohhh
hep sizdemi günes ve sicak olacak Ablacimmm ,azicik gurbetcilerede gün yüzü görsün dimi ama

Az kaldı mayıs geliyor biz de anlatırız böyle

Valla bu kadar keyifli şey varken o paraya değer diye düşünüyorum.Ne güzel bak evde eğlenceli spor imkanın da varmış.Kendini biraz zorlasan sandığından daha kolay olur bence bu maraton

Banuu harbi seninkiler bırakmaz onu iyi düşün derim

çok teşekkür ederim tatlım bende öqleden sonra arkadaşıma gidicem aslında bugün oqluma yemek sözüm vardı ama hava şartlarından dolayı iptal ettim kaçamak yapıcaktım iyi oldu yapamadım ama malesef yarın kursta her hafta olduqu gibi öqlen ziyafet var ben yemezsem arkadaşlarım çok üzülüyorlar 25 kişiyiz masaları birleştirip uzun bir masa hazırlıyoruz herkes bişey yapıp getiriyor herkesin yaptıqından yiyemeden doyuyorsun hele ben ucundan alsam midem şişiyor cuma öncesi hiç iyi olmuyor bu kaçamak ama napalım oradaki atmosfer çok güzel 2 yıldır beraberiz zaten görünürde hiç fazlalıqım kalmadı yinede 60a inince boyumla paralel olan ideal kilo endeksim 57 ye kadar devam etmeyi düşünüyorum bakalım ogünlere bir geleyimde gerisi kolay

bizim ekip de 12 kişi kadar yöneticimizle birlikte dediğini biz de yapıyorduk da Allahtan bu ara yok..Bir de yemesne bile yapmak zorundasın diyet falan dinlemiyolar..Dediğin gibi çok keyifli oluyor Senacım..

bizim ekip de 12 kişi kadar yöneticimizle birlikte dediğini biz de yapıyorduk da Allahtan bu ara yok..Bir de yemesne bile yapmak zorundasın diyet falan dinlemiyolar..Dediğin gibi çok keyifli oluyor Senacım..

canım bizde yapma zorunluluqu yok çok kalabalık olduqumuz için müsait olanlar yapıyor en az 7-8 kişi yapmış oluyor fazlasıylada yetiyor tam karşımızda simit evi var bazen sıcak simit canımız istiyor birsürü şey olduqu halde ondanda alıyoruz ucundan başından yemeye çalışıyorum benim arkadaşlarım diyet konusunda çok anlayışlılar hepsi bilinçli kişiler poçaları tam buqday unudan yapıyorlar her hafta bikaç çeşitte salatamız oluyor ama ben kilo vermekte zorlanmadıqım için poçadan börekten azda olsa yiyorum 1-2 çeşitte 2 çatal salata yesem taş gibi oluyor midem

Ablacimm Ya Zaten Cogunuu Vermissin Cok Az Kalmis Hedefinee ..
Ins. Bizde O Günleri Görürüz

Abla ya merak ettim senin cocuklarin kac yasinda
böyle yemege gitmeler filaaan merakim kabardi

Deryoooo$ ablaa sizede yakinda yaz sicaklari gelicek , burasi yine buz olacak
ozaman ben imrencem size , heleki deniz sezonu acildi diye yazdiginiz zaman
ben bu sene mahrum kalacagim türkiyeden
ne güzelde zayifliyorum bikini giyemiceeeeem :84:

Beni çok üzen bir şey oldu dün.Arkadaşıma göstermek için etek ve tişörtle fotomu çektirdim eşime. Bir baktım fotolara şok oldum,çok kötü görünüyordu ya
Yani ben aynada bakınca çok hoş zarif buluyorum ama fotoğrafta etek bir tarafıma yapışmış gibi duruyordu

Ben ayaktaydım eşim de uzanıyordu oradan çekti hani alttan çekince daha kilolu görünür ya acaba onunla mı ilgisi var diye düşünüp durdum hep

Neden böyle oluyor anlamıyorum ya,ayna da zarif görünürken fotoğrafta kötü çıkıyor. Ben mi abartıyorum acaba diyeceğim ama yolun yarısına geldim, böyle görünmemesi lazım

Son düzenleme:

hangi kursa gidiyorsun Senacım?

Derya Ablaa Bence Esin Yattigi Yerden Cektigi icin Öyle Durmustur ..
Kendin Aynanin Önünde Cekilip Buraya Koysana
Bide Biz Bakalim Nasil Duruyor .. Insanlar Bazen Fotoraftaki Hallerini Begenmeye Biliyorlar ,
Yani Sana Tuhaf Gelmis Olabilir Ama Hicte Tuhaf Degildir Belkiiiii

Okadar Kilo Verdin Hedefine Ulasmaya Az Kaldii Bence Bunu Sorun Etme ..
Koy Bide Biz Görelimmm Abli$koooomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…