Ablacimm Ya Zaten Cogunuu Vermissin Cok Az Kalmis Hedefinee ..
Ins. Bizde O Günleri Görürüz
Abla ya merak ettim senin cocuklarin kac yasinda
böyle yemege gitmeler filaaanmerakim kabardi
Deryoooo$ ablaa sizede yakinda yaz sicaklari gelicek , burasi yine buz olacak
ozaman ben imrencem size , heleki deniz sezonu acildi diye yazdiginiz zaman
ben bu sene mahrum kalacagim türkiyeden
ne güzelde zayifliyorum bikini giyemiceeeeem :84:
hangi kursa gidiyorsun Senacım?
Derya Ablaa Bence Esin Yattigi Yerden Cektigi icin Öyle Durmustur ..
Kendin Aynanin Önünde Cekilip Buraya Koysana
Bide Biz Bakalim Nasil Duruyor .. Insanlar Bazen Fotoraftaki Hallerini Begenmeye Biliyorlar ,
Yani Sana Tuhaf Gelmis Olabilir Ama Hicte Tuhaf Degildir Belkiiiii
Okadar Kilo Verdin Hedefine Ulasmaya Az Kaldii Bence Bunu Sorun Etme ..
Koy Bide Biz Görelimmm Abli$koooomm
deryacımmm
cnm hiç üüzlme fotolarda öyle çıkabiliyorsun
bend eöleyim benim en yakın arkadaşım var hmde alt komşum
ün diyorki sen bu reimlerdne daha incesin hakikaten öleee
ama reismlerdeee garip çıkıyorum cnmm
arkadaslar bende aranıza katılmak istiyorum.. siteye yeni üye oldum tam olarak başlığın işleyişini bilemiyorum yönlendirirseniz sevinirim. 85 kiloyum ve 1-1,5 aya kadar sözüm olucak. ciddi anlamda takmıs durumdayım kilolarıma. yarından itibaren baslıyorum bende...yardımlarınızı esirgemeyin
slm kıslar
bende aranıza geldim nasılsınız.........
benide araniza kabul edermisiniz hamilelikte 30 kilo aldim. suan 88 kiloyum zayiflamak istiyorum.neler uyguladiniz? nasil zayifladiniz?
hoşgeldin izlem nevşehire gelemedin mi hiç bahsetmemişsin kız çoşkuyla geldin topiğe bayağı enerji depolamışsın bellikızlar kızlar gelemmiiii yanağızdan öpemmiiiiii
çoooooooooooooookk özledim siziiii
nasılsınız geçmişi okuyamadımtabikii
umarım herkes iyidir, kayseri seyahatimiz sona erdi
mersine döndük geriye, çok yorucu geçti dönüş yolu, birde yolda regll oldum
alllaahhhh halsizlik, otobüs sıcak oğlan kucaktaa o yollaar bitmek bilmedi
ama bugün bomba gibiyimm
fotolar sonraa
kayseride erciyese çıktık, kartopu oynadık, kızak kaydık, telefiriğe bindik
harikaydı kar yaaa :87::87::87::87::87::87::87:
arkadaslar bende aranıza katılmak istiyorum.. siteye yeni üye oldum tam olarak başlığın işleyişini bilemiyorum yönlendirirseniz sevinirim. 85 kiloyum ve 1-1,5 aya kadar sözüm olucak. ciddi anlamda takmıs durumdayım kilolarıma. yarından itibaren baslıyorum bende...yardımlarınızı esirgemeyin
merhabaaalarrr şekerler hepinizii kocamannnn öpüyorummm
gününüz güzel geçsin ,kilolarınızda kuş olup gitsin
kızlar bugün tartıda 79 u gördüm ... vee sizler olmasaydınız ben artık kilo niyee veremiyorum deyip ağlaanıp durucaaktım ...
sayenizde motive oldum ve daha çok hırslandım . hepinizi çokkk seviyorum saolunnn:16:
Beni çok üzen bir şey oldu dün.Arkadaşıma göstermek için etek ve tişörtle fotomu çektirdim eşime. Bir baktım fotolara şok oldum,çok kötü görünüyordu ya
Yani ben aynada bakınca çok hoş zarif buluyorum ama fotoğrafta etek bir tarafıma yapışmış gibi duruyordu
Ben ayaktaydım eşim de uzanıyordu oradan çekti hani alttan çekince daha kilolu görünür ya acaba onunla mı ilgisi var diye düşünüp durdum hep
Neden böyle oluyor anlamıyorum ya,ayna da zarif görünürken fotoğrafta kötü çıkıyor. Ben mi abartıyorum acaba diyeceğim ama yolun yarısına geldim, böyle görünmemesi lazım
üzülme canım aynı sorun bendede var fotoların hiç birinde beyenmem kendimibide kendine karşı gözle bakmak tuhaf geliyor sanki insana . bence senn abarttığın kadar kötüde değildir .istersen ekle birlikte yorumlayaalım
banuuu kuzum varya bugün seni çok daha iyi anladım .eltim sabah oğlunu bıraktı bana doktora gitti .
celalle aynı yaştalar amann her yer alt üst , biri bağırır diyeri çırlar biri onu ister öbürü vermez anaaamm hasta oldum yaa Allah yardımcın olsun kuzum tekrar ve tekrar
kızlar yaa bugün çok mutsuzum .eşim iş için çinde fuara gidiyor . hemde tam 8 günlüğüneyarın akşam gidicek ama şimdiden çöktü içime sıkıntısı off yaa nefret ediyorum iş gezileriden :84:
merhabaaalarrr şekerler hepinizii kocamannnn öpüyorummm
kızlar bugün tartıda 79 u gördüm ... vee sizler olmasaydınız ben artık kilo niyee veremiyorum deyip ağlaanıp durucaaktım ...
sayenizde motive oldum ve daha çok hırslandım . hepinizi çokkk seviyorum saolunnn
kutlarım cnm böyle zamanlarda insanın içi içine sıqmıyor hadi bakalım kırdın şeytanın bacaqını gerisi çorap söküqü gibi gelsin inşallahh
tüloşşş
allah kavuştursunnn bacımmm
valla başa gelen çekiliyorr 2 bebe için diyorumm yalış anlamaa
çok zor ama bir şekildebüyyorlarrr
bide dogduklaırndna beir laışkınlar ya birbirleirne
farklı iki çocuk gibide degiller aslındaa
sağol canım aminn
şimdiden allah kavuştursun canım sağlıkla gider gelir inşallah
maşallahhmerhabaaalarrr şekerler hepinizii kocamannnn öpüyorummm
sayenizde motive oldum ve daha çok hırslandım . hepinizi çokkk seviyorum saolunnn
tüloşşş
allah kavuştursunnn bacımmm
valla başa gelen çekiliyorr 2 bebe için diyorumm yalış anlamaa
çok zor ama bir şekildebüyyorlarrr
bide dogduklaırndna beir laışkınlar ya birbirleirne
farklı iki çocuk gibide degiller aslındaa
izlemmm geçmiştemisin halaaa
edaa
ben demedimm sana cnmm hatta başka ark sabah ile akşam saati mümkün degil uysun
,hadi gözün aydın
evet cnm nerdeyse çığlık atıcaktım2 yıldır 70 li kiloları görmeyince ne yapıcağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?