80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

deryacımmm
cnm hiç üüzlme fotolarda öyle çıkabiliyorsun
bend eöleyim benim en yakın arkadaşım var hmde alt komşum
ün diyorki sen bu reimlerdne daha incesin hakikaten öleee
ama reismlerdeee garip çıkıyorum cnmm

burcumm veremeseydim ben veremezdim düşünsene tamıtamına 89.9 kiloydum ne kadar salmışım kendimi şimdi eskiye bakınca bunu çok daha iyi görüyorum ve kendimi gözönüne alarak sizlerinde hedefinize ulaşacaqınıza çok inanıyorum yeterki burdan ayrılmayın tatlım canım benim kızım 15 yaşında anadolu lisesi bilişim teknolojileri alanını okuyor oqluşumda 12 yaşında 6. sınıfa qidiyor koçişte 39 yaşında vali beyin makam şoförlüqünü yapıyor bende 36 yaşındayım ve modelistim ama şuan çalışmıyorum şen şakrak bir aileyiz dışarda çok yemek yeriz ama eşim bu konuda çok dikkatli gitiqimiz yerler kaliteli yerler her yere güvenemiyoruz her hafta oqlumla dışarda yemek yeriz kızım okulda o pek katılamıyor onunlada hafta sonu telafi ediyoruz

hangi kursa gidiyorsun Senacım?

rölyef kursu canım milyarlık tablolar yapıyoruz en son yaptıqım tablo 2500 liraydı hocamız feshanede satalım dedi yollamadım..

Haklısın ablam ben yoluma bakayım takmamam lazım çünkü takınca sapıtıyorum.Ya 75 olunca çekip koyacaktım ama dur bir iki kıyafetle de çekip koyayım siz de fikir verin.
Ya aynadan çekince güzel duruyor başkası çekince böyle ne iş anlamadım :44:

Çok sinir bozucu bir durum ama ya..O kadar emek veriyoruz bir de fotoğrafta güzel çıkalım diye hedefimi düşürttürecek bana

deryoşş
yok cnm sıkmaaa canınıda dedigim gibi işte bende oldugumdna şişko çıkıyorum fotolardaa

ama foto eklee cnm yeni gelenleredee örnek olalım dgeilmi?

slm kıslar

bende aranıza geldim nasılsınız.........

benide araniza kabul edermisiniz hamilelikte 30 kilo aldim. suan 88 kiloyum zayiflamak istiyorum.neler uyguladiniz? nasil zayifladiniz?

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz

yine geçmişi okumaktan yazamadım kaç saattir. Bu aralar acaip hareket var topikte. Bereketimiz daim olur inşallah.

İzloşum süpersin yine maşallah maşallah o güzel masayı görmedim bile.

deryacım eşin alttan çektiği içindir üzme kendini olmadı kendin çek istersen koy objektif yorumlarımızı yapalım

kızlar dün tartım bana oyun yapmış sabah sonuç dünküne göre iyiydi 83.7 kg nasıl şükür çektim anlatamam.

merhabaaalarrr şekerler hepinizii kocamannnn öpüyorummm
gününüz güzel geçsin ,kilolarınızda kuş olup gitsin
kızlar bugün tartıda 79 u gördüm ... vee sizler olmasaydınız ben artık kilo niyee veremiyorum deyip ağlaanıp durucaaktım ...
sayenizde motive oldum ve daha çok hırslandım . hepinizi çokkk seviyorum saolunnn

hoşgeldin izlem nevşehire gelemedin mi hiç bahsetmemişsin kız çoşkuyla geldin topiğe bayağı enerji depolamışsın belli

hoşgeldin cnm

kızlar geçmişten 10 sayfa okudum hepsini okuyamadım yazayım dedim hep geçmişi okuyorum yazacağım sıra işim çıkıo

gülçin bende nevşehirdenim cnm 1 saat var aramızda geliyormusun kayseriye her sene

tebrikler canımm

üzülme canım aynı sorun bendede var fotoların hiç birinde beyenmem kendimi bide kendine karşı gözle bakmak tuhaf geliyor sanki insana . bence senn abarttığın kadar kötüde değildir .istersen ekle birlikte yorumlayaalım

banuuu kuzum varya bugün seni çok daha iyi anladım .eltim sabah oğlunu bıraktı bana doktora gitti .
celalle aynı yaştalar amann her yer alt üst , biri bağırır diyeri çırlar biri onu ister öbürü vermez anaaamm hasta oldum yaa Allah yardımcın olsun kuzum tekrar ve tekrar

kızlar yaa bugün çok mutsuzum .eşim iş için çinde fuara gidiyor . hemde tam 8 günlüğüne yarın akşam gidicek ama şimdiden çöktü içime sıkıntısı off yaa nefret ediyorum iş gezileriden :84:

dünkü menüm
sabah:
2 dilim ekmek
1 yumurta
pynir
çay

araortakal

öğlen:
1 porsiyon sebze yemeği
1 kase yoğurt

ara:3 bisküvi

akşam:
1 porsiyon sebze yemeği
1 kase yoğurt

ara:
portakal
havuç

3 lt su

tüloşşş
allah kavuştursunnn bacımmm
valla başa gelen çekiliyorr 2 bebe için diyorumm yalış anlamaa
çok zor ama bir şekildebüyyorlarrr
bide dogduklaırndna beir laışkınlar ya birbirleirne
farklı iki çocuk gibide degiller aslındaa

izlemmm geçmiştemisin halaaa

edaa
ben demedimm sana cnmm hatta başka ark sabah ile akşam saati mümkün degil uysun
,hadi gözün aydın

şimdiden allah kavuştursun canım sağlıkla gider gelir inşallah

kutlarım cnm böyle zamanlarda insanın içi içine sıqmıyor hadi bakalım kırdın şeytanın bacaqını gerisi çorap söküqü gibi gelsin inşallahh

kutlarım cnm böyle zamanlarda insanın içi içine sıqmıyor hadi bakalım kırdın şeytanın bacaqını gerisi çorap söküqü gibi gelsin inşallahh

evet cnm nerdeyse çığlık atıcaktım 2 yıldır 70 li kiloları görmeyince ne yapıcağımı şaşırdım

sağol canımm yaa .. bebeler içinde diğeri içinde diyebilirsin başa gelince çekiliyor bacım

şimdiden allah kavuştursun canım sağlıkla gider gelir inşallah
sağol canım aminn

maşallahh
darısı 69 ların ve aşağılarının başına canım tebrikler

sağol canım cuma sabahı daha güzel bir sonuç alıcam, alıcaz inşallah

evet cnm nerdeyse çığlık atıcaktım 2 yıldır 70 li kiloları görmeyince ne yapıcağımı şaşırdım

bende 80den 79a indiriqim günü hiç unutmam canım.. dünya bnm olmuştu 40 gün 40 gece düqün yaparlar ya bende 40 gün 40 gece kutlamıştım bunu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…