80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Üzülmüyorum O Kadar Fazla Ama Abla Kırmızıyla Yazılmama 2.8 gr Kaldı
Mayısın İlk Haftası Kırmızıyla Yazılmak Artık Hedefim :93:

canım yaa bende kırmızıyla yazılmayı çok istiyorum benimde az kaldı inşallah mayısın ilk haftası sende bende hedefimize ulaşırız

Tebrikler burcumm..Cidden insan daha ne ister regli döneminde 1 kilo harika

Üzülmüyorum O Kadar Fazla Ama Abla Kırmızıyla Yazılmama 2.8 gr Kaldı
Mayısın İlk Haftası Kırmızıyla Yazılmak Artık Hedefim :93:

İnşallah ablam mayısın ilk haftası ulaşacaksın hedefine. Bir şey kalmamış zaten

tbrkler hayatım çok güzel vermişsin
ben yarın sabah tartılıp bildirim yaparım olurmu?

Teşekkür ederim nazlı :93:
Tamam canım yarına anca toparlarız zaten listeyi

kilo bildirimimi yapiyim çıkıcam
bugün elbselerim dikilyor
yarın adanaya gidicez

pazartesi geliriz sanırım...

200gr artıdayım deryacım
listeye o şekilde yazarsın şimdiden ellerine sağlık

hoşçakalın...

Merhaba Kızlar 6456.sayfada kaldım sabah ölçü birazda görüşme var ve yarına proje hazırlamma lazım amam ilk boşlukta okuyacağım kimler kaç kilo verdi merak ediyorum.hemen bildirimi yapıyorum

başlangıç-->83
geçen hafta-->75
bu hafta-->73,5
giden -->1,5
hedef-->55
boy-->1,62
beden-->44

şimdiden kilo veren tüm arkadaşlarımı tek tek tebrik ediyorum sabit kalan veremeyen arkadaşlarım haftaya daha ii sonuçlar temenni ediyorum..
unutmadan bu hafta sadece 2 öğün akşam müsli yedim.diğer akşamlar ızgara tavuk ve sebze...kaçamaksız bir hafta oldu benim için....kızlar hepinizi öpüyorum

Oh hadi bakalım gezmelere doyamadın
Gördüğümüz o şahane sofralara rağmen sadece +200 olman kendini hala nasıl tuttuğunu gösterir.Helal olsun valla izlem

Ne demek efendim zevkle yapıyorum

Tebrik ederim filizcim,bu hafta kendini aştın valla helal olsun

Merhaba
tek taraflı ceza verdiğimizi yazan bir mail aldım, açıkçası üzüldüm. Öncelikle şunu çok iyi anlatmak istiyorum biz haklı haksız gözetmiyoruz. Bizim şu haklıdır bu haklıdır şeklinde yorum yapma hakkımız olabilir mi sizce ? Sizleri, yaşadıklarınızı, ruh halinizi ikili yazışmalarınızı nereden bilebiliriz ? Bilsek bile şu haklıdır bu haksızdır deme haddini biz yönetim olarak kendimizde bulmuyoruz. Bizler bir karar mekanizması değiliz, bizlerde insanız. Şu haklı bu haksız deme lüksü bizde yokken 3. şahızlar bu hakkı nereden buluyor anlayabilmiş değiliz.

Bizim tek yaptığımız site kurallarını uygulamak. Kurallar çok net ikili polemiklerinizi buyrun özel mesajdan paylaşın. 3. kişiler sizin burada ikili polemiklerinizi konu dışı mesajlarınızı OKUMAK İSTEMİYOR. Çirkinlikleri görmek istemiyor hani sizlere söylenmiş ya şunu seviyorum bunu sevmiyorum diye biz o kadar çok mesaj alıyoruz ki lütfen konu dışına çıkılmasın diye !

Rica ediyorum, hatırlatıyorum Konu başlığı 80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte zayıflıyor, konu içeriğiniz lütfen buna ait olsun. Tabi ki hal hatır soracaksınız bu konu dışı mesaj değildir ama ikili polemiklerinizi burada YAŞAMAYIN, kimsenin avukatlığını yapmayın.

Yukarıda da yazdım biz hakim veya ceza veren konumda değiliz şikayet gelir site kurallarına yazılan aykırı ise o kişi ceza alır. Haklı haksız buna biz KARAR VEREMEYİZ. Sizde verilen cezalarda haksız olduğumuzu düşünebilirsiniz ama nasıl ceza verildiğini anlattım. Lütfen bunu da aklınızda tutun.

Ayrıca albüm bölümü var fotograflarınızı orada paylaşabilir istediğiniz kişilerin görmesini sağlayabilirsiniz. İstediğiniz zaman oradan silebilirsiniz kimsede görmez konudan sildiğiniz fotograftan ceza alırken albümden silinen fotograftan dolayı ceza almazsınız. Albüm bölümünün nasıl kullanıldığı Sık Sorulan sorular bölümünde ve duyuru bölümünde anlatılmıştır.

Çok açık olduğumu düşünüyorum, biz taraf tutmuyoruz sadece gelen şikayetleri değerlendiriyoruz KONUYU OKUMUYORUZ bu cümleyi 3. kez yazdım ama lütfen anlayın artık bizi de

Duygu

hemen geçmişi okudum deryacım tebrik ederim ben geldim geleli senin hiç bu kadar verdiğini hatırlamıyorum maşallah kuzumm allah devamını sağlıklı bir şekilde getirsin.liste çıkınca tam anlaşılır ama baya veren olmuş...süper herkesi kutluyorum.

burcucum regl olmana rağmen 1 kilo süpersin tatlım maşallah

izlem'cim o pastaların resmini paylaştınya onları görünce allah varya daha fazla artı bekliyordum.iradenden doalyı tebrikler ben belki o masada ne varsa hepsini tatmıştım...allahım öyle masaları bende eski kiloma dönene kadar uzak tut:)

kızlar topiğimize gerkinlik yakışmıyor lütfen hepinizin sohbeti birbirinden güzel kimsenin iğneleyici konuşmaya laf sokmasına gerek yok biz burada sanal da olsa aile gibiyiz.sizi görmeden yani okumadan yapamıyorum her fırsatta bakıyorum.bizriniz acı bişey anlatsa üzülüyorum içime işliyor mutluluğumzu paylaşıyoruz sizler benim sırdaşım, arkadaşımsınız...lütfen kırıcı olmayalım...

Banucum en kısa sürede görüşmek üzere...denzi ve kayra'yı öp benim için inş.işim olurda a.paşa'ya çıkarsam kesin görüşelim.çınarda dondurma yiyelim..

en önemli şeyi unutuyordum zilan bende ilk resim sen değilsin dermişim:))canım walla mucize anlatsalar inanmam ama sizleri görünce hayran hayran bakıyorum maşallah walla eşler tabii kıskanır...kilo veren arkadaşların biri yazmış eşi eve dönerken arkadaşı yolunu kesmiş hayırdır abi ne zaman yengeden boşandın tekrar evlendin demiş.çok güldüm resmen tekrar çıtır hatunlarla evlenmiş gibiler.tebrikler canım darısı biz kilo vermek isteyen ruhu çıtır olanlar

kızlar yaa geçmiş sayfalarda biri baskül pili soruyordu şayet şu saat pillerine benzeyen 2032 pillerdense ben bu gün bir elektrikçide buldum bilgilerinize

Selamlar kızlar herkese hayırlı cumalar..kg veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum darısı başıma olsun diyorum..
geçmişi sayfa sayfa okudum ve birsürü şey vardı aklımda ama iş bugün çok yoğundu hepsi aklımdan uçtu gitti. Aklımda kaldığı kadarıyla:

Nazlı;değişimin süper..Çok tebrik ediyorum canım resmen bambaşka bir kadın olmuşsun..Ne mutlu sana..Ben de zayıflayım koyucam fotolarımı..:2:
Deryacım tarçınçayı tarifin için tşk ler canım bakalım denicem..
tartı pili konusunda bilgi veren arkadaşım ben de senin kim olduğunu atladım çok tşk ederim işallah en kısa zamanda bulup takıcam..

Ben yarın sabah tartılabilcem kızlar..Nasılsa listede değilim...Sorun olmaz değil mi Deryacım..Akupunktur randevumu bu akşam işlerim olduğu için yarın sabaha aldım..
Bu arada kızlar ab rocketım geldi daha doğrusu eşimin aslında ama ben ondna daha hevesliyimDoğumgünü hediyesi geldi...Yarın akşam da boğazda yemek yicez...Ben erkek olsam çok romantik olurdum yaww

Derya'cim dedigin gibi aksam ogununden ekmegi cikardim.sadece sabah yiyorum.simdilik coook iyi gidiyor.aksam esime cooook sevdigim yemegi pisirdim ama hic yemedim.cunku aksam 6dan sonra yemek yemiyorum.bunu daha once de denemistim cok etkili.baskulumun pili bitmis bugun kilo bildirimi yapamadim.sakincasi olurmu sizce.ne yapmaliyim.
ayrica benim oglan dis cikariyo.yemek yemeyi bile dusunemez oldum.buraya da giremiyorum.simdi uyuyor uzun zamandan sonra.

Son düzenleme:
kızlar bildirimleri kime yapıyoruz bu hafta ???

(22 nisan)
baş:81.5
geç.haf:74,9
bu hafta:75,6
gelen:700 gram
top.giden:6 kg
hedef:65

spor yok
beden:44
boy:167

ben ortaya yazayımda

listeyi Derya yazıyorcanım..Ona atabilirsin..
Bgünkü menüm:
Sabah:2 dilim tam buğday ekmek+peynir+domates
ara:3 kepekli çubuk
öğle:yarım ezogelin çorba
haşlanmış mantar
salata
yoğurt +1 dilim kepek ekmeği
ara:5 çilek
ara:kepekli bisküvi
akşam:kırmızı biber sote+yoğurt
ara:corn flakes(1 avuç)
yatarken light süt

selamlar hayırlı cumalar herkesee

eşimi yolcu ettim dün kayınpederimle birlikte gittiler kayınvalidemde bende kaldı

giremiyorum onun yanında çok fazla kusura bakmayın .
geçmişe bakamadım ama kilo veren herkesi tebrik ederim

İnşallah Canım Regliden Sonra 79'u Görürsün
Kendimden Çok Senin Görmeni İsterim
Sabit Kaldım Bende 3 Haftaya Görürüm 79'u
Peşinden Geliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese İyi GünLer

Kendimi Kampa aLdım Bu Hafta 79'u görmek için Sırf
Ve Kendime Söz Verdim Bu Hafta 80.8 Rakamını Görmek İçin
Şimdi'de Sporumu Yapmaya Gidiyorum

Görüşürz

selam kızlar

kilo bildirimim

başlangıç:70
geçen hafta:59,2
bu hafta:59,1
giden :100 gramcıkk
toplamda giden:11,1
hedef:50

beden 40
spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…