80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sagol cevap yazdıgın için ama hep boyle dengesız yıyorum aslında cok az yıyorum ama sacma sacma seyler yıyorum

İşte inan az yesen de bir anlamı olmuyor dengesiz olunca
Ben liseden sonra bunalıma girdim ve kilo aldım birden.Ama görsen yediğim hiçbir şey yok...Gece sabaha kadar oturuyordum.Ezanla yatıp,akşam 4-5 gibi kalkıyordum.Sadece tek öğün kalkınca varsa yemek yoksa kahvaltı gibi yapıyordum ama aynı senin menülerin gibi.Ya sosisli sandviç,ya da yarım ekmekten fazlasıyla kahvaltı Hani şöyle düşünsen koskoca bir gün için bu ne ki dersin ama işte dengesiz beslenme her zaman kilo aldırır
Yediklerinin her biri bizim her cuma yaptığımız kaçamaklardan biri..Hatta bir paket çikolata kaçamak olarak bile imkansız diyet döneminde

Bunları anlatmamın sebebi destek olmak,sakın yanlış anlama...Bizim menülerimizi inceleyerek bu zararlı besinleri aklında oturtacağına inanıyorum :13:

derya süper incelmişsin sporun faydaları yürüyüş deyip geçme masa tenisinin de etkisi vardır bence

Eda masa tenisine 1 hafta oldu başlayalı sadece ama yürüyüşü hafif görmeyi çoktan bıraktım,mükemmel bir spor

kıızz deryaa maşallah süper incelmişsin darısı bana bende bir platese başlasam dahada incelcem inşlah komşu çatlatcam

Zaten keşke beynimizden kötü anılarımızı silme şansımız olsa...Geçmiş iki de bir gözümüzün önüne gelmese
Ama bu günümüze şükretmekten başka var mı çare be nazlım.
Senin evlatlarına şükür benim eşime şükür
Hayat fazla düşünmeye gelmeeeeezzzz

kıızz deryaa maşallah süper incelmişsin darısı bana bende bir platese başlasam dahada incelcem inşlah komşu çatlatcam

Sağol nazlım,şu ebru hatun hala devam ediyorsa programına sen de takıl bence ona..Sıkılaşmak için platesten daha güzeli var mı

sabah

1 dilim kepek ekmeği
kibrit kutusundan da az peynir
tek şekerli çay

öğlen
bir dilim börek
3tane mercimek köftesi
çok az makarna salatası

akşam2 dilim ızgara tavuk
limonlu sirkeli salata
tek şekerli çay

gün boyunca da toplamda 1 litre su içtim

öğlen biraz kaçtı ama aylardır gitmek için çabaladığımız hamama gidince böyle oldu. tabi hamamda yarım saat yüzdüm ve yarım saat yürüyüş yaptım. vicdanımı rahatlattım benim günümde böyle.

Son düzenleme:

Hiç su,çay,bitki çayı vs. içmediniz mi? Onlar da yazılıyor,bilginiz olsun.Ben de diğer arkadaşlardan görünce yazmıştım

Hiç su,çay,bitki çayı vs. içmediniz mi? Onlar da yazılıyor,bilginiz olsun.Ben de diğer arkadaşlardan görünce yazmıştım

bide ben bitki çayı içemiyorum, zorluyorum onun yerine yapabileceğim birşey var mı? bide listemi düzelttim olmuş mu? ilk kez yazıyorum ya eksiklerimi söyleyin lütfen.

Ben de burada yeniyim.Okuduklarıma göre kepek ekmeği yerine tam buğday ya da çavdar ekmeği ve suyu da en az 2 litre tüketülmesini söylüyorlar.Tecrübeli,kıdemli arkadaşlar size de yedikleriniz ve içtiklerinizle ilgili fikirlerini söylerler.Gerçekten çok faydası oluyor.

çok sağol. herkesin desteğini bekliyorum.umutla başladım bu işe umarım iyi sonuçlar olur..

bide ben bitki çayı içemiyorum, zorluyorum onun yerine yapabileceğim birşey var mı? bide listemi düzelttim olmuş mu? ilk kez yazıyorum ya eksiklerimi söyleyin lütfen.

Ben de bitki çayı içmezdim hem de hiç.Burada okuduklarımdan sonra içmeye başladım,alıştım da sayılır.Elimden geldiğince form çay,tarçınlı çay ve değişik çaylar içmeye çalışıyorum.Normalde klasik çayı çok içerim,yine de içiyorum.Neyseki çaylarda 10 yıldır da hiç şeker kullanmıyorum.

Menün güzel canım,öğlen kaçmış ama açıklamışsın sebebini..Yüzme çok kalori yaktıran harika bir spor,telafi olmuştur umarım
Kepek ekmek yerine çavdar ya da tam buğday olmadı çok tahıllı tüket.Tam sırrını kimse açıklayamadı ama daha yararlı olduğu kesin.Lif oranlarından dolayı sanırım :44:

Suyunu 3 litre yapmaya çalış.Birden olmaz tabi önce 2 litreye çıkar yavaş yavaş arttır.Yanında bu ufak pet şişelerden taşı sürekli emzik gibi inan öyle daha kolay oluyor

Bitki çaylarını ben de sevmezdim ama faydalarını gördükçe şimdi keyifle içiyorum..Tarçın çayı tatlı isteğine birebir,direk kesiyor..Form çayları ise tuvalet sorunu için.Ben liptonun form çaylarını çok seviyorum,çok etkili.Sen de damak tadına uygun birini sevmeye çalışarak başlayabilirsin işe..
Çaylar şekersiz içilecek tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…