canım sagol cevap yazdıgın için ama hep boyle dengesız yıyorum aslında cok az yıyorum ama sacma sacma seyler yıyorum
derya süper incelmişsin sporun faydaları yürüyüş deyip geçme masa tenisinin de etkisi vardır bence
hayırdır inşallah zilan ne olduda bu kadar dertlendin umarım herşey yolundadır cnm:44:
bazen oluyor tatlım yaa geçmiş şöyle bir film şeridi gibi gözümün önünden geçip gidiyoristem dışı
aslında geçmişle yaşamaktan nefret ederim ama ne kadarda düşünmemeye çalışsamda arada illaki aklına geliyor
kıızz deryaa maşallah süper incelmişsin darısı bana bende bir platese başlasam dahada incelcem inşlah komşu çatlatcam
Memnun oldum nurancım
Bugün pazar ya o yüzden topikte in cin top oynuyor yoksa şenliklidir normalde
geldim yeniden:)
şimdi akşamları ne yediğimizi mi yazacağız tam olarak?
sadece akşamları değil cnm gün içerinde yediklerini yazcaksın :))
Hoşgeldiniz.Gün boyunc ne yemiş ve ne içmişseniz tümü yazılıyor.1 tane zeytini bile yazıyoruz
sabah
1 dilim kepek ekmeği
kibrit kutusundan da az peynir
tek şekerli çay
öğlen
bir dilim börek
3tane mercimek köftesi
çok az makarna salatası
akşam2 dilim ızgara tavuk
limonlu sirkeli salata
öğlen biraz kaçtı ama aylardır gitmek için çabaladığımız hamama gidince böyle oldu. tabi hamamda yarım saat yüzdüm ve yarım saat yürüyüş yaptım. vicdanımı rahatlattımbenim günümde böyle.
Hiç su,çay,bitki çayı vs. içmediniz mi? Onlar da yazılıyor,bilginiz olsun.Ben de diğer arkadaşlardan görünce yazmıştım
Hiç su,çay,bitki çayı vs. içmediniz mi? Onlar da yazılıyor,bilginiz olsun.Ben de diğer arkadaşlardan görünce yazmıştım
sabah
1 dilim kepek ekmeği
tek şekerli çay
öğlen
bir dilim börek
3tane mercimek köftesi
çok az makarna salatası
limonlu sirkeli salata
tek şekerli çay
gün boyunca da toplamda 1 litre su içtim
öğlen biraz kaçtı ama aylardır gitmek için çabaladığımız hamama gidince böyle oldu. tabi hamamda yarım saat yüzdüm ve yarım saat yürüyüş yaptım. vicdanımı rahatlattımbenim günümde böyle.
Ben de burada yeniyim.Okuduklarıma göre kepek ekmeği yerine tam buğday ya da çavdar ekmeği ve suyu da en az 2 litre tüketülmesini söylüyorlar.Tecrübeli,kıdemli arkadaşlar size de yedikleriniz ve içtiklerinizle ilgili fikirlerini söylerler.Gerçekten çok faydası oluyor.
bide ben bitki çayı içemiyorum, zorluyorum onun yerine yapabileceğim birşey var mı? bide listemi düzelttim olmuş mu? ilk kez yazıyorum ya eksiklerimi söyleyin lütfen.
Ben de bitki çayı içmezdim hem de hiç.Burada okuduklarımdan sonra içmeye başladım,alıştım da sayılır.Elimden geldiğince form çay,tarçınlı çay ve değişik çaylar içmeye çalışıyorum.Normalde klasik çayı çok içerim,yine de içiyorum.Neyseki çaylarda 10 yıldır da hiç şeker kullanmıyorum.[/QUOTmerhabalar asagı yukarı on kılo kadar vermişsiniz masallah neler yaptınız ne kadar zamanda verdınız acaba yazarsanız sevınırım
sabah
1 dilim kepek ekmeği
tek şekerli çay
öğlen
bir dilim börek
3tane mercimek köftesi
çok az makarna salatası
limonlu sirkeli salata
tek şekerli çay
gün boyunca da toplamda 1 litre su içtim
Ben de bitki çayı içmezdim hem de hiç.Burada okuduklarımdan sonra içmeye başladım,alıştım da sayılır.Elimden geldiğince form çay,tarçınlı çay ve değişik çaylar içmeye çalışıyorum.Normalde klasik çayı çok içerim,yine de içiyorum.Neyseki çaylarda 10 yıldır da hiç şeker kullanmıyorum.[/QUOTmerhabalar asagı yukarı on kılo kadar vermişsiniz masallah neler yaptınız ne kadar zamanda verdınız acaba yazarsanız sevınırım
Ben 7 marttan beri diyetteyim.Tam 91.2 ile başladım.Benim verdiğim kilolar arkadaşların verdiklerinin yanında devede kulak kalırGeçmişi okuyacak olursanız 100 lerden 90 lardan 60-65 lere geldiklerini görürsünüz.Özellikle bir de resimlerini görseniz,harika olmuşlar.Başlangıç ve şimdiki resimleri arasında o kadar fark var ki.Biraz sabır ve irade hepsi bu.Ben,onlar yapmışsa ben de yapabilirm deyip motive oluyorum.Ağzıma attığım her lokmada buradaki arkadaşlar aklıma geliyor.Arada küçük kaçamaklar olsa da ertesi gün bunu telafi etmeye çalışıyorum.Buradan ayrılmayın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?