80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Burcum öncelikle çok çok geçmiş olsun,geldi mi sıkıntılar üst üste gelir ama sonunda da hayırla gelir elbet feraha kavuşacağınız günler de olacak...
Bunca kötü haberin içinde diyeti filan düşünmemen çok normal.Ayrıca bence sen çok kafaya takıyorsun.Hani bu cumaya kadar illa şu kadar kilo vermeliyim diye düğşünme..Çünkü bünyen sen ne yaparsan yap bildiğini okuyacaktır..Her zaman hedefin en az 500 gr vereyim olsun.Hem beklentini böyle düşük tutarsan hem hayal kırıklığına uğramaz,hem de daha çok verince normalden fazla sevinirsin.Kendimizi bu kadar sıkarsak bu yol bize cehennem olur ablam
Sabrımız var,azmimiz var daha ne olsun elbet yavaş ya da hızlı gidecek bir şekilde ki sen bu yolsa harika ilerliyorsun
Sıkıntılardan böyle düşündüğünü biliyorum rabbim en kısa zamanda ferahlık versin sana.Ama hayat bir iyiyi bir kötüyü çıkarıyor karşımıza işte..Her günümüz kötü,her günümüzde iyi geçmiyor işte..
Sen kalbini ferah tut,bu kadar da kafaya takma bu işleri

Ayrıca ben saçmasapan bir ceket konusunu bile dert diye paylaşıyorsam,sen bu içindekileri paylaşmayacak mısın kuzum,nasıl söz o

Son düzenleme:
uuuuuuuyyyyyyy banuş gelmiiişşş hg sefalar getirmişşş
kızz bir daha buraları bırakıp gitme sakın anladun sen onii sakın
yoksa güneş gözlüğüne ihtiyacın kalmıycak

öncelikle şu ekmeklerin açıklamasını yapayım size kızlarrrr

kepek ekmek
beyaz unu kepek katılmaıs ile oluşur geneldee
tam kepek degil satılanlarrrr,bulmakta zor
ve kepek ekmegi yedigmizde beya zekmek yemiş kadar oluyoruz

tamtahıllı ekmek
bol kalorilidir diger ekmeklere göre
pirinç,mısır,çavdar,bugday,arpa
unlarından elde edilir adı üsütne bol tahıllı
kalorisi ve karbonu daha yüksektir efemmm

çavdar
bildigimiz çavdardan oluşur
glısemin endeksi daha yüksektir
yani şeker oranı biraz fazladır kan şekeirmizi daha çabuk yükseltir
3/2 çavdar unu 3/1 bugday unundan oluşur bu ekmeklerin

tambugday
aslında en masumm ekmek bana göre bugdaydan oluşur
fkat işlenmemiş halinden oluştugu için hem gı (glisemin endeksi düşüktür)
hemde kalorisi digerleirne nazaran daha azdır karbonuda öyle

beyaz ekmekte tb unundna yapılır ama işlendigi için rengi beyazdır
veee kalorisi yüksektir,kan şekeirni çabuk yükselti
yani budurumda en masummları tambugday ,bulamıyorsanız çavdarr

ama tamtahıllı,kepek birazcık cıssss oluyorrrr

umarım açıklayıcı olmuşturrrr

acailisini içince ben şişiyorum abla
ertesi gün artı çıkıyorum ne zaman içsem böyle oldu hep bende
evde 5 6 tane var içmiyorum şimdi onu artık

Hadi ya valla hiç dikkat etmedim çünkü ben ne zaman acailisini içsem direk çalıştırıyor ve tuvalete çıkarıyor beni..Yine burada bünyeden bünyeye farkı görüyoruz

tamamdır.Ben de olmadı kelimesini görünce,hayret yaaaa nasıl anlıyorum.. teşekkürler

Ben adını gene unuttum

:80:Ben çıkıyorum ve herkese iyi geceler diliyorum.Sizlere güzel sohbetler...

İyi geceler canım..

Hoşgeldin banuşum
Bir daha gitmek yooookkk

yoksa güneş gözlüğüne ihtiyacın kalmıycak

O ne demek kuuu

Bide az evvel yazdıgım gıbı belkı gormeyenler olmuştur kepek ekmegı bır sure sonra vucutta (anemi)kansızlıga sebep olur.

Kız ben çok tahıllı da çok yiyordum
Teşekkür ederim engiiiiinnnn bilgilerin için banuşum

burcu çok geçmiş olsun cnmm
keyifn yeirnde olmadıgı içinnn
diyet modunda degilsindir. cnmm

Canlarim Benim Iyiki Varsiniz ,
Biliyorum Ne Olurs Olsun Sizinle Paylastigim Zaman Siz Beni Teselli Ediyor Güc Veriyorsunuz

Yorumlariniz Ve Iyi Dilekleriniz Icin Cok Sagolun Eksik Olmayin Hic Bir Zaman ,

Dedem Zaten Cok Yasliydi Ve Bundan Bir Ay Önce Filan Abisini Kaybetmisdi ,
Ondan Sonra Kendini Toparliyamamis Acisi Cok Büyük Gelmis Ona ..
Allahim Rahmet Eylesin Mekani Cennet Olsun (AMiN)

Babam'a Daha Cok Üzülüyorum Cünkü Her Sene Sadece 1.Kez Görebiliyorum Kendisini
Annemle Babam 12.Sene Önce Ayrildi Hala Iki Samimi Arkadaslar Cok Sükür Ama
Iste Türkiyeye Gidince Görebiliyorum Kendisini , Bu Sene Gitme Imkanimiz Yok
O Yüzden Yaninda Olmamadigim Icin Ve Göremeyecegim Icin Cok Üzülüyorum ,
Ki Ben Ne Olursa olsun Cok Düskünüm Babama Baba Kelimesini Sarfettigim Zaman
Bile Gözlerim Dolar .. Annem Üzülmesin Diye Cok Icime Atiyorum Düsüncelerimi SIKINTILARIMI ama
Artik Patlama Noktasina Geldim ..

Derya Ablam Haklisin Diyet Konusunda , Veremesem Bile Cok Takmamam Lazim
Ama Öyle Yapmiyorum Iste :/ Illa Vermem Lazim Haftada 1.Kilo , Bir Hedef Belirliyorum Ve
O Olmassa Kendime Cok Kiziyorum.. Beni Az Cok Taniyorsun Özeldede Söylüyordum Ya
Ben Cadinin Tekiyim Ve Cok Inatciyim Olmayinca Daha Cok Hirslaniyorum Malesef..
Bide Benim Baskül Gramm Hesabi Göstermedigi Icin 500gr Gitse Bile Bilmiyorum Göremiyorum Yani ..
O Yüzden Tam Rakam Üzerinde Durunca Inaniyorum Kilo Verdigime ..
Kendimi Cok SIKMAMAYA Calisacagim Relax Olmam Lazim .. Umarim Basaririm Ve
Bu Husursuzluklardan Arinirim Biran Önce ..

Kızlar üç gün önce yazmaya basladım bu bolume 81 kiloydum bu sabah tartıldım 80 kılo geldım acaba kılomu verdım yoksa şişmiydim de şişim indi?

canım tekrar tekrar gecmiş olsun ama bıran önce gr. Hassasiyetli baskül al mutlaka 500 gr. Bıle emın ol cok guzel bısey. önce saglık üzülme inş.dua et

nilgün senle ben hala olduğumuz yerde sayıyoruz yaaa:43

aynen canım ama ben bu günlere gezmelere gittiğim sürece ben zayıflayamayacağım.

geç oldu kusura bakma nice yıllara..

ay hep öyle ya.napacağız biz

önemli bir gelişme.spor yaptım.akşam yemeği az yedim ve 1 saat bantta yürüdüm.her 10 dk da bir inmek üzereydim.hayır nilgün diye diye 1 saati tamamladım.inşallah her gün yaparım böyle..

Ablacım çok haklısın bu kadar sevdiğin birini yılda bir görmek çok acı
Benim de ablalarım uzakta,ablam dediysem inan şu an anne babamla görüşmüyorum mesela onlardır benim anne babam biz çok zorluklar için de büyüdük..Birbirimize anne baba olduk hep.Bazen maddi durumlar el vermiyor senede 1 bile göremiyorum
Yani kısaca hayat şartları herkese adil davranmıyor maalesef.Her birimiz ayrı bir mücadele içindeyiz..Biz de ailemizden yana yaralıyız işte

Umarım derdini anlatınca kalbin biraz olsun ferahlamıştır.. Kafaya takmadan yapamıyorum diyorsun ama bu tavrın sana zarar vermeye başlarsa ne yapacaksın
Kafaya takılarak çözülseydi bak yıllardır kilolarımızdan ve kendimizden nefret ediyoruz,kafaya takıyoruz o zaman çoktan çözülmesi lazımdı...Kafa rahat olmadan olmuyor işte bu işler...

Neyse çok canını sıkmayayım zaten iyi değilsin sadece şunu bil ki biz her zaman yanındayız,içinden ne geçerse geçsin,gel burada anlat çözüm olamasak da mutlaka rahatlarsın bir nebze

Ayrıca dijital tartıya geç artıııııkkkkkk

şimdi deryacım hani banuşum dilini tutamadığı için (buna bende dahil uyarı aldım) burdan bizden ayrı kalmak zorunda kaldı ya eee yazda geldi güneş gözlüğüne ihtiyaç var haliyle o kadar para veripte almasına gerek yoktur ben kendisine bedavadan gidip verurum

Kızlar üç gün önce yazmaya basladım bu bolume 81 kiloydum bu sabah tartıldım 80 kılo geldım acaba kılomu verdım yoksa şişmiydim de şişim indi?

Kilo olabilir çünkü 3 gün az değil 1 kilo fark normal eğer düzenli beslendiysen.
Bu arada ben derya,senin adın neydi :26:

Bravo sana,harika bir gelişme senin adına
Günlere yine git ama irade işte gerçi sen sürekli gidiyorsun o da sabır işi ya
Hani haftada bir gitsen buradaki atunların bazıları da gidiyor tutuyor kendini ama sürekli gidiyorsan her gün tutmak zor olur tabi..
Ya kilo verene kadar ara vereceksin etkinliklere,daha seyre gideceksin..Ya da çok zor ama hayır diyeceksin

nazoooo kuu ben msj sildigim için ceza almışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…