şimdi deryacım hani banuşum dilini tutamadığı için (buna bende dahil uyarı aldım) burdan bizden ayrı kalmak zorunda kaldı ya eee yazda geldi güneş gözlüğüne ihtiyaç var haliyle o kadar para veripte almasına gerek yoktur ben kendisine bedavadan gidip verurum
nazoooo kuu ben msj sildigim için ceza almışım
:92:Bugünkü Menüm
Sabah
yok
Ara
1 portakal + 1 greyfurt suyu
Öğle
1,5 dilim uno tam buğday , 50 gr labne , 4 dilim salam , bir beyaz ekmeğin burnu
Ara
1 kuru kayısı , 2 haşlanmış yumurta , 60 gr beyaz peynir , 1 salatalık
Akşam
3 tane tavuk burger , 2 kaşık pilav
3 litre su
1 kupa tarçın çayı, 3 kupa form çayı , 1 şişe soda
Spor ; yok
Ablacım çok haklısın bu kadar sevdiğin birini yılda bir görmek çok acı
Benim de ablalarım uzakta,ablam dediysem inan şu an anne babamla görüşmüyorum mesela onlardır benim anne babam biz çok zorluklar için de büyüdük..Birbirimize anne baba olduk hep.Bazen maddi durumlar el vermiyor senede 1 bile göremiyorum
Yani kısaca hayat şartları herkese adil davranmıyor maalesef.Her birimiz ayrı bir mücadele içindeyiz..Biz de ailemizden yana yaralıyız işte
Umarım derdini anlatınca kalbin biraz olsun ferahlamıştır.. Kafaya takmadan yapamıyorum diyorsun ama bu tavrın sana zarar vermeye başlarsa ne yapacaksın
Kafaya takılarak çözülseydi bak yıllardır kilolarımızdan ve kendimizden nefret ediyoruz,kafaya takıyoruz o zaman çoktan çözülmesi lazımdı...Kafa rahat olmadan olmuyor işte bu işler...
Neyse çok canını sıkmayayım zaten iyi değilsin sadece şunu bil ki biz her zaman yanındayız,içinden ne geçerse geçsin,gel burada anlat çözüm olamasak da mutlaka rahatlarsın bir nebze
Ayrıca dijital tartıya geç artıııııkkkkkk
yeni gelennnn arkadaşlarrrr var snaıırm aramıza
hoş geldinizz arkadaşlarrr
sagolun inş. Bende 3 gun once geldım ama bı geldıgım gun burdaydım bıde simdi
hadi bana müsade kızlar uykum geldi herkese iyi geceler yarın görüşmek üzere
vakit buldukça gelmeye çalış
sonra zaten ayrılamıycaksın buaradannnn
valla ben banlandım 3 gündür ne zor şeymiş bu kk dan ayrılmak
5 yıldır üyeyim ilk kez ban yedimmmmm
test ettim onayladım çok kötüüü:2::2::2:
kızlar bugün misafim vardı yeni gittiler çok yoruldum hemen yatacağım yarın iş var ve oğlan gece çok kalkıyor bu aralargeceleri kesintisiz kaç aydan sonra uyuyorlar???
öncelikle feryalcim ve eflatun nice mutlu yıllara herşey gönlünüzde olsun...
deryacım ellerine sağlık liste çok güzel olmuş inş.haftayada ii bir kilo verip liste başlarında olurum:)hoş bugün kaçamak yaptım ama haftaiçi kaçamaksız olacak....
sevgicim geçmiş olsun oğlun fıtık ameliyatı olmuş allah şifa versin.bende ilkay ve diğer kızlara katılıyorum stresin yüzüne yansımıştır.rahatladığında düzelecektir.benim hemen bir hasta oluyum gözlerim,n altı daha da morarıyor yüzüm sararıyor çöküyor zombi gibi çok kötü yani....yeterki sağlık yerinde olsun
kızlar eşim sesleniyor oğluşumun 4.kalkışıymış ben gidiyorum niye bu kadar çok kalkıyor anlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?