Memnun oldum deryacım burda isim verme konusunda bir sıkıntı oluşmaz degilmi ? Sonuçta herkes kadın üye burda
kız derya menün güzelde beyaz ekmeğin burnu nasıl oluyoryazık bee çenesi yada yanakları yokmuydu onu yeseydun bari
Ablaaam benimm inan sayenizde biraz daha acildi icim
siz böyle yorum yapinca filan iyi geliyor bana , kendimi sayenizde yanliz hissetmiyorummm
Dijital Tartiya Gelince , Dün Gittik Annemle Baktik Amaaaa ..
Yanlis Tartiyorlar Yaaaa .. Tamam Üst Basla Ciktik 3.Kilo Cekelim Üzerinden Dedim
Hem Giyisi Hem Tok Karninayiz Cünkü .. Bana Birisi 89 Dedi Digeri Ise 87
Sence Ben O Tartilari Alirmiyimmm81 Kiloyum Tok Karnina 82 Oluyorum Evdeki Öyle Tartiyor ..
Ordakiler Resmen Piskolojimi Bozuyor ... Evede Kac Kez Aldim Denedim Hep Yanlis Tartti ..
Bide Ucuz Uyduruk Biseyde Bakmiyorum Baktiklarim En Az 30 Euro En Cok 50 Euroluk Basküller Ama
Ise Yaramio Meretler
kızlar bugün misafim vardı yeni gittiler çok yoruldum hemen yatacağım yarın iş var ve oğlan gece çok kalkıyor bu aralargeceleri kesintisiz kaç aydan sonra uyuyorlar???
öncelikle feryalcim ve eflatun nice mutlu yıllara herşey gönlünüzde olsun...
deryacım ellerine sağlık liste çok güzel olmuş inş.haftayada ii bir kilo verip liste başlarında olurum:)hoş bugün kaçamak yaptım ama haftaiçi kaçamaksız olacak....
sevgicim geçmiş olsun oğlun fıtık ameliyatı olmuş allah şifa versin.bende ilkay ve diğer kızlara katılıyorum stresin yüzüne yansımıştır.rahatladığında düzelecektir.benim hemen bir hasta oluyum gözlerim,n altı daha da morarıyor yüzüm sararıyor çöküyor zombi gibi çok kötü yani....yeterki sağlık yerinde olsun
kızlar eşim sesleniyor oğluşumun 4.kalkışıymış ben gidiyorum niye bu kadar çok kalkıyor anlamadım...
cümleten hayırlı geceler kızlar müsadenizle:80:
bende kaçtım kızlar yarın görüşürüz sabah erken kalkıp
kendimi marine edip,vurcam yollaraaaa
sabah beni bekleyin anacımmmmmmmmmmmm
açıklamalar için çok teşekkürler bende kepek ekmeğiyiyorum fakat bu tam buğday ekmeğini nerden alıyorsunuz veya olmadı çavdar...öncelikle şu ekmeklerin açıklamasını yapayım size kızlarrrr
kepek ekmek
beyaz unu kepek katılmaıs ile oluşur geneldee
tam kepek degil satılanlarrrr,bulmakta zor
ve kepek ekmegi yedigmizde beya zekmek yemiş kadar oluyoruz
tamtahıllı ekmek
bol kalorilidir diger ekmeklere göre
pirinç,mısır,çavdar,bugday,arpa
unlarından elde edilir adı üsütne bol tahıllı
kalorisi ve karbonu daha yüksektir efemmm
çavdar
bildigimiz çavdardan oluşur
glısemin endeksi daha yüksektir
yani şeker oranı biraz fazladır kan şekeirmizi daha çabuk yükseltir
3/2 çavdar unu 3/1 bugday unundan oluşur bu ekmeklerin
tambugday
aslında en masumm ekmek bana göre bugdaydan oluşur
fkat işlenmemiş halinden oluştugu için hem gı (glisemin endeksi düşüktür)
hemde kalorisi digerleirne nazaran daha azdır karbonuda öyle
beyaz ekmekte tb unundna yapılır ama işlendigi için rengi beyazdır
veee kalorisi yüksektir,kan şekeirni çabuk yükselti
yani budurumda en masummları tambugday ,bulamıyorsanız çavdarr
ama tamtahıllı,kepek birazcık cıssss oluyorrrr
umarım açıklayıcı olmuşturrrr
Menün güzel canım,öğlen kaçmış ama açıklamışsın sebebini..Yüzme çok kalori yaktıran harika bir spor,telafi olmuştur umarım
Kepek ekmek yerine çavdar ya da tam buğday olmadı çok tahıllı tüket.Tam sırrını kimse açıklayamadı ama daha yararlı olduğu kesin.Lif oranlarından dolayı sanırım :44:
Suyunu 3 litre yapmaya çalış.Birden olmaz tabi önce 2 litreye çıkar yavaş yavaş arttır.Yanında bu ufak pet şişelerden taşı sürekli emzik gibi inan öyle daha kolay oluyor
Bitki çaylarını ben de sevmezdim ama faydalarını gördükçe şimdi keyifle içiyorum..Tarçın çayı tatlı isteğine birebir,direk kesiyor..Form çayları ise tuvalet sorunu için.Ben liptonun form çaylarını çok seviyorum,çok etkili.Sen de damak tadına uygun birini sevmeye çalışarak başlayabilirsin işe..
Çaylar şekersiz içilecek tabi
herkese günaydın:)
iyi geceler arkadaslar.bugun ipin ucunu kaciriyordum.zor tuttum kendimi,tamda tutmus sayilmam aslinda.kacti baya.miktar olarak biraz astim.ama her ne hikmetse hala kendimi cok hafif hissediyorum.normal sartlarda siskinlik olmasi gerekir.ama olmadi.arkadas ziyaretine gitmistim bugun.cok guzel seyler hazirlamis.cok zahmetler vermis.ayip olur yemessem diye yedim.ama Sevgili Deryaninda dedigi gibi hic uzulmedim.biliyorum bu istisnai bir durum ve ben hala kararliyi.ayrica bugun sacimida kestirdim.cok guzel oldu,havam degisti,psikolojimi olumlu yonde etkiledi.daha bir hirslandim.biran once zayiflayip resimlerimi sizlerle paylasmak icin sabirsizlaniyorum.bugun menu
kalkinca 1 bardak ilik sirkeli su
Sabah : 1 haslanmis yumurta,1 kibrit kutusu beyaz peynir,5 zeytin, salatalık , domates,,biber maydanoz,2 ince dilim tam bugday ekmegi
Öğle : 1 porsiyon domates soslu makarna ,1 bardak ayran
İkindi : pasta borek,kurabiye,kisir Allah ne verdiyse......
Akşamkadar cok seyden sonra aksam yemedim artik.
açıklamalar için çok teşekkürler bende kepek ekmeğiyiyorum fakat bu tam buğday ekmeğini nerden alıyorsunuz veya olmadı çavdar...
menüm
sabah: zeytin, labne peynir, 1 tane haşlanmış yumurta, 2 dilim kepek ekmeği
ara: birer avuç erik ve çilek
akşam: 3 kaşık pirinç pilavı, 2 kaşık patlıcan sote,1 tane baklava
ara: patates salatası, bir tane zeytinli poğaça( davetteydim yine dengesiz oldu)
3 taneden 1 e düşürdüm şekeri. zaman zaman yarım yapıyorum inşallah tamamen de keseceğim. umut var
su içinde bugün vakit bulamadm su tüketmeyi çok seviorm hergün iki buçuk litre içerim suyu.. bitki çayı konusunuda yeniden gözden geçirmeliyim. tarçın çayı almak ilk işim olacak yarın. çok saol cnmtuvalet için yatmadan bir iki kayısı öneriyorlar. çay daha mı etkili olur?
günaydın kıslarrrrrrr
sabah 6:15 te kalktım spora gittim 7:30 da geldim
kahvaltı filan derken saat 9 oldu henüz kahvaltı yapmadımmm
aycan
fırınlarda var cnm bu tarz ekmekler
büyük marketlerdede bulabilirisnn
uno nun filan
bimde var meslea tb ekmegi ama içide birazcık şeker var
kızlar bende geldim ben birz sizin sınırı aşıyom ama biraz değil geçi çok neler yapıuyosunuz ben de tam 16 kg verdim verilecek çokta kilom var tabi...
kızlar günaydın 23 nisan dolayısıyla çok yoğundum görevli veliydim o yüzdsen giremedim nasıl kaynatmışınız eğer becerebilirsem size resim göndericem ama inanamazsınız geri 91 oldum çok kaçamak yaptım ama bugün geri döndüm .
günaydın herkesee
bu sabah sevgili tartımla aram düzeldi
ikimizde cuma gününe bomba gibi geliyoruz
bizden sölemesi
herkese günaydın:)
sanada günaydın cnmmm n
deryoşşş günaydınn şekerümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?