80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Memnun oldum deryacım burda isim verme konusunda bir sıkıntı oluşmaz degilmi ? Sonuçta herkes kadın üye burda

Yok canım ne sıkıntı olacak,erkek üyeler sızıyor bazen hani garantisi yok tabi ama öyle çok rahatsız olursan sahte isim ver sen bilirsin :26:

kız derya menün güzelde beyaz ekmeğin burnu nasıl oluyor yazık bee çenesi yada yanakları yokmuydu onu yeseydun bari

Ahh öyle bir yerdim ki bıraksalar, kırıntısını bırakmazdım
Ya öğlen eşim sıcacık ekmeği alıyor karşımda kokusu geliyor buram buram
Taş gibi irade olması lazım azıcık koparmamak için,o da ben de yok sanırım

Burcum ben ilk dijtal aldığımda normal tartıdan daha eksik çıktım,hala da öyle..Herkes de dijital fazla gösteriyor diyor.Sorun sizde mi bende mi anlamadım yani
Ama ne olursa olsun evde sabah aç karna ve kıyafetsiz görmeden karar veremezsin...
Ayrıca illa bir gün geçeceksin dijitale mecbur.500 gr verdiğin haftalar da olacak ablam nasıl anlayacaksın ki :26: Ben 200 gram versem seviniyorum şahsen

Filizcim hoşgeldin,umarım oğlunun uyku düzeni oturur en kısa zamanda..Haftaya inşallah herkes daha güzel sonuçlar alır listede...Çok sabit vardı bu hafta,umarım haftaya herkes 3-5 bir şeyler verir

cümleten hayırlı geceler kızlar müsadenizle:80:

Hayırlı geceler :79:

bende kaçtım kızlar yarın görüşürüz sabah erken kalkıp
kendimi marine edip,vurcam yollaraaaa

sabah beni bekleyin anacımmmmmmmmmmmm

iyi geceler banuşum..tükanı açarsın artıkın
bu arada o ne güzel avatar öyle

Son düzenleme:
selammmmm kızlarrrrrr

öncelikle deryaa ellerine sağlık canımmmmm ellerine sağlık listemizi yapmışsın16:

feryaaall

tekrardan doğum günün kutlu olsun fıstığımmm

banuuuşşş

hoşgeldinnnnnn seni tekrar burda görmek çokkkkkk güzellll canımmmm..bir dahada hiç gitme biyerlereee..

iyi geceler arkadaslar.bugun ipin ucunu kaciriyordum.zor tuttum kendimi,tamda tutmus sayilmam aslinda.kacti baya.miktar olarak biraz astim.ama her ne hikmetse hala kendimi cok hafif hissediyorum.normal sartlarda siskinlik olmasi gerekir.ama olmadi.arkadas ziyaretine gitmistim bugun.cok guzel seyler hazirlamis.cok zahmetler vermis.ayip olur yemessem diye yedim.ama Sevgili Deryaninda dedigi gibi hic uzulmedim.biliyorum bu istisnai bir durum ve ben hala kararliyi.ayrica bugun sacimida kestirdim.cok guzel oldu,havam degisti,psikolojimi olumlu yonde etkiledi.daha bir hirslandim.biran once zayiflayip resimlerimi sizlerle paylasmak icin sabirsizlaniyorum.bugun menu

kalkinca 1 bardak ilik sirkeli su
Sabah : 1 haslanmis yumurta,1 kibrit kutusu beyaz peynir,5 zeytin, salatalık , domates,,biber maydanoz,2 ince dilim tam bugday ekmegi
Öğle : 1 porsiyon domates soslu makarna ,1 bardak ayran
İkindi : pasta borek,kurabiye,kisir Allah ne verdiyse......
Akşam kadar cok seyden sonra aksam yemedim artik.

açıklamalar için çok teşekkürler bende kepek ekmeğiyiyorum fakat bu tam buğday ekmeğini nerden alıyorsunuz veya olmadı çavdar...

menüm
sabah: zeytin, labne peynir, 1 tane haşlanmış yumurta, 2 dilim kepek ekmeği
ara: birer avuç erik ve çilek
akşam: 3 kaşık pirinç pilavı, 2 kaşık patlıcan sote,1 tane baklava
ara: patates salatası, bir tane zeytinli poğaça( davetteydim yine dengesiz oldu)

3 taneden 1 e düşürdüm şekeri. zaman zaman yarım yapıyorum inşallah tamamen de keseceğim. umut var
su içinde bugün vakit bulamadm su tüketmeyi çok seviorm hergün iki buçuk litre içerim suyu.. bitki çayı konusunuda yeniden gözden geçirmeliyim. tarçın çayı almak ilk işim olacak yarın. çok saol cnm tuvalet için yatmadan bir iki kayısı öneriyorlar. çay daha mı etkili olur?

günaydın kıslarrrrrrr
sabah 6:15 te kalktım spora gittim 7:30 da geldim
kahvaltı filan derken saat 9 oldu henüz kahvaltı yapmadımmm

aycan
fırınlarda var cnm bu tarz ekmekler
büyük marketlerdede bulabilirisnn
uno nun filan
bimde var meslea tb ekmegi ama içide birazcık şeker var

kızlar bende geldim ben birz sizin sınırı aşıyom ama biraz değil geçi çok neler yapıuyosunuz ben de tam 16 kg verdim verilecek çokta kilom var tabi...

reglim hala gelmediiii

hoşgeldin fatoşşşş tebrikler 16 kilo vermişsin
devamıda gelicek inşşşş

kızlar günaydın 23 nisan dolayısıyla çok yoğundum görevli veliydim o yüzdsen giremedim nasıl kaynatmışınız eğer becerebilirsem size resim göndericem ama inanamazsınız geri 91 oldum çok kaçamak yaptım ama bugün geri döndüm .

günaydın herkesee
bu sabah sevgili tartımla aram düzeldi
ikimizde cuma gününe bomba gibi geliyoruz
bizden sölemesi

Son düzenleyen: Moderatör:

Arzucum akşam yemeyerek dengelemişsin. Tabi ki üzülmeyeceksin arkadaşına gitmişsin olabilir böyle günler..

açıklamalar için çok teşekkürler bende kepek ekmeğiyiyorum fakat bu tam buğday ekmeğini nerden alıyorsunuz veya olmadı çavdar...

Ben uno nun ekmeklerini kullanıyorum. Bim de satılanlar ya da fırından aldıklarımla içim rahat etmiyor nedense.Çünkü unonun ekmeklerinde değerlerini görebiliyorum arkasında..

Bir tane baklava 480 kalori biliyor musun, ben öğrendiğimde şok olmuştum, o minicik şey günlük almamız gereken kalori miktarının neredeyse yarısı

Ben sabahları aç karna iki kayısı yiyorum üstüne koca bir bardak su.Neredeyse 2 bardak miktarında..Yani kısaca hepsini birden yapıyorum ben
Canım tarçın çayını hazırları pek yaramaz gibi geliyor,kendin yapsan çok daha iyi.Ben tarifini vereyim yine de sen bilirsin.Benim kullandığım bu;

Yarım kabuk tarçın (küçükse bir bütün)
ceviz büyüklüğünde kök zencefil
5-6 tane "tane" karanfil

Bunların hepsini 2,5 kupa suyla 10 dakika kaynat.Sonra altını üstünü kapat bir 10 dakika da öyle demlensin.Sabah ve akşamları yemeklerden önce iç.Yemekten sonra da içebilirsin ama önce içsen daha iyi.Yalnız ilk bardağını aldıktan sonra içindeki posasını çıkar.Posayla beklerse acılaşır ikinci bardağı içemezsin.

Günaydın banuşum..Ya ben unonun ekmeklerini seviyorum değerler filan yazıyor arkasında,hem yumuşacık daha lezzetli oluyor.

kızlar bende geldim ben birz sizin sınırı aşıyom ama biraz değil geçi çok neler yapıuyosunuz ben de tam 16 kg verdim verilecek çokta kilom var tabi...

Hoşgeldin aramıza
Buraya uğramana çok sevindim.Verdiğin doğru karardan sonra burası güzel bir başlangıç olacaktır senin için..Kilo sınırına sakın takma buraya 100 kilo ile başlayan da var,60 olup gidemeyen de :13:
Önemli olan destek ve sohbet..

Arkadaşlar fatoş midesine kelepçe taktırıp taktırmama konusunda kararsızdı.Forumda konu açmıştı bununla ilgili ben de yorum yapmıştım.Sonunda doğru yolu seçti ve taktırmamayı,sağlıkla zayıflamayı seçti..Umarım elimizden geldiğince destek oluruz..Tekrar hoşgeldin

Umarım bu sefer daha başarılı olursun canım..

günaydın herkesee
bu sabah sevgili tartımla aram düzeldi
ikimizde cuma gününe bomba gibi geliyoruz
bizden sölemesi

Hadi bakalım,göreceğiz cuma günü

deryacım
unonun ekmekleri güsle ama bana tatlı geliyor sanki içind eşeker var gibi geliyor bi baksana arkasınaa yaızyordur.gerçi bakmışsındır da şimdiye kadann
fırınları bende sevmiyorum özellikle tb ekmegini çok kalın yapıyorlar
ama annemlerin orada bi fırın buldum çok güsel yapıyorr.

birde uno çok pahalı ya
4. tl burada bi poşet tb ekmegii

aynı gramacı fırındna 1.25 e alıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…