aaahh aaahh bilmezmiyim o sıcacık ekmeğin kokusunu mis gibi kokarYok canım ne sıkıntı olacak,erkek üyeler sızıyor bazen hani garantisi yok tabi ama öyle çok rahatsız olursan sahte isim ver sen bilirsin :26:
Ahh öyle bir yerdim ki bıraksalar, kırıntısını bırakmazdım
Ya öğlen eşim sıcacık ekmeği alıyor karşımda kokusu geliyor buram buram
Taş gibi irade olması lazım azıcık koparmamak için,o da ben de yok sanırım
Burcum ben ilk dijtal aldığımda normal tartıdan daha eksik çıktım,hala da öyle..Herkes de dijital fazla gösteriyor diyor.Sorun sizde mi bende mi anlamadım yani
Ama ne olursa olsun evde sabah aç karna ve kıyafetsiz görmeden karar veremezsin...
Ayrıca illa bir gün geçeceksin dijitale mecbur.500 gr verdiğin haftalar da olacak ablam nasıl anlayacaksın ki :26: Ben 200 gram versem seviniyorum şahsen
Filizcim hoşgeldin,umarım oğlunun uyku düzeni oturur en kısa zamanda..Haftaya inşallah herkes daha güzel sonuçlar alır listede...Çok sabit vardı bu hafta,umarım haftaya herkes 3-5 bir şeyler verir
Hayırlı geceler :79:
iyi geceler banuşum..tükanı açarsın artıkın
bu arada o ne güzel avatar öyle
hg maşallah iyi vermişsin daim olur inşlh sen sabret hepsi verilir fatoşcum :87:kızlar bende geldim ben birz sizin sınırı aşıyom ama biraz değil geçi çok neler yapıuyosunuz ben de tam 16 kg verdim verilecek çokta kilom var tabi...
kıızz banuş hemen karamsar olmaareglim hala gelmediiii
hoşgeldin fatoşşşş tebrikler 16 kilo vermişsin
devamıda gelicek inşşşş
herkese günaydın:)
deryacım
unonun ekmekleri güsle ama bana tatlı geliyor sanki içind eşeker var gibi geliyor bi baksana arkasınaa yaızyordur.gerçi bakmışsındır da şimdiye kadann
fırınları bende sevmiyorum özellikle tb ekmegini çok kalın yapıyorlar
ama annemlerin orada bi fırın buldum çok güsel yapıyorr.
birde uno çok pahalı ya
4. tl burada bi poşet tb ekmegii
aynı gramacı fırındna 1.25 e alıyorum ben
aaahh aaahh bilmezmiyim o sıcacık ekmeğin kokusunu mis gibi kokar
sende öyle baka kalırsın arkasındanşu eşler bizi düşünseler azcık
ama sen yinede sakın nefsine uyupta yemeaz kaldı bak hedefine o zaman yersin azcık azcık
Yağmurlu ve soğuk bir pazartesi sabahından günaydın herkese
ya kızlar birşey söylemek istiyorum ben
kafam çok karıştı benim. dünden beri forumlarda dolanıyorum kim ne yiyo ne içiyo diye. allak bullak oldum. ne yiyeceğimi şaşırdım resmen. herkes başka bişi diyo... bu yüzden sizlere bikaç sorum olacak
1. bitki çaylarını günde kaç fincan ve hangi zaman diliminde içiyorsunuz
2. akşam yemeğinden sonra ne yiyorsunuz ara öğün olarak
3. yürüyüş yapma fırsatı olmayanlar evde neler yapabiliyor?
4. bi diyette gördüm ara öğün olarak beyaz leblebi yazmış bi arkdaş bu olabilir mi( çok severimde ben)
şimdilik bu kadar aklıma takıldıkça soracağım sizlere. deneyimleriniz için şimdiden teşekkürler kızlar
ya kızlar birşey söylemek istiyorum ben
kafam çok karıştı benim. dünden beri forumlarda dolanıyorum kim ne yiyo ne içiyo diye. allak bullak oldum. ne yiyeceğimi şaşırdım resmen. herkes başka bişi diyo... bu yüzden sizlere bikaç sorum olacak
1. bitki çaylarını günde kaç fincan ve hangi zaman diliminde içiyorsunuz
2. akşam yemeğinden sonra ne yiyorsunuz ara öğün olarak
3. yürüyüş yapma fırsatı olmayanlar evde neler yapabiliyor?
4. bi diyette gördüm ara öğün olarak beyaz leblebi yazmış bi arkdaş bu olabilir mi( çok severimde ben)
şimdilik bu kadar aklıma takıldıkça soracağım sizlere. deneyimleriniz için şimdiden teşekkürler kızlar
günaydın arkadaşlar nasılsınız artık kesin burdayım bende aranıza tekrardan girmek istiyorum tabi isterseniz olmuyor böyle :79::79::79:
Kızlar günaydın herkese bol hareketli az kalorili bir hafta diliyorum
zilancım (kusura bakma isim konusunda hafızam pek iyi değildir)
"ama sen yinede sakın nefsine uyupta yeme az kaldı bak hedefine o zaman yersin azcık azcık "
demişsin ya kafama dank etti şuandan itibaren daha azimli olucam sonuçta bu kilolar daimi değil biz onlardan kurtulucaz ve kurtulduğumuzda istediklerimizden yine yiyebileceğiz (tabii ki kararında)
günaydın arkadaşlar nasılsınız artık kesin burdayım bende aranıza tekrardan girmek istiyorum tabi isterseniz olmuyor böyle :79::79::79:
zilancım (kusura bakma isim konusunda hafızam pek iyi değildir)
"ama sen yinede sakın nefsine uyupta yeme az kaldı bak hedefine o zaman yersin azcık azcık "
demişsin ya kafama dank etti şuandan itibaren daha azimli olucam sonuçta bu kilolar daimi değil biz onlardan kurtulucaz ve kurtulduğumuzda istediklerimizden yine yiyebileceğiz (tabii ki kararında)
Ben 3 kupa form 2 kupa tarçın çayı içiyorum günde..Benimkine fazla diyenler olmuştu hani vücut alışır diye...Ama 4 kupa ortalama iyi sanırım.
Akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yemiyorum ben.Genel de buradakiler de öyle yapıyor ama bazısı bir meyve,bir bardak süt filan içiyor ki en fazla bunlar olmalı zaten akşamdan sonra.
Ev de leslie diye bir hatun var onun dvdlerini indirip yapabilirsin.Aynı seni evde yürütüyor bir farkı yok.Sadece onun çenesini çekiyorsun ve kapalı alan oluyor farkı bu
Ben beyaz leblebiyle ara çok yapıyorum.1 çay bardağı olmak üzere ara öğün olarak beyaz leblebi yiyebilirsin.100 gramı 360 kalori :87: Bir çay bardağı 108 kalori yapıyor ki ara öğün için gayet iyi.
canım ben sadece beyaz leblebi kısmına yorum yapmak istiyorum ben hamileyken çok yemek yemek için doktorum beyaz leblebi verdi .beyaz leblebinin özelliği mideyi rahat ve tok tutuyorrrmuşşş
hoş buldum canım sagol :79::79:
hoşgeldin canım
Günaydın eda
Selma ablacım hoşgeldin
Umarım bu sefer aramızdan ayrılmazsın
Bu arada ben derya _Lilium_ yani,nickimi değiştirdim kimse tanımıyor
öncelikle çok soru soruyorum biliorum ama bunları size sormak rahatlatıyo beni
beyaz leblebi beni sevindirdi sadece onu bile yiyebilirimhem çok fazla tokta tutuyor.
leslie yede bakacağım ve birazdan gidip bitki çayı alacağım
Estağfurullah tabi ki soracaksın,yoksa ne için buradayız,ben de soruyorum bilmediklerimi daha tecrübelilere :87::87:
Liptonun form plus çaylarını öneririm hem tadları harika hem de işlevleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?