80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaahh aaahh bilmezmiyim o sıcacık ekmeğin kokusunu mis gibi kokar
sende öyle baka kalırsın arkasından şu eşler bizi düşünseler azcık
ama sen yinede sakın nefsine uyupta yeme az kaldı bak hedefine o zaman yersin azcık azcık
kızlar bende geldim ben birz sizin sınırı aşıyom ama biraz değil geçi çok neler yapıuyosunuz ben de tam 16 kg verdim verilecek çokta kilom var tabi...
hg maşallah iyi vermişsin daim olur inşlh sen sabret hepsi verilir fatoşcum :87:
reglim hala gelmediiii

hoşgeldin fatoşşşş tebrikler 16 kilo vermişsin
devamıda gelicek inşşşş
kıızz banuş hemen karamsar olmaa dur daha bismillah dün bir bugün iki biraz daha bekle olur inşlh
korkma sen kuzum
herkese günaydın:)

sanada günaydın cnm

Bakmadım hiç
Burada 3 lira canım unonun ekmekleri..1 paket alıyorum zaten 1 hafta gidiyor bana sadece sabahları yediğim için.Sizin orası niye öyle pahalı kuuu

Haklısın nazlı onu da yememem lazım

Yağmurlu ve soğuk bir pazartesi sabahından günaydın herkese

Günaydın efendim

ya kızlar birşey söylemek istiyorum ben

kafam çok karıştı benim. dünden beri forumlarda dolanıyorum kim ne yiyo ne içiyo diye. allak bullak oldum. ne yiyeceğimi şaşırdım resmen. herkes başka bişi diyo... bu yüzden sizlere bikaç sorum olacak

1. bitki çaylarını günde kaç fincan ve hangi zaman diliminde içiyorsunuz
2. akşam yemeğinden sonra ne yiyorsunuz ara öğün olarak
3. yürüyüş yapma fırsatı olmayanlar evde neler yapabiliyor?
4. bi diyette gördüm ara öğün olarak beyaz leblebi yazmış bi arkdaş bu olabilir mi( çok severimde ben)

şimdilik bu kadar aklıma takıldıkça soracağım sizlere. deneyimleriniz için şimdiden teşekkürler kızlar

Ben 3 kupa form 2 kupa tarçın çayı içiyorum günde..Benimkine fazla diyenler olmuştu hani vücut alışır diye...Ama 4 kupa ortalama iyi sanırım.
Akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yemiyorum ben.Genel de buradakiler de öyle yapıyor ama bazısı bir meyve,bir bardak süt filan içiyor ki en fazla bunlar olmalı zaten akşamdan sonra.
Ev de leslie diye bir hatun var onun dvdlerini indirip yapabilirsin.Aynı seni evde yürütüyor bir farkı yok.Sadece onun çenesini çekiyorsun ve kapalı alan oluyor farkı bu
Ben beyaz leblebiyle ara çok yapıyorum.1 çay bardağı olmak üzere ara öğün olarak beyaz leblebi yiyebilirsin.100 gramı 360 kalori :87: Bir çay bardağı 108 kalori yapıyor ki ara öğün için gayet iyi.

zilancım (kusura bakma isim konusunda hafızam pek iyi değildir)
"ama sen yinede sakın nefsine uyupta yeme az kaldı bak hedefine o zaman yersin azcık azcık "
demişsin ya kafama dank etti şuandan itibaren daha azimli olucam sonuçta bu kilolar daimi değil biz onlardan kurtulucaz ve kurtulduğumuzda istediklerimizden yine yiyebileceğiz (tabii ki kararında)

günaydın arkadaşlar nasılsınız artık kesin burdayım bende aranıza tekrardan girmek istiyorum tabi isterseniz olmuyor böyle :79::79::79:

canım ben sadece beyaz leblebi kısmına yorum yapmak istiyorum ben hamileyken çok yemek yemek için doktorum beyaz leblebi verdi .beyaz leblebinin özelliği mideyi rahat ve tok tutuyorrrmuşşş

Kızlar günaydın herkese bol hareketli az kalorili bir hafta diliyorum

Günaydın eda

günaydın arkadaşlar nasılsınız artık kesin burdayım bende aranıza tekrardan girmek istiyorum tabi isterseniz olmuyor böyle :79::79::79:

Selma ablacım hoşgeldin
Umarım bu sefer aramızdan ayrılmazsın
Bu arada ben derya _Lilium_ yani,nickimi değiştirdim

Son düzenleme:

adım nazlı cnm önemli değil olabilir hepimiz unutabiliyoruz
evt dediğim gibi kesinlikle ilk hetapta azimli olcaz o yemediğimiz yiycekleri koruma döneminde yiycez ama abartmadan inanki ben aylarca ağzıma hamur işi şerbetli tatlı sürmedim 1.5 yıldan fazla oldu toplasan ancak yarım avuç çekirdek yemişimdir yani cefa çekmeden sefa sürülmez tatlım düşün ben 50 ile 54 beden arası giyerken şimdi 40 ile 42 arası giyiniyorum ve çok büyük haz alıyorum giydiklerimden

öncelikle çok soru soruyorum biliorum ama bunları size sormak rahatlatıyo beni

beyaz leblebi beni sevindirdi sadece onu bile yiyebilirim hem çok fazla tokta tutuyor.
leslie yede bakacağım ve birazdan gidip bitki çayı alacağım

canım ben sadece beyaz leblebi kısmına yorum yapmak istiyorum ben hamileyken çok yemek yemek için doktorum beyaz leblebi verdi .beyaz leblebinin özelliği mideyi rahat ve tok tutuyorrrmuşşş

aynen ,beyaz leblebi kadar tok tutan bişi görmedim ben.

Estağfurullah tabi ki soracaksın,yoksa ne için buradayız,ben de soruyorum bilmediklerimi daha tecrübelilere :87::87:
Liptonun form plus çaylarını öneririm hem tadları harika hem de işlevleri

günaydın kızlar yeni başlayan haftamızın hepimiz için çookkk güzel geçmesini diliyorum İnşallah her açıdan verimli bir hafta geçiririz.bi geçmişe bakayım ne olmuş ne bitmiş

günaydın selma abla hg ne demek aşk olsun her zaman bekleriz aramızda görmek isteriz
sen yeterki burdan kopma ablacım

Estağfurullah tabi ki soracaksın,yoksa ne için buradayız,ben de soruyorum bilmediklerimi daha tecrübelilere :87::87:
Liptonun form plus çaylarını öneririm hem tadları harika hem de işlevleri

ilk işim bu çaylardan almak olacak birazdan dışarı çıkınca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…