kızlar bende katılmak istiyorum aranıza.birlikten kuvvet doğar banada destek olu musunuz
canım tuba galiba niye özür diliyorsun demek ki buraya çok bağlandın kendini kendini hesap verme zorunda hissediyorsun bir yönden ii kaçamak yapamazsın...ii yolculuklarmerhabalar
dün o kadar çok işim vardı ki bilgisayarı açamadım bile oyüzden topiğe gelemedim özür dilerim, haftasonu da gelemicem şehir dışına çıkıcaz.
Dünkü menümü vereyim
sabah: 2 dilim ekmek, peynir, yumurta, domates, salatalık
öğle:yarım karnıyarık, yoğurt, ekmek
ara:1 elma
akşam:4köfte, yoğurt, ekmek
akşam yatarken, biraz börek yedim (eşim için yapmıştım)
kaçamaklardan uzak bir haftasonu dilerim hepimize
bu haftaki bildirimimi vereyim: 90.0 (pazartesi 89.9 görmüştüm()
arkadaşlar cevaplamış ilk etapta çok hızlı ve yüksek rakamlarda kilolar gidiyor sonra yavaşlıyor bide regli olmasan demek ki 3 kilo gidecekti:) tebrikler...herkese merhablar!:)
başlangıç 81.00
geçen hafta 81.00
bu hafta 78.6
giden 2.400
toplamda 2.400
hedef 60
boy 1.68
beden 42
spor 240dk..
diyetime 5 gün oldu ve reglim sizce bu kadar normal mi
allah gönlüne göre versin izlemcim...avatarın çok komik hiç bu kadar yeşili biarada görmemiştim.bizde farkında olmadan kuzey'e gece lambası, kumbarası,oyuncağı,lifi hep kurbağa almışız....selam kızlar, dün telefon geldi bi yerden cv mi istediler
bu sabah erkenden oraya gittik
eşim ve egeyle tabiii
iş görüşmesinde benden çok egeyle ilgilendiler vallahi
browniler krakerler havada uçuştu
allahımdan hayırlısını istiyorum, hayallerimdeki gibi bir iş olsun inşallah
hoşgeldin hepimiz yağ deposuyuz artık depolamak yok stoktan kullanıyoruz bolca yağ yakıcaz:)hoş geldin aramıza....(bazı arkadaşlar hariç onlar yağ stoklarını tüketmek üzere)bende aranıza katılmak istiyorum çünkü bıktım artık bu kilolardan resmen her yerim yağ deposuinşallah veririz benim boy 163 kilo 87 yarın tam olarak başlarım
herkeslere selammm
güzel güzel kilolar verilmiş lapalar yapılmış tam 35 sayfa okudum en hızlısından yeni arkadaşlar gelmiş burcu güzel bir resim eklemiş ... ben de annemdeyim hala eşim akşama geliyor ve ben spora gidicem die eve geldim hazırlanayım birde bildirim yapayım diye...
yarın da allah nasip ederse 2 günlük bir marmaris kaçamağımız olcak artık hafta başından itibaren tam anlamıyla topikteyim eğer düşünen varsa haftaya herhangi bir gün hep birlikte lapa yapalım ben de istiyorum artık bir kere denemeyi... bildirim öncesi bu hafta istesemde çok uygulayamadım diyetimi ..
dün akşam regl oldum ve bu hafta beynim ve midem hep savaş içindeydi biri diyo yeee biri diyo yemeee
ama genelde midem kazandı
neyse reglimin ilk günü ve bildirim yapayım
kilo bildirimi
başlangıç-->93
geçen hafta-->81.4
şuan->81.7
gelen-->300gr
toplam giden-->11.300
hedef-->58
boy-->1,67
beden-->42-44
spor--> 360 dakika
bu arada verenleri tebrik ederim benim gibi artıda olanlar da inşallah haftaya güzel sonuçlar alırız.....
ben kaçıyorum artık herkese kaçamaksız bir hafta sonu diliyorum...........
herkeslere selammm
dün akşam regl oldum ve bu hafta beynim ve midem hep savaş içindeydi biri diyo yeee biri diyo yemeee
ama genelde midem kazandı
neyse reglimin ilk günü ve bildirim yapayım
kilo bildirimi
başlangıç-->93
geçen hafta-->81.4
şuan->81.7
gelen-->300gr
toplam giden-->11.300
hedef-->58
boy-->1,67
beden-->42-44
spor--> 360 dakika
bu arada verenleri tebrik ederim benim gibi artıda olanlar da inşallah haftaya güzel sonuçlar alırız.....
ben kaçıyorum artık herkese kaçamaksız bir hafta sonu diliyorum...........
benim avatarım niye harek etmiyor bil.yüklü olması gereken bi program mı var?
Bildirimi en son yine ben yapiyorum.
Baslangic Kg: 87.7
Gecen Hafta: 72.7
Bu Hafta: 72.0
Giden: 700 Gr.
Toplam Giden: 15.7 Kg
Hedef: 60
Boy: 1.70
Beden: 42
Spor: 200 Dk.
Günlerdir wc olayim yok, ayyyy bayilizaaaammmmmmmm
Bravo hepinize kizlar, veremeyenler hic sorun yapmasin.
Yeterki saglikli bir sekilde gitsin de, nasil giderse gitsin.
:97::97::97: Nerde kaldi bu 6'lar nerdee :97::97::97:
wc olmadığı halde bu kadannnnn bravoo kuuu
sen beni geçecen haaa bu hızla
Lay lay lay diye giriş yapıp topiğe mutluluk saçan dilini yirim kız senin
Aşk böcüğüm, sevgi kelebeğim, kumpirim benim
Bizim böyle halamız olmadı valla her istediğimizi alsın
Canim'sin
Ama ben senin rüzgarin bile olamam hatunum...
Bugün vallahi rüyamda gördüm seni,
Yemege gelmisim teeeeeeeeeeee Izmir'e düsün artik sana olan askimi
Aman döktürmüssün diyorum ki Izlem senin bana kastin mi var annem bu ne hal dedikce
Olsun kuu hakettik diyip, terasa dogru yürüyüp üzerindekini cikardin amaaaaa.
Dedim bu hatun ne yapio
Enam terasinda havuzun varmis ya ku bi atladin baliklama havuzuna...
Ayyyyy sastim kaldim kuuuuuu.
Birde ben yanakda gamzeye hasta olurum.
Sende de vardi ya dibim iyice düstü sana rüyamda kuuuuuuuu
öyle düzenliyoruz sorunun neydi ki başlangıç kilon , şuanki kilon , hedefin yazılıyor kilo çizellgesinebu kilo çizekgesini de verdiğimiz kiloya göre düzenlemiz gerekiyo mu bilgi verirseniz
inş olur canım ee yeni bir ev yeni kilo yeni iş şart dimi hadi hayırlısıselam kızlar, dün telefon geldi bi yerden cv mi istediler
bu sabah erkenden oraya gittik
eşim ve egeyle tabiii
iş görüşmesinde benden çok egeyle ilgilendiler vallahi
browniler krakerler havada uçuştu
allahımdan hayırlısını istiyorum, hayallerimdeki gibi bir iş olsun inşallah
panik yapmayın benimde şaşmayan reglim 2 aydır düzensiz havalardandır ama izlemmm yeni eve yeni çocuk diye kocan sana süpriz yapmasın eeee okadar ayrı kaldınız :89:izlemcim
bend egeçen ay çok panik oldummm acaba hamilemiyim diye ama 4 gün sonra gedli cnm reglim 8 ay sonra ilk kez şaştıve 4 gün gecikti
sneinkide muhtemelen hava degişimidir cnm
aspirin iç sabah akşam 2 gün sonra gelir
izlem konuyla alakasız ama çok beğendiğim bir uygulamayı söylemek isterim senin paşanında doğum gününe az kaldı gelen konuklara ben hatıra maksatlı doğum günü magnetleri var (buzdolabına yapışan resim ) onlardan hazırlatacağım fikir olarak sunmak istedim netten buldumda 20 adedi 20 tl yapıyorlar
öyle düzenliyoruz sorunun neydi ki başlangıç kilon , şuanki kilon , hedefin yazılıyor kilo çizellgesine
inş olur canım ee yeni bir ev yeni kilo yeni iş şart dimi hadi hayırlısı
panik yapmayın benimde şaşmayan reglim 2 aydır düzensiz havalardandır ama izlemmm yeni eve yeni çocuk diye kocan sana süpriz yapmasın eeee okadar ayrı kaldınız :89:
nihayet spor yaptım 60 dak
Aksatalı nerdeyse ay oldu ya bir başladım devam ederim inş
sırtım ağrıyor diye yakı kağıdı yapıştırdım anam yanıyom 2 gün nası tutacağım bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?