80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım yaaaa 3 martta katıldım aranıza ve şuana kadar sadece 4 kilo gitti eskiden su içmiyordum şimdi en az 1.5 lt içiyorum tamam arada kaçamaklarımda oldu ama dikkat ettiğim hafta neden gitmiyorr sanırım psikolojik olarak şartlandırıyorum kendimi gitmiyor diye

Edacım diyetisyen listesini tam uyguladın mı bu hafta :26:

canım listede olanların hepsini yiyemiyorum yani öğlen ve akşam listeye göre daha az yiyorum napıcam şaşırdım kalori saymaya mı dönsem acaba o zaman içim daha rahattı sanki

Baslangic Kg:86

Gecen haftaki kg:85

Bu haftaki kg:83.5

Giden Kg :2.5

Toplam Giden Kg:3.5

Hedef Kg:65

Boy :1 63

Beden:44

Spor: 7 saat yürüyüş bir haftada:

lapa beni biraz zorladı ama olsun değidi

Tebrikler canım, hem lapa hem diyet, hem de yolun başında olman sana harika sonuç getirmiş bu hafta

E hatun zaten güzel bir de topuklu giyerse başına gelecekleri biliyor adam
Ama tabi ki nasıl mutlu oluyorsan ondan vazgeçme, öyle giyin..
Şimdi tam tersi mesela eşim illa ki giy deseydi ben gene mutlu olmadığım için giymezdim, sen de mutlu olduğun şekilde giyin tabi ki..Ama topuklu kilolu bacağı bile zarif gösteriyor ya

Ne Güzel Resim Eklicektim Yine Fotoğraf makinesinin kablosun kayıp

Bulamadım Yarım saattir Arıyorum Yok

Bulunca Eklicem Resim İnşallah

deya bende bu yıla kadar hep düz taban ayakkabılarla geçinirdim. hep özenirdim. belki basit bişey ama insanın içinde kalıyor. dügünümde bile cok az topuklu ayakkbı aldım begenmedigim halde. ama bu yıl acısını cıkarttıyorum. cok kullanmıyorum. 6-7 cm le esimle aynı boyda oluyorum ama ondan uzunmusum gibi geliyor. hala rahat rahat giyemesemde. ara ara giyip hevesimi alıyorum. evde giyiyorum. bence sende al ve giy hevesini al. hiç düşünme. valla bana cok koyuyordu begenipte giyememek. bu yüzden seni biraz cesaretlendireyim istedim. şimdi zayıfsında ne güzel durur sende

Ama zekiyecim bak ağzınla diyorsun ne güzel eşimle aynı boyda oluyorum diye.... Benim eşimle boylarımız bir facebooktan görmüşsündür babetle bile aynı boydayız
Tabi ki bunlar önemli şeyler değil, ben görüntüye önem veren biri değilim zaten ama kompleksim var işte eskiden beri deve deve diye dalga geçildiği için eşimden de uzun olmayı göze alamıyorum artık
Kendimi iyice kocaman hissediyorum...Yoksa senin gibi bir şansım olsa bir dakika düşünmem ki zaten, bugün gider topuklu alırım

Amaaan tek derdim bu olsun ya boşver...Ben topuksuz da zarif olabilirim hele bir zayıflayayım :82:

derya bence sende çık dışarı şöyle güzel bir topuklu al giy eşin problem yapmıyorsa sen neden takınıyon bukadar farzetki 5 cm daha uzunsun hayat zaten kısa en azından ufak şeylerden mutlu olmayı bilen bizler sevdiğimiz şeyleri yaparak mutlu olalım bence kadının erkekten uzun olması göze batmaz yaaaa ben güneş gözlüğü takmayı bile kendime yakıştırmazdım havalı görünmek istemediğimden şimdi umrumda değil
koşubandına çıkıyorum ben tatile kadar hergün yürüyecemmmmm

bu aradankopleksini sevsinleeeeeeeeeeer sana deve diyenler çatlasın hemiii canım ya ah bende şöyle 10 cm uzun olsam ahh negüzel boyun uzun birde zayıfladın harikasın yani kıymetini bil

Lay Lay Laaayy

Evimii Temizledimmm.. Misss Gibi Oldu Yinee ..
Yarinda Bi Yerleri Silmek Kalacak Sonra Rahatim Ohhh

Icim Kipir Kipir Bugün , Havada Güzel ..
Yegenim Gelcek Saat 2.Gibi Onunla Carsiya Gidecegiz ..
Pa$amiz Yine Bi Oyuncaga Takmi$ Onu Istiyor ..

Bugün Kacamak Yapmiyacagim ..
Öglen Yemegimi Karpuz Peynir Ekmekle Yapacagim ..
Aksaminada Bi Salata Yapar Yerim ..

Birazda Kacamaksiz Kutlayayim Kilo Verimimi Degilmi Ama

Herkeze Güzelll Bir Gün Diliyorummm

Herkese selammm

Kahvaltı: 2 dilim tam tahıllı ekmek
yarım dilim peynir,2 dilim salam
Domates-salatalık-1 bardak çay

ARA:1 elma

Başlangıç tarihi : 01.05.2011
Kilo Başlangıç : 87,6
Kilo Geçen hafta : 83,1
Kilo Bu hafta : 82,2
Spor : 360 dakika
Kilo Bu Hafta Giden : 900 gr.
Kilo Toplamda Giden : 5.4 kg

Boy : 1.63
Hedef : 58

yaa bende yeşillik yenmiceğini bilmiyordum biraz yedim ama wc olayı fena değildi, sanırım 500gr ondan gitti bende :26:

merhabalar
dün o kadar çok işim vardı ki bilgisayarı açamadım bile oyüzden topiğe gelemedim özür dilerim, haftasonu da gelemicem şehir dışına çıkıcaz.
Dünkü menümü vereyim
sabah: 2 dilim ekmek, peynir, yumurta, domates, salatalık
öğle:yarım karnıyarık, yoğurt, ekmek
ara:1 elma
akşam:4köfte, yoğurt, ekmek
akşam yatarken, biraz börek yedim (eşim için yapmıştım)

kaçamaklardan uzak bir haftasonu dilerim hepimize
bu haftaki bildirimimi vereyim: 90.0 (pazartesi 89.9 görmüştüm()

herkese merhablar!:)
başlangıç 81.00
geçen hafta 81.00
bu hafta 78.6
giden 2.400
toplamda 2.400
hedef 60
boy 1.68
beden 42
spor 240dk..

diyetime 5 gün oldu ve reglim sizce bu kadar normal mi

başlangıç 81.00
geçen hafta 81.00
bu hafta 78.6
giden 2.400
toplamda 2.400
hedef 60
boy 1.68
beden 42
spor 240dk..

5 günde 2400 fazla ama yeni başladıgın için hızlı gitmiş. menülerini paylaştınmı merak ettim görmek isterim 5 günde 2400 var işin ucunda

Kilo Verenleri Tebrik EdeRim :81::81:
Veremeyenlerde Üzülmesin Haftaya Verirsiniz
Bende İnşallah haftaya 79 Rakamlara Merhaba Derim Artık :81:

başlangıç 81.00
geçen hafta 81.00
bu hafta 78.6
giden 2.400
toplamda 2.400
hedef 60
boy 1.68
beden 42
spor 240dk..

Reglinin Kacinci Günü ?

Ilk Hafta Bende 2.Kilo Birden Vermistim .. Regl'den Sonrada 1.Kilo Daha Gitmisti ..
Tabi Birde Yediklerini Ve Ictiklerine Dikkat Ettiysen Normal Olabilir ..
Birde Ilk Kilolar Zaten Ödemden Olusuyor O Yüzden Kilo Kaybi Degil Daha Dogrusu Ödem Kaybi Oluyor Bu Verdigin Kilolar ..

Bulabilirsem Adım sayar ALmaaya karar verdim :26:

Günde kaç adım attıyımı bilemek benim için çok iyi olur

Hemde hedef koyarım hergün hareket olur

inşallah bulurum

5 günde 2400 fazla ama yeni başladıgın için hızlı gitmiş. menülerini paylaştınmı merak ettim görmek isterim 5 günde 2400 var işin ucunda

ben dukan d,yeti yapıyorum atak seviyesindeyim bugün son günüm atak seviyesinde hayvansal proteinli besinler tüketiliyor. yumurta süt peynir tavuk balık hindi etyi dana eti salatalık turşusu yulaf kepeği vs var.

Ahhh ahh seherim keşke kolay olsa öyle
Umarım bir gün başarırım bunu

Bravo sana bravo
Bencede koşu bandın varken yürü boşa durmasın öyle

bu aradankopleksini sevsinleeeeeeeeeeer sana deve diyenler çatlasın hemiii canım ya ah bende şöyle 10 cm uzun olsam ahh negüzel boyun uzun birde zayıfladın harikasın yani kıymetini bil

Bana eskiden deve diyen akrabalarım eskiden kıskandıklarından dolayı öyle dediklerini söylüyorlar bugün..Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama olan olmuş ne fayda

Lay lay lay diye giriş yapıp topiğe mutluluk saçan dilini yirim kız senin
Aşk böcüğüm, sevgi kelebeğim, kumpirim benim

Bizim böyle halamız olmadı valla her istediğimizi alsın

kızlar bende katılmak istiyorum aranıza.birlikten kuvvet doğar banada destek olu musunuz

Tabi ki oluruz
Aramıza hoşgeldin, azmin daim olsun..
Bende bir cuma günü gelmiştim, bildirim coşkusunun ortasına düşünce neye uğradığımı şaşırmıştım

yaa bende yeşillik yenmiceğini bilmiyordum biraz yedim ama wc olayı fena değildi, sanırım 500gr ondan gitti bende :26:

Canım yeşillik yasak değil..Tabiki tek başına yenilse daha faydalı ama meyve ve diğerlerine nazaran yeşillik yenilebilir...Hatalı yapmadın yani rahat ol..

Haftaya 8 leri görürsün inşallah tubacım..

başlangıç 81.00
geçen hafta 81.00
bu hafta 78.6
giden 2.400
toplamda 2.400
hedef 60
boy 1.68
beden 42
spor 240dk..

Tebrikler..
Aslında normal değil ama yeni başladığın için olabilir :44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…