Edacım uzun süredir bu topikte birlikteyiz genel olarak çok az kilo veriyorsun yada sabit kalıyorsun yanlış hatırlamıyorsam bir hafta 1,100 gitmişti "tek fark suyu çok içtim" demiştin.yine suyu azalttın mı olmazsa bir diyetisyenden yardım iste uzun süre yerinde saymak moral bozuyor ve ister istemez daha çok yemene sebep oluyor.bende eskidem 3 lt rahat içerdim bazen 4 lt olduğu olurdu ama şuan 1,5 lt ancak içiyorum ve gerçekten çok farkediyor su....suyu çok tüketmemiz şart...
Edacım diyetisyen listesini tam uyguladın mı bu hafta :26:
Baslangic Kg:86
Gecen haftaki kg:85
Bu haftaki kg:83.5
Giden Kg :2.5
Toplam Giden Kg:3.5
Hedef Kg:65
Boy :1 63
Beden:44
Spor: 7 saat yürüyüş bir haftada:
lapa beni biraz zorladı ama olsun değidi
deryacım maşallah diyelim nazar değmesin eşine walla benim eşim maalesef istemiyor topuklu giymemi ama ben vurdum duymazlık yapıyorum.şimdiye kadar giydim evlendim giyim tarzımı mı değiştireceğim.hoş kilodan ve hamilelik döneminde hiç topuklu giymedim hep düz botlar ve babetler şimdi kilo veriyorum yine giyeceğim.o da alışacak alışmalı giymeyeyim diye tuhaf yürüyorsun dio arkadaşlara sordum yok öyle bişey diyorlar...kilodan popo bir sağ bir sol gider şimdi tabii tuhaf olur:))o yüzden kilo verince giyeceğim.mantar topuk o kadar rahat ki ayağında hiç yok gibi tabii benim topuk h:6-7 cm vardır.
Gariplik orada zaten filiz, eşim 1.90 da olsan ben rahatsız olmam istediğin gibi giyin diyor ben yapamıyorum
Şu adamdaki özgüven niye bende yok ya sinir oluyorum
Keşke 1.70 ya da 72 olsam daha iyi olurdu en azından çoooookk istediğim mantar topukları giyerdim
Eşimin yanında kendimi öyle rahat hissedemem ama arkadaşlarımla çıkmak için şöyle 4-5 cm topuklu bir şey almak istiyorum..Özellikle mantar topuk
deya bende bu yıla kadar hep düz taban ayakkabılarla geçinirdim. hep özenirdim. belki basit bişey ama insanın içinde kalıyor. dügünümde bile cok az topuklu ayakkbı aldım begenmedigim halde. ama bu yıl acısını cıkarttıyorum. cok kullanmıyorum. 6-7 cm le esimle aynı boyda oluyorum ama ondan uzunmusum gibi geliyor. hala rahat rahat giyemesemde. ara ara giyip hevesimi alıyorum. evde giyiyorum. bence sende al ve giy hevesini al. hiç düşünme. valla bana cok koyuyordu begenipte giyememek. bu yüzden seni biraz cesaretlendireyim istedim. şimdi zayıfsında ne güzel durur sende
hanımlar yaptığınızı lapa detoksu sanıyordum ben
siz resmen pilav yiyorsunuz
közlenmiş biber filan ooohhhh sefaya bak
ama yağ ve tuz kullanmadığınız için, ödemi atabilirsiniz
ama detox anlamında temizlenme gerçekleşirmi bilmiyorum
iyi sonuçlar alırsınız inşallahh
herkese merhablar!:)
başlangıç 81.00
geçen hafta 81.00
bu hafta 78.6
giden 2.400
toplamda 2.400
hedef 60
boy 1.68
beden 42
spor 240dk..
diyetime 5 gün oldu ve reglim sizce bu kadar normal mi
başlangıç 81.00
geçen hafta 81.00
bu hafta 78.6
giden 2.400
toplamda 2.400
hedef 60
boy 1.68
beden 42
spor 240dk..
5 günde 2400 fazla ama yeni başladıgın için hızlı gitmiş. menülerini paylaştınmı merak ettim görmek isterim 5 günde 2400 var işin ucunda
derya bence sende çık dışarı şöyle güzel bir topuklu al giy eşin problem yapmıyorsa sen neden takınıyon bukadar farzetki 5 cm daha uzunsun hayat zaten kısa en azından ufak şeylerden mutlu olmayı bilen bizler sevdiğimiz şeyleri yaparak mutlu olalım bence kadının erkekten uzun olması göze batmaz yaaaa ben güneş gözlüğü takmayı bile kendime yakıştırmazdım havalı görünmek istemediğimden şimdi umrumda değil
koşubandına çıkıyorum ben tatile kadar hergün yürüyecemmmmm
bu aradankopleksini sevsinleeeeeeeeeeer sana deve diyenler çatlasın hemiii canım ya ah bende şöyle 10 cm uzun olsam ahh negüzel boyun uzun birde zayıfladın harikasın yani kıymetini bil
Lay Lay Laaayy
Evimii Temizledimmm.. Misss Gibi Oldu Yinee ..
Yarinda Bi Yerleri Silmek Kalacak Sonra Rahatim Ohhh
Icim Kipir Kipir Bugün , Havada Güzel ..
Yegenim Gelcek Saat 2.Gibi Onunla Carsiya Gidecegiz ..
Pa$amiz Yine Bi Oyuncaga Takmi$ Onu Istiyor ..
Bugün Kacamak Yapmiyacagim ..
Öglen Yemegimi Karpuz Peynir Ekmekle Yapacagim ..
Aksaminada Bi Salata Yapar Yerim ..
Birazda Kacamaksiz Kutlayayim Kilo Verimimi Degilmi Ama
Herkeze Güzelll Bir Gün Diliyorummm
kızlar bende katılmak istiyorum aranıza.birlikten kuvvet doğar banada destek olu musunuz
yaa bende yeşillik yenmiceğini bilmiyordum biraz yedim ama wc olayı fena değildi, sanırım 500gr ondan gitti bende :26:
merhabalar
dün o kadar çok işim vardı ki bilgisayarı açamadım bile oyüzden topiğe gelemedim özür dilerim, haftasonu da gelemicem şehir dışına çıkıcaz.
Dünkü menümü vereyim
sabah: 2 dilim ekmek, peynir, yumurta, domates, salatalık
öğle:yarım karnıyarık, yoğurt, ekmek
ara:1 elma
akşam:4köfte, yoğurt, ekmek
akşam yatarken, biraz börek yedim (eşim için yapmıştım)
kaçamaklardan uzak bir haftasonu dilerim hepimize
bu haftaki bildirimimi vereyim: 90.0 (pazartesi 89.9 görmüştüm()
başlangıç 81.00
geçen hafta 81.00
bu hafta 78.6
giden 2.400
toplamda 2.400
hedef 60
boy 1.68
beden 42
spor 240dk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?