izlem
perdelerini güle güle kullan güzel olmuş :82:
zum
baskülün hayırlı olsun canım güzel rakamlar görürsün inşallahh
insan yalandanda olsa bende seni özledim kız der(not: bu mesaj derya sultana)
ellerine saglık canımm simdi bi deney olsun diye çıktım tartıya bilgilerimi verdim 1.60 boy 25 yaş falan neyse ne dese begenirsin kas kütlesi kaybı nişastalı yiyeceklere ve fiziksel faliyete geçin derhal beslenme şeklinizi değiştirin . yag kütleniz maksimum seviyede saglıgınızı tehlikeye atıyorsunuz yeme alışkanlıklarınıza bi göz atın ve hızlıca değiştirinn bu neee beee bu nasıl tartıı beni yerin dibine soktu soktu çıkardı kesin kocam para verdi bunları söylemesi için tuttu bu tartıyı
Kocan mı tuttu
Merak ettim şimdi nasıl tartıymış bu..Doğru söylüyorsa sağlıklı zayıflamıyorsun demek ki sevdacım yağdan gitmiyorsa :26::26:
sagol canım benim eksik olma inş.. benim evde ayıptır söylemesi dijital tartı dolu 3 tane birini verdim biri blue house biri arzum ama hepsi kafayı yemiş ben gibiaç susuz çıplak wc ye gitmiş halde 80 cıkıyorum aradan kac saat gecıyo yıyorum içiyorum v.s 76 çıkıyorum bu nasıl adalet? neyse aldık bişi ama daha elimi sürmedim eşim dıyo bu kadar para verdirttin bak vallahi bi daha almamm ister 50 kg tartsın ister 100 ona göre dengeli çık üstüne diyo
he valla demekki ben saglıklı zayıflamıyom herhal ne biliyim anam aslında her gruptan yiyorum (lafa bak) yaw ne biliyim offf bugun dukan diyetinin kitabını aldım ona başlıyım barii denemedik bi kulagımın arkası diyeti kalmıştı onuda deniyek anam
canım eski basküllerinin pilini deqiştirdinmi hiç..pili azalınca dengesiz tartar cnm..bikaç tane baskül var hepsi kafayı yemiş deyince pillerimi zayıfladı diye düşündüm..
offff ya moralim bozuuldu yine. bugun piknikteydik. foto cekindik bol bol. şimdi yükledim bilgisayara. bakıyorum bakıyorum kendimde begenecek bi tek yer bulamıyorum. çok kiloluyum ya. en kötüsüde ben giyip giyip bakıyorum aynaya oyle kilolu görmüyorum kendimi nası gözdür nası bi bakıştır bilmem. fotolara bakıyorum o aynada gördügüm zekiyeden eser yok. artık eski halime dönmek istiyorum yaaaa
deryam ellerine sağlık liste harika olmuş ama canım çilek çekti ya :84:
baksül bende sinbo kullanıyorum memnunum
sevgiazıcık alt göbek var gibi çok güzel hatunsun
izlem perden çok şeker iyi günlerde kullan artı manzaran bi okadar güzel manzaramda yeşillik görmek imkansız duvar duvar duvarrrderyanın face deki resimlerinede çok özenmiştim çiçeklerin içinde harikaydı
deryacım liste için ellerine sağlık kuzum bende geçmişe gitme derdine bekleyp duruyordum =)
beni mezunlar listesine alabilirsin haftaya canım 63.9 ugeçmediğim sürece diyet yapmamaya korumada kalmaya niyetlendim bu ara . 64 olursam tekrardan gelirim olmazsa
zum şu baskülün nası bişi olduğunu bende merak ettim :26: markasını verirsen belki bende niyetlene bilirim almaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?