80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izlem
perdelerini güle güle kullan güzel olmuş :82:

zum
baskülün hayırlı olsun canım güzel rakamlar görürsün inşallahh

sagol canım benim eksik olma inş.. benim evde ayıptır söylemesi dijital tartı dolu 3 tane birini verdim biri blue house biri arzum ama hepsi kafayı yemiş ben gibi aç susuz çıplak wc ye gitmiş halde 80 cıkıyorum aradan kac saat gecıyo yıyorum içiyorum v.s 76 çıkıyorum bu nasıl adalet? neyse aldık bişi ama daha elimi sürmedim eşim dıyo bu kadar para verdirttin bak vallahi bi daha almamm ister 50 kg tartsın ister 100 ona göre dengeli çık üstüne diyo

izlem mutfak perdelerin çok şeker. mutfaga bu tarz şeyleri daha çok yakıştırıyorum. güle güle kulan. yesillikler içinde bi balkon ne güzel. keyfini çıkar bol bol.

gülçin çok çok geçmiş olsun. hem gurbet hem hastalık agır gelir insana eminim. en güzel gidince rahatlarsın. inş gidebilir annene destek olabilirsin canım

insan yalandanda olsa bende seni özledim kız der (not: bu mesaj derya sultana)

ellerine saglık canımm simdi bi deney olsun diye çıktım tartıya bilgilerimi verdim 1.60 boy 25 yaş falan neyse ne dese begenirsin kas kütlesi kaybı nişastalı yiyeceklere ve fiziksel faliyete geçin derhal beslenme şeklinizi değiştirin . yag kütleniz maksimum seviyede saglıgınızı tehlikeye atıyorsunuz yeme alışkanlıklarınıza bi göz atın ve hızlıca değiştirinn bu neee beee bu nasıl tartıı beni yerin dibine soktu soktu çıkardı kesin kocam para verdi bunları söylemesi için tuttu bu tartıyı

Kocan mı tuttu
Merak ettim şimdi nasıl tartıymış bu..Doğru söylüyorsa sağlıklı zayıflamıyorsun demek ki sevdacım yağdan gitmiyorsa :26::26:

Kocan mı tuttu
Merak ettim şimdi nasıl tartıymış bu..Doğru söylüyorsa sağlıklı zayıflamıyorsun demek ki sevdacım yağdan gitmiyorsa :26::26:

he valla demekki ben saglıklı zayıflamıyom herhal ne biliyim anam aslında her gruptan yiyorum (lafa bak ) yaw ne biliyim offf bugun dukan diyetinin kitabını aldım ona başlıyım barii denemedik bi kulagımın arkası diyeti kalmıştı onuda deniyek anam

canım eski basküllerinin pilini deqiştirdinmi hiç..pili azalınca dengesiz tartar cnm..bikaç tane baskül var hepsi kafayı yemiş deyince pillerimi zayıfladı diye düşündüm..

Dene bakalım ama daldan dala da atlama mesela kalorimi sayıyorsun karbon mu yapıyorsun sonuç alana kadar bir kaç hafta sabret bence :87::87:

canım eski basküllerinin pilini deqiştirdinmi hiç..pili azalınca dengesiz tartar cnm..bikaç tane baskül var hepsi kafayı yemiş deyince pillerimi zayıfladı diye düşündüm..

CANIMM öncelikleeee çokkkkkkkkk tebrik ediyorum ve ayakta alkışlıyorum vallahi billahi maşallahhh arkadasım innşş. bizede nasip olsun anam haftaya inşş.
bu arada piline heç bakmadım valla ne yalan söyliyim biri sapıtınca digerini çıkartıyodumm eee bunlar da yedek kalsınmıki evde? değiştirttiriyimmi pillerini?

Derya Ablaaaa
Topigimizii Coook Sevdigimi Biliyorsun .. Bazen Böyle Dengesizler Gelip
Mesaj Sayisi Icin Sacma Sapan Yorumlar Yapipi Sinir Bozuyooor ..
Bende Fazla Seviyemi Düsürmeden Cevapi Yapistiri Veriyorum
Nede Olsa Söz Konusu Topigimiz .. Herkez Haddini Bilecek :82:

Eli Ma$ali Buycuuu'da Oldum Sonunda Lakaplarim Cogalio Taopikte

ohh ohh ben 6.ci siradayimm bu haftaaaaa xD cok sevindirik olduuum coooooook xD

Son düzenleme:
offff ya moralim bozuuldu yine. bugun piknikteydik. foto cekindik bol bol. şimdi yükledim bilgisayara. bakıyorum bakıyorum kendimde begenecek bi tek yer bulamıyorum. çok kiloluyum ya. en kötüsüde ben giyip giyip bakıyorum aynaya oyle kilolu görmüyorum kendimi nası gözdür nası bi bakıştır bilmem. fotolara bakıyorum o aynada gördügüm zekiyeden eser yok. artık eski halime dönmek istiyorum yaaaa

iii akşamlar kızlarrrr bayılazayımmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok ama çok yorgunummm ya kına vardı bugün kuzenimin bol bol tepindik 5 yıl halk oyunu oyanayan ben özlemişim tepinmeyideeee

gülçin geçmiş olsun cnmmm
ayrıca allah kavuştursun ailene kavuşucaskısnn
eminim çok zordur yaa

izlemm
ogün teldee söylmiştim yaa dedigim perdelerdenmiş cnm
gülşe güle kullann çok begendimm ,manzarada süper

deryoşş
kocişş geldimi ankarayaaa

sevgiii
cnm aklımda en kısa zmanda gelicem sana amaa
valla fırsat yokkk yaa şu havalar iileşsinnn gelicem
ayrıcaa saçlarını çok begendim cnm
yanlar filan hiç kalmamışş meaşallahhhhhhhhh

yarın dügüne gidicemmi bilmiyorum amaa
gidersem bi elbisem var onu giymek istiyorum ama oda göbek vee simitleirmi çok çıkartıyorr

bu kadar yazdım umarımmm gelir yazdıklarım netim arızalı bu aralar

menümü yazayım

sabah 1 bardak süt

kahvaltı
peynir,zeytin,dom-sal.
1 çatal patates kızartması,biber kvurma
1 dlm ekmek

ara
azcık kraker

öglen
tavuk döner,azcık salata,7 yaprak sarma

ara
azcık çerez,1 kare bitter

kızlar eti karamın bitteri %75 kako
migroslarda %95 kakao içeren çikolarda var amaa eti karam kafi geliyor

deryam ellerine sağlık liste harika olmuş ama canım çilek çekti ya :84:
baksül bende sinbo kullanıyorum memnunum
sevgi azıcık alt göbek var gibi çok güzel hatunsun
izlem perden çok şeker iyi günlerde kullan artı manzaran bi okadar güzel manzaramda yeşillik görmek imkansız duvar duvar duvarrr deryanın face deki resimlerinede çok özenmiştim çiçeklerin içinde harikaydı

bugünkü menümü utanarak yazıyorum maalesef sabah güzel başladım ama dengesiz beslenmemin kurbanı oldum

sabah
omlet
çay
çavdar ek.

akşam
peynirli makarna
güveç
çavdar ek.

2 tane bonibon

5i biryerde

3lt su
5 saat yürüdüm (gezdim) kızlar ayaklarımın altı sızlıyor

Gülçincim annene çok geçmiş olsun canım .. hayat insana herzaman aynı koşulları sunmuyor . ne mutlu sanaki sende yokken kardeşin koşmuş imdadına bence hiç gücenme canım ablan o senin tabiki biyerlerde sıkışınca yardımına koşucak ..anneni görme fırsatı eline geçmiş bırak üzülmeyi gücenmeyi keyfini çıkar canım ..

deryacım liste için ellerine sağlık kuzum bende geçmişe gitme derdine bekleyp duruyordum =)
beni mezunlar listesine alabilirsin haftaya canım 63.9 u geçmediğim sürece diyet yapmamaya korumada kalmaya niyetlendim bu ara . 64 olursam tekrardan gelirim olmazsa

zum şu baskülün nası bişi olduğunu bende merak ettim :26: markasını verirsen belki bende niyetlene bilirim almaya

sevgicim umarım seni kırmadım canım :26: böyle bi sorunun olduğunu bilmiyordum kusura bakma canım

Zekiyecim bana da aynısı oluyor, aynada görüyorum kendimi göklere uçuyorum çok beğeniyorum ama fotoğraf çekiliyorum sonuç hüsran...Ne yüzüm gördüğüm gibi çıkıyor ne vücudum..Gerçi yüzün fotojenik olmakla ilgisi var da vücut aynada gördüğümüzden hep daha kilolu çıkıyor nedense :44::44:
Daha yolumuz var sıkma canını, yolun sonunda gör bir de sen bizi

Çilek masum kuzum yarın al yi :78::78:
Valla bende çiçeğe yeşilliğe hasretim pek çıkamıyorum her yer beton
O gün arkadaş sağolsun sabah yürüyüşünün yarım saatini mundar ettik o çekimler için
Sabahın sekizi biri görse deli derdi biz şekilden şekile giriyoruz, allahtan etrafı kapalı bir yerdi gören olmadı

Tülayım neden vazgeçtin 60 olmaktan merak ettim :26::26:

Sevdanın baskülünün adı tefal bodysignal banyo tartısı..Google'da arattım güzel bir şeye benziyor aslında kiloları verdikten sonra da öyle bir alet bulundurmak lazım evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…