Gülçincim annene çok geçmiş olsun canım .. hayat insana herzaman aynı koşulları sunmuyor . ne mutlu sanaki sende yokken kardeşin koşmuş imdadına bence hiç gücenme canım ablan o senin tabiki biyerlerde sıkışınca yardımına koşucak ..anneni görme fırsatı eline geçmiş bırak üzülmeyi gücenmeyi keyfini çıkar canım ..
deryacım liste için ellerine sağlık kuzum bende geçmişe gitme derdine bekleyp duruyordum =)
beni mezunlar listesine alabilirsin haftaya canım 63.9 ugeçmediğim sürece diyet yapmamaya korumada kalmaya niyetlendim bu ara . 64 olursam tekrardan gelirim olmazsa
zum şu baskülün nası bişi olduğunu bende merak ettim :26: markasını verirsen belki bende niyetlene bilirim almaya
sevgicim umarım seni kırmadım canım :26: böyle bi sorunun olduğunu bilmiyordum kusura bakma canım
tüloşşş mezun oldun bacım ne güsle yaaaa
darısı bize artıkınn.......
melina sen nerede oturuyorsun bende ankaradayım
baya kişi var ankaradan...........
nurancımm ne mutlu bana güldürmüşüm seni rabbim cümlemizi güldürsün hep inş..bu arada gülçincim çoook geçmiş olsun, anne herşeyden öte birşey.acil şifalar diliyorum.
izlem perdelerin çok hoş,duvardaki stickerda öyle kediden nefret etmeme rağmen çok seviyorum bu stickerı ben.
sevgicim fotoların çok hoş,darısı bizlerin zayıflamış fotolarını görmeye inşallah..
ve sevda ancak bi tartı hakkında bu kadar gülünecek şey çıkartılabilirdi. okurken çok güldüm canım,Allah da seni güldürsün inşalah tartıda
iyi geceler burcucumm afiyet olsun bu arada :) :80::80:
Zekiyecim bana da aynısı oluyor, aynada görüyorum kendimi göklere uçuyorum çok beğeniyorum ama fotoğraf çekiliyorum sonuç hüsran...Ne yüzüm gördüğüm gibi çıkıyor ne vücudum..Gerçi yüzün fotojenik olmakla ilgisi var da vücut aynada gördüğümüzden hep daha kilolu çıkıyor nedense :44::44:
Daha yolumuz var sıkma canını, yolun sonunda gör bir de sen bizi
COLOR][/I][/B]
eksik olma bal böcüğümm sen yii afiyet olsunn çok yimi amaa inşş. bi gün oda olur topikcenek buluşuruk yimek yirizz
Gel Beraber Olsuuuun Tatli$kooommm
Payla$tikca Cogalir Onun Lezzettiii
Ay Bide Burasi Zayiflama Topigi Olcak
Ben Utanmadan Full Kalorili $eye Seni Davet Ediom
Kaptan Bombalicak Beni :18:
sevdemer;19298933 [COLOR="purple" .!.:geçmiş olsun gülçin
umarım gidebilirsin
gidemezsende güçlü ol
allah acil şifalar versin[/COLOR]
[/B][/COLOR]
GÜLÇİNC
İMMM canım çokk geçmiş olsun üzülme nolur rabbim acil şifalar nasip eylesin inş.. canım benim utanma guzelim niye yerin dibine giriyomuşsun alsın tabi gidiş geliş biletini ne var. biz o kadar hassasız ki her seyi düşünüyoruz anam millet 1 tl koparttıgını kar sayıyo.üzülme güzelim iyi olucak inş. ben evlendim eşim askere gitti 6 ay yemeden içmeden aç kaldım açıkta kaldım soğukta kaldım para yok pul yok sahip çıkan yok ama hamd olsunn şimdi durumum çok iyi evim arabam dükkanım herşeyimm varr ve ben daha 25 yasındayım tek çaremiz sabır her darlıgın bir bollugu olur demem oki senin gönlün temiz rabbim bunu es geçmez emin ol. hep dua edicem sana bugüne kadar rabbime binlerce kez şükürler olsun ki benim ne duamı ne bedduamı yerde bırakmadı benimle uğraşan herkes felaketlerle boğuşuyo ama benim tek duamda bedduamda benim hakkımda hayır düşünenede beşbin katını nasip eyle yarabbiim şer düşünenede ya ıslah et ıslah olmaz bir kulsada onada beşbin katını nasip et innşş. diyorum canım benim tekrar tekrar rabbim şafii adıyla şifasını versinn inşş.(amin)
SEVGİİ canım maşallah pek güzelsin pek hoşsunn
SEVGİLİ KAPTANIM perdenn çokk güzel canım güle güle kullan inşşş. ama sizin oralar biraz pahalı galiba yaa:26:
DERYAMM özledim kız senii valla gece rüyamda bile sizi görüyom eşime anlatıyom bi tarafın açık kalmış diyohiç görmedigin insanları nasıl rüyanda görüyosun ki diyo bendeki cevap avatarlarını görüyom kendilerini degil ki
tartı için yorum yapan herkese thank you iyiki varsınız kızlar I love you
BU ARADA GİTTİM TARTIMI ALDIMM
ama kullanmayı beceremicem galiba bi yardımcı olsanıza tefal bodysıgnal cam tartı kare şeklinde yag su kas ve kemik ölçümü yapıyo. kilo aldıgında uyarı veriyo yedigin besin seni zayıflatsada bak kastan gitti kilon diye falan kadın anlattı anlattı ama yapamicam diye korkuma ellemedim bile. bu arada az evvel doktora gittim soguk allgınlıgı migren sinizüt için gittim kadın antidepresan verdi ansiyete bozuklugu dedi psikolojik olarak yıne bi taravma geçiriyomuşum galiba.. offff bıktım şu haplardan artıkkk
geçmiş olsun tatlım en kısa zamnda iyileşir annen inşallah güzel düşün güzel şeyler olsun
canim cok gecmis olsun,Rabbim sifasini vrsin ins annenin,ameliyat cok cok güzel gecsin,gidebilmene cok sevindim,bendede büyüktür o istanbul aski
gülçinimm..
öncelikle Rabbim anneciqine acil şifalar versin inşallah bu son ameliyatı olur..
canım ablan harika bir güzellik yapmış gidince yanaklarından öp onu bunun için..hem aklın burda kalmıcak hemde özlem gidermiş olacaksın..inşallah annende iyileşip çıkacak hastaneden..sende onların bu zor günlerinde yanlarında olmuş olacaksın..yüreqin çok güzel tatlım benim Rabbim seni inşallah annene kavuşturacak..Rabbimin mülkü sınırsız sana yoktan bir kapı açtı deqerlendir derim cnm..bence biran önce valizini hazırlamaya başla canım..Rabbimin izniyle senin duaların yeter annene bitanemm
InsaAlllah son olur canim..
Amelliyat degilde, amelliyat sonrasinda kadin izdirap cekiyor.
Orada olmam onun icin manevi olarak cok iyi bir destek olucak insaAllah..
Allah razi olsun canim senden.
Rabbim kalbinde ne varsa nasip eylesin insaAllah sana.
Gülçinim öncelikle çok çok geçmiş olsun, hayırlısıyla ameliyatını olur, yıllar boyu süren sıkıntıları biter belki de..Ne mutlu sonunda şifa adına bir umut kapısı açılmış..Anneciğin bir an önce sağlığına kavuşur inşallah
İkinci konu şu ablanın bileti alma konusu..Okuyunca içim sızladı nedeni benzer bir durum yaşıyoruz ablamla..Ben bu haziranın sonunda izmire gideceğim kısmetse..en son 2008 de görmüştüm ablamı düşü. 3 senedir görmüyorum
Ve istanbuldaki en büyük ablamda yıllardır izmire gelmek istiyor ama durumları çok zor her sene plan yapıyoruz beraber gidelim diye olmuyor, olamıyor
Bu sene de gideceğimi duyunca çok istedi gelmeyi ama imkansız gibi bir şey artık dedi. Ben de dönüş bilet paralarını karşılamayı teklif ettim..Ben de sıkışırım ama onun çocukları var yine de onun kadar olmaz
Gidiş kısmını ayarlayabilirse beraber gideceğiz
Keşke keşke elimden gelse, durumlar müsait olsa da bütün masraflarını ben karşılayabilsem, hiç ona yük etmesem, tatilin adını unutan ablamda rahat bir nefes alsa ama hayat işte...
Demem o ki kardeşler candır, bütündür öyle para lafı filan olmaz aralarında, hiç de yerin dibine filan geçmezsin..Başkası olsa neyse, ama kardeş bu ya var mı ötesi..İstese canımızdan can veririz parayı mı konuşacağız...Hiç kafana takma böyle şeyleri gülçinim..
Sen şimdi çok özlediğin istanbuluna gidip hasret gidermenin anneciğinin bu zor günlerde yanında olmanın tadını çıkar...
İstanbul deyince dibinde olduğum halde benim bile yüreğim sızlar
Hasretlik zor ama iyi ki canlarımız bizimle, bazen uzakta olsak da orada olduklarını bilmek bile yetiyor...
Ayyy ne çok konuştum kuuu duygu kapılarımı açtım sana
Gül diye diyorum
Sen konusdukca icimi sizlattin, okudukca burnumun diregi sizladi balim benim!!!
Beni anlarsin sen. Rabbim ablanida zor durumdan kurtulmayi nasip eylesin insaAllah.
InsaAllah bu sene Rabbim hayirli bir kapi acarda özlem giderirsin canim tüm ablanlarla..
Bende hep derim, - Olsun uzakda olsam, hasret de duysam uzak olupda, saglikli olduklarini bilmek bana yeter de artar diye.
Yüregimin ince sizini yakalayip da, merhem olan canim ----> IYIKI VARSIN, IYIKI!
Bir evladin yok belki ama, olursa da cok sansli bir evlad olurdu ondan cok cok eminim.
Allah'im o Yüce Rabbim senin kalbinde ne varsa nasip eylesin insaAllah tatlim..
izlem mutfak perdelerin çok şeker. mutfaga bu tarz şeyleri daha çok yakıştırıyorum. güle güle kulan. yesillikler içinde bi balkon ne güzel. keyfini çıkar bol bol.
gülçin çok çok geçmiş olsun. hem gurbet hem hastalık agır gelir insana eminim. en güzel gidince rahatlarsın. inş gidebilir annene destek olabilirsin canım
InsaAllah tatlim, Rabbim razi olsun canim benim..
Orda oldugumu hayal ettikce uykularim kaciyor sevincden inan
Buyurun efendim gecikmeli listemiz huzurlarınızda
Ve ben 15. sıradayım
Azicik kiloyla 7. sirada olmak cok güzel vallahi..
Ellerin, gözlerin dert görmesin canim, liste icin cok saagooollll!
ellerine saglık canımm simdi bi deney olsun diye çıktım tartıya bilgilerimi verdim 1.60 boy 25 yaş falan neyse ne dese begenirsin kas kütlesi kaybı nişastalı yiyeceklere ve fiziksel faliyete geçin derhal beslenme şeklinizi değiştirin . yag kütleniz maksimum seviyede saglıgınızı tehlikeye atıyorsunuz yeme alışkanlıklarınıza bi göz atın ve hızlıca değiştirinn bu neee beee bu nasıl tartıı beni yerin dibine soktu soktu çıkardı kesin kocam para verdi bunları söylemesi için tuttu bu tartıyı
Allah ömrünü uzun etsin emi, ne güldürdün beni ahahahahahahah
iii akşamlar kızlarrrr bayılazayımmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok ama çok yorgunummm ya kına vardı bugün kuzenimin bol bol tepindik 5 yıl halk oyunu oyanayan ben özlemişim tepinmeyideeee
gülçin geçmiş olsun cnmmm
ayrıca allah kavuştursun ailene kavuşucaskısnn
eminim çok zordur yaa
izlemm
ogün teldee söylmiştim yaa dedigim perdelerdenmiş cnm
gülşe güle kullann çok begendimm ,manzarada süper
deryoşş
kocişş geldimi ankarayaaa
sevgiii
cnm aklımda en kısa zmanda gelicem sana amaa
valla fırsat yokkk yaa şu havalar iileşsinnn gelicem
ayrıcaa saçlarını çok begendim cnm
yanlar filan hiç kalmamışş meaşallahhhhhhhhh
yarın dügüne gidicemmi bilmiyorum amaa
gidersem bi elbisem var onu giymek istiyorum ama oda göbek vee simitleirmi çok çıkartıyorr
bu kadar yazdım umarımmm gelir yazdıklarım netim arızalı bu aralar
Allah razi olsun tatlim benim,
Yanimda oldugunuzu bilmek kadar güven verecek bir duygu yok!
Rabbim yavrularinin acisini vermesin sana, esine insaAllah..
İyi akşamlar kızlar,keyifler yerindedir umarım...Bugün dışarı çıkıp hem güzel bir yürüyüş yapıp hemde tartı almak istiyordum ama yağmur yüzünden çıkamadım.ne zaman düzelecek bu havalar yaa hep mi kasvetli olacak bölebende hırsımdan evi dip köşe temizledim az çok hareket oldu.
İzlem perdelerin çok şık güle güle kullan çok sıcak duruyor.mersin memleketim diyemi bilimiyorum ama çok seviyorum ben demek mersin gelinisin sen de bizden sayılırsın yani
Gülçin çok geçmiş olsun sana da,umarım sağlık sorunları kısa sürede düzelir, şifalar dilerim...
Derya sen hazırlıyorsun listeyi sanırım ellerine sağlık kilo verenleride tebrik ederim..Atladıklarım varsa özür dilerim aklımda kalanlar bunlar
yediklerimide paylaşıyım aklımdayken,
Sabah
çavdar ekmeğinden tost,domates,salatalık
Öğlen
1 kase çorba ve 1kase yoğurt
ikindi gibi erik ve çilek
Akşam
zeytinyağlı taze fasülye ve çoban salata
günde 3 lt suyumu içiyorum ve 1 2 fincan da sade türk kahvesi içiyorum
Allah razi olsun canim, cok tesekkür ederim.
Rabbim senide kilolarindan kurtarsin insaAllah ( Icinde de biziiiiiiiiii ) Ahahahahh :))))
bu arada gülçincim çoook geçmiş olsun, anne herşeyden öte birşey.acil şifalar diliyorum.
izlem perdelerin çok hoş,duvardaki stickerda öyle kediden nefret etmeme rağmen çok seviyorum bu stickerı ben.
sevgicim fotoların çok hoş,darısı bizlerin zayıflamış fotolarını görmeye inşallah..
ve sevda ancak bi tartı hakkında bu kadar gülünecek şey çıkartılabilirdi. okurken çok güldüm canım,Allah da seni güldürsün inşalah tartıda
Tesekkür ederim tatlimmm,
Allah razi olsun hersey gönlünce olsun..
Verdiginiz destekden ötürü sizlere tek birsey diyebilirim :
IYIKI KILO ALMISIM, IYIKI SIZI BULMUSUM, IYIKI VARSINIZ ; IYIKIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!
SIZI SEVIYORUM HATUNLAR!!!
gülçinim daha iyisin ya canım inşallah? varmı bi haber anneciginden? üzülme kuzucugum rabbim başka sıkıntı vermesin dermansız dert vermesin inşşş. tekrar geçmiş olsun canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?