80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

liste için eline sağlık deryacım. seninle aynı sıradayız bu hafta 200 gramlarımızla

valla canım iyi bişi ama aksam aksam iyi rezil etti beni deryam demiş markasını ama tefal bodysıgnal ama degişik çesıtlerı var benımkı cam ve cıplak ayakla cıkılıyo üstüne küçük bi akım veriyo ayak tabanına bu şekilde ölçüyo ve seni her seferinde tanıyo valla 50 kere cıktım hepsınde tanıdı beni ben unutulacak hatunmuyumm bee

ay sinir oldum şu nete yaaa( gidiyor yazdıklarım hep
kızlar bugün kuzenimdne ögrendim 5 sade lokum 102 kal baktım netede öle
araa bir yenilebilir gün içindee 5 degilde 2-3 ideal bence

menüm

sabah:
2dilim tb ekmeği
kibrit kutusu peynir
domates,salatalık

ara: 2 kuru kayısı

öğle:
2 küçük boy zeytinyağlı biber dolması
3 yaprak sarma
4kaşık az şekerli tavuk göğsü

akşam:
ızgara tavuk
2kaşık bulgur pilavı
salata,1 dilim ekmek

birazdanda 5-6 çilek
2litre su.

İyi akşamlar kızlar,keyifler yerindedir umarım...Bugün dışarı çıkıp hem güzel bir yürüyüş yapıp hemde tartı almak istiyordum ama yağmur yüzünden çıkamadım.ne zaman düzelecek bu havalar yaa hep mi kasvetli olacak bölebende hırsımdan evi dip köşe temizledim az çok hareket oldu.
İzlem perdelerin çok şık güle güle kullan çok sıcak duruyor.mersin memleketim diyemi bilimiyorum ama çok seviyorum ben demek mersin gelinisin sen de bizden sayılırsın yani
Gülçin çok geçmiş olsun sana da,umarım sağlık sorunları kısa sürede düzelir, şifalar dilerim...
Derya sen hazırlıyorsun listeyi sanırım ellerine sağlık kilo verenleride tebrik ederim..Atladıklarım varsa özür dilerim aklımda kalanlar bunlar

yediklerimide paylaşıyım aklımdayken,

Sabah
çavdar ekmeğinden tost,domates,salatalık

Öğlen
1 kase çorba ve 1kase yoğurt

ikindi gibi erik ve çilek

Akşam
zeytinyağlı taze fasülye ve çoban salata

günde 3 lt suyumu içiyorum ve 1 2 fincan da sade türk kahvesi içiyorum

tüloşşş mezun oldun bacım ne güsle yaaaa
darısı bize artıkınn.......

melina sen nerede oturuyorsun bende ankaradayım
baya kişi var ankaradan...........

kızlar bu lapa nın etkisi kaç gün devam ediyor ben o günden beri wc den çıkamaz oldum :78:ve sürekli karın ağrısı çekiyorum

yeşil çay her gün 2 yada 3 bardak içiyorum ama lapadan önce de içiyordum o kadar, form çayda günde 1 tane içiyorum.lapa günü form çaydan 2 tane içmiştim bugün hiç içmedim ama hala wc sorunu geçmedi ????!!!!!!

bu arada gülçincim çoook geçmiş olsun, anne herşeyden öte birşey.acil şifalar diliyorum.

izlem perdelerin çok hoş,duvardaki stickerda öyle kediden nefret etmeme rağmen çok seviyorum bu stickerı ben.

sevgicim fotoların çok hoş,darısı bizlerin zayıflamış fotolarını görmeye inşallah..

ve sevda ancak bi tartı hakkında bu kadar gülünecek şey çıkartılabilirdi. okurken çok güldüm canım,Allah da seni güldürsün inşalah tartıda

nurancımm ne mutlu bana güldürmüşüm seni rabbim cümlemizi güldürsün hep inş..
napıyım kız kafam bozuk işi vurdum gırgıra yaw hastayım diye doktora gittim migren sinüzit nefes alamıyorum tıkandım falan diye tuttu antidepresan verdi anksiyete bozuklugu dedi canım sıkıldı valla bıktım artık hap içmekten hep bu ilaçlar yüzünden çıktım bu kilolara( yalana bakk yidimm yidimm yidimm ilaca attım suçu tühh benim sıfatıma)

Deryacım benim boyum 171 .. ben ilk başladığımda hedefim 70 ti .. 70 olsam başka bişi istemem diyip duruodum.sonra buranın gazıyla hedef 68 e sonra 65 sonrada 60 a düştü .ama son hedef sanırım bana göre değil heryanım kemik oldu ..kemiklerim enlemesine iri benim yandan incecik öndende gayet yapılı duruyorum .şimdilik bu kilomla mutluyum şu yazı artı olmadan atlatabilirsem belki ağustostan sonra tekrar ucundan başlarım
ama evimde olduğum sürece hep sizleyim malum yaz gelid gezmeler çoğalıcak tatiller falan giricek devreye diyet yapmasıda haliyle zorlaşıcak ..

zum süper bi aletmiş bu yaa ben ilk duydum valla bunu hemen sayfamı açtım araştırmaya başlıyorum sağolasın

banuuşum şu ramazınıda artı olmadan atlatırsam ne mnutlu bana . bu bana yetti bacım yaa herkes kemişk yığını diyo :84: darısı tüm şisteyenlerin ve azmedenlerin başına inş..

gerçi ben izloşu çok kıskanıyorum onun sebebine 59 olabilirim

rica ederim tülaycımm he valla süper bi alet almış kocam bana yerin dibine soktu soktu çıkardı beni bi dahada çıkmıyom cok kötü bozuldum he. ama sen al anam sen cık sana bişey demez tartı bana garezi var belliki

Bugünkü Menüm ..

Kahvalti :
1.Dilim Kepek Ekmegi
1.KK Peynir
Domates-Salatalik
4.Yesil Zeytin

Ara:
7-8 Tane Orman Üzümü

Öglen:
1.Kase Hardal-Bal Soslu Salata
1.Dilim Kepek Ekmegi

Ara:
3tane Ev Yapimi Bisküvi

Aksam :
Bi Kactane Orman Üzümü Yinee

Büskivi Haric Kacamak Yapmadim Bugünn .. Cünküüüü
Yarin Lasange Yapmayi Planliyorum .. Canim Ne Zamandir Istiyordu
Gercek Bi Kacamagi Yarin Yapacagim Yani .. Zaten 1.Dilimden Fazla Yemiyorum Ama
Bol Be$emel Sosuyla Oldugu Icin Tabikide Kaloriside Bol Oluyor ..
Ama Olsun Cumaya Daha Cok Var Ve Hafta Ici Yine Bol Bol Spor Yaparak
Formda Kalmaya Calisacagim ..

Herkeze Iyi Geceler Diliyorummmm Citirlarimm ..
Seviliyorsunuzzzz

iyi geceler burcucumm afiyet olsun bu arada :) :80::80:

Gel Beraber Olsuuuun Tatli$kooommm
Payla$tikca Cogalir Onun Lezzettiii

Ay Bide Burasi Zayiflama Topigi Olcak
Ben Utanmadan Full Kalorili $eye Seni Davet Ediom

Kaptan Bombalicak Beni :18:

aslında bugun cok keyiflenmiştim. teyzeme kaç kilo gösteriyorum dedigimde 75 falan dedi. 75 miiii dedim. oda cok buldum sandı. boyun var canım varsındır okadar diyo. teyze az dedin az, dedim. şaşırdı hiç göstermiyosun dedi. ben nasıl havalara uctum anlatamam ama fotoları görünce özgüven yerlebir. inş canım ya hep birlikte basaracagız inş. inanın sizler olmasaydınız bu kadarını bile yapamazdım. burda yanlışlarımı gördüm. desteklerinizle bu kadarını basardım. bundan sonrasını basaracagız inş. o yolun sonunu dört gözle bekliyorum. allahım hepimizin yardımcısı olsun

Gel Beraber Olsuuuun Tatli$kooommm
Payla$tikca Cogalir Onun Lezzettiii

Ay Bide Burasi Zayiflama Topigi Olcak
Ben Utanmadan Full Kalorili $eye Seni Davet Ediom

Kaptan Bombalicak Beni :18:

eksik olma bal böcüğümm sen yii afiyet olsunn çok yimi amaa inşş. bi gün oda olur topikcenek buluşuruk yimek yirizz

gülçinim daha iyisin ya canım inşallah? varmı bi haber anneciginden? üzülme kuzucugum rabbim başka sıkıntı vermesin dermansız dert vermesin inşşş. tekrar geçmiş olsun canım benim.

sevdemer;19298933 [COLOR="purple" .!.:
geçmiş olsun gülçin
umarım gidebilirsin
gidemezsende güçlü ol
allah acil şifalar versin
[/COLOR]

[/B][/COLOR]

Canim benim, Allah razi olsun insaAllah bir aksilik cikmaz ise gidebilirim canim..

Herseyin hayirlisi olsun insaAllah.

Allah razi olsun güzelim benim, razi !!!

O kadar rahatliyorum ki yazilarinizi ve verdiginiz destekleri gördükce..

Rabbim seninde kalbinde ne varsa nasip eylesin insaAllah Iyiki varsin!!!!!

geçmiş olsun tatlım en kısa zamnda iyileşir annen inşallah güzel düşün güzel şeyler olsun

InsaAllah canim Allah razi olsun.

Seninde hersey gönlünce olsun insaAllah..

canim cok gecmis olsun,Rabbim sifasini vrsin ins annenin,ameliyat cok cok güzel gecsin,gidebilmene cok sevindim,bendede büyüktür o istanbul aski

Derdimin dermani oldugunuz icin Allah'im razi olsun sizden !!!!

Amin insaAllah Rabbim herkesin yardimcisi, sifacisi olsun canim.

Olurda gitmek nasip olursa, selamini iletecegim Istanbul'uma..

gülçinim daha iyisin ya canım inşallah? varmı bi haber anneciginden? üzülme kuzucugum rabbim başka sıkıntı vermesin dermansız dert vermesin inşşş. tekrar geçmiş olsun canım benim.

Canim benimmmmmmmm

Cok cok daha iyiyim, saol tatlimmm

Amelliyat Rabbim izin verirse 6 Haziran'da canim.

Bende eger bir aksilik olmazsa 26 Mayis Cuma günü gidecegim.

Allahim gönlünüzde ne varsa nasip eylesin canim!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…