nurancımm ne mutlu bana güldürmüşüm seni rabbim cümlemizi güldürsün hep inş..
napıyım kız kafam bozuk işi vurdum gırgıra yaw hastayım diye doktora gittim migren sinüzit nefes alamıyorum tıkandım falan diye tuttu antidepresan verdi anksiyete bozuklugu dedi canım sıkıldı valla bıktım artık hap içmekten hep bu ilaçlar yüzünden çıktım bu kilolara( yalana bakk yidimm yidimm yidimm ilaca attım suçu tühh benim sıfatıma)
CANIMM öncelikleeee çokkkkkkkkk tebrik ediyorum ve ayakta alkışlıyorum vallahi billahi maşallahhh arkadasıminnşş. bizede nasip olsun anam haftaya inşş.
bu arada piline heç bakmadım valla ne yalan söyliyim biri sapıtınca digerini çıkartıyodumm eee bunlar da yedek kalsınmıki evde? değiştirttiriyimmi pillerini?
offff ya moralim bozuuldu yine. bugun piknikteydik. foto cekindik bol bol. şimdi yükledim bilgisayara. bakıyorum bakıyorum kendimde begenecek bi tek yer bulamıyorum. çok kiloluyum ya. en kötüsüde ben giyip giyip bakıyorum aynaya oyle kilolu görmüyorum kendimi nası gözdür nası bi bakıştır bilmem. fotolara bakıyorum o aynada gördügüm zekiyeden eser yok. artık eski halime dönmek istiyorum yaaaa
InsaAlllah son olur canim..
Amelliyat degilde, amelliyat sonrasinda kadin izdirap cekiyor.
Orada olmam onun icin manevi olarak cok iyi bir destek olucak insaAllah..
Allah razi olsun canim senden.
Rabbim kalbinde ne varsa nasip eylesin insaAllah sana.
AMİNNNN gülçinimmmmm..Rabbim seninde gönlünde ne varsa kabul etsin anneciqinde acil şifalar versin tatlımm
herkese günaydın...
kızlar kardeşim askerden geldi araya tatil girdi derken hiç uğrayamadım buraya...
sonuç tabi hüsran...+100 gr olarak geldim...
menülerimi düzenli yazıcam artık...tekrar harekete geçmem lazım....
offf moralim bozuldu yaa...eşim de tatilde bursaya falan gitti...
buzdolabında birsürü kestane şekeri var nasıl dayanıcam ben
liste için eline sağlık deryacım. seninle aynı sıradayız bu hafta 200 gramlarımızla
Deryacım benim boyum 171 .. ben ilk başladığımda hedefim 70 ti .. 70 olsam başka bişi istemem diyip duruodum.sonra buranın gazıyla hedef 68 e sonra 65 sonrada 60 a düştü .ama son hedef sanırım bana göre değil heryanım kemik oldu ..kemiklerim enlemesine iri benim yandan incecik öndende gayet yapılı duruyorum .şimdilik bu kilomla mutluyum şu yazı artı olmadan atlatabilirsem belki ağustostan sonra tekrar ucundan başlarım
ama evimde olduğum sürece hep sizleyim malum yaz gelid gezmeler çoğalıcak tatiller falan giricek devreye diyet yapmasıda haliyle zorlaşıcak ..
aslında bugun cok keyiflenmiştim. teyzeme kaç kilo gösteriyorum dedigimde 75 falan dedi. 75 miiii dedim. oda cok buldum sandı. boyun var canım varsındır okadar diyo. teyze az dedin az, dedim. şaşırdı hiç göstermiyosun dedi. ben nasıl havalara uctum anlatamam ama fotoları görünce özgüven yerlebir. inş canım ya hep birlikte basaracagız inş. inanın sizler olmasaydınız bu kadarını bile yapamazdım. burda yanlışlarımı gördüm. desteklerinizle bu kadarını basardım. bundan sonrasını basaracagız inş. o yolun sonunu dört gözle bekliyorum. allahım hepimizin yardımcısı olsun
Sen konusdukca icimi sizlattin, okudukca burnumun diregi sizladi balim benim!!!
Beni anlarsin sen. Rabbim ablanida zor durumdan kurtulmayi nasip eylesin insaAllah.
InsaAllah bu sene Rabbim hayirli bir kapi acarda özlem giderirsin canim tüm ablanlarla..
Bende hep derim, - Olsun uzakda olsam, hasret de duysam uzak olupda, saglikli olduklarini bilmek bana yeter de artar diye.
Yüregimin ince sizini yakalayip da, merhem olan canim ----> IYIKI VARSIN, IYIKI!
Bir evladin yok belki ama, olursa da cok sansli bir evlad olurdu ondan cok cok eminim.
Allah'im o Yüce Rabbim senin kalbinde ne varsa nasip eylesin insaAllah tatlim..
IYIKI KILO ALMISIM, IYIKI SIZI BULMUSUM, IYIKI VARSINIZ ; IYIKIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!
SIZI SEVIYORUM HATUNLAR!!!
günaydın kızlar... az kaçamaklı bi pazar günü olsun inşallah
herkese günaydın...
kızlar kardeşim askerden geldi araya tatil girdi derken hiç uğrayamadım buraya...
buzdolabında birsürü kestane şekeri var nasıl dayanıcam ben
Herkezeee Kocaman Kocaman Günaydiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
Günaydın Herkesee
Hiç bi aksilik olmicak allahın izniyle sen içini ferah tutt onu bunu boşverde anneciğine kavuşmanın tadını çıkar hasret gider bol bol yolllardada çok dikkat et emi canım benim rabbim sizi korusun kollasın inşş.Canim benimmmmmmmm
Cok cok daha iyiyim, saol tatlimmm
Amelliyat Rabbim izin verirse 6 Haziran'da canim.
Bende eger bir aksilik olmazsa 26 Mayis Cuma günü gidecegim.
Allahim gönlünüzde ne varsa nasip eylesin canim!!!!
bilmem valla canım kadın kesin beni görür görmez deli oldugumu düşündüamin canım amin
yedik içtik zamanında oh misler gibi. zaman o kiloları verme zamanı
ayrıca geçmiş olsun cnm. migreni stresi tetikliyo biliyorsun ondan vermiştir o ilacı takma kafana
canım keşke daha önce konuşsaydık tekrar baskül almana gerek kalmazdı..pilini deqiştirince soun kalmaz canım..pili zayıflayınca öyle yapıyor..sıfır pil alıp tak canım..güzel sözlerin içinde teşekkür ederim en kısa zamanda darısı sizlerin başına canım
aminnn canımmm o sözlerimin hepsi gerçek hakettin güzelim maşallahh ama haftaya liste başı ben olursam aynılarını geri isterimm haayok anam bu gidişle kaldım böyle gitmiyo anam gitmiyo
hadi gözün aydın canımm. bence hepsini ya bi seferde otur yeeherkese günaydın...
buzdolabında birsürü kestane şekeri var nasıl dayanıcam benyada hepsini ver komşularına arkadaslarına falan ne parlak fikirliyim dimi benden cıksa cıksa bu kadar cıkıyo anam
günaydın hatunlar
yorumlar için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim
çok mutlu ettiniz beni
sevda tartıyla muhabbetin süperdi ya
hayırlı olsun
tartımı aldığımda hakkını vereceğim demiştim
yaptımda
umarım sende başarırsın
ayyyy innşş. canımmm agzın bal yesinnbende verecem o tartıya ağzının payını görsün bakıyım bana yağ fıçısı muamesi yapmak neymiş
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
bu kısım deryama aittttt
maşallllaaahhhh kız seni düverim hahhmaşallahh dal gibisinnn sennnn
Yaaaaaaaaa :78::78::78::78:
Yüzümden mi anladın kuuu dal gibin olduğumu
Sen o dalın alt tarafı gör kütük oluyor aşağı indikçe
dogru konuş kızz çiçemmlee ne kütüğüü beee fıstık fıstıkk maşallahh kuzucuguma
Herkese günaydın..
Kahvaltı: 1 simit
1 dilim peynir
domates-çay
ara:1 elma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?