80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amin canım amin

yedik içtik zamanında oh misler gibi. zaman o kiloları verme zamanı
ayrıca geçmiş olsun cnm. migreni stresi tetikliyo biliyorsun ondan vermiştir o ilacı takma kafana

canım keşke daha önce konuşsaydık tekrar baskül almana gerek kalmazdı..pilini deqiştirince soun kalmaz canım..pili zayıflayınca öyle yapıyor..sıfır pil alıp tak canım..güzel sözlerin içinde teşekkür ederim en kısa zamanda darısı sizlerin başına canım

canım sabırlı ol..birdenbire mükemmel olamıyoruz...zamana ihtiyacımız var..bikaç ay sonra verdiqin kilolar toplamda çoqalınca bu şikayetlerinin hiçbiri kalmıcak..vücudun şekle girmeye başlıcak..annem bana hep zayıfla biraz kızım çok kilolusun derdi..bu kış yanıma geldiqinde istenirse zayıflanacaqını sende gözlerimle gördüm dedi ki o zaman 75 kiloydum..zamanla şekle giriyor vücut ve sporla toplanıp sıkılaşıyor..insanların farketmesi biraz zaman alabiliyor..zamana bırak bazı şeyleri..acelemiz yok zafer inşallah bizizm olcak canım..

herkese günaydın...
kızlar kardeşim askerden geldi araya tatil girdi derken hiç uğrayamadım buraya...
sonuç tabi hüsran...+100 gr olarak geldim...
menülerimi düzenli yazıcam artık...tekrar harekete geçmem lazım....
offf moralim bozuldu yaa...eşim de tatilde bursaya falan gitti...
buzdolabında birsürü kestane şekeri var nasıl dayanıcam ben

günaydın kızlar herkese hayırlı pazarlarr
akşam 2 tepsi börek yaptım teki kermese gidecek tekinide kendimize yaptım ama pişirmedim..sabah erkenden kalkıp bize yaptıqımı fırına attım..erkenden yiyip etkisi akşama geçsin diye..daha 10 dakika geçmedi kokular gelemeye başladı..bi baktım böreklerin üstleri kararmaya başlamış sabah sabah elektrikmi fazla geldi anlayamadım..sinirden soqumasını bile beklemeden 2 tane yedim..geçen mantı yediqimdede böyle olmuştu midem felaket bulanıyor..yemek sorası olanlardan bitki çayı içiyorum şuan liptonun..bitince hemen yürüyüşe çıkıcam..midem allak bullak..hamurişi için deli olan ben artık yiyemiyorum..yediqim zamanda midem bulanıyor..
son zamanlarda baskülümle aram çok iyi..bugün yine benim yüzümü güldürdü...62.8i gördüm..yine çok gitmeye başladı biliyorum..2 günde 700qram gitmiş..doktor sorun yok dediqi için rahat duruyorum..sanırım artık bünyem yakıyor..dün puding bile yedim yinede gitmiş..önceden kaçamak yaptıqımda kilo veremiyordum..bu arada kızlar kolonoskopi için ön tahlil fotokopilerimi bulamıyorum..aramadıqım yer kalmadı.yarın hastaneye gidip tekrar evrakları isticem..verirlerse rahatlıcam ama yok tekrar sıraya gir 3-5 ay sonraya gün verelim derlerse deliye dönücem :84::84:

günaydın cnm
en büyük hatalarımızdan biri tatlı yada meyvaları yemekten sonra yemekmiş..doktorum proqramındaki prof..söyledi bunu..o günlerde eşim tatlı alıp gelmiş aqır tatlılardan şerbetli olanlardan..bende bazılarını çok severim..naptım biliyomusun..sabah kalkıp ilk önce 1 dilim tatlı yedim..sonra kahvaltımı yaptım..ve hakikatende hiç yememiş gibi kilo vermeye devam ettim..sende sabahları aç karnına 1-2 tane yiyebilirsin canım
bende gidip yürüyüş yapayım hava çok güzel..öqlen kermese gidicez akşama fenerin maçı var kardeşim falan gelecek yoqun olucaz..erkenden yapayım yürüyüşümü çıksın aradan

Son düzenleme:
günaydın hatunlar

yorumlar için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim
çok mutlu ettiniz beni

sevda tartıyla muhabbetin süperdi ya
hayırlı olsun
tartımı aldığımda hakkını vereceğim demiştim
yaptımda
umarım sende başarırsın

tülaycım hayır canım kırılmadım
söylediğin anlamda haklısın
benimkisi sadce paylaşım
yoksa aynı fikirdeyim senle

derya güzel ellerin dert görmesin
liste çok güzel olmuş
inci gibi dizmişsin görsellik harika

5 kilo vermek istiyorum ama
sadece sporla
haftada 3 gün sporla ve yediklerime dikkat ederek
ne kadar sürede veririm merak ediyorum
sıkı diyetle değilde sağlıklı beslenerek

Son düzenleme:
liste için eline sağlık deryacım. seninle aynı sıradayız bu hafta 200 gramlarımızla

Olsun nurancım o da bir şey

Tülayım boyunda varmış baya o zaman şu an ki kilon bile iyi...Off ya senin, feryalin, zeynebin hedeflerini gördükçe kendi hedefim fazla geliyor gözüme :84::84:
Sizinde boyunuz uzun ama hedefleriniz hep 70'in altı
Neyse bir 70 olayımda önce boğazımı tutup sonra bakar karar veririm..

Bu arada benim de hedef 75'ti ilk geldiğimde şimdi 70 oldu, 70 olunca ne olur allah kerim, burdakiler eritiyor insanı

Boyumuzdan dolayı göstermiyoruz kilolarımızı zekiyecim, aslında çok şanslıyız..Ben 85 kiloyken 75 diyorlardı
Ben eskiden bütün fotolarımı photoshoplardım o yüzden düzgün kilolu fotom yok
Şimdi hiç o fotolara dokunmamak bile mutlu ediyor beni, gene istediğim görüntü değil ama en azından şu göbeği çek, sırtı düzelt, gıdıyı yoket diye dertlerim olmuyor, buna da şükür..E devamı da azmimizle gelecek elbet..
Bir gün biz de o fotolara bakıp ne hoş hatunuz yahu diyeceğiz :82::82:

Gülçinim, ben anlamaz mıyım hasretliği hiç.... 4 kız kardeş bir araya gelmeyeli tam 8 sene oldu
Düşün yani birimiz diğerine gidiyor o yakındakine, durumu müsait olan başkasına ama hep beraber bir araya gelip şöyle kaynatmayalı çooook uzun yıllar oldu
Ama allah başka dert vermesin, sağlığımız yerinde çok şükür, yuvalarımızda huzurumuz var ne yapalım kader böyle deyip göğüs geriyoruz...
Ama bir gün bir arabam olsun içimde hep uhdedir hepsini toplayacağım her sene

O yüzden sende üzme artık kendini, annen de sağlığına kavuşacak inşallah senin desteğinle...

günaydın kızlar... az kaçamaklı bi pazar günü olsun inşallah

Günaydın nurancım

Günaydın eflatun, +100 gr iyi bir rakam bence almamışsın gene o kadar..
Çok istiyorsan bir tane ye ama erken saatlerde ye akşam daha kötü olur sonuçlar :13:

günaydınnnnnnnnnnnnnnn
bu kısım deryama aittttt

maşallllaaahhhh kız seni düverim hahh maşallahh dal gibisinnn sennnn

Ben Geldimm

Bu Gün 1.5 Saat Yürüyüş Yapacağım ..
Dün Teyzem Beni Ablam Sandı
Ablam 52 Kilodur Ama Çok Benzeriz
Bana Onun İsmiyle Hitap Ettiler basta
Sonra Tanıdı Ne Kadar Güzel Vermişsin Bi 10 Kilo Ver Başkada Verme Dedi
Valla 15 Kilo Daha Vercem Hayatımda Hiç Zayıf Duygusunu Tatmadım Yaşamadım
Bu Yüzden 65 Kilo Olucam Sonuçta İdeal Kİlom o

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim benimmmmmmmm

Cok cok daha iyiyim, saol tatlimmm

Amelliyat Rabbim izin verirse 6 Haziran'da canim.

Bende eger bir aksilik olmazsa 26 Mayis Cuma günü gidecegim.

Allahim gönlünüzde ne varsa nasip eylesin canim!!!!
Hiç bi aksilik olmicak allahın izniyle sen içini ferah tutt onu bunu boşverde anneciğine kavuşmanın tadını çıkar hasret gider bol bol yolllardada çok dikkat et emi canım benim rabbim sizi korusun kollasın inşş.
amin canım amin

yedik içtik zamanında oh misler gibi. zaman o kiloları verme zamanı
ayrıca geçmiş olsun cnm. migreni stresi tetikliyo biliyorsun ondan vermiştir o ilacı takma kafana
bilmem valla canım kadın kesin beni görür görmez deli oldugumu düşündü yaw şaka bi yanada bu ilaçlar yüzünden cidden kılolar almıştım buda yapamıki acep kadın hayır yapmaz dedi ve ben şey demiştim şu bir haftadır deli gibi gözüm dönmüş gibi yemek arıyorum ben ne yicem ben ne yicem diye dolanıyorum ve ne bulursam da yiyorum diye oda dediki demekki açlıktan degil boşluktan yiyosun bu hap onlarıda önler ani açlık krizlerin kalmaz dedi hatta garanti olsun diye eczacıyada dedim sordum oda yok canım bu ilaç yapmaz dedi hadi innşşş.

günaydınnnnnnnnnnnnnnn
bu kısım deryama aittttt

maşallllaaahhhh kız seni düverim hahh maşallahh dal gibisinnn sennnn

Yaaaaaaaaa :78::78::78::78:
Yüzümden mi anladın kuuu dal gibin olduğumu
Sen o dalın alt tarafı gör kütük oluyor aşağı indikçe

Son düzenleme:
Kızlar abartısız bir saattir kalıcı dövme topiğini geziyorum çok istiyorum ya çokkk :98::98:
Özellikle eşimin adını sol yüzük parmağımın etrafına yüzük şeklinde yazdırmayı..
Ondan sonra da boynuma minik otantik bir motif, bir de bir de bileğimin iç tarafına kedişli bir şey
Çok araştırdım dinen sakıncası yok diyorlar çok mantıklı açıklamalar yapmışlar ama eşime anlatamıyorum bir türlü off :84::84:
Bu güne kadar hep yüzeysel konuştuk ama şimdi görünce iyice heveslendim, şu konuyu iyice bir gündeme alayım ben bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…