80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çok teşekkürler çok iyiyim şükür kanamamın bitmesini bekliyorum baş dönmem filanda o gün bitti bidaha olmadı sporsuz diyetime tam gaz devam

ben galiba yarın 79 u göemiyceeemmmmmmm

eğer 79 u görmezsem 1 haftadır yememek için kendimi zor tuttuğum magnumu yiycem 79 u görürsemde yiycem her halükarda yiycem yanii :86:

bende tanıtıyım kendimi 30 yaşımdayım 4,5 yıllık evliyim 7 aylık bir meleğim var antalyada yaşıyorum ev hanımıyım

güyaaa birde ütü yapcaktım acaip yorulmuşum ya çocuklara sütünü vereyim hemen bi duşa gircem

sibelcim
sana bişiy sorcam hep unutuyorum send epko sun ve pko nun en belirgin özelligi göbek ve simit bölgesi çıkıyor,bu hormonlarla alaklı bir durum tabiki testesteron hormonu fazla salgılandıgı için oluyor
send evarmı bu şikayetler

Ben Geldim :86:
Bu Gün Tek Kaçamagım 2 Dilim Patates O Kadarda Olsun Dimi Ama
Yarın Çıkcak Sonucu Çok Merak Ediyorum :82:
1'nci Olmayıda Çok İstiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

canım anne olduğunu bir önceki mesajda okudum. ben, çocuklarının yaramazlıklarına rağmen, sevgilerinin ne kadar büyük olduğunu anlatan arkadaşlarla aynı fikirde olduğumu söylemek istedim. ben de anne olmayı çok istiyorum, ama biraz zayıflamam gerekir. bu kiloyla hamile kalırsam depresyona girerim sanırım. inşallah sen de kızına bir kardeş yaparsın canım

Son düzenleme:
Merhabalar kızlar,yediklerimi yazıyım unutmadan;

uyanınca 1 tatlı kaşığı çekilmiş çörek otu,bal karışımı,1 günkurusu 1 bardak su

sabah;
çavdar ekmeğinden tost
domates,salatalık
şekersiz çay

öğlen,
1 kase erişteli y.mercimek çorbası
yoğurt

ara;
sade türk kahvesi,1 kuru erik

akşam,
ton balıklı yeşil salata
maden suyu

bugünkü menüm
öğlen kalkınca kahvaltıyı 2 gibi yaptık eşimle
kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeği, beyaz peynir, 2 tane zeytin, 1 tane haşlanmış yumurta
ara: 2 tane biscolata, erik ve 2 tane nektar
akşam: bir tabak makarna,salata

sabah: 1 salatalık,1 diyet ekmek, 1/2 kibrit kutusu peynir

ara:3 badem,3 fındık, 1 çilekli activia

öğle: kıvırcık salata, yoğurtlu patlıcan salata,1 yumurtadan omlet,1 d.diyet ekmek

ara:3 kuru kayısı,5 çilek

akşam: bir tabak taze fasülye, göbek salata,1d.diyet ekmek

21.30da 5 kaşık dondurma
2 bardak yeşil çay
30 dk spor

Kizlar bende menümü yaziyim

Sabah :

2 yumurta
Ceyrek salatalik

Ara: 2 Adet ceviz

Ögle: 3kasik patates salatasi

Ara: 1 Dilim cikolata

Aksam: 3Adet izgara köfte

Gece yatmadan da 1 bardak light süt.

Benim bir arkadasim var ve oda diyette.

Kendi calisan biri ve devamli bir yerde kalamiyor

Devamli ordan orya giden biri.

Kesinlikle ara ögünü atlamiyor,

Metobolizmasinin devamli calismasini saglayarak

Kendine her hafta sonu oturup misler gibi mini posetler hazirliyor.

Ara ögünleri kacirmamak adina, disaridayken eli gözü nefsi

Baska seylere bulasmadan kendisini cantasinin icine atiyor.

Inanin hayran kaldim..

Bravo valla..

Resimini de yükleyeyim buyrun

kız derya dile nolcakki basarılar dile bize yaaa

Ben klasik espriyi yapmayayım diye didiydim
Yoksa hepimize bu yolda sonsuuuuuuuuzzz başarılar

Poposunu severek, anne cici Alyadua pis diyip dudaklarini büzerek

Öyle agladi ki, hatirladikca hala bende aglarim.

Oyyy kıyamam ya, benim bile içim sızladı okuyunca
Tipini yerim zaten çok şirin bir tavşan resmen alyadua, allahım bağışlasın, bir ömür ayırmasın sizden

neyse kızlar haftasonu açıköğretim sınavım var,normal okulum yetmez gibi bide başıma açıköğretimi çıkardım...of offfders çalışmam gerek. akşama görüşürüz.

Canım zaten yoğunsun ne açık öğretimi? Bölümünden memnun değil misin? :26:

bende kendımı tanıtıyım barii ben sevgi 27 yasındayım ev hanımıyım çoookkkkkkk sevdiğim bir eşim ve bir kızım varr

Memnun oldum sevgicim, bilmiyordum adını

bende tanıtıyım kendimi.adım Seçil,Bursada yaşıyorum. 3 yaşında bir oğlum var(afacanın önde gidenidir)5 senelik evliyim.kırtasiyem var ve babamla beraber işletiyoruz:93::93::93:

Ayyy bayılırım kırtasiyelere, kırtasiye kokusuna....Hep hayalimdir öyle bir yer işletmek..Eminim çok zevklidir zorlukları olsa da

kızlar
çocuklar dayak yiyince arsızlaşıyor
her defasında sonuna kadar zorluyorlar bu kez
vurmanın asla çözüm olmadığını düşünüyorum

Sevgicim dediğin çok doğru ben yeğenimden biliyorum, eniştem ablam dayakçıydı şimdi arsız oldu çıktı Ben yapmayın çok dedim zamanında ama ne fayda..
Fakat kızların durumu farklı onlar öyle dövmekten filan bahsetmiyor..Artık iş başedilemez boyuta geldiğinde vurmaktan bahsediyorlar ki bence o kadarı da terbiye adına gerekli :44:
Çocuk hiç öyle bir hareket görmediği annesinden bunu yaşayınca ne kadar ciddi bir şey yaptığını anlar bence...Ama sürekli vursa o zaman ciddiye bile almaz tabi..

Ben kendi adıma yazayım ;

Tarçın çayım vazgeçilmezim çünkü ben bu kiloları en çok tatlı ve abur cuburdan almıştım, tam bire tatlı canavarıyım
Tarçın çayı tatlı isteğimi çok güzel kesti, kendimi tutmamda çok yardımcı oldu

Spor şart zaten, öyle atla deve değil günde bir saat yürüyüş hepsi bu...4 ayda 12 kilo verdim yürüyüşten başka bir spor yapmadım

Hamurişi, kızartma , tatlı, şeker, beyaz ekmek tabi ki yasak ama ben bunların haricinde bakliyatları da kestim ki doğru mu değil mi hala bilmiyorum...Sadece işimi çok hızlandırdı böyle yapmak ve benim için daha iyi oldu, hızlı olmasını istiyordum çünkü...Uzun sürerse sıkılacağımı biliyordum :44:

Form çaylarını kendin bünyesine göre ayarlayıp içmeli bence insan..Ben günde 2 tane içiyorum, diyet işi bitince bu kadar içmem herhalde.

Akşam 7'den sonra yememek çok önemli ve etkili ama ben genelde yapamadım düzenimden dolayı 8'i bazen 9'u buldu akşam yemeklerim, yine de çok şükür verebildim..

Ha son olarak da günde iki dilim tam buğday ekmeğinden başka ekmek yemedim.Benim yaptıklarım bu kadar :87::87:

Offf ne kadar sinir bozucu bir durum
Burada da aşırı sıcaktı akşam birden bir rüzgar başladı ama ne rüzgar

O şişman klasik ev hanımını yolun sonunda görsünler bir de
Selma abla yaşın çok değilmiş ki herkes abla diyor diye diyorum ben de :26::26:
Söyle nasıl istersen öyle hitap edeyim

jade ile lucas kavuştu. askın peşinde bitti. gündüzleri tek eglencem bitti yani ya

Te allaham zekiye yaaaa

30dk latin müzik eşliğinde serbest komik figürlü dans

Sporun tam benlikmiş

selammm kızlarr pc açıktı ben yoktum nasılsınız bi aksilik yok inşş.
lapa beni kötü etti heralde başım çatlıyo yahu

Benim de çok ağrıdı sevdacım aslında ağrımazdı ama bugün neden böyle oldu bilemedim...Tek fark yoğurt yemedim bu sefer :26:

Ben 1 ekşi elma yedim sadece o kadara da gerek yok bence 1 porsiyon meyveden bir şey olmaz..Yarın göreceğiz sonuçları

canım başın sağolsun mekanı cennet olsun çok üzüldüm

kocişine kavuşmuşsun allah ayırmasın bidaha

Allah razı olsun semacım, amin..

İzlem herkes bende ilk orayı farkediyor kuu
Ben de severim oradaki kemiklerimi çok asil durur bazı kıyafetlerde, kemik nasıl asil duruyorsa

Ayy şero tişörtleri içimde yaradır bende lisede çok istemiştim ama giyememiştim
Şimdi öyle özel takıntım kalmadı ama giyerim yani eğlenceli bir pikniğe filan giderken içimde kalmış valla bakmam başka şeye :87::87:

Sağol canım, kavuştum şükür

ben galiba yarın 79 u göemiyceeemmmmmmm

eğer 79 u görmezsem 1 haftadır yememek için kendimi zor tuttuğum magnumu yiycem 79 u görürsemde yiycem her halükarda yiycem yanii :86:

Aaaayyyyy sema bir kahkaha attım gene rezil oldum
Götürrrrr "her halukarda"

arkadaşın çok güzel hazırlamış özenle gülçin. bende 24 saat nöbete giderken aynen böle oluyorum. insan götürdüklerini bile bitiremiyo. yanında böyle şeyler bbulunmasıda çok iyi oluyo.canım tatlı isteyince kayısı yiyorum 2 tane yetiyo.

İzlem evet canım makinede yıkıyorum sığan battaniyeleri,sığmayanlarıda temizlemeye veriyorum

Banu pişti olmuşuz bende dün yaptım erişteli mercimek çorbasını ki bayılırım,bugünde yedim 1 kase tokta tutuyor

Burcu ve Semaveela geçmiş olsun ikinizede,kendinize iyi bakın

Gülçin burasıda ikindin gök gürültü ve yağmurluydu ama şimdi tam bahar ah akşamıı miss gibi toprak kokuyor hava.yağmurdan sonraki kokuya bayılıyorum ben tam keyiflik oluyor

negüzel herkesler lapa diyetiniyapmış bende yapacaktım ama olmadı hastaneye gittik teyzem için çok şükür şimdi evde diyet miyet kalmadı üstüne maalesef çok yedim
kızlar çok kötü sancım var şuan bağırsakmı kasıkmı anlamadım doğum sancısıda çekmedim hiç bilmiyorum bu öyle birşey olsa gerek noldu bilmem bana

Canım zaten yoğunsun ne açık öğretimi? Bölümünden memnun değil misin? :26:
ah canım ah... herşeye el atarsan benim gibi,böyle olursun...kafam bin parçaya bölünüyo resmen. neyse ki bu yıl biri bitiyo. açıköğretimde seneye biter. bi amacım yok açıköğretimde.yani öylesine okuyorum okumayı seviyorum ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…