semacımm canım kürtaj olmuşsun çok gecmiş olsun canım benim nasılsın iyimisin şuan baş dönmen mide bulantın falan nasıl? çok dikkat et canım benim rabbim yardımcın olsun güzelim biran önce toparlanırsın inşş.
çoooook sıcaaaakkkkkk :95: :95: :95: :95:
izmirde yağmur yağıyor
ben şu anda hırka ve çorapla oturuyorum
istersen gel
ben anneyım zaten biricik kızım bana bu duyguyu tattırdı ama ona kardeş istıyoruz ama bu kılolarla değil inşanlah verdikten sonra aslında tansıyon sorunum yok sıcaklar geldı bol bolda su içip idrara çıkınca benım tansıyonda düşmeye baslıyo ne yapıcam sasırdım dun 11 buyuk 9 kucuktu neredeyse tek rakamlarla dolasıcam
kız derya dile nolcakki basarılar dile bize yaaa
Poposunu severek, anne cici Alyadua pis diyip dudaklarini büzerek
Öyle agladi ki, hatirladikca hala bende aglarim.
neyse kızlar haftasonu açıköğretim sınavım var,normal okulum yetmez gibi bide başıma açıköğretimi çıkardım...of offfders çalışmam gerek. akşama görüşürüz.
bende kendımı tanıtıyım barii ben sevgi 27 yasındayım ev hanımıyım çoookkkkkkk sevdiğim bir eşim ve bir kızım varr
bende tanıtıyım kendimi.adım Seçil,Bursada yaşıyorum. 3 yaşında bir oğlum var(afacanın önde gidenidir)5 senelik evliyim.kırtasiyem var ve babamla beraber işletiyoruz:93::93::93:
kızlar
çocuklar dayak yiyince arsızlaşıyor
her defasında sonuna kadar zorluyorlar bu kez
vurmanın asla çözüm olmadığını düşünüyorum
aslında kızlar birbirimize zayıflama yöntemlerimizide anlatabiliriz.bugüne kadar denediğimiz ve sonuç aldığımız yöntemleri kaç kilo verdiğimizi bu yöntemle yazabiliriz.ben diyet demiyim çünkü pek yapamıyorum yediklerime dikkat ediyorum tatlıyı çok sevmeme rağmen yemiyorum.ekmeği o da çok tahıllı ya da tam buğday çok az yiyorum.yeşil çay içiyorum.sabahları maydanoz kürü(16-17 sap maydanoz,yarım limonun suyu,1 bardak su hepsini blenderdan geçirip sabahları az karnına içiyorum)uyguluyorum.bide en önemlisi bir spor salonuna gidiyorum haftanın en az 3 günü spor yapmaya çalışıyorum.sonuç olarak 5 kilodan fazla verdim yaklaşık 1,5 2 ay gibi bir dönemde.biraz yavaş ama metabolizmaylada ilgili bir durum sanırım.benden bu kadar
nazarım değdi havaya herhalde,hava güneşli diye battaniyeleri yıkayıp balkona astım yağmur başladı tekrar içeri taşıı offf ki offf aşırı derece halsizim bugün nedense tarçınlı,limonlu su yaptım şimdi içiyorum gözlerim kapanıyor:85:
slm kızlar ne güzelherkes kendini tanıtmış iyide olmuş
bende tanıtayım 37 yaşında 2 cocuk annesi copcuklarım cok şükürki büyükler liseye gidiyorlar ikiside
şişman kılasik bir ev hanımıyım bursadayım :79::79::79:
offfffff işler bitmedi bitmeyecekte
jade ile lucas kavuştu. askın peşinde bitti. gündüzleri tek eglencem bitti yani ya
30dk latin müzik eşliğindeserbest komik figürlü dans
selammm kızlarr pc açıktı ben yoktum nasılsınız bi aksilik yok inşş.
lapa beni kötü etti heralde başım çatlıyo yahu
geçmişi bi okuyamadım bozan varmı lapayı? nasıl gidiyo?
menümüde yazıyım
SABAH:bir çay bardagı pirinçle yapılmış lapa içinde; bol domates dogradım salatalık dogradım ama lapayı pişirirken içine karabiber kekik ve güzel koksun agzıma lezzetli gelsin diye çörek otu attım. ama hepsi bitmedi
öglen evde degildim domates kıvırcık roka yedim az bişey
arada şekersiz neskafe içtim
akşamı daha yemedim başım cok kötü
ama bu saate kadar sıfır şeker sıfır yag ve sıfır tuzz
innşşş. işe yarar yogurt hiç yemedim meyvede hiç yemedim
nasılll? olmuşmu kuuu deneyimlilerdenn cevap bekliimm
canım başın sağolsun mekanı cennet olsun çok üzüldüm
kocişine kavuşmuşsun allah ayırmasın bidaha
heee deryacan hep yazıcam unutuyorum
tshirtin çook güzel, giy bencede çok ttalı
sende seviyorsun zaten bu tarz esprili şeyleri
bi ara liseye giderken bende kötü kedi şerafettine takmıştım
onun tshirtlerini giyiyordum hep, tabii liseye giderken
bu arada boynun da incelmiş kuu
o kadınlara has kemikler çıkmış ben çok severim kadında ilk oraya bakarım
arkadaşının başı saolsun bu arada
kocana da kavuşmuşsun, hadi gözün aydın
ben galiba yarın 79 u göemiyceeemmmmmmm
eğer 79 u görmezsem 1 haftadır yememek için kendimi zor tuttuğum magnumu yiycem 79 u görürsemde yiycem her halükarda yiycem yanii :86:
ah canım ah... herşeye el atarsan benim gibi,böyle olursun...kafam bin parçaya bölünüyo resmen. neyse ki bu yıl biri bitiyo. açıköğretimde seneye biter. bi amacım yok açıköğretimde.yani öylesine okuyorum okumayı seviyorum benCanım zaten yoğunsun ne açık öğretimi? Bölümünden memnun değil misin? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?