80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Vallahi disarida olupda böyle seylere önem verip yapmasina bayildim acikcasi.

Is kafada bitince herseyi beceriyoruz vallahi.

Insanoglu toprakdan gelme,

Bu sebepden severmis yagmur sonrasi toprak kokusunu...

Bebekliginden beri Alyadua'yi Minnak

Davsan diye severim ayni o hesap oldu teyzesi

Allah razi olsun balim, Rabbim senide sevdigin esinden bir ömür hic ayirmasin.

Gözün aydin kuuuuuu, iyi egzersiz olur simdi

merhaba arkadaşlar,bundan iki ay önce 10 haftalıkken bebeğimin kalp atışları durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım.Son kontrolümde doktorum yeni bir hamilelik oluşmadan önce zayıflamam gerektiğini söyledi.Allah hepimize kolaylık versin.Üstelik hipotiroidiliyim.Benim için çok zor normal insanlar gibi değilim.Bu da beni çıldırtıyor.Ama bu kez dört gözle beklediğim bebeğim için bunu başarıcam.Bana da destek olun,LÜTFEEEEEEEEN

22 MAYIS.........89,1
26 MAYIS.........87

Umarım başladığım gibi devam edebilirim
bugün
sabah :5 kaşık nesfit ve yarım bardak yarım yağlı süt
ara öğün: 1 adet salatalık
öğle : 3 yemek kaşığı zeytiyağlı taze fasulye, küçük bir kase yoğurt,1 adet en küçüğünden biber dolması
ara öğün: iki avuç beyaz leblebi, yarım elma,2 adet erik
akşam :2 kaşık bulgur pilavı
gün boyunca 3 fincan yeşil çay 2 fincan form çayı ve en az 3 litre su içiyorum, her gün akşam tam 1 saat hızlı tempo yürüyorum.

Desteğinize ihtiyacım var arkadaşlar, grup halinde yapılan diyetlerin daha başarılı olduğunu duydum.Görüşmek üzere:)

Canim ilk önce basin sagolsun.
Allah'im derdinin dermanini sana nasip eylesin insaAllah..
Hic üzülme, sefaatci olmak icin seni cennete bekleyen bir evladin var.
Ne mutlu sana melek annesi !

Ardindan diyet olayi icin aramiza hosgeldin.
Yapilmasi gereken herseyin en güzelini ve en dogrusunu yapiyorsun bile.
Umarim istedigin kiloya düsersin ve melegine kavusursun.
Bol bol Rabbin'e sigin!
Hersey gönlünce olsun canim...

hoşgeldin canım. Rabbim inşallah emeklerinni karşılığını boşa çıkartmaz. grup halinde olunca bencede daha iyi. soru sorabiliyosun, herhangi bi konuda destek oluyolar vs. bence çok önemli. bu açıdan doğru yerdesin canım.hergün yediklerini yazdığın içinde gün içinde kendini frenliyorsun aman yemiyim listem kalabalık gözükmesin diye.bende bi aydır burdaym ama bağımlılık yapıyo. sende hoşgeldin aramıza. ben nuran

ben galiba yarın 79 u göemiyceeemmmmmmm

eğer 79 u görmezsem 1 haftadır yememek için kendimi zor tuttuğum magnumu yiycem 79 u görürsemde yiycem her halükarda yiycem yanii :86:

bence kendine verdiğin sözleri tutmalısın eğer 79 da yicem dedinse 79 u görmeden yeme . her halukarda yersen başlamadan kaybetmiş olursun bence .ben 3 hafta lahmacun yememiştim sırf kendime vaat ettiğim rakamı görmedim diye .
eğer ödülse haketmek lazım
verdiğin vaat sadece kendine verilmiş bişey tutmazsan kendine olan güvenin sarsılır unutma

iyi akşamlar kızlar aranızda banada yer varmıdır dur demem lazım bu kilolara destek verirseniz inşallah 2. çocuktan sonra bide içtiğim ilaçlardan kilo aldım yanlış tedavi sonuçu malesef çok şükür şu an ilaç kullanmıyorum lite varmı nasıl gireeim listeye

Canım hem başın sağolsun hem de geçmiş olsun.Sen zaten hedefini belirlemişsin en önemliside bu.Buraya da hoşgeldin burada çok tecrübeli,hedefine ulaşan arkadaşlar var elbetteki sana destek olacaklardır.sen menülerini ve sporunu düzene soktundan sonra azim desteğini burdan alacağına eminim.hepimiz bu amaçla burdayız..

merhaba nuran, ben de burcu:) çooooooook memnun oldum.Haklısın her akşam burdan yazsam ne yazdığımı kendimi daha rahat tutabilirim.HOŞBULDUK:)

Aşağıdaki grafiği nasıl yüklüyorsun nuran ben de yapmak istiyorum:) Hedefime ulaşırken görmek istiyorum.

bugün süperdim kızlar yaa
dünü fazla fzala telafi ettim sanırım inş

öğle akşam lapa yedim .akşam sonrasıda 2 kivi
3 fincan yeşil çay ve 2 form çay içtim ohh dünki pişmanlık yerini paha biçilemez bi huzura bıraktı :93:

kızlar yaseminli yeşil çay almıştım en son indirimde diye . bugün nette araştırdım yasemin çayıda zayıflamada ve yağ yakmada yardımcıymış aklınızda bulunsun

Aynen katiliyorun canim sana.

6'li sayilari gördügüm gün FISTIKLI SARMA yicem dedim.

Ve o ani bekleyeli tam 3 ay nerdeyse hatta 3,5 ay olucak.

Beni 6'li sayilara kavusana dek de beklemeye devam edecek tatli sey

Kizlar SOOOOOOOOOOOOOK OLDUM
http://www.kadinlarkulubu.com/komik...azmin-zaferinin-goruntuleri.html#post19389274

memnun oldum burcu. bu linkte anlatılmış nsl yapacağın.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

yediklerini yazmak iyi oluyo. karşında somut bi şekilde durunca aklın başına geliyo

hoşgeldin canım
iki hafta gün içinde yediklerini yazıyorsun ve cuma günleri kilo bildirimi. iki hafta sonunda olan cuma listeye giriyorsun

herkese iyi geceler kızlar. yAarın örüşmek üzere. çok uykum geldi benim

fıstıklı sarmaya ramak kalmış gülçincim hadi bakalım

verdiğin link ilk gördüğümde bende şok olmuştum .adam nerelerden geçmiş yaa ama helal olsun sonunda başarmış

arkaş anlatmış nasıl listeye girlebileceğini canım hoşgeldin

hoşgeldin canım
iki hafta gün içinde yediklerini yazıyorsun ve cuma günleri kilo bildirimi. iki hafta sonunda olan cuma listeye giriyorsun

inşallah aralıksız 2 hafta devam eder ve listeye girerim 2. çocuktan önce 96 kiloyken 90 kilo üstü topiğnde 2 yıl önce 15 kilo vermiştim şimdi yeniden o azimi bulabilirsem alllahın izniyle 75 olmak istiyorum sanırım 2 hafta deneme ve sabır haftası olacak

evet banucum malesef bacaklarım ince üst tarafım göbeğim ve simit bölgemde toplanmış yağlar
sen şimdi zayıfladın ya doktora gittinmi?pko devam ediyormu?
sanki kilo verince bu hastalıktan kurtulabiliriz diye düşünüyorum.
sen hamile kalmadan önce pko varmıydı?
bebeklerin olması için bir tedavi gördünmü?
bende çok soru sordum.

Seherim gaz sancısı olabilir mi :26::26:
Benim gaz sancım çok kötüdür..Kasık kalp her yere vurur o yüzden dedim

Allah iyiliğini
İyi de açıköğretime zamanın var mı be yavrum bu kadar yoğunluk içinde..Okumak güzelde asıl hedefine odaklanamayabilirsin bu yoğunluk içinde :44:

Gözün aydin kuuuuuu, iyi egzersiz olur simdi

Sen, ben, izlem bilemiyorum yani nereden geliyor bu enerjimiz

Canım öncelikle başın sağolsun, allahım daha büyük acılardan korusun
Aramıza hoşgeldin
Buarada aradığın desteği bulacağına emin olabilirsin..Sen zaten belli ki çoğu şeyi doğru yapıyorsun, yaptıklarından bu işi başaracağın belli zaten :13:
Azmin daim olsun

Nursena aramıza hoşgeldin, arkadaş anlatmış ama ben de anlatayım..2 hafta düzenli menü paylaşımı ve cumaları kilo bildirimi sonunda listemize girebilirsin
Azmin daim olsun

kızlar yaseminli yeşil çay almıştım en son indirimde diye . bugün nette araştırdım yasemin çayıda zayıflamada ve yağ yakmada yardımcıymış aklınızda bulunsun

Tülayım bende yeşil çay alırken alsam mı diye düşünmüştüm sonra son anda tadını da çok sevdiğim için ballıyı almıştım..Bu kutu bitsin ben de deneyeyim bari

Gülçinim daha önce görmüştüm bunu..Kimseyi allah o noktaya getirmesin ama ya kimbilir neler yaşadı ve o kolunun altındaki yara izlerinin ne yaptı acaba

herkese iyi geceler kızlar. yAarın örüşmek üzere. çok uykum geldi benim

İyi geceler nurancım

Anammm Anamm Anamm BurcuLarrr Cogaldiii Topikteeee

Buna Bi Cözüm Bulmak Lazim Yoksa Hep Kari$caz ..

Bana Burcumm Diyi Verin Bare .. Gerci Cogu Ablalarim Öyle Diyor Ama Yinede ..

asi_melek -Burcu ada$ima Burcu 1. Diyelim

YenI gelen Burcu Arkada$ada Burcu 2.Diyelim ..
Yoksa I$in Icinden Cikamicaz ..

Burcu 3.Lütfen Gelme yoksa bu siralama 10.a Kadar Uzar Gider

Ada$larim Yanli$ anlamayin beni heee yorum yaparken isimler cok kariscak yoksa ondan böyle bisey önerdim

Bu Arada Yeni Gelen Arkadaslar Hosgeldiniz Sefa Getirdinizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…