arkadaşın çok güzel hazırlamış özenle gülçin. bende 24 saat nöbete giderken aynen böle oluyorum. insan götürdüklerini bile bitiremiyo.yanında böyle şeyler bbulunmasıda çok iyi oluyo.canım tatlı isteyince kayısı yiyorum 2 tane yetiyo.
İzlem evet canım makinede yıkıyorum sığan battaniyeleri,sığmayanlarıda temizlemeye veriyorum
Banu pişti olmuşuz bende dün yaptım erişteli mercimek çorbasını ki bayılırım,bugünde yedim 1 kase tokta tutuyor
Burcu ve Semaveela geçmiş olsun ikinizede,kendinize iyi bakın
Gülçin burasıda ikindin gök gürültü ve yağmurluydu ama şimdi tam bahar ah akşamıı miss gibi toprak kokuyor hava.yağmurdan sonraki kokuya bayılıyorum ben tam keyiflik oluyor
Ben klasik espriyi yapmayayım diye didiydim
Yoksa hepimize bu yolda sonsuuuuuuuuzzz başarılar
Oyyy kıyamam ya, benim bile içim sızladı okuyunca
Tipini yerim zaten çok şirin bir tavşan resmen alyadua, allahım bağışlasın, bir ömür ayırmasın sizden
Canım zaten yoğunsun ne açık öğretimi? Bölümünden memnun değil misin? :26:
Memnun oldum sevgicim, bilmiyordum adını
Ayyy bayılırım kırtasiyelere, kırtasiye kokusuna....Hep hayalimdir öyle bir yer işletmek..Eminim çok zevklidir zorlukları olsa da
Sevgicim dediğin çok doğru ben yeğenimden biliyorum, eniştem ablam dayakçıydı şimdi arsız oldu çıktıBen yapmayın çok dedim zamanında ama ne fayda..
Fakat kızların durumu farklı onlar öyle dövmekten filan bahsetmiyor..Artık iş başedilemez boyuta geldiğinde vurmaktan bahsediyorlar ki bence o kadarı da terbiye adına gerekli :44:
Çocuk hiç öyle bir hareket görmediği annesinden bunu yaşayınca ne kadar ciddi bir şey yaptığını anlar bence...Ama sürekli vursa o zaman ciddiye bile almaz tabi..
Ben kendi adıma yazayım ;
Tarçın çayım vazgeçilmezim çünkü ben bu kiloları en çok tatlı ve abur cuburdan almıştım, tam bire tatlı canavarıyım
Tarçın çayı tatlı isteğimi çok güzel kesti, kendimi tutmamda çok yardımcı oldu
Spor şart zaten, öyle atla deve değil günde bir saat yürüyüş hepsi bu...4 ayda 12 kilo verdim yürüyüşten başka bir spor yapmadım
Hamurişi, kızartma , tatlı, şeker, beyaz ekmek tabi ki yasak ama ben bunların haricinde bakliyatları da kestim ki doğru mu değil mi hala bilmiyorum...Sadece işimi çok hızlandırdı böyle yapmak ve benim için daha iyi oldu, hızlı olmasını istiyordum çünkü...Uzun sürerse sıkılacağımı biliyordum :44:
Form çaylarını kendin bünyesine göre ayarlayıp içmeli bence insan..Ben günde 2 tane içiyorum, diyet işi bitince bu kadar içmem herhalde.
Akşam 7'den sonra yememek çok önemli ve etkili ama ben genelde yapamadım düzenimden dolayı 8'i bazen 9'u buldu akşam yemeklerim, yine de çok şükür verebildim..
Ha son olarak da günde iki dilim tam buğday ekmeğinden başka ekmek yemedim.Benim yaptıklarım bu kadar :87::87:
Offf ne kadar sinir bozucu bir durum
Burada da aşırı sıcaktı akşam birden bir rüzgar başladı ama ne rüzgar
O şişman klasik ev hanımını yolun sonunda görsünler bir de
Selma abla yaşın çok değilmiş ki herkes abla diyor diye diyorum ben de :26::26:
Söyle nasıl istersen öyle hitap edeyim
Te allaham zekiye yaaaa
Sporun tam benlikmiş
Benim de çok ağrıdı sevdacım aslında ağrımazdı ama bugün neden böyle oldu bilemedim...Tek fark yoğurt yemedim bu sefer :26:
Ben 1 ekşi elma yedim sadece o kadara da gerek yok bence 1 porsiyon meyveden bir şey olmaz..Yarın göreceğiz sonuçları
Allah razı olsun semacım, amin..
İzlem herkes bende ilk orayı farkediyor kuu
Ben de severim oradaki kemiklerimi çok asil durur bazı kıyafetlerde, kemik nasıl asil duruyorsa
Ayy şero tişörtleri içimde yaradır bende lisede çok istemiştim ama giyememiştim
Şimdi öyle özel takıntım kalmadı ama giyerim yani eğlenceli bir pikniğe filan giderken içimde kalmış valla bakmam başka şeye :87::87:
Sağol canım, kavuştum şükür
Aaaayyyyy sema bir kahkaha attım gene rezil oldum
Götürrrrr "her halukarda"
merhaba arkadaşlar,bundan iki ay önce 10 haftalıkken bebeğimin kalp atışları durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım.Son kontrolümde doktorum yeni bir hamilelik oluşmadan önce zayıflamam gerektiğini söyledi.Allah hepimize kolaylık versin.Üstelik hipotiroidiliyim.Benim için çok zor normal insanlar gibi değilim.Bu da beni çıldırtıyor.Ama bu kez dört gözle beklediğim bebeğim için bunu başarıcam.Bana da destek olun,LÜTFEEEEEEEEN
22 MAYIS.........89,1
26 MAYIS.........87
Umarım başladığım gibi devam edebilirim
bugün
sabah :5 kaşık nesfit ve yarım bardak yarım yağlı süt
ara öğün: 1 adet salatalık
öğle : 3 yemek kaşığı zeytiyağlı taze fasulye, küçük bir kase yoğurt,1 adet en küçüğünden biber dolması
ara öğün: iki avuç beyaz leblebi, yarım elma,2 adet erik
akşam :2 kaşık bulgur pilavı
gün boyunca 3 fincan yeşil çay 2 fincan form çayı ve en az 3 litre su içiyorum, her gün akşam tam 1 saat hızlı tempo yürüyorum.
Desteğinize ihtiyacım var arkadaşlar, grup halinde yapılan diyetlerin daha başarılı olduğunu duydum.Görüşmek üzere:)
merhaba arkadaşlar,bundan iki ay önce 10 haftalıkken bebeğimin kalp atışları durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım.Son kontrolümde doktorum yeni bir hamilelik oluşmadan önce zayıflamam gerektiğini söyledi.Allah hepimize kolaylık versin.Üstelik hipotiroidiliyim.Benim için çok zor normal insanlar gibi değilim.Bu da beni çıldırtıyor.Ama bu kez dört gözle beklediğim bebeğim için bunu başarıcam.Bana da destek olun,LÜTFEEEEEEEEN
22 MAYIS.........89,1
26 MAYIS.........87
bugün
öğle : 3 yemek kaşığı zeytiyağlı taze fasulye, küçük bir kase yoğurt,1 adet en küçüğünden biber dolması
gün boyunca 3 fincan yeşil çay 2 fincan form çayı ve en az 3 litre su içiyorum, her gün akşam tam 1 saat hızlı tempo yürüyorum.
Desteğinize ihtiyacım var arkadaşlar, grup halinde yapılan diyetlerin daha başarılı olduğunu duydum.Görüşmek üzere:)
ben galiba yarın 79 u göemiyceeemmmmmmm
eğer 79 u görmezsem 1 haftadır yememek için kendimi zor tuttuğum magnumu yiycem 79 u görürsemde yiycem her halükarda yiycem yanii :86:
22 MAYIS.........89,1
26 MAYIS.........87
bugün
bence kendine verdiğin sözleri tutmalısın eğer 79 da yicem dedinse 79 u görmeden yeme . her halukarda yersen başlamadan kaybetmiş olursun bence .ben 3 hafta lahmacun yememiştim sırf kendime vaat ettiğim rakamı görmedim diye .
eğer ödülse haketmek lazım
verdiğin vaat sadece kendine verilmiş bişey tutmazsan kendine olan güvenin sarsılır unutma
merhaba nuran, ben de burcu:) çooooooook memnun oldum.Haklısın her akşam burdan yazsam ne yazdığımı kendimi daha rahat tutabilirim.HOŞBULDUK:)
Aşağıdaki grafiği nasıl yüklüyorsun nuran ben de yapmak istiyorum:) Hedefime ulaşırken görmek istiyorum.
iyi akşamlar kızlar aranızda banada yer varmıdır dur demem lazım bu kilolara destek verirseniz inşallah 2. çocuktan sonra bide içtiğim ilaçlardan kilo aldım yanlış tedavi sonuçu malesef çok şükür şu an ilaç kullanmıyorum lite varmı nasıl gireeim listeye
Aynen katiliyorun canim sana.
6'li sayilari gördügüm gün FISTIKLI SARMA yicem dedim.
Ve o ani bekleyeli tam 3 ay nerdeyse hatta 3,5 ay olucak.
Beni 6'li sayilara kavusana dek de beklemeye devam edecek tatli sey
Kizlar SOOOOOOOOOOOOOK OLDUM
http://www.kadinlarkulubu.com/komik...azmin-zaferinin-goruntuleri.html#post19389274
iyi akşamlar kızlar aranızda banada yer varmıdır dur demem lazım bu kilolara destek verirseniz inşallah 2. çocuktan sonra bide içtiğim ilaçlardan kilo aldım yanlış tedavi sonuçu malesef çok şükür şu an ilaç kullanmıyorum lite varmı nasıl gireeim listeye
hoşgeldin canım
iki hafta gün içinde yediklerini yazıyorsun ve cuma günleri kilo bildirimi. iki hafta sonunda olan cuma listeye giriyorsun
sibelcim
sana bişiy sorcam hep unutuyorum send epko sun ve pko nun en belirgin özelligi göbek ve simit bölgesi çıkıyor,bu hormonlarla alaklı bir durum tabiki testesteron hormonu fazla salgılandıgı için oluyor
send evarmı bu şikayetler
negüzel herkesler lapa diyetiniyapmış bende yapacaktım ama olmadıhastaneye gittik teyzem için çok şükür şimdi evde diyet miyet kalmadı üstüne maalesef çok yedim
kızlar çok kötü sancım var şuan bağırsakmı kasıkmı anlamadım doğum sancısıda çekmedim hiç bilmiyorum bu öyle birşey olsa gerek noldu bilmem bana
ah canım ah... herşeye el atarsan benim gibi,böyle olursun...kafam bin parçaya bölünüyo resmen. neyse ki bu yıl biri bitiyo. açıköğretimde seneye biter. bi amacım yok açıköğretimde.yani öylesine okuyorum okumayı seviyorum ben
Gözün aydin kuuuuuu, iyi egzersiz olur simdi
22 MAYIS.........89,1
26 MAYIS.........87
bugün
kızlar yaseminli yeşil çay almıştım en son indirimde diye . bugün nette araştırdım yasemin çayıda zayıflamada ve yağ yakmada yardımcıymış aklınızda bulunsun
Kizlar SOOOOOOOOOOOOOK OLDUM
http://www.kadinlarkulubu.com/komik...azmin-zaferinin-goruntuleri.html#post19389274
herkese iyi geceler kızlar. yAarın örüşmek üzere. çok uykum geldi benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?