tamam güzelim bende kendimi takdim ediyimm.... karşınızzzdaa daa daaa daaa kocaelidennn dennn dennn dennn sevdaaaa 25 yaşındayım 9 yıllık evli sayılırım (9 a üç ay kaldı) 2 çocuk annesiyim. biri 7 biri 4 yaşında iki evladım var(Rabbim bağışlarsa).... hayatımın ilk ve tek aşkı olan kocamı yani ÖMRÜMÜ
çok ama çok seviyorummm ....... evliyim, mutluyum, aşığım, seviyorum, seviliyorum ,iki tane evlat sahibiyim (onlar benim gözbebeğim) gencim güzelim eeee daha ne olsunn:82::82:
Sevdaa Ablaaa Sen 16.Ya$indami Evlendin
Ma$allahhh Beyaaa ..
Allah Mutlulugunu Daim Etsin
Zeynoooo Hadi Bacuuummm Bu Hafta 7'Li Rakami Kalbinden Vuuurr
Ve Benii Yanliz Birakma Artikkk
Bak Senin Icin Diyeti BozdumBeraber Ilerlicez Ya ..
saçmasapan bir gündü
sabah 2 dilim tb ekmeği 2 zeytin yarım kk peynir
ara 2 ısırık elma kızımın artığı1 erik pazarda tattımda
öğlen 2 dilim etli pide yarım bardak ayran (arkadaşımın mevlütündeydim mecbur kaldım)
ara gok
akşam 2 yk zeytinyağlı mantar sote 2 yk bulgur pilavı 2 yk yoğurt
ara 1 bardak nestae
kızlar bebekleri olanlar size bir tavsiyede bulunmak istiyorum tecrübayle sabittir bu günlerinizin kıymetini bilin okulbaşlayınca gercek hayet başlıyor boşverin kırsınlar döksünler yemekyemesinler hepsi geciyor ama daha zor günler başlıyor hem cocukiçin hem anne için
İyi akşamlar
Kızlar bugün çok garip bir gün geçirdim anlatmak istiyorum size de :93::93:
Sabah 6 da eşim geldi çok şükür ankaradan
Sabah 9 da dükkanı açtım yol yorgunu diye açar açmaz facebookta mesaj, bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştığım çok tatlı , iyi niyetli bir kız vardı...Babası yoğun bakımdaydı ha çıktı çıkacak diye bekliyorlardı...Vefat etmiş
Tanıştıran arkadaşımda haber vermiş bana aradım hemen, allahım o sesi unutamıyorum
O ağladı ben ağladım hiç bir kelime diyemedim çünkü babasını nasıl sevdiğini ve kaç gündür derya umut var derya çıkacak diye bana anlattığını biliyordum
Ağlamaktan başka bir kaç tane saçma sapan sıradan söz çıktı ağzımdan başka konuşamadım...5 dakika kadar öyle kaldık sonra kapattım telefonu..Biraz önce de bizi tanıştıran arkadaşım aradı akşama kadar onun yanındaymış derya bir gülüyor bir ağlıyor ne yaptığını bilmiyor dedi
Neyse işte kısmetse bu çarşamba 7'si okunacak gitmek istiyorum yanına bursadalar. Umarım gidebilirim, telefondan hiç bir şey diyemiyorum yapamıyorum en azından yanında olurum...
Diğer yandan askerden kardeşimiz geldi onun sevinci var ben teli kapadım yeni yeni toparlanıyordum ki o girdi içeri allahım nasıl sevindim gördüğüme canım benim nasıl özlemişimAptal gibi zavallım abla götürecekler gibi geliyor diyor
Eşim geldi nihayet 4 günden sonra eve gidip banyo yapabildim
Allahım nasıl bir rahatlamaydı bir yattım tam 4 saat uyumuşum
Annemle eşimin kızkardeşi gene her zamanki gibi hediye yollamışlar bana artık teşekkür etmeye utanıyorum ya çok mahçup ediyorlar beni
Eşimin kızkardeşi bir tişört almış bana kızlar bir açtım tişörtü suratım böyle oldu ama cidden direk böyleyim
Hamile tişörtü almış bana deli şu üzerinde yumurta var ve altında coming soon (çok yakında) yazıyor ya onlardan
Ay bir bozuldum bunlar neden böyle yapıyor, hiç sevmediğimi bildikleri halde neden mesaj yolluyorlar diye galeyana geldim birden
Sonra eşim açıkladı kardeşi göstermiş abi burada kızlarda giyiyor deseni çok sevimli diye o yüzden bunu seçtim, eğer beğenmezse yollasın değiştireyim demiş
Öyle bir art niyet yokmuş yani bunu duyunca rahatladım ama ilk gördüğümde baya baya kızmıştım yani..
Ama ben onu dışarıda giyemem gene o ayrı
Evde giyerim artık..
Yarın spor arkadaşımla yürüyüşlere başlıyoruz nihayet
İşte bu haber çok sevindirdi beni biraz önce..
Sabahtan çıkacağız dönüşte de plates yapacağım eğer zamanı yettirebilirsem..
İşte böyle kızlar bir acı bir tatlı çok garip bir gündü...Sizinle paylaşmak istedim uzun oldu ama :26::26:
aminnnn canımmm rabbim herkesi mutlu etsin inşş. sanada zamanı gelince mükemmel bir yuva kurmanı nasip etsinn innşş. heyaaa çok aşıktık evlendik :) çok şükür hala cok aşıgız
BuyCuumm Teşekkür Ederim O Zaman Çok İncesin
----------------------------------------------------------------------------------------
ZeynooomHeya Senin Icin Bozdum
Listenin Ba$ini Gör DiyeYoksa Bozmazdim
Yani Bozardim Ama BozmazdimAman Herneyseee :86:
Buycu Kafayi Siyirdi Antibiotikler Sayesinde :86: :86: :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?