ilkay ya sen hiç 34 göstermiyorsun
kesinlikle!!!
Apocalypto'yu tek geçerim bende, aslıında dediğin gibi konu aynı
ama efektler oyuncular Apocalypto da daha iyi
hemde onu sinemada izlemiştim ben, offf çok etkilenmiştim
resmen koltuğa tünemiş şekilde izlemiştim heyecandan
çok heyecanlandım mı ayakkabıları çıkarır tünerim kalabalık olmassa sinema
geçen hızlı ve öfkelide öyle oldum o efektler sesler
bi baktım koltuğun üstündeyim eşimin koluna yapışmışım
herkese iyi geceler ben kaçar çok yorgunum çoooookkkkk yarın görüşürüz
bu lapa beni bayaa zorladı
1buçuk senelik diyet hayatımda ilk kez halsiz kaldım
başım ağrıdı
yarın mükafaatını alırım inşallah
alamassam eşimin dilinden kurtulamam
kendin kaşındın deyip duruyor
bu aralar çok mu kilo aldın kii yapıyorsun diyor
ilkaayyy buuu
o domatesler miss gibi kokuyordur haa
markette domates alırken önce koklarım offfff tüzlayıp yiyceksin direk
sabah çabuk olsun yarabbimmm
ilkay ya sen hiç 34 göstermiyorsun
kızlar size sorucam hep unutuyorum
bu çift kişilik normal elyaf yorganlarınızı makinaya atıyormusunuz
benim makinam ariston 6kg yıkayanlardan
içi ağır yani 6kg yi geçince sinyal veriyor ama, genede korkuyorum
makinacığıma bişiy olur diye
siz yıkıyormusunuz :26::26:
KIZLARR bugün başıma neler geldi bilsenizzyaw sabahleyin kızlar pizza yemeye gittiler yalvardılar sende gell beraber güzel olur sen olmadan bi eglencesi kalmaz dediler dediler ama gitmedim..... öglen arkadasa gittim pasta çıkardı koydu önüme ama binbir dil döktüm iyiligimi istiyosan ısrar etme dedim peki canım dedi artık...sade kahve içtim acı ıyyy şekersiz sütsüz.........
ögleden sonra dükkandayım usta karşımda cızır cızır köfteler kebaplar offff o nasıl bir koku ve eşimin arkadaslarının ettigi muhabbet aynen şuuu bi karpuzu alıcan vuracan yaracan ohhh beyaz peynir kola salata ızgara ettt ohhhhh........ tam eve geldim bi arkadaşım eşiyle dükkana geçmişler aksam yemegi yemege. beni aradı hadi cabuk gel cıktım tekrar gittim ciger ızgalar salatalar eşim biliyo lapa yedigimi bişeyde demiyo yermisin sanada servis gönderiyimmi diye(çünkü dün geceden tenbihledim onu)neyse gittiler eve gelıyorum sıteden arkadas eve gelıyım dıye beni gözlüyomuş camda nolur gel sevda azıcık sohbet edelim kız cok özledim dedi dur geliyom bes dakkaya dedim bi kaseye lapamı koydum çıktım. bi çıktım ki pasta, elmalı kurabiye , pogaca, daha neler neler pek sever yapıp beraber yıyelim sohbetlere dalalım eksık olmasın. tabii hemen cıkardım lapamı domates istedim salatalık istedim. zaten yanıma dükkandan cıkarken kıvırcık kırmızı lahana roka falan almıştım onları karıştırdım bi güzell ne diller döktü yemedim yemem dedimm ama şuan elim ayagım titriyo aclıktan degıl şekersizlikten bi neskafe 3 ü bir arada içsemmi dedim ama bilemedim. bu arada gün boyunca 1 çay bardagını dahi bitiremedim çok cebelleştim ama yiyemedim hiçte açç kalmadım çok şükürr şuan yazarken bile kendime şaştımmm yarabbim kafama bişey düştü kesin diye.....ya kızlarr valla işkence gibiydi. ne badireler attlattımm bennnn
KIZLARR bugün başıma neler geldi bilsenizzyaw sabahleyin kızlar pizza yemeye gittiler yalvardılar sende gell beraber güzel olur sen olmadan bi eglencesi kalmaz dediler dediler ama gitmedim..... öglen arkadasa gittim pasta çıkardı koydu önüme ama binbir dil döktüm iyiligimi istiyosan ısrar etme dedim peki canım dedi artık...sade kahve içtim acı ıyyy şekersiz sütsüz.........
ögleden sonra dükkandayım usta karşımda cızır cızır köfteler kebaplar offff o nasıl bir koku ve eşimin arkadaslarının ettigi muhabbet aynen şuuu bi karpuzu alıcan vuracan yaracan ohhh beyaz peynir kola salata ızgara ettt ohhhhh........ tam eve geldim bi arkadaşım eşiyle dükkana geçmişler aksam yemegi yemege. beni aradı hadi cabuk gel cıktım tekrar gittim ciger ızgalar salatalar eşim biliyo lapa yedigimi bişeyde demiyo yermisin sanada servis gönderiyimmi diye(çünkü dün geceden tenbihledim onu)neyse gittiler eve gelıyorum sıteden arkadas eve gelıyım dıye beni gözlüyomuş camda nolur gel sevda azıcık sohbet edelim kız cok özledim dedi dur geliyom bes dakkaya dedim bi kaseye lapamı koydum çıktım. bi çıktım ki pasta, elmalı kurabiye , pogaca, daha neler neler pek sever yapıp beraber yıyelim sohbetlere dalalım eksık olmasın. tabii hemen cıkardım lapamı domates istedim salatalık istedim. zaten yanıma dükkandan cıkarken kıvırcık kırmızı lahana roka falan almıştım onları karıştırdım bi güzell ne diller döktü yemedim yemem dedimm ama şuan elim ayagım titriyo aclıktan degıl şekersizlikten bi neskafe 3 ü bir arada içsemmi dedim ama bilemedim. bu arada gün boyunca 1 çay bardagını dahi bitiremedim çok cebelleştim ama yiyemedim hiçte açç kalmadım çok şükürr şuan yazarken bile kendime şaştımmm yarabbim kafama bişey düştü kesin diye.....ya kızlarr valla işkence gibiydi. ne badireler attlattımm bennnn
özlemcim,buralara gelmiyormusunuz yaa gelirsen haberim olsun görüşelim canım...bende çok memnun oldummerhaba ilkay tanışmamıştık biz, ben bilmiyordum senin silifke de oturduğunu ata toprağım benim oralar..çok özledim ve de çok severimben de özlem 30 yaşındayım 2 senedir ankara da yaşıyorum evlilik nedeniyle doğma büyüme mersinliyim ben de.diplomalıyım ve geçici ev hanımlığı yapmaya çalışıyorum memnun oldum bu arada
Ramak kaldi ama bakalim, hayirlisi canim
Basarmis birde yetmiyor gibi Fitness hicasi kesilmis basima hasbam:86:
Seherim gaz sancısı olabilir mi :26::26:
Benim gaz sancım çok kötüdür..Kasık kalp her yere vurur o yüzden dedim
Bencede kesinlile gaz sancisidir o abooooww hatirlamak bile istemiyorum
Sen, ben, izlem bilemiyorum yani nereden geliyor bu enerjimiz
Ahahahhaahhahah azgin teke grubu :78::78::78:
Gülçinim daha önce görmüştüm bunu..Kimseyi allah o noktaya getirmesin ama ya kimbilir neler yaşadı ve o kolunun altındaki yara izlerinin ne yaptı acaba
Azime baksana bravo vallahi,
Bakdi ki bir gözü topraga bakiyor
Hemen vermis kilolarini, dedigim gibi yetmemis birde
Fitness hocasi olmus
Iletmez miyim, nasil mutlu olur.
Bu ve yaptigi her isinde böyle kendine saygili.
O sebepden inan hayranim kuzum kiza.
Ne olursa olsun, her isinde titizlikle sonuca varmayi kendini hedef belirlemis.
Balim, bu hafta bende disari her ciktigimizda yanima
ton baligi, sebzeli ton baligi hep götürdüm.:78:
177 kg vermis kuzum, deri vücut ne hale gelmis...
Lahmacun benimde dayanamadigim güzelliklerden birisidir.
Acep Tr'ye gidince onuda mi yesem kuuuuuuuuuuu
Vallahi sabrin sonu selamete kavustunuz yapmis oldugunuz her adimda.
MaasAllah size, bizede valla
Deli hatunum, gözümün önünde canlandiriyorum seni
Kedi gibi pusmus, koltugun icine gömüldügün halini
Ohhhhhhhhhh afiyet olsun kuzum.
Özledik seni kuuu :26:
bende seni ve sileri özledim canlarım:86:
teşekkür ederim canım...çok mutlu oldum minyon olmamın avantajı sanırımilkay ya sen hiç 34 göstermiyorsun
teşekkür ederim hayatım....bu ne biçim manitaa
35inde lolita benim arkadaşımm
maşallah ona
benim makinam 5 kg lık ve ben zorla tıkarak yıkamışştım yarısı kuru çıktı yarısı ıslak bende yıkamacıya verdim,bazı battanileri yıkıyor ..normal giriyorsa içine zorlamadan yıkar ama teperek sorakrsan bacım yıkamıyor suyun gireceği yer kalmıyor çünküüüüü
bugun senin için iyi bi sınav olmuş veeee gerçektende bravoooben bu kadarına sabredemezdim herhalde. inş yarın mukafatını alırsın. lapa yapınca hiç biyere gitmiycen en iyi gecen hafta bende kendimi eve hapsetmiştim huyumu biliyorum çunku
bence bu iradenin karşılığı kesin tartıya yansıyacaktır,o kadar iştah açıcı ortamlarda bulunmuşs
un resmen savaşmışsın nefsinle,tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?