80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sorma ya ben sinemada izlemedim ama heyecandan battaniyeye can çekiştirmiştim baya
Tünerim mi

herkese iyi geceler ben kaçar çok yorgunum çoooookkkkk yarın görüşürüz

İyi geceler

Fistiklar midem kedi gibi miyavliyor

Acim laaaaaaaaaaaan diye resmen.

Bende yediklerine say uyuz didim de küstüm.

Esim cagriyor ku bi bakiyim ne diooo

Bisy olmazsa kacar gelirim elimde sütümle :89::89:

Simdilik iyigeceler kocemen öptüm

izlemcim nasıl izliyorsun öyle filim ya ben hayatımda hiçbir şeyi 5 dk fazla izlememişimd,ir ruhum sıkılır bizim evde tv sesi hiç acılmaz

deryacım ne istersen söyleye bilirsin bana fark etmez canım abla teyze nine nasılsa şişkoyum

Son düzenleme:
Merhabalar,en sonunda ve uzun(tam 1 hafta olmuş) bir aranın ardından buradayım.3,5 gün tatil sonrasında da yatılı misafirim vardı,giremedim.Hafta içi arada okuyordum ama yazamıyordum.Okuduklarımdan aklımda kaldığıyla,
İzlem, perdenizi güle güle kullanın.
Sena,geçmiş olsun,inşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Gülçin annenize geçmiş olsun,en kısa zamanda herşey yoluna girer inşallah.
Banu resimler harika,özellikle de bebekleri tutma şekliniz,çok güldüm.
Burcum geçmiş olsun,boğaz ağrısını çok iyi bilirim,acil şifalar...
Derya,sizin de eşiniz gidip gelmiş,gözünüz aydın.Son resimde de çok incelmişiniz,açıkça görülüyor.
Yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum.Buradan sakın ayrılmayın ve hergün menünüzü mutlaka yazın,uyarıları da dikkate alın
Ben bu hafta menülerimi yazamadım,yarından itibaren tekrar başlayacağım.Bu arada tanıtım var galiba.Benim adım da Füsun,1 oğlum var,bir lisede matematik öğretmeniyim.

YARAMA TUZ BASMAAAAAAAAAAAAAAA

ilkay ya sen hiç 34 göstermiyorsun

Sirinlik abidesi MaasaAlllah vallahi, tas gibi :82:

kızlar size sorucam hep unutuyorum

bu çift kişilik normal elyaf yorganlarınızı makinaya atıyormusunuz
benim makinam ariston 6kg yıkayanlardan

içi ağır yani 6kg yi geçince sinyal veriyor ama, genede korkuyorum
makinacığıma bişiy olur diye

siz yıkıyormusunuz :26::26:

Ben bu 3,5 günlük tatildeyken(evde değildik) 3 gün sabrettim ama son gün resmen kıtlıktan çıkmışcasına yedim.Pazar akşamı ise midemin ağrısından uyuyamadım,kekik kaynattım,mide ilacı aldım,kıvranıp durdum.Herhalde mide biraz küçüldü,fazlasını kabul etmiyor.

Ben tek kişilikleri yıkıyorum ancak çift kişilikleri yıkamıyorum.Yorgan için makinayı tehlikeye atmaya gerek yok bence...

ben yıkıyorum izlem, benim ki 8 kg.bir sorun olmadı şimdiye kadar

izlemcim ben yıkıyorum battaniye yorgan ama benimki 10 kg gerci şimdiki makinalar pek hassat cünki elektironik ben eski makinamdada yıkardım zorla teperdim hemde ama bu pek hassaz

cnm benim ki vestel 6kg luk
ben yıkıyorum ama baya bi uğraşıyorum sığdırmak için
neticede yıkadım çok dar alanda yıkandığı için deterjan kalıntıları olmuştu yorganda
neyapıyım bende onları ıslak mendille gidermiştim.
çok pişmanım 7kiloluklardan almadığım için

KIZLARR bugün başıma neler geldi bilsenizz yaw sabahleyin kızlar pizza yemeye gittiler yalvardılar sende gell beraber güzel olur sen olmadan bi eglencesi kalmaz dediler dediler ama gitmedim..... öglen arkadasa gittim pasta çıkardı koydu önüme ama binbir dil döktüm iyiligimi istiyosan ısrar etme dedim peki canım dedi artık...sade kahve içtim acı ıyyy şekersiz sütsüz.........
ögleden sonra dükkandayım usta karşımda cızır cızır köfteler kebaplar offff o nasıl bir koku ve eşimin arkadaslarının ettigi muhabbet aynen şuuu bi karpuzu alıcan vuracan yaracan ohhh beyaz peynir kola salata ızgara ettt ohhhhh........ tam eve geldim bi arkadaşım eşiyle dükkana geçmişler aksam yemegi yemege. beni aradı hadi cabuk gel cıktım tekrar gittim ciger ızgalar salatalar eşim biliyo lapa yedigimi bişeyde demiyo yermisin sanada servis gönderiyimmi diye(çünkü dün geceden tenbihledim onu)neyse gittiler eve gelıyorum sıteden arkadas eve gelıyım dıye beni gözlüyomuş camda nolur gel sevda azıcık sohbet edelim kız cok özledim dedi dur geliyom bes dakkaya dedim bi kaseye lapamı koydum çıktım. bi çıktım ki pasta, elmalı kurabiye , pogaca, daha neler neler pek sever yapıp beraber yıyelim sohbetlere dalalım eksık olmasın. tabii hemen cıkardım lapamı domates istedim salatalık istedim. zaten yanıma dükkandan cıkarken kıvırcık kırmızı lahana roka falan almıştım onları karıştırdım bi güzell ne diller döktü yemedim yemem dedimm ama şuan elim ayagım titriyo aclıktan degıl şekersizlikten bi neskafe 3 ü bir arada içsemmi dedim ama bilemedim. bu arada gün boyunca 1 çay bardagını dahi bitiremedim çok cebelleştim ama yiyemedim hiçte açç kalmadım çok şükürr şuan yazarken bile kendime şaştımmm yarabbim kafama bişey düştü kesin diye.....ya kızlarr valla işkence gibiydi. ne badireler attlattımm bennnn

Son düzenleme:

bugun senin için iyi bi sınav olmuş veeee gerçektende bravooo ben bu kadarına sabredemezdim herhalde. inş yarın mukafatını alırsın. lapa yapınca hiç biyere gitmiycen en iyi gecen hafta bende kendimi eve hapsetmiştim huyumu biliyorum çunku

bence bu iradenin karşılığı kesin tartıya yansıyacaktır,o kadar iştah açıcı ortamlarda bulunmuşs
un resmen savaşmışsın nefsinle,tebrikler

özlemcim,buralara gelmiyormusunuz yaa gelirsen haberim olsun görüşelim canım...bende çok memnun oldum

valla sınav oldugu kesinde iyimi kötümü bilemedim. sagol canım benim. ya zekiyecim şaka gibiydi resmen şaka yaa Allahım dedim yardım et yemicem yemedimm çokkk şükür degil yemek dilime bile değdirtmedimmm:)

bence bu iradenin karşılığı kesin tartıya yansıyacaktır,o kadar iştah açıcı ortamlarda bulunmuşs
un resmen savaşmışsın nefsinle,tebrikler

inşş. özlemcim inşşş. ama emin ol çok zor oldu hatta gidip yatmazsam kendimi bile yiyebilirim şuan ayyy şekerim düştü vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…