günaydın kızlarrrrrr
akşam çocukları uyuturken uyuya kalmışım bendeee
gülçin
arkadaşınaa bravo işte olayı ciddiye almak budur. yaaaa
yanınd amutlaka taşıycaksın kendinee uygun şeylerrr
tüloşşş
yine başlamıış kuuu lahmacun muhabbetin bend ebu hafta sonu yiycem cnm
pişti olakkk
sevdaa
ayy başına gelenler diyetteki insanın başına gelebilecek en fena şey vallaa
ama atlatmışsınnn tebrikler cnmm
kilo bilridmii
geçen hafta :66
bu hafta:63.9
giden:2.100 gr
deryacım ben listede 65 görünüyorum
sen 65 ten baz alabilirsinnn cnm
sorun degil tatlışım
bugün regli olmam laızm bekkliyorum hasret ve özlemlee
kilo bildirimi yapan ve yapacak arkadaşlarımı şimdiden tebrik ediyorum ve gülçinim diyetini bozmamanın sonucunu almışsın. çok sevindim canım giden kilonu görünce
günaydın hanımlar
kilo bildirimi
başlangıç 88,5
geçen hafta 80,8
bu hafta 79,6
giden 1200
toplam giden 8900
hedef 75
boy 165
sporyok
günaydın kızlar
bugüm annem emar sonucunu alacak inş.ii çıkar allahım...kızlar dua edin...hepinizi öpüyorummm inş.tartı bugün yüzünüzü güldürmüştür
dünkü menüm
sabah
ılık su+1 ceviz+1 kk peynir+domates+salatalık+haşlanmış yumurta+1 dilim kızarmış tb ekmeği
arada
3 ceviz
öğle
müsli
arada
2 grisinni+3 ceviz
akşam
domates soslu kızartma bir posriyon 2 dilim tb ekmeği(o kadar özlemişim ki anlatamam)
arada
2 çilek+1 malta erği+1 kayısı+1 çb süt
Güüünnnayyydııınnn Güzelliklerrr
kilo bildirimi
başlangıç-->83
geçen hafta-->72,3
bu hafta-->71,5
giden-->0,8
toplam giden-->11,5
hedef-->55
boy-->1,62
beden-->44
spor yok
(bende prensesi bekliyorum)prenses kelimesi hoşuma gitti:)
Günaydin fistik
Canim cok iyi vermissin, insaAllah bu SIKINTILI zamanlarinizda gecicek.
Kiz bu prenses zincirine ayin 10'u gibi bende katiliyim dur sen
prensesi nasıl çağrıyorduk gülçincim:)) izlem mi başlattı
deryacım ne istersen söyleye bilirsin bana fark etmez canım abla teyze ninenasılsa şişkoyum
Ahahahhaahhahah azgin teke grubu :78::78::78:
bu ne biçim manitaa
35inde lolita benim arkadaşımm
maşallah ona
Ben bu 3,5 günlük tatildeyken(evde değildik) 3 gün sabrettim ama son gün resmen kıtlıktan çıkmışcasına yedim.Pazar akşamı ise midemin ağrısından uyuyamadım,kekik kaynattım,mide ilacı aldım,kıvranıp durdum.Herhalde mide biraz küçüldü,fazlasını kabul etmiyor.
KIZLARR bugün başıma neler geldi bilsenizzyaw sabahleyin kızlar pizza yemeye gittiler yalvardılar sende gell beraber güzel olur sen olmadan bi eglencesi kalmaz dediler dediler ama gitmedim..... öglen arkadasa gittim pasta çıkardı koydu önüme ama binbir dil döktüm iyiligimi istiyosan ısrar etme dedim peki canım dedi artık...sade kahve içtim acı ıyyy şekersiz sütsüz.........
ögleden sonra dükkandayım usta karşımda cızır cızır köfteler kebaplar offff o nasıl bir koku ve eşimin arkadaslarının ettigi muhabbet aynen şuuu bi karpuzu alıcan vuracan yaracan ohhh beyaz peynir kola salata ızgara ettt ohhhhh........ tam eve geldim bi arkadaşım eşiyle dükkana geçmişler aksam yemegi yemege. beni aradı hadi cabuk gel cıktım tekrar gittim ciger ızgalar salatalar eşim biliyo lapa yedigimi bişeyde demiyo yermisin sanada servis gönderiyimmi diye(çünkü dün geceden tenbihledim onu)neyse gittiler eve gelıyorum sıteden arkadas eve gelıyım dıye beni gözlüyomuş camda nolur gel sevda azıcık sohbet edelim kız cok özledim dedi dur geliyom bes dakkaya dedim bi kaseye lapamı koydum çıktım. bi çıktım ki pasta, elmalı kurabiye , pogaca, daha neler neler pek sever yapıp beraber yıyelim sohbetlere dalalım eksık olmasın. tabii hemen cıkardım lapamı domates istedim salatalık istedim. zaten yanıma dükkandan cıkarken kıvırcık kırmızı lahana roka falan almıştım onları karıştırdım bi güzell ne diller döktü yemedim yemem dedimm ama şuan elim ayagım titriyo aclıktan degıl şekersizlikten bi neskafe 3 ü bir arada içsemmi dedim ama bilemedim. bu arada gün boyunca 1 çay bardagını dahi bitiremedim çok cebelleştim ama yiyemedim hiçte açç kalmadım çok şükürr şuan yazarken bile kendime şaştımmm yarabbim kafama bişey düştü kesin diye.....ya kızlarr valla işkence gibiydi. ne badireler attlattımm bennnn
S
Allllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
K.h diyetine devam ettim Cuma'dan beri bozmadan ( ufak kacamaklarim oldu tabii)
Ama bu kadarini beklemiyordum
Kilo Bildirimi
Baslangic Kg: 87.7
Gecen Hafta : 72.0
Bu Hafta: 70.5
Bu Hafta Giden: 1.5 Kg
Toplam Giden: 17.2 kg (87kg iken hayal gelirdi bu kadar kg verecegim)
Beden: 42
Boy: 1.70
Spor: 120 dk.
Ayyyhhhhh nasil mutluyum anlatamam !
Olurda insaAllah devam ederse diyetim Istanbul'da da 6'li sayilar beni beklesin haftaya
Yeni sayilara gecis, Alllllaaaaaahhhhhh'im nasil mutluyummmmm
kilo bilridmii
geçen hafta :66
bu hafta:63.9
giden:2.100 gr
deryacım ben listede 65 görünüyorum
sen 65 ten baz alabilirsinnn cnm
sorun degil tatlışım
bugün regli olmam laızm bekkliyorum hasret ve özlemlee
günaydın kızlar
bugüm annem emar sonucunu alacak inş.ii çıkar allahım...kızlar dua edin...hepinizi öpüyorummm inş.tartı bugün yüzünüzü güldürmüştür
Kilo Bildirimi
Baslangic Kg: 100
Gecen Hafta : 80.4
Bu Hafta: 79.1
Bu Hafta Giden: 1.3 Kg
Toplam Giden: 20.9 kg
Beden: 42-44
Boy: 1.76
Spor: 200 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?