KIZLARR bugün başıma neler geldi bilsenizzyaw sabahleyin kızlar pizza yemeye gittiler yalvardılar sende gell beraber güzel olur sen olmadan bi eglencesi kalmaz dediler dediler ama gitmedim..... öglen arkadasa gittim pasta çıkardı koydu önüme ama binbir dil döktüm iyiligimi istiyosan ısrar etme dedim peki canım dedi artık...sade kahve içtim acı ıyyy şekersiz sütsüz.........
ögleden sonra dükkandayım usta karşımda cızır cızır köfteler kebaplar offff o nasıl bir koku ve eşimin arkadaslarının ettigi muhabbet aynen şuuu bi karpuzu alıcan vuracan yaracan ohhh beyaz peynir kola salata ızgara ettt ohhhhh........ tam eve geldim bi arkadaşım eşiyle dükkana geçmişler aksam yemegi yemege. beni aradı hadi cabuk gel cıktım tekrar gittim ciger ızgalar salatalar eşim biliyo lapa yedigimi bişeyde demiyo yermisin sanada servis gönderiyimmi diye(çünkü dün geceden tenbihledim onu)neyse gittiler eve gelıyorum sıteden arkadas eve gelıyım dıye beni gözlüyomuş camda nolur gel sevda azıcık sohbet edelim kız cok özledim dedi dur geliyom bes dakkaya dedim bi kaseye lapamı koydum çıktım. bi çıktım ki pasta, elmalı kurabiye , pogaca, daha neler neler pek sever yapıp beraber yıyelim sohbetlere dalalım eksık olmasın. tabii hemen cıkardım lapamı domates istedim salatalık istedim. zaten yanıma dükkandan cıkarken kıvırcık kırmızı lahana roka falan almıştım onları karıştırdım bi güzell ne diller döktü yemedim yemem dedimm ama şuan elim ayagım titriyo aclıktan degıl şekersizlikten bi neskafe 3 ü bir arada içsemmi dedim ama bilemedim. bu arada gün boyunca 1 çay bardagını dahi bitiremedim çok cebelleştim ama yiyemedim hiçte açç kalmadım çok şükürr şuan yazarken bile kendime şaştımmm yarabbim kafama bişey düştü kesin diye.....ya kızlarr valla işkence gibiydi. ne badireler attlattımm bennnn
Bravo size
kızlar size sorucam hep unutuyorum
bu çift kişilik normal elyaf yorganlarınızı makinaya atıyormusunuz
benim makinam ariston 6kg yıkayanlardan
içi ağır yani 6kg yi geçince sinyal veriyor ama, genede korkuyorum
makinacığıma bişiy olur diye
siz yıkıyormusunuz :26::26:
KIZLARR bugün başıma neler geldi bilsenizzyaw sabahleyin kızlar pizza yemeye gittiler yalvardılar sende gell beraber güzel olur sen olmadan bi eglencesi kalmaz dediler dediler ama gitmedim..... öglen arkadasa gittim pasta çıkardı koydu önüme ama binbir dil döktüm iyiligimi istiyosan ısrar etme dedim peki canım dedi artık...sade kahve içtim acı ıyyy şekersiz sütsüz.........
ögleden sonra dükkandayım usta karşımda cızır cızır köfteler kebaplar offff o nasıl bir koku ve eşimin arkadaslarının ettigi muhabbet aynen şuuu bi karpuzu alıcan vuracan yaracan ohhh beyaz peynir kola salata ızgara ettt ohhhhh........ tam eve geldim bi arkadaşım eşiyle dükkana geçmişler aksam yemegi yemege. beni aradı hadi cabuk gel cıktım tekrar gittim ciger ızgalar salatalar eşim biliyo lapa yedigimi bişeyde demiyo yermisin sanada servis gönderiyimmi diye(çünkü dün geceden tenbihledim onu)neyse gittiler eve gelıyorum sıteden arkadas eve gelıyım dıye beni gözlüyomuş camda nolur gel sevda azıcık sohbet edelim kız cok özledim dedi dur geliyom bes dakkaya dedim bi kaseye lapamı koydum çıktım. bi çıktım ki pasta, elmalı kurabiye , pogaca, daha neler neler pek sever yapıp beraber yıyelim sohbetlere dalalım eksık olmasın. tabii hemen cıkardım lapamı domates istedim salatalık istedim. zaten yanıma dükkandan cıkarken kıvırcık kırmızı lahana roka falan almıştım onları karıştırdım bi güzell ne diller döktü yemedim yemem dedimm ama şuan elim ayagım titriyo aclıktan degıl şekersizlikten bi neskafe 3 ü bir arada içsemmi dedim ama bilemedim. bu arada gün boyunca 1 çay bardagını dahi bitiremedim çok cebelleştim ama yiyemedim hiçte açç kalmadım çok şükürr şuan yazarken bile kendime şaştımmm yarabbim kafama bişey düştü kesin diye.....ya kızlarr valla işkence gibiydi. ne badireler attlattımm bennnn
sevda,aksi gibi hepsi de üst üste gelmiş.ama iradeniz hepsini yenmiş.
Bu arada saat bayağı geç olmuş,sizlere güzel sohbetler ve iyi geceler
sorma gülçinim sormaa gözlerimin feri çekildi vallahi çok teşekkür ederim balımminnşş. güzelim bi versem şu kilolarımıda hayırlısıyla hepimizz innşşş. bugün komşular toplanmışlar bi ara benim adım geçmiş sevda napıyoki çok zayıfladı bayagı kilo vermiş falan demişler mutlu oldum yaa :78:
senacım çok geçmiş olsun canım
ben galiba yarın 79 u göemiyceeemmmmmmm
eğer 79 u görmezsem 1 haftadır yememek için kendimi zor tuttuğum magnumu yiycem 79 u görürsemde yiycem her halükarda yiycem yanii :86:
negüzel herkesler lapa diyetiniyapmış bende yapacaktım ama olmadıhastaneye gittik teyzem için çok şükür şimdi evde diyet miyet kalmadı üstüne maalesef çok yedim
kızlar çok kötü sancım var şuan bağırsakmı kasıkmı anlamadım doğum sancısıda çekmedim hiç bilmiyorum bu öyle birşey olsa gerek noldu bilmem bana
merhaba arkadaşlar,bundan iki ay önce 10 haftalıkken bebeğimin kalp atışları durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım.Son kontrolümde doktorum yeni bir hamilelik oluşmadan önce zayıflamam gerektiğini söyledi.Allah hepimize kolaylık versin.Üstelik hipotiroidiliyim.Benim için çok zor normal insanlar gibi değilim.Bu da beni çıldırtıyor.Ama bu kez dört gözle beklediğim bebeğim için bunu başarıcam.Bana da destek olun,LÜTFEEEEEEEEN
22 MAYIS.........89,1
26 MAYIS.........87
Umarım başladığım gibi devam edebilirim
bugün
sabah :5 kaşık nesfit ve yarım bardak yarım yağlı süt
ara öğün: 1 adet salatalık
öğle : 3 yemek kaşığı zeytiyağlı taze fasulye, küçük bir kase yoğurt,1 adet en küçüğünden biber dolması
ara öğün: iki avuç beyaz leblebi, yarım elma,2 adet erik
akşam :2 kaşık bulgur pilavı
gün boyunca 3 fincan yeşil çay 2 fincan form çayı ve en az 3 litre su içiyorum, her gün akşam tam 1 saat hızlı tempo yürüyorum.
Desteğinize ihtiyacım var arkadaşlar, grup halinde yapılan diyetlerin daha başarılı olduğunu duydum.Görüşmek üzere:)
iyi akşamlar kızlar aranızda banada yer varmıdır dur demem lazım bu kilolara destek verirseniz inşallah 2. çocuktan sonra bide içtiğim ilaçlardan kilo aldım yanlış tedavi sonuçu malesef çok şükür şu an ilaç kullanmıyorum lite varmı nasıl gireeim listeye
Merhabalar,en sonunda ve uzun(tam 1 hafta olmuş) bir aranın ardından buradayım.3,5 gün tatil sonrasında da yatılı misafirim vardı,giremedim.Hafta içi arada okuyordum ama yazamıyordum.Okuduklarımdan aklımda kaldığıyla,
İzlem, perdenizi güle güle kullanın.
Sena,geçmiş olsun,inşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Gülçin annenize geçmiş olsun,en kısa zamanda herşey yoluna girer inşallah.
Banu resimler harika,özellikle de bebekleri tutma şekliniz,çok güldüm.
Burcum geçmiş olsun,boğaz ağrısını çok iyi bilirim,acil şifalar...
Derya,sizin de eşiniz gidip gelmiş,gözünüz aydın.Son resimde de çok incelmişiniz,açıkça görülüyor.
Yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum.Buradan sakın ayrılmayın ve hergün menünüzü mutlaka yazın,uyarıları da dikkate alın
Ben bu hafta menülerimi yazamadım,yarından itibaren tekrar başlayacağım.Bu arada tanıtım var galiba.Benim adım da Füsun,1 oğlum var,bir lisede matematik öğretmeniyim.
herkese günaydın...hayırlı cumalar...
bu haftaki kilo bildirimimi yapayım...
başlangıç--88
geçen hafta--77.2(+100gr olmuştum)
bu hafta--76.6
bu hafta giden--600gr
toplamda giden--11.4 kg
hedef--70
beden--44
boy--162
spor malesef yok yine
başlangıç:90.8
geçen hafta:85.1
bu hafta:84.1
giden:1000 gram
toplamda giden:6.7
hedef:65
beden:46
boy:1.64
spor:45dk
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 63.5
bu hafta 62.5
qiden 1 kilo :92::92:
toplamda 27.5
hedef 60
spor 110dk
boy 1.65
beden 38
kilo bildirimi
başlangıç :91.2
geçen hafta: 77.8
bu hafta: 77.2
giden: 0.6 (geçen haftaki kaçamaklardan dolayı mutluyum,çok şükür gitmiş)
toplamda:14
hedef: 57
boy: 1.65
beden: 44
GÜNAYDIN HERKESE
bu hafta hiç olmaz dediğim şeyler oldu ve nete giremedim kilo bildirimimi yapayım bu sabah
88.2 yi gördüm galiba bu sıkıntım kilo vermeme yaradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?