80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hepinize kocaman günaydınnnnn

kilo bildirimi:

başlangıç: 86
geçen hafta: 83.5
bu hafta:83kg
toplamda giden:3 kg
hedef: 65kg
beden: 44
boy: 163
spor: 360 dak.

günaydin kizlar hepinize kocaman bir harikasiniz hepiniz,hep böyle devam etsin ins..

bildirim

gecen hafta:64.5
bu hafta:63.5
bu hafta giden:1000 gr
toplamda giden:16.5
spor: yok
beden:42-44
boy:161

Hey yavrum heyyyyyy MaasAllaaahh

Kilo Bildirimi

Baslangic Kg: 100

Gecen Hafta : 80.4

Bu Hafta: 79.1

Bu Hafta Giden: 1.3 Kg

Toplam Giden: 20.9 kg

Beden: 42-44

Boy: 1.76

Spor: 200 dk

Bravo vallahi Zeynepcigim.
Helal olsun sana canim benim
E artik sözünü tut vermis oldugun su güzelim 20 kg serefine resim yükle artik buraya

Günaydin Kizlar

Sabitim Bu Hafta Verememi$im ..
Oysa Dün Haric Hep Dikkat Etmi$tim Yediklerime ..

Dün Derya Abla Beni Fircaladi Ama Napim Yinede Moralim Bozuldu Sabah Baskülde Sabit
Rakam Görünce

Piskopatim Bu Konularda Pek Anlayi$la Kar$iliyamiyorum Sabit Rakamlari ..
Biliyorum Aslinda Arti Cikmadigima Sevinmem Lazim ..
Ama Ben Deniz Manyak Buycuu Böyle Kendi Kendine Komplexlere Girio I$te ..

Amaaaaa Olsuuunn Pazartesiiii Günüüü Spor Hocamin Verdigi Antereman Listesini Yapacagim !!
Haftada 4.Gün Spor Salonunda Spor Yapcam !
Vee Belkide Bu Sayeyle Dogum Günümde 74.Bile Olabilirimmmm

Dün Oturdum Hesapladim Dogum Günüme 3.Hafta Varmi$ Nerdeyse ..
Haftaya :77'i Olsam
Öteki Hafta: 76
Ondan Sonraki Hafta : 75 -74 Ki Bu Hafta Dogum Günüm Olcak :82:

Gördügünüz Gibi Dakikkam Dakikkama Tutmuyor Eee Malum Ikizler Burcuyum
Kendi Kendime Iki Saniyede Motive Ettim :86:

Zeynooom Tebrikler Balimmmm Kilo Veren Herkezi Tebrik Ederim
Darisi Ba$ima Insallah

Son düzenleme:
Bildirim

Başlangıç 87
Geçen hafta 74
Bu hafta 74.3
Gelen 300 gr
Toplamda giden 12.7
Hedef 70
Toplam spor 90 dakika yürüyüş
Beden 44
Boy 1.77

Hey yavrum heyyyyyy MaasAllaaahh

E artik sözünü tut vermis oldugun su güzelim 20 kg serefine resim yükle artik buraya

sagol canim ya bu hafta ac gezdim resmen ama hakettim ac gezmeyi gittim 2 günde 63,8,den 65.3 e ciktim

Son düzenleme:

Hay allahın dengesizi ya ölü gibi girdi oynayarak çıktı
Seviyorum len ben seni

Canlar tek tek alıntılayınca çok uzun oluyor, sadece çok uzun zamandır veremeyenleri tebrik ettim alıntılayarak..
Diğer arkadaşlar hepiniz harikasınız, bu haftada topiğimizin maaşallahı var (beni görmeyin )
Bn hiç üzülmüyorum beklenen bir sonuçtu. Bu çiçekler her birinize

[/FONT]

Ablacım Resim Eklicem Ama Fotoğraf Makinesi Kuzenimde
Kablosu da Kayboldu Bulamadım Bütün Evi Alt Üst Ettim Yine Yok :26:

Son düzenleyen: Moderatör:

kızlar ayakta uyuyorum lisedeyken de öyle olurdu gece proje tamamlanacak diye geç yatardım sınıfta tarih dersinde özellikle esne esne gözlerimden yaş gelirdi tenefüslerde yad aöğle tatilinde kestirirdim.şimdi ne tenefüs var ne öğle tatili kafamı masaya koysam anında uyuyacağım.kuzey gece uykusu bırakmıyor bende.birde sabah erkenden babaneneye götür o trafikte akşam aynen iş çıkışı daha da kötü dur kalk sinir oluyorum.9 da yemek yiyorum.2 gündür botları çıkardım babet giyiyorum çok üşüdüm.yolda görüyorum sandalet giyen var...şimdi havlu kağıt koydum ayak tabanının altınada birazcık ısındı ayaklarım....

benim kilo verimine asılmam lazım ilk başlardaki gibi evden işe yemek getirmeliyim ve saatimi şaşmamalıyım birde yine suyu çoğaltmalıyım su çok farkediyor kilo veriminde...
kısmetse seçimlerden sonra mersin'e gidiyoruz annem kuzey ve ben ama bu kilolarla havuza denize giremem yeni mayo yada bikini almam lazım bunlar daracık heryerimden yağlar fışkırmış çok kötü başkasının bikinisini giymiş gibi kimseye kendimi güldüremem.artık ağustosta gittiğimde acısını çıkarırım.şimdi kuzum girsin havuza denize:)

burcu gibi bende doğum günüme kadar gözle görülür bir fark istiyorum:)

Balim, nie böle oldu ki :44::44:
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

Yavrum bu hafta zaten cumartesiden eşim gitti çarşamba döndü, ben de dikkat etmedim çok yedim...Moralim de bozuktu zaten ki hala bozuk sadece burada unutmaya çalışıyorum her şeyi, buraya da taşımak istemiyorum hayatımın her köşesinde varken...
Biraz önce bile bimden bir sürü abur cubur aldım yedim artı çıkmama rağmen ama bu hafta toparlayacağıma inanıyorum, en azından elimden geleni yapacağımı biliyorum..
Açıkçası üzgün değilim, hatta umurumda değil..Öyle bıkkınlık filan söz konusu değil ama geçecek işte inşallah azıcık zaman

şimdi yazdıklarımı okudumda taramalı tüfek gibi hiç susmadan konuşmuşum daldan dala atlamışım.konuşmalarım arasında hiç bağlantı yok hepsi ayrı telden çalıyor...ne alaka uykusuzluk babet havuz doğun günü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…