80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

su SIK SIK yemeyin olayi benimde kafami karistiriyor aslinda mantiklida geliyor bi kac yerden daha duymustum yedikelrimzini arasinda en az 4 saat olmasi gerekiyormus cünkü vücut anca yakiyomus yedigimiz seyleri biz 2 saat twe bir bisey yiyince vucüt daha eskileri yakamadan yenileri alir oluyomus bana mantikli geliyor ,bide ekmek yerine ceviz olayi birinin diyet kitabindada yaziydu galiba hayatinizdan ekmegi cikarin b2 vitamini icin ceviz yiyin diyordu

bildirim :92::92::92:

başlangıç 89
geçen hafta 59.5
bu hafta 59.1
giden 400gr

toplamda giden 29.9
hedef 57
boy 1.66
beden 38-40

way way wayyyy hatuna bak
yee yeee 1 gün yeme kilo ver
hehhe kendine bak sen desene

yok kuu valla sadece biyere gidersem yada biri gelince yiyorum çarşamba annemler vardı azıtmıştım ondan önceki günler süperdim yani

herkes başka bişey diyo ,,Ağzı olan konuşuo kardeşim ben kendime mantıklı geleni alıyorum gerisini siliyorum hafızamdan valla .hepsine yer yok zaten

kızlar
baskülüm hala tamirde gidip alamadım
yarın alıp tartılcam
artıkın kabul ederseniz yarın bildirim yapiim
başka alternatifim yok

eminim incir küründen sonra artı çıkarım

sohbete katılmak istiyorum hatta içim gidiyor ama bi dolu iş beni bekler

öptüm sonra görüşürüz by

diyorki, kahvaltınızı sıkı yapın, pastırmalı yumurta tereyağında bile yapabilirsiniz diyor, ekmek yok, acıkmassınız akşama kadar diyor...
diğer taraftan da midenizi doldurmayın, az az yiyin deniyor

ben kilolarımı nasıl verdim söyliyim

açıkçası çok dikkat edemedim 6 öğün yemeye
bu kış değil geçen kış, yani yeni başladığımda oğlum küçüktü
evdeydim genelde öğleyi buluyordu kahvaltım
arada bi öğün yiyordum
7yi geçmiyordu akşam yemeğimde

ama şimdi erken kalkıyorum araları da yiyorum
çok bir değişiklik yok yani, kilom fazla olsa, daha çok veririm sanırım

sanırım herkesin vücuduna göre metasına göre bu işler :92::92:

hedefe bak hedefee

kızım en sonundahedefini 49 olarak görürsem hiç şaşmıcam

:82::82::82::82:

o kadar da değiill kuu
şu an iyiyim, herkes kalçamın iyi durduğunu seksi durduğunu söylüyor
tabii hanım arkadaşlarım fesat karular

ama bence sanki az daha gitse iyi olacak gibi

türk kahvesi eşliğinde cigara ohhhhhhhh ben gidiyorum kızlar

hayy zııkkımm hayy
bende bi sade kahve içem bari, ama yemeği hinci yidim yaa

Son düzenleme:

olabilir canim aslinda ama sanirim benim kitabina göz attigim la ayni fikirde senin dinledigin kisi,oda dogal yaglardan korkmayin diyordu,bide su SIK yemeyle iligli bisey duymustum ben hani seker hastalri SIK SIK yemek zorunda ya,biz de SIK SIK yersek bünye buna alisiyomus ilerde seker hastasi olabilrimsiiz,ne kadar dogru bilemiyorum valla bende genelde ARA ögünümü yaparim ama aciktigim icin degil meyveyi cok seviyortum ve ara ögünlerde yiyorum ,

basenin kac cm senin izlem vede bacaklarin

dün markette etinin yeni bir ürününü gördüm
allahtan lapa yapıyordum ama için gitti yaa

minik minik turtalar

frambuazlı ve de limonlu çeşitleri vardı

deneyen var mı kızlar

hadi canim ama sen cok daha ince görünüyosun benim basen 97 kalca 100 bacak 57.5 bel 70 ama aynaya bakinca kendimi senden kalin görüyorum nasil oluyo bu is

bilmem ki bacım
benim boyum 1.66
sürekli aynı mezuroyla ölçerim ben

diyete başladığımda basenim 124 tü

eşim gelince bi de ona ölçtüreyim

bilmem ki bacım
benim boyum 1.66
sürekli aynı mezuroyla ölçerim ben

diyete başladığımda basenim 124 tü

eşim gelince bi de ona ölçtüreyim

valla bende bilmyiom benim boyda 161 boyla ilgisi vardir belkki ben gecen sene trden 46 beden etek almisrtim hala onlari giiyorum tabi olmasi gerekn yerde degil belkeri basende takili kaliyolar

İşte mucize çayın tarifi:

Küçük bir taze zencefili soyun ve 2 fincan suyla kaynatın. 6 dk kaynadıktan sonra içine 2 diş ezilmiş sarımsak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu ekleyin ve iyice karıştırın. Çayın soğumasını bekledikten sonra süzün ve soğuk için.
Ben de bunu buldum netten angelina jolie böyle zayıflamış..ben hatunu hiç kilolu görmedim ki

üç yasında olucak temmuzda burda sızlerle takıntım canım benım ayyyyyy yerım onu ben yada yemem artık dondurmadanda kılolarımdanda kurtulacam ınsanlah

dün markette etinin yeni bir ürününü gördüm
allahtan lapa yapıyordum ama için gitti yaa

minik minik turtalar

frambuazlı ve de limonlu çeşitleri vardı

deneyen var mı kızlar

eveeeet ben denedim biliyorum ben şahsen tatlı fazla sevmem onlarıda fazla beğenmemiştim ama eşim ve oğlum tam bir tatlı canavarı ikiside sürekli yerler ve çok beğeniyorlar ...
bana sorarsan ben tavsiye etmiyorum

kızlarr eşim aradı şimdi işi vamış ablamın o tarafta dilersen hazırlan getiriyim diye .Allahh dilemezmiyim

hadi ben kaçtım öpüldünüz
izloşum o turtaların frambuazlısına ben bayılırım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…