80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bende yazayım beden ölçülerimi de moraliniz düzelsin :)))

göğüs 117
bel 110
basen 117

iğğğğrencim yaaaa :)))))))) yazarken bile utandım ...:

ohhhh beeeeee kimseye söyleyemediğim şeyleri burda size rahatlıkla söyleyebiliyorum valla rahatladım terapi gibi burasııı en büyük KK

Son düzenleme:

canim hic üzülme utanmada bende 80 kilo ile diyete basladigimda basenim 118 belimde 100 dü,zayifladikca inselecek hepsi ins

oglumun saati gelmis gidip alayim ben oglumu,aksamada arkadaslarla kahve icmeye gidicez ins,biraz kafa dagitirim ihtiyacim vardi kac gündür,hepinize iyi hafta sonlari ve tabiki kacamaksiz insss

veletus....
brnimkilerde eylülde 3 yaşı bitircekler 4 ten gün alcaklarr
ve dondurmayı verdiigm sayılıdır oda
mcdanls dan yedirirm 1 pordiyonu ikisine paylaştırırmm
yaz gelincede en fazla 3 günd ebir yediririimm
yani daha küçükmüş snein kızdaaa
dediigm gibi kızın bile bir sebeppp vazgeçmen izin cnm

desteğin için çok tesekkur ederım sanada herkesede benım tek zaafım dondurma kızım dogdugundan berı onu hazır olan her seyden korudum elımden geldıgınce bazen ınsanların kalbınıde kırdıgım oldu ama cocugum ıcın oyle olması gerekıyo dedım baskılı kıyafetlerden hazır olan butun yıyeceklerden uzak tuttum onu temelı yanı cocuklugu saglıklı beslenerek gectımı ılerkı yaslardada bagısıklık sıstemı guclu olur dedım herkes karsımda durdu hıcmı yemıcek bu cocuk sen ne kadar kısarsan kıs ıllakı yer falan dedıler ılerde ıllakı yıyecek ben nedersem dıyım ama oda alıstı artık anne o zararlı dıyo bır sey ıstedıgınde yada bıırının elınde bır sey gordugunde onu oyle zamanlarda baska seylere yonlendırmeye calısıyorum gel sana meyve alalım ne ısterse artık o zamanda ne varsa alıyoruz artık oda alıstı bakkala falan gıttıgımızde yada markete ya kıtap alıyo yada sakız bırı eve abur cubur bır sey getırdıgınde komsunun cocuklarına dagıtıyorum hepsını kızım canım benım ama ne olursa olsun soyledıklerınız cok doğru kızım ıcın o kadarı cok zararlı artık onuda oncelıklede kendımı fırenlememın zamanı geldıde gecıyo bıle tekrar tesekkur ederım :)))

kilo bildirimi
başlangıç:93
geçen hafta:81.7
bu hafta:81.7
gelen:yok:26:
giden:yok:26:
toplamda giden:11.3
hedef:58
boy:1.67
beden:42-44
spor 300 dk

herkese selamlar dün öğleyin bi geldim bir daha gelemedim bi ara açtım ama misafir üstüne misafir ... bugünde yeni geldim okuldan yaklaşık yarım saat geçmiş okudum bu hafta çok güzel kilolar verilmiş herkesi tebrik ederim ben sabitim ama şükürler olsun sabitim arkadaşlar bu hafta 83 e kadar çıktı saçmaladı iyice bünyem ama sabah aynı rakamı görünce deliler gibi sevindim walla yani ben iki haftadır aynı yerdeyim nerdeyse...noldu anlamıyorum spor var diyet var ama niye gitmio bilmiom ...

bu arada herkes kendini tanıtmış ama bende herkesin adını yazıp not edicem çünkü unutuyorum ....
şimdi çıkmam lazım spora gidicem 7 ye kadar salondayım inş....

bi önceki sayfaya bakamıyorum yaa
arada bir site bakımda uyarı gelip duruyor
sizde de geliyor mu bu mesaj :26:

tatlıyı nasıl sevmessin kuu

anaaam ne güzel bir bünyaymiş o öle

ooo hadi iyisin
ablana selam söyle benden
frambuazlı chessecake ye zati ölürüm ama
bunu da denesem mii
ama ben dibini görmeden bırakmayanlardan değilim

bölerim, yada bi parça ne kadar yiyceksem tabağıma alıp bi daha ellemem o gün içinde
sanırım o yönden şanslıyım biraz :82:

ben girebiliiyorum izlemm gelmiyor msj filan

akşama kızartma istedi eşimm yaz geldi ya artık başladı kızartm a faslı
ee birde zayıf oluncaaa yer tabükü kim yemez birde demezmi yanına ekmek alıcam
çıtır çıtır diyekendime de fırında yapayım bari kızartmayı

bir yağmur bir yağmuurrr yıkadı izmiri yıkadııı

oğlumda balkondan koca peluş bir tırtıl atmış
uyuyor diye almaya da inemedim
sucuk olmuştur kesin
ben görmeden biri almassa, yıkarım artık

ege uyurken hiç kapı dışarı çıkamıyorum ben yaa
ya asansörde kalırsam ya merdivenden düşersem ya bişiy olursa diye
deli deli şeyler geliyor aklıma :18::18:

ooofff o da yenmez mi yaaa

bencede fırında yap, ama arada bir ye kız hakettin haftada 1 filan yanii o kadar da değil

bende bu ara süzme yoğurda taktım
semiz otu dolduruyorum, üstüne de sarımsaklı yoğurt soğuk soğuk
çok hoşuma gidiyor

öğlende yaptım ama koca bir bardak su içmiştim az da çorba
bitiremedim semizotunu :78:

içim el vermiyor ama izlme yaaaa yaglı yaglıı bi ton yag alcma fücuduma ne gerek var iye düşünüyorum
süzme yogurtu bend eçok sveiyoum yaa abimden alıyorumm dost marka çok güsle oluyorr
hatta ben sabahları bile yiyorum bazen

semizotu yoğurtla çok güzel oluor gerçekten. eşim yaptı bir kere denedim. ama temizlemesi çok zor, ıspanak gibi

kızlar saçımı su dalgası yaptırcam biraz daha uzasınlardaa
çok hoşuma gidiyor bird ekullanışlı jolelee çıkk
dışarı hep bakımlı görünüyorsunn

benim mesai bitmzek üzere kızlar..
şimdiden vedalaşayım sonra vakit kalmıyor veda edemiyorum sizlere..
eğer dr beni öldürmezse p.tesi görüşmek üzere diyorum kendinize dikkat edin..
yarın sabahtan diş randevum var..
sonra arkadaş evi taşıdı ya ufak tefk işlerine yrd olcam..
kendi yazlık kışın olayına gircem ve evi temizlicem..
pazar da ikeaya gidicez arkadşaın eksiklerini tamamlamaya off yine yoğun bir haftasonu beni bekliyor..
öptüm hepinizi

kolay gelsin canım:79::79:

kızım arada bir de yemiyeceksek, ne anlamı kaldı, hayattan zevk alamam ben vallahi kendi adıma
herşey için geçerli bu
onda yağ var şunda şeker var onda un var
eeee ne yiycez hep otla hayatmı geçer ayol

yemeyi seven biriyim ben, arada bir yemeliyim tüm sevdiğim şeyleri

benimde bu pazar gidesim var ikeaya hazır hava da yağmurluymuş
almak istediğim çok dekoratif şey var
ama eşime önden zemin hazırlamalıyım
damdan düşer gibi olmaz şimdi

ahh ahhh her zaman herşey istediğin anda olmuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…