80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar, kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum.ben 100 gram artıdayım.2 haftadır düzensiz beslenmenin sonucu bu olduannemler gelidğinde 85.3 tüm. ama bu hafta 87.8i bile gördüm ben de haftaya güzel bir rakam yazıcam inşallah
kilo bildirimi
başlangıç:92
geçen hafta:86.3
bu hafta:86.4
gelen:100 gram
toplamda giden:5.600 gram
hedef:68
boy:1.71
beden:44-46

Kızlar dünki sıkı yönetimden sonra bugün pekbi yüzüm güldü
62 .1 dim pazara kadar tam gaz devam sonrasında lahmacunlar beni beklesin

nihalll saol cnm evet sonunda 63 yüzünü gösterdiiii pek nazlıymış ayol
amaaa cnm benim gibi bir bünyenin işi belli olmaz tabiiii
5 gün karbon diyeti ve full sporla art 1 kilo çıkan bir bünyem var

boşver canım bak fazla naz aşığı usandırmadı ve hedefine iyice yaklaştırdısüperisn canım çok tk ederim ben 3 ver 2 al konumunu ne zaman atlatcam bilmiyorum yaa...bir 89 a düşemedim ya ne kadar uzun zaman oldu...hemen vın vın lamam lazım..spora asılcam..
senin bünye de çok orjinalmiş haaa

bugün hastalığım iyice arttı.ateşim de var. bir yandan bana herşey yakışırı seyredip bir yandan da sizi takip ediyorum.biraz uzanayım artık.
banucum helal olsun sana, sabah sporların işe yaradı sonunda tebrik ederim
sevdacım sen de büyük bir irade örneği sergilemişsin

bu hafta aynı sorun bendede vardı. form çay yesil çay hiç biri kar etmedi. bugun biraz rahatladım. sabah kahvaltında azıcık z. yagı tuket içini yumuşatır. birde bamya yemegi bu durumlarda beni kurtarıyor. ama arkadasların yaptıgı bazı karışımlarda var onlarda fikr verir sana

süpersin Tülaycım tebrikler..benim isyancılar da şu sıkıyönetime bir boyun eğseler hiç fena olmayacak..
zaten biraz daha duruma baktım olmuyor bir ay sende,1 ay izlemde ,1 ay da banuda kalcam..sonra sırayla diğer altın kızlarda hem çocuk bakarım hem beni kampa sokarsınız..olmuyor böyle bana el atılması gerek

evet nihalcim garip bir bünyem var benim metam çok yavaş işte belli oluyor zaten
diyete ilk başladıgım 40 içinde 4 kilo vermiştim zar zor
normaldee ilk 40 günde 6 7 kilo bile veirlir yani

benim dr da bir litre suya bir çay kaşığı karbonat at onu iç gün boyu mukozayı yumuşatır dedi bir gün yaptım işe yaradı ama sonra unuttum gitti..bunu da deneyebilirsiniz kızlar..

banu fotonu görünce sana diyecektim unuttum yürüyüş yerine plates falan yap diye. cunku benimde aynı göbek ve yanlar var. belli kiloya kadar yürüyüş sonrasında cal yapmayı planlıyorum eminim görüntünde daha fazala degişme olur platesle

tülaycım televizyondaki prof.diyor ki 3 4 tane fındık lahmacun 1 dilim beyaz ekmekten daha sağlıklıdır kilo verme dönemin de nadir,verdikten sonra haftada 2 kere tüketebilirsiniz bol yeşillikli yiyin diyor,sağlıklı bir besinmiş,benimde canım istedi valla

benim dr da bir litre suya bir çay kaşığı karbonat at onu iç gün boyu mukozayı yumuşatır dedi bir gün yaptım işe yaradı ama sonra unuttum gitti..bunu da deneyebilirsiniz kızlar..

deneyebilirizzzz aslınd abunu
bende 101 den mest form alıyorum derya gibi ve çok memmunum günde 2 tane içiyorum
ama şu diyet işi bitsin bukadar içmiycme bu form çaylarını

yahu kardeslerım sız neden soz edıyorsunuz dondurma dedıysem ole bır ıkı tane degıl yada sade falan magnumlar yokmu onlardan en azından bır kac tane bazen klasık bazen dabıl yanınada bır ıkı tane kornet hıc olmadı ıkı lt dondurmaaaaaaa ay ne olur bana yardımcı olun ya hamılelıımdede sureklı dondurma yedıgım ıcın aldım zaten bu kıloları sımdıde onun yuzunde n veremıyorum :26::26::26:bana yardım edın lutfffffeeeeeeeeeeeen nasıl yenıcem ben bu dondurma ıstegını onsuz bır hayatım olacagı gunlerımde olabılecekmı acaba yardım edın bana lüfteennnnnnnnnnnn:18::18::18:

Banu Ablaaa Tebriklerrr

Sonunda Muradina Ermi$sinn
Devamini Diliyorumm.. Bi An Önce Hedefine Ula$

birde geçen yadım gözden kaçtı sanırım sade lokumun 5 tanesi 100 cal
arada canınız çekince yiyebilirinsiz bence

Lokumdan nefret ederim

Bende 300 gr artıdayım canım bu hafta ama beklenen bir sonuçtu şaşırtmadı

En doğru kararı verdin, buradan da söyleyeyim...Sana artık yürüyüş filan boş..
38 bedensin kızım ne yürüyüşü
Senin o göbeğe ağız burun dalmak lazım sadece platesle

100 gr artı bile sayılmaz arzucum, hayallerimiz haftaya inşallah

Bir daha lahmacun diyene terlikle koşacağım ha

Banunun bünyesi türünde tek

eve almayacaksın cnmmm tek çözüm bu
görüdnmü kafa çevirceksinnn
bend eçok severim dondurmayı
ama emin ol geçen yaz agzıma 1 kaşık bile sürmedim
monti diyeti yapıyorudm onda yasak dondurma
isteyinc eoluyor yani cnm

bünyemle dalga geçmeyin üleynnnn
sıkıysa gelinde bu bünye ile kilo verin anacımmmm:80::80::80::80::80:

zekiyeeee
cnm ben bi dönem yaptım cal tmm çok etkili gerçekten ama bayıyor insnaı yaaa
uyutuyor resmen teyzelerrrr onun yerine plates yaparım anacım 1 ay fazladannn

deryaaaaa
cnm s.z ya giremiyorum ben linkleir indirmek için
bi baksana send eçalışıyormu hata veriyor

Ablacim Migden Bulanmiyormu Okadar Dondurmadan ?
Veya Hic Bogazlarin $i$miyor Mu ?

Ben 2.Top Dondurma Yesem Migdem $i$iyor Hatta Bitiremiyorum Bile ..

Gerci Magnum'un Bademlisine Hastayim Ama Yinede ..

Bence Ellerken Cizzz Filan De .. Ve Buzdolabinin Üzerine Bi Mankenin Resmini Yapistir
Kafa Kisminada Kendi Yüzünü Ekle .. O Vucudu Gördükce Hayallerimden Vazgecmicem Diyip
Durdur Kendini ..

BIR KAC DAKIKKALIK DAMAK ZEVKIMIZ ICIN HAYALLERIMIZDEN VAZGECMIYELIM

kendimi tutmasam bende yerim okadar dondurmayi

deryaaa
lokumdan nefret eidlirmii kuuuu ben bayılırımmmmm
hle birde petibörünnnn arasına koyy yeeeee üfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…