nihalll saol cnm evet sonunda 63 yüzünü gösterdiiii pek nazlıymış ayol
amaaa cnm benim gibi bir bünyenin işi belli olmaz tabiiii
5 gün karbon diyeti ve full sporla art 1 kilo çıkan bir bünyem var
ya kızlar ayıptır söylemesi ben dünden beri hiçç wc ye çıkamadım bugünde 1 saat oturdum yokk anamm yokk sancım var şimdide kabızlık için ne yapıyım? karnım taş gibi sanki yani tuvaletim var ama yapamıyorumtövbe tövbe sabah sabah sordugum soruya bakın kusura bakmayın nolur böyle hızlı cözüm olacak bişey bilen varsa diye şey ettim......
Kızlar dünki sıkı yönetimden sonra bugün pekbi yüzüm güldü
62 .1 dim pazara kadar tam gaz devam sonrasında lahmacunlar beni beklesin
boşver canım bak fazla naz aşığı usandırmadı ve hedefine iyice yaklaştırdısüperisn canım çok tk ederim ben 3 ver 2 al konumunu ne zaman atlatcam bilmiyorum yaa...bir 89 a düşemedim ya ne kadar uzun zaman oldu...hemen vın vın lamam lazım..spora asılcam..
senin bünye de çok orjinalmiş haaa
bu hafta aynı sorun bendede vardı. form çay yesil çay hiç biri kar etmedi. bugun biraz rahatladım. sabah kahvaltında azıcık z. yagı tuket içini yumuşatır. birde bamya yemegi bu durumlarda beni kurtarıyor. ama arkadasların yaptıgı bazı karışımlarda var onlarda fikr verir sana
kızlar ben artık sabahları yürümeyi bırakıp plates yapıcam
düşündüm taşındım birazda kaşınıp karar verdim
çünkü yürümek bacakları ve basnei inceltiyor yani benim olmayan yerlerimi
gayet ii duruyorrr daha fazla inceltmek istemiyorum
ha tabi birde terletip kal yaktıryor amaaa zaten 3 5 kilo kaldı sporsuz da verilirrr
tamamamen bırakmıycma yine haftada 3 gün yürüyüş yapıcam
ama hafta içi 5 gün sabah 6:30 da platese başlıycma lastik almamm lazım
hafta sonu
benim dr da bir litre suya bir çay kaşığı karbonat at onu iç gün boyu mukozayı yumuşatır dedi bir gün yaptım işe yaradı ama sonra unuttum gitti..bunu da deneyebilirsiniz kızlar..
birde geçen yadım gözden kaçtı sanırım sade lokumun 5 tanesi 100 cal
arada canınız çekince yiyebilirinsiz bence
canım benim tşk ederim desteğin için ..sürekli tetikte olmak ve asla ve asla kaçak yapmamak gerek ben bunu anladım..bir de azcık kaçak yapsam da rahatsız oldum falza geldi bu duyuguyu yaşamaya başlamak da güzel deyip avutucam kendimi..ama dr bugün çarkıma okuyacak ne bu ya dicek kaç aydır hepi topu 4 kg verdim onu da aldın..korkuyorummmmmmm
geçmişe bakamadım cnm iş yoğun bugün de ne yaptın senn aldın mı deryacım?
kızlar ben artık sabahları yürümeyi bırakıp plates yapıcam
düşündüm taşındım birazda kaşınıp karar verdim
çünkü yürümek bacakları ve basnei inceltiyor yani benim olmayan yerlerimi
gayet ii duruyorrr daha fazla inceltmek istemiyorum
ha tabi birde terletip kal yaktıryor amaaa zaten 3 5 kilo kaldı sporsuz da verilirrr
tamamamen bırakmıycma yine haftada 3 gün yürüyüş yapıcam
ama hafta içi 5 gün sabah 6:30 da platese başlıycma lastik almamm lazım
hafta sonu
selam kızlar, kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum.ben 100 gram artıdayım.2 haftadır düzensiz beslenmenin sonucu bu olduannemler gelidğinde 85.3 tüm. ama bu hafta 87.8i bile gördüm ben de haftaya güzel bir rakam yazıcam inşallah
kilo bildirimi
başlangıç:92
geçen hafta:86.3
bu hafta:86.4
gelen:100 gram
toplamda giden:5.600 gram
hedef:68
boy:1.71
beden:44-46
boşver canım bak fazla naz aşığı usandırmadı ve hedefine iyice yaklaştırdısüperisn canım çok tk ederim ben 3 ver 2 al konumunu ne zaman atlatcam bilmiyorum yaa...bir 89 a düşemedim ya ne kadar uzun zaman oldu...hemen vın vın lamam lazım..spora asılcam..
senin bünye de çok orjinalmiş haaa
yahu kardeslerım sız neden soz edıyorsunuz dondurma dedıysem ole bır ıkı tane degıl yada sade falan magnumlar yokmu onlardan en azından bır kac tane bazen klasık bazen dabıl yanınada bır ıkı tane kornet hıc olmadı ıkı lt dondurmaaaaaaa ay ne olur bana yardımcı olun ya hamılelıımdede sureklı dondurma yedıgım ıcın aldım zaten bu kıloları sımdıde onun yuzunde n veremıyorum:26::26::26:bana yardım edın lutfffffeeeeeeeeeeeen nasıl yenıcem ben bu dondurma ıstegını onsuz bır hayatım olacagı gunlerımde olabılecekmı acaba yardım edın bana lüfteennnnnnnnnnnn:18::18::18:
yahu kardeslerım sız neden soz edıyorsunuz dondurma dedıysem ole bır ıkı tane degıl yada sade falan magnumlar yokmu onlardan en azından bır kac tane bazen klasık bazen dabıl yanınada bır ıkı tane kornet hıc olmadı ıkı lt dondurmaaaaaaa ay ne olur bana yardımcı olun ya hamılelıımdede sureklı dondurma yedıgım ıcın aldım zaten bu kıloları sımdıde onun yuzunde n veremıyorum:26::26::26:bana yardım edın lutfffffeeeeeeeeeeeen nasıl yenıcem ben bu dondurma ıstegını onsuz bır hayatım olacagı gunlerımde olabılecekmı acaba yardım edın bana lüfteennnnnnnnnnnn:18::18::18:
Banu Ablaaa Tebriklerrr
Sonunda Muradina Ermi$sinn
Devamini Diliyorumm.. Bi An Önce Hedefine Ula$
Ablacim Migden Bulanmiyormu Okadar Dondurmadan ?
Veya Hic Bogazlarin $i$miyor Mu ?
Ben 2.Top Dondurma Yesem Migdem $i$iyor Hatta Bitiremiyorum Bile ..
Gerci Magnum'un Bademlisine Hastayim Ama Yinede ..
Bence Ellerken Cizzz Filan De .. Ve Buzdolabinin Üzerine Bi Mankenin Resmini Yapistir
Kafa Kisminada Kendi Yüzünü Ekle .. O Vucudu Gördükce Hayallerimden Vazgecmicem Diyip
Durdur Kendini ..
BIR KAC DAKIKKALIK DAMAK ZEVKIMIZ ICIN HAYALLERIMIZDEN VAZGECMIYELIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?