80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vvalla bir kız yetıstırmısım evlere senlık babasını gorunce hemen bana donduyma almadınmı iiihh dıye ıc gecırıyo sankı cok monemlı bır sey olmus gıbı adam gıdıyosa kapıdan yetısemıyosa camdan bagırıyo baba bana maklum al dıye magnum dıyemıyo dahaden baska dondurmaylada kandıramıyorum onu sonu bana benzeyecek dıye cok korkuyorum onun yerıne meyve getır ona cocuk ona alıssın dıyorum ama once kendımı alıstıramıyorumkı cocugumu alıstırıyım dun gece bıle on bırden sonra gonderdı babasını bakkkala dondurma almaya halbukı gunduz yemıstı zaten bu arada bakkal tam penceremın karsısındas accıık uzak olsa üşenecez almaya belkı ama

Sağol nihalim yaa .. valla öyle bi imkan olsa bizi bi eve kapatsalar ayy ne süper olur valla . herkes iğneye döner valla
benim oğlanın peşinde koştuğum kadar başkası koşsa zaten iğne iplik olmuştu ama bendeki öyle bi bümyeki diyet moduna girmeden tık demiyor sende tecrübe etmiş olurdun afacan bakmak nasıl oluyor diye

süperrrrr
aslında ben bunun farkındaydım yaa incecik bol kızarmış bi lavaş ne kadar kalıntı yaparki insanda . valla ben en sıkı diyet yaptığım dönemde bile haftada yedim . demek doğru yapmışım tabi kalori hesabımıda yapmıştım yanlış olmasın

bu konuda anca sen kendine yardım edebilirsin..eve almıcaksın kesinlikle .elinin altında olursa dayamaz yersin çünki . kilo verdiğin zaman ödül olarak 1 tane yiyebilitsin ama magnum değil tabi

bende bildirimde bulanayım,

başlangıç:96
geçen hafta:86 diyorum(normal baskülde tartıldım,artık dijital tartım var )
bu hafta:85.4
hedef:70
beden:44-46
boy:1.75

3 hafta önce 84 leri görmüştüm.3 haftalık kaçamakların bedelini atamadım bu hafta çok dikkat etmeme rağmen.hakkettim,cezamıda çekiyorum geçmişi okumadım daha ama şimdiden kilo verenleri tebrik ederim,veremeyenlerde yılmak yok yola devam

kızlar yeni bişey duydum dogrulugunu araştırıcam ama once size sorayım dedim bilen varsa 1. agızdan dinlemek daha ii olur.
3 su bardgı suya sarımsak atıp kaynatıyormuşsun. soguyunca içine yarım limon la bal katıp sabah akşam aç karnına içiyormussun
bu sekilde biri 15 günde 4 kilo vermiş birazda dikkat etmiş tabi. saglıklı bişeymiş kanı temizliyormuş birde yag attırıyormuş. yapan kişi idrarında bile farketmiş degişikligi.
duyan bilen deneyen varmı?​

deryaaa
lokumdan nefret eidlirmii kuuuu ben bayılırımmmmm
hle birde petibörünnnn arasına koyy yeeeee üfff

Lokum Demeyin Kuuuu Almanyada Ya$ayan Masum Köylü Buycuu Karde$inizi Dü$ünün
Zaten Hastayim Canim Her$eyi Cekio

Banane Ben Anlamam 1.Kg Güllü Lokum Yollucaniz Her Biriniz Bana

Banane bananee canim cekti i$te .. Olsada yesem 5-10 tane
ohh bide yanina türk kahvesii ohhh missss

kız ne bulnamsaı bulansada bulanmasada benım aklım aç galıba yınede yıyorum bır keresınde çıkolatayı bırakamadıgım ıcın kendıme bıktırma tıksınme yontemı uygulayacam dedım ne kadar cıkolata bulduysam evede karamıyodan magnumun bıtterıne kalıp cıkolatadan aklınıza gelebılecek bır cok cıkolatayı aynı anda yedım mıdem bulandı ben yedım belkı o kadar cok yıyınce tıksınırım dıye en sonunda bır koca posetcop yaptım kendıme ama benım seker tavan yaptı herhalde gözlerım dort dondu vallaaa ama ne oldu o gece bulantılar bılmem neler ertesı gune hıc bıse olmamıs gıbı devam ettım ama sımdı yemıyorum kendıme bır kaç gun hakım olabılsem zaten ondan sonra yemeyecem ama neredeeeeeeee ama ben kola yada gazlı ıcecek yada hazır meyve suları falan ıcmem cıps buskuvı falanda yemem benım derdım dondurmaylaaa ıste ya hamur ısınede yokum ama doondurmada dondurma aman ıllede dondurma kafayı yıyecem zaten en sonunda dındurma yemekten:18::18::18:

İçerik olarak sağlıklı gibi gerçekten ama yararlılığı konusunda kimseden bişey duymadım hiç :26: eğer bi bilgi edinirsen bizimlede paylaş olurmu merakta kalırım valla

türk bakkalrinda yokmu canim,cok canin cektiyse ver adresini özelden yolliyim sana hemen

veletuss....
senin kızın kaç yaşında cnmm dondurmayıı bildigine ve istedigine göre 3 4 yaşınd avardır
vee bence bu yaşlarda çok saglıklı degil bu kadar dondurma tüketmesi
heleki gece 11 dee

bencee çocugunu düşünerek bileee
bu dondurma aşkını bırakabilrsinn cnm

canım öncelikle hazır dondurmalardan vazgec bence. yapma dondurmalardan al. sonra bunları ayır küçük küçük. ilk basta hafta 3 gün ver kendine her parcayı ara ogun olarak kullan ama sadece haftada 3 gün sonra duruma göre 2 güne indirebilirsin belki bu sekilde sugun yiycem bugun yiycem diye kendini firenlersin. cok duskunsun anladıgım kadarıyla birden kesmek seni zorlayabilir en azından böyle bişey deneyebilirsin

türk bakkalrinda yokmu canim,cok canin cektiyse ver adresini özelden yolliyim sana hemen

Ay Ablammm
Burdaki Türk Bakkalinda Öyle Seyler Satmiolar Malesef .. Zaten 1.Tane Bakkalimiz Var Oda Dandik

Cok Sagol Ablacim Ama Bi Yemeye Ba$larsam Birakmam
Haftaya 79-80 hatta 81'i Görürüm ..

Yinede Düsündügün Icin Tesekkür Ederimmmmm

canım ben duydum bunu kanı temizlediğini, detoks etkisi yaptığını biliyorum.sarımsak doğal antibiyotiktir haliyle ancak tansiyon sorunu olanlara da sakıncalı diye biliyorum.biliyorsun sarımsak tansiyonu tetikler,dikkatli olmak lazım bence

ay canim ya burda hersey var,cok ciddi sölyüorum olurda istersen bi adres yazman yeter

İçerik olarak sağlıklı gibi gerçekten ama yararlılığı konusunda kimseden bişey duymadım hiç :26: eğer bi bilgi edinirsen bizimlede paylaş olurmu merakta kalırım valla

anlattıgım tariften farklı olsada soyle bi yazı buldum

2 Litre limon suyu,
40 diş soyulmuş ve ezilmiş sarımsak,
bir kavanoz lazım.
Limonların suyunu iyice sıkıp kavanoza doldurunuz, soyulmuş 40 diş orta boy sarımsağı yıkamadan ve ezerek limonun içine atıp kavanozun kapağını kapatıyoruz,
25 gün boyunca normal ılık bir yerde saklanıp her gün çalkanacak, (sarımsaklar iyice erimiş olacak)
25 gün sonra kavanozu açıp her sabah aç karnına yarım veya içebiliyorsa bir çay bardağı içiyoruz kavanoz bitene kadar içilecek, kapağı hep kapalı olacak, kavanoza asla su, şeker v.b. karıştırılmayacak ancak çay bardağına aldığınız kısmını dilersek sulandırarak içebiliyoruz bunu içtikten sonra en az yarım saat bir şey yiyip içilmeyecek, yarım saat geçtikten sonra kahvaltı yapılacak mümkünse her sabah aynı saatte içilecek.

YARARLARI

1-Tüm damar iltihapları (vaskülir) tedavi ediyor, tıkanan damarları açıyor, damar sertliklerini ve hipertansiyonu önlüyor.

2-Kollestrol ve lipidi düşürüyor zararlı yağların yakılmasını sağlıyor, kilo verdiriyor (bazal metabolizmayı hızlandırıp yağların yakılmasını sağladığı için iştahı açıyor bu dönemde diyete dikkat etmek
gerekiyor) şekeri düşürüyor, pankreasın yenilemesini sağlıyor.
3-Böbrek ve safra taşlarını eritiyor idrar söktürüyor vücuttaki şişkinlik ve tüm dokulardan ödemi kaldırıyor.

4-Helycobeacter pylori adlı ülser mikrobunu öldürerek mide ve oniki parmak bağırsağı ülserinin kesin tedavisini yapıyor.
5-Tüm romotizmal iltihabı önleyip, her tür romotizmal ağrıları dindiriyor, kireçlenmeyi önlüyor, eklem düzeylerinin yenilenmesini sağlıyor her türlü ağrıyı kesiyor.
6-Beyin hücreleri ve tüm sinir sistemlerinin yenilenmesini sağlıyor sinirdeki aksiyon potansiyelini düzenleyip ileri-refleks hızını artırıyor,felçlere ve VERTİGO’da fayda veriyor.
7-Vücudun bağışıklık sistemini son derece kuvvetlendiriyor, ve her türlü alerjiyi özellikle damarsal kökenli ve strese bağlı cilt alerjilerini kökünden kesiyor, kansere karış tüm vücudu koruyor.

Dr. Sencer TEPE
Sağlık Bakanlığı Daire Başkanı

baska sekildede anlatılmış cocuklarda olusan bagırsak parazitleri için bile kullanılıyormuş benim aklıma yattı okududukca

kilo bildirimi
başlangıç:86 kg
geçen hafta: 78.500
bu hafta: 76.800
giden:1.700
toplamda giden: 9.200
hedef: 55
boy:1.60
beden: 44
spor: yokk

Vay anam vayyyy

evet maşallah herkese sen daha süpersin 6 lı rakamlara gıdım kaldı canım benim haftaya görürsün inşallah

Agzin bal yesin kuuuuuuuuuuu
InsaAlllaaaah o 6'lilari görürüm haftaya.
Raziyim fistik sarmasini yememeye.

Prenses geldiiiiiiiiiii
Şükür yav patlayacaktım yoksa

E senin artinin sebebi belli balimm,
En az 1kg'yu ona borclusun

Hatunum Allah razi olsun da, senin yüzünden bir lahmacun krizine tutulduk topikce gidiyoruz bakalim
Allah sonumuzu hayir etsin
Olsada yesek ya ku söyle maydonzu bol, hele limonu ondan daha da bol oyyyyyyyyyyy

Canim bi Angelina Jolie'nin diyeti.
Onunla cok fazla miktarda kilo verdi,
Hatta o topigi okumusdum baya bir süre önce ve
Devam edemiyorlar yani, o derece zor bisy.
Icelecek gibi degil diye aglaniyorlardi hatta.

Kizlar aksama dogru bir aksilik olmaz ise Kayinvalideme gidicem.
"Gel kizim gitmeden,hem artik hak ettin sevdigin KISIRI yapicam dedi
Anne yok yemicem yapma dedim ama, zaten yola gidicen annem icime dert etme
3 ayda kac kere yaptim, hic birinde tadina dahi bakmadin, yaptigima yapacagima
Pisman ettin beni sen yiyemedigin icin" diye beni teselli ediyor.
Kiyamam kuuuuuuuuuuuuu

Anlayacaginiz gecen hafta 0 kacamagim vardi.
Olanda ( 1 kare cikolataydi).
Simdi acisini cikarma zamani.
Tabi ayarinda, asla dibini aramiyorum yerken kizlar.

Evet ya kızlar hakkınızı helal edin valla ama bende sizle aynı durumdayım sayıklıyorum ama yemiyorum

kıyamazmış

sen şuna artık ben hakettim kimse önüme çıkmasın desene kuu bence 1 öğünlük bi ziyafet ver kendine ama 2. öğün diyete tam gaz devam

Son düzenleme:

benim tansiyonda düşüktür biraz düşünmek lazım sırf kilo açısından degil vucudu temizlemek için iyi olur zaten

okadar kötümüymüş tadı ya heveslenmiştim cok hosuma gitmişti faydaları. ama yapıp tadına bakmak istiyorum en azından 1 hafta yapar vucudu temizlerim. uzun süreli böyle şeylere bende gelemem zaten.

bu arada afiyet olsun

Kızlar dünki sıkı yönetimden sonra bugün pekbi yüzüm güldü
62 .1 dim pazara kadar tam gaz devam sonrasında lahmacunlar beni beklesin
way way wayyyy hatuna bak
yee yeee 1 gün yeme kilo ver
hehhe kendine bak sen desene

benim dr da bir litre suya bir çay kaşığı karbonat at onu iç gün boyu mukozayı yumuşatır dedi bir gün yaptım işe yaradı ama sonra unuttum gitti..bunu da deneyebilirsiniz kızlar..

hiç duymadım :26::26::26:

bende izledim
show tv de profmuş kadın
diyetteyken 1 dilim dahii ekmek yemeyin
1 ince dilim ekmeğin üzerine kaç tane küp şeker sığıyorsa
o kadar şeker yiyormuşsunuz gibi etki ediyor diyor

şekerli çay içenlerede tamamen damak alışkanlığı, öyle sevdiği için içmiyor diyor
bol limonlu 2-3 kez şekersiz içen alışır diyor...
birde ekmek yerine ceviz fındık fıstık yiyin diyor

isterseniz bir izleyin tekrarını, çok ilginç şeyler var
sık sık yemeyin vücut onu yakamaz diyor
diyorda diyor herkes bişiy diyor zati

naaptın bacım sen
bence sen saplantı yapmışsın, vazgeçemiyorum karışmayın der gibi
kesinlikle kendini engelle, alma çok zararlı yaa canının kıymeti yokmu bacım senin

deryaaa
lokumdan nefret eidlirmii kuuuu ben bayılırımmmmm
hle birde petibörünnnn arasına koyy yeeeee üfff
abooww yenmez miiiii

özellikle sade türk kahvesi yanında lokumum olsun
100binlira borcum olsun

hiç duymadım

tebrik ediyorum kilo veren arkadaşları
ortim üzülme kaç haftadır tıkırtıkır verdin kiloları olur böyleee
bende bildirimimi yapıp çıkayım yarın için hazırlıklarım var kızımınyaş günü elim ayağım dolanmış durumda inş aksiklik olmaz
başlangıç--86.5
geçen hafta--71.5
bu hafta--71.5
bu hafta giden--0

hedef--65
beden--44
boy--167
spor 180

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…