eve almayacaksın cnmmm tek çözüm bu
görüdnmü kafa çevirceksinnn
bend eçok severim dondurmayı
ama emin ol geçen yaz agzıma 1 kaşık bile sürmedim
monti diyeti yapıyorudm onda yasak dondurma
isteyinc eoluyor yani cnm
Sağol nihalim yaa .. valla öyle bi imkan olsa bizi bi eve kapatsalar ayy ne süper olur valla . herkes iğneye döner vallasüpersin Tülaycım tebrikler..benim isyancılar da şu sıkıyönetime bir boyun eğseler hiç fena olmayacak..
zaten biraz daha duruma baktım olmuyor bir ay sende,1 ay izlemde ,1 ay da banuda kalcam..sonra sırayla diğer altın kızlardahem çocuk bakarım hem beni kampa sokarsınız..olmuyor böyle bana el atılması gerek
süperrrrrtülaycım televizyondaki prof.diyor ki 3 4 tane fındık lahmacun 1 dilim beyaz ekmekten daha sağlıklıdır kilo verme dönemin de nadir,verdikten sonra haftada 2 kere tüketebilirsiniz bol yeşillikli yiyin diyor,sağlıklı bir besinmiş,benimde canım istedi valla
yahu kardeslerım sız neden soz edıyorsunuz dondurma dedıysem ole bır ıkı tane degıl yada sade falan magnumlar yokmu onlardan en azından bır kac tane bazen klasık bazen dabıl yanınada bır ıkı tane kornet hıc olmadı ıkı lt dondurmaaaaaaa ay ne olur bana yardımcı olun ya hamılelıımdede sureklı dondurma yedıgım ıcın aldım zaten bu kıloları sımdıde onun yuzunde n veremıyorum:26::26::26:bana yardım edın lutfffffeeeeeeeeeeeen nasıl yenıcem ben bu dondurma ıstegını onsuz bır hayatım olacagı gunlerımde olabılecekmı acaba yardım edın bana lüfteennnnnnnnnnnn:18::18::18:
deryaaa
lokumdan nefret eidlirmii kuuuu ben bayılırımmmmm
hle birde petibörünnnn arasına koyy yeeeee üfff
Ablacim Migden Bulanmiyormu Okadar Dondurmadan ?
Veya Hic Bogazlarin $i$miyor Mu ?
Ben 2.Top Dondurma Yesem Migdem $i$iyor Hatta Bitiremiyorum Bile ..
Gerci Magnum'un Bademlisine Hastayim Ama Yinede ..
Bence Ellerken Cizzz Filan De .. Ve Buzdolabinin Üzerine Bi Mankenin Resmini Yapistir
Kafa Kisminada Kendi Yüzünü Ekle .. O Vucudu Gördükce Hayallerimden Vazgecmicem Diyip
Durdur Kendini ..
BIR KAC DAKIKKALIK DAMAK ZEVKIMIZ ICIN HAYALLERIMIZDEN VAZGECMIYELIM
kızlar yeni bişey duydum dogrulugunu araştırıcam ama once size sorayım dedim bilen varsa 1. agızdan dinlemek daha ii olur.
3 su bardgı suya sarımsak atıp kaynatıyormuşsun. soguyunca içine yarım limon la bal katıp sabah akşam aç karnına içiyormussun
bu sekilde biri 15 günde 4 kilo vermiş birazda dikkat etmiş tabi. saglıklı bişeymiş kanı temizliyormuş birde yag attırıyormuş. yapan kişi idrarında bile farketmiş degişikligi.
duyan bilen deneyen varmı?
Lokum Demeyin Kuuuu Almanyada Ya$ayan Masum Köylü Buycuu Karde$inizi Dü$ünün
Zaten Hastayim Canim Her$eyi Cekio
Banane Ben Anlamam 1.Kg Güllü Lokum Yollucaniz Her Biriniz Bana
Banane bananee canim cekti i$te .. Olsada yesem 5-10 tane
ohh bide yanina türk kahvesii ohhh missss
kız ne bulnamsaı bulansada bulanmasada benım aklım aç galıba yınede yıyorum bır keresınde çıkolatayı bırakamadıgım ıcın kendıme bıktırma tıksınme yontemı uygulayacam dedım ne kadar cıkolata bulduysam evede karamıyodan magnumun bıtterıne kalıp cıkolatadan aklınıza gelebılecek bır cok cıkolatayı aynı anda yedım mıdem bulandı ben yedım belkı o kadar cok yıyınce tıksınırım dıye en sonunda bır koca posetcop yaptım kendıme ama benım seker tavan yaptı herhalde gözlerım dort dondu vallaaaama ne oldu o gece bulantılar bılmem neler ertesı gune hıc bıse olmamıs gıbı devam ettım ama sımdı yemıyorum kendıme bır kaç gun hakım olabılsem zaten ondan sonra yemeyecem ama neredeeeeeeee ama ben kola yada gazlı ıcecek yada hazır meyve suları falan ıcmem cıps buskuvı falanda yemem benım derdım dondurmaylaaa ıste ya hamur ısınede yokum ama doondurmada dondurma aman ıllede dondurma kafayı yıyecem zaten en sonunda dındurma yemekten:18::18::18:
türk bakkalrinda yokmu canim,cok canin cektiyse ver adresini özelden yolliyim sana hemen
kızlar yeni bişey duydum dogrulugunu araştırıcam ama once size sorayım dedim bilen varsa 1. agızdan dinlemek daha ii olur.
3 su bardgı suya sarımsak atıp kaynatıyormuşsun. soguyunca içine yarım limon la bal katıp sabah akşam aç karnına içiyormussun
bu sekilde biri 15 günde 4 kilo vermiş birazda dikkat etmiş tabi. saglıklı bişeymiş kanı temizliyormuş birde yag attırıyormuş. yapan kişi idrarında bile farketmiş degişikligi.
Ay Ablammm
Burdaki Türk Bakkalinda Öyle Seyler Satmiolar Malesef .. Zaten 1.Tane Bakkalimiz Var Oda Dandik
Cok Sagol Ablacim Ama Bi Yemeye Ba$larsam Birakmam
Haftaya 79-80 hatta 81'i Görürüm ..
Yinede Düsündügün Icin Tesekkür Ederimmmmm
İçerik olarak sağlıklı gibi gerçekten ama yararlılığı konusunda kimseden bişey duymadım hiç :26: eğer bi bilgi edinirsen bizimlede paylaş olurmu merakta kalırım valla
kilo bildirimi
başlangıç:86 kg
geçen hafta: 78.500
bu hafta: 76.800
giden:1.700
toplamda giden: 9.200
hedef: 55
boy:1.60
beden: 44
spor: yokk
evet maşallah herkesesen daha süpersin 6 lı rakamlara gıdım kaldı canım benim haftaya görürsün inşallah
Prenses geldiiiiiiiiiii
Şükür yav patlayacaktım yoksa
izloşum benim makinam 7 kiloluk .. yazlık yorganımı alıyoda diğer kalın olanları çok sıkıştırmak gerekiyo o zaman da detarjan kalıntıları falan kalıyo .. 1-2 kere yıkadım hoşuma gitmedi şimdide temizlemeye veriyorum
Zum .. maşallah senin için tam bir sınav günü olmuş gerçekten ama sen 100 üzerinde 100 le geçmişsin tebrikler vallakabızlık içinde form çaylarını denesen işe yarar bence ben her gün 2 tane içiyorum ii geliyor içmezsem aynı sen gibi kıvranıyorum
Banucum .. pazar günü lahmacun günümüz olsun kuu hmm pazarı iple çekiyorum vallazincirleri kırdın valla banu hadi bakalım önümüzdeki bi kaç hafta senin haftan artıkın ver kalan bikaç kiloyuda
Gülçin maşallah kuzum fısyıklı sarmayı yersin sen haftaya bu gidişle
Nursena .. bende 90 la başladım bu maratona ..yeterki iste birazda dişini sık yeter gerisi kendiliğinden geliyor zaten
Deryacım seninkisi bence prenseten oldu .. tatlı krizinde ondandır çok büyük ihtimalle.ben güveniyorum sana haftaya bomba gibi gelirsin
Filiz yaa alemsin valla çok güldüm kendi yorum yorumuna .okurken bana hiçte öle gelmedin daldan dala güzel atlamışsın canım
Nihalcim sen zaten hatanı biliyosun düzeltirsin eminimki .sıkıntı yapma sakın doktorda kilo vermiş çıkıyormuşsun sen şimdi ne süpriz olur ama
Kilo veren herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum .. alıntı yapmadım çok uzun ve göz yorucu oluyor diye
bide dondurma mevzuu vardıAllahtan hiç aram yoktur dondurmayla kırk yılda biyerde ikram ederlerse yerim işte . ama sevenler kalorisine dikkat ettikten sonra sorun çıkarmaz diye düşünüyorum
Agzin bal yesin kuuuuuuuuuuu
InsaAlllaaaah o 6'lilari görürüm haftaya.
Raziyim fistik sarmasini yememeye.
Hatunum Allah razi olsun da, senin yüzünden bir lahmacun krizine tutulduk topikce gidiyoruz bakalim
Allah sonumuzu hayir etsin
Olsada yesek ya ku söyle maydonzu bol, hele limonu ondan daha da bol oyyyyyyyyyyy
Kizlar aksama dogru bir aksilik olmaz ise Kayinvalideme gidicem.
"Gel kizim gitmeden,hem artik hak ettin sevdigin KISIRI yapicam dedi
Anne yok yemicem yapma dedim ama, zaten yola gidicen annem icime dert etme
3 ayda kac kere yaptim, hic birinde tadina dahi bakmadin, yaptigima yapacagima
Pisman ettin beni sen yiyemedigin icin" diye beni teselli ediyor.
Kiyamam kuuuuuuuuuuuuu
Anlayacaginiz gecen hafta 0 kacamagim vardi.
Olanda ( 1 kare cikolataydi).
Simdi acisini cikarma zamani.
Tabi ayarinda, asla dibini aramiyorum yerken kizlar.
canım ben duydum bunu kanı temizlediğini, detoks etkisi yaptığını biliyorum.sarımsak doğal antibiyotiktir haliyle ancak tansiyon sorunu olanlara da sakıncalı diye biliyorum.biliyorsun sarımsak tansiyonu tetikler,dikkatli olmak lazım bence
Vay anam vayyyy
Agzin bal yesin kuuuuuuuuuuu
InsaAlllaaaah o 6'lilari görürüm haftaya.
Raziyim fistik sarmasini yememeye.
E senin artinin sebebi belli balimm,
En az 1kg'yu ona borclusun
Hatunum Allah razi olsun da, senin yüzünden bir lahmacun krizine tutulduk topikce gidiyoruz bakalim
Allah sonumuzu hayir etsin
Olsada yesek ya ku söyle maydonzu bol, hele limonu ondan daha da bol oyyyyyyyyyyy
Canim bi Angelina Jolie'nin diyeti.
Onunla cok fazla miktarda kilo verdi,
Hatta o topigi okumusdum baya bir süre önce ve
Devam edemiyorlar yani, o derece zor bisy.
Icelecek gibi degil diye aglaniyorlardi hatta.
Kizlar aksama dogru bir aksilik olmaz ise Kayinvalideme gidicem.
"Gel kizim gitmeden,hem artik hak ettin sevdigin KISIRI yapicam dedi
Anne yok yemicem yapma dedim ama, zaten yola gidicen annem icime dert etme
3 ayda kac kere yaptim, hic birinde tadina dahi bakmadin, yaptigima yapacagima
Pisman ettin beni sen yiyemedigin icin" diye beni teselli ediyor.
Kiyamam kuuuuuuuuuuuuu
Anlayacaginiz gecen hafta 0 kacamagim vardi.
Olanda ( 1 kare cikolataydi).
Simdi acisini cikarma zamani.
Tabi ayarinda, asla dibini aramiyorum yerken kizlar.
Kızlar dünki sıkı yönetimden sonra bugün pekbi yüzüm güldü
62 .1 dim pazara kadar tam gaz devam sonrasında lahmacunlar beni beklesin
benim dr da bir litre suya bir çay kaşığı karbonat at onu iç gün boyu mukozayı yumuşatır dedi bir gün yaptım işe yaradı ama sonra unuttum gitti..bunu da deneyebilirsiniz kızlar..
tülaycım televizyondaki prof.diyor ki 3 4 tane fındık lahmacun 1 dilim beyaz ekmekten daha sağlıklıdır kilo verme dönemin de nadir,verdikten sonra haftada 2 kere tüketebilirsiniz bol yeşillikli yiyin diyor,sağlıklı bir besinmiş,benimde canım istedi valla
yahu kardeslerım sız neden soz edıyorsunuz dondurma dedıysem ole bır ıkı tane degıl yada sade falan magnumlar yokmu onlardan en azından bır kac tane bazen klasık bazen dabıl yanınada bır ıkı tane kornet hıc olmadı ıkı lt dondurmaaaaaaa ay ne olur bana yardımcı olun ya hamılelıımdede sureklı dondurma yedıgım ıcın aldım zaten bu kıloları sımdıde onun yuzunde n veremıyorum:26::26::26:bana yardım edın lutfffffeeeeeeeeeeeen nasıl yenıcem ben bu dondurma ıstegını onsuz bır hayatım olacagı gunlerımde olabılecekmı acaba yardım edın bana lüfteennnnnnnnnnnn:18::18::18:
abooww yenmez miiiiideryaaa
lokumdan nefret eidlirmii kuuuu ben bayılırımmmmm
hle birde petibörünnnn arasına koyy yeeeee üfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?