80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaseminnn
kalça belli olmuş cnm biraz ama siyahtan kaynaklı basneleri fark etmeidm cnm

kaçakçay pişti olduk prenses konusundaaaaa
sen ben ve derya

sabah:

4 zeytin
kk beyaz peynir
2 dilim cavdar ekmek
2 domates 1 salatalık
yeşil çay
zencefilli kurabiye 1 tane

ara:
yok

öğle:
1 haşlama patates
1 avuç badem

ara:
1 tane incir kurusu

akşam:
1 kase nesfit
2 domates
1 salatalık
kk beyaz peynir
yeşil çay1 bardak

1 saat yürüyüş
1.5 lt su

2 gündür geçiştirme yemek yiyorum umarım sorun olmaz diyetim için

ahhh ahhhhhh keşke bende zayıf olsamda birazcık basenim olsa

iyi akşamlar kızlar öncelikle menümü yazıyım;

uyanınca 1 tatlı kaşığı çekilmiş çörekotu,bal karışımı,1 gün kurusu, büyük bardak ılık su

sabah;
1 paket wasa
domates,salatalık
1 yemek kaşığı lor
şekersiz çay

öğleden sonra;
1 şekeriz türk kahvesi,1 kare bitter
1 kase erik ve çilek

akşam,
taze soğanlı mantar kavurma üzerine 1 yumurta kırdım
domates,salatalık,biber söğüş

şimdi de bir sade neskafe:126:

cuma cumaaa ne güsle menüüüü
benheç yazmayımm:131::131:

gülçinim bu güzel dileklerin ve halisane duaların için çok teşekkür ederin canım benimm verdiqin kilodan dolayıda çok tebrik ederim brawoo

canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin..

yerim ben onu yerim yerimmmm

deryaaaaa
cnm s.z ya giremiyorum ben linkleir indirmek için
bi baksana send eçalışıyormu hata veriyor

Banucum hala girilmiyor, o site biraz sorunlu zaten yarın tekrar dene :44:

Ablacim Migden Bulanmiyormu Okadar Dondurmadan ?
Veya Hic Bogazlarin $i$miyor Mu ?

Ben 2.Top Dondurma Yesem Migdem $i$iyor Hatta Bitiremiyorum Bile ..

Gerci Magnum'un Bademlisine Hastayim Ama Yinede ..

Valla burcu bıraksam ben de yerim hiç de midem filan bulanmaz yani
ama dediğin gibi hayallerimiz için her şey
(Son haftalarda ki başarılarımdan !!! sonra bunu demeye yüzüm var mı bilmiyorum ama )

deryaaa
lokumdan nefret eidlirmii kuuuu ben bayılırımmmmm
hle birde petibörünnnn arasına koyy yeeeee üfff

Ne bilem kuu anca şu beyaz süt beyaz kaymak gibi olanlar var ya onları seviyorum o da bir tane filan...Hele burcu gül kokulusu filan demiş pöffff

Kuzum ver adresini yollayayım deli kızım benim

derya diye diye artıyı gördün sonunda. üzülme demiycem biliyorumki sen haftaya acısını cıkartırsın.

Vallahi yalancı çobana dönmüştüm artık, 40 kere dedim gerçek oldu..

E senin artinin sebebi belli balimm,
En az 1kg'yu ona borclusun

[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

Yok gülçinim ya sanmıyorum normal diyet yapsam ona yorardım ama hayvan gibi yedikten sonra regliye yoracak kadar yüzsüz değilim

Yok ortim ben üzülmüyorum benimkinin sebebi belli de asıl sen üzülme dikkat ettiğin halde sabit kaldığın için :26::26:

bacaklarım 61cm canım
yanii 1 mankenin beli kadar

basenden 100
belim 74
gögüs 85

Mükemmel ölçüler izloş, hep derim zaten senin bel kalça oranını çok seviyorum diye. Hiçbir yeri kafaya takmıyorum da kalçada 100'ü görsem çok mutlu olurdum
Aman izloş ya 60 cm bel de ne o öyle çok samimi söylüyorum istemezdim :26::26:

Hiç de iğrenç filan değilsin
Hepimiz başladığımızda bu ölçülerdeydik..Benim basemin 120 idi 92 kiloyken. Şimdi 109..Hala da makul ölçülerde değil ama hiç canımı sıkmıyorum zamanla olur her şey

bi önceki sayfaya bakamıyorum yaa
arada bir site bakımda uyarı gelip duruyor
sizde de geliyor mu bu mesaj :26:

İzlem bana da yapıyor bazen belli bir sayfada mesela sallıyorum 3363. sayfayı açmıyor bakımda diyor..Bir sayfaya özel yani :44::44:

sanırımm prensessgeliyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
önden habe ryollamışş

Senin prenses pek asil, pek soylu, direk gelmiyor haber yolluyor önce. Bizimkiler çat kapı geldi çingene gibi

Prensesten dolayı da kilonuzda fark olmuş olabilir.

Yok füsuncum ya benimkinin sebebi boğaz bu hafta

Zeyno o psikolojiyi herkes yaşıyor ki bir kaç kere yazmıştık..Cidden ben de sürekli onay istiyorum çevremden yoksa fark göremiyorum
Kıyafetlerim de bollaşmasa hiç inanmayacağım :26:
Sanırım diyet psikolojisinin doğası böyle :44:

senin herife bu kızartmalar hiç yaramıyormu kuuu :86::86::86:

Aman onlara ne yarıyor ki zaten, yiyip yiyip uykuda eritiyorlar

Kesinlikle katılıyorum
Ben 70'i bekliyorum izloş en son 78'de eklemiştim

Çok kızıyorum böyle insanlara ya insan halden anlar biraz
Ben bu tip insanlara sert çıkılması taraftarıyım :26:
Zayıflama kampından sonra da normal hayata adapte olmak çok zor olurdu ya
Kampta etrafındaki herkes senin gibiyken kolay ama normale geçince birden her taraftan tahrik ve özgürlük daha büyük bir risk...Şimdi böyle sınanmamız daha mantıklı bence kiloyu korumaya alışmamız için

Yasemincim tebrik ederim çok güzel farketmiş
Ben merak ettim ama spor yaptın mı kilolarını verirken?
Çünkü farkı görsem de arada 16.5 kilo var çok daha bariz olması gerekirdi bence :44:
Ne olur kırılma, kesinlikle çok güzel zayıflamışsın ama kilo farkından dolayı şaşırdığım için söylüyorum :26::26:

valla yaa bayılıyozda bayılıyozzz anacımmmm
aklımız fikrimiz yemekteeeee
güyaaaa diyet topigi am alahmacunlar,lokumlarrr havada uçuşuyorr

Vallahi bu nedir böyle

yaseminnn
kalça belli olmuş cnm biraz ama siyahtan kaynaklı basneleri fark etmeidm cnm

kaçakçay pişti olduk prenses konusundaaaaa
sen ben ve derya

Birden çiçekler açtı topikte

yok canim niye kirilayim sonucta bende farkindayim ve bosuna hayiflanmiyorum spor düzenli yapmadim malesef ve heryerim yumao yumos

kızlarrr birgün giremedim topiğe birgün boyunca geçmişi okudum tabi ara ara okudum aklımda birşey kalmadı maalesef kusura bakmayın
ammmaaa lahmacunlar kızartmalar doundurmalar oyyyy oyyy ayy lokumu unutmayım türk kahvesinide yapıcam birazdan sade şöyle ohhhh

dün markette etinin yeni bir ürününü gördüm
allahtan lapa yapıyordum ama için gitti yaa

minik minik turtalar

frambuazlı ve de limonlu çeşitleri vardı

deneyen var mı kızlar

izlem ben frambuazlısını denemiştim ve çok sevmiştim turta seviyorsan seversin bence

evet cnm işte ooo büskivi arası lokuma bayılırımmm ben muhteşem olurrrr

offff bende bende lokum güllü olacak birde şöyyylleeee burcuuu bende lokumu çok severim ama güllünün yeri ayrıdır benim için
eskiden kahve içmeye gittiğimizde eşimin kahvesinin yanındaki lokumlarıda ben hüpletirdim zaten hüplete hüplete bu hale geldim

canım tebriklerrrrr darısı başımıza artıkın

filiz senmi sormuştun canım folik asit için? evet bebek düşünüyoruz canımcım eşim çok fazla istiyor bende 30 u geçmeden olursa iyi olur diyorum

derya t-shirt güzelmiş canım rahatlıkla giyebilirsin bence

kızlarrr hafızamı zorluyorum ama yok yok yok

1 saat önce kipaya gittim tavuk göğsünde indirim var.2 paket aldım 5 li 2 paket toplam 10 tane .onları da 2 ye böldüm toplam 20 parça tavuk göğsüm oldu.karbon diyetine başlayayım diyorum.cola zero aldım izlem diyordu gerçekten sıfır karbon.ton balığı da aldım light olandan.onun da karbonu sıfırmış.bu 2 gün güzel bir başlangıç yapmak istiyorum.arada lapada yapacağım.güzel oluyor bol sebzeli lapa.

neden bilmem bugün milletin toplamda verdiği kiloları görünce utandım ya.benimle başlayıp yılmadan devam eden ve 6 lara yaklaşan o kadar kişi varki.yarın başlıyorum dedim.inşallah devamını getiririm.

özellikle gülçin in çalışan arkadaşının hafta sonu yılmayıp hazırladığı 20 poşet miydi ara öğünler.ben hep çalışıyor olmamı bahane ettim ama çalışan o kadar arkadaş varki.çalışmasan da ev işleri zaten yoruyor acıktırıyor insanı.ona rağmen ne mücadeleler veriyorsunuz.valla çok utandım ya..

hep böyle şeyler yazıyorum biliyorum icraat olmuyor ama bugün fönlü saçım,kılığım kıyafetimle herkes o kadar iltifat etti ki nilgün dedim şu şişko haline millet iltifat ediyor bi de zayıflasan neler neler duyacaksın..

artık yarın bi milat olsun istiyorum.bu sefer olsun ya.menü yazmıyorum mesela sanırım bu da gevşememe neden oluyor.menü yazacağım artık.ve su içeceğim düzenli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…