80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim google 'a Resim yükle diye yaz.

Ikinci siradakine tikla ve bilgisayarindan istedigin fotonu sec.

3.siradaki linki kopyala ve buraya direk yapsirtir.

Link burda cikiyormu bilmiyorum ama yinede linki veriyim :

Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting

Deryos, simdiden kolay gelsin canim benim..

Gelem mi yardima :80:

Gel :78::78:

Canım şu adrese gir TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
Dosya yükle de, yükleyince fotonun üzerine tıkla. Sağ tık url'yi kopyala de ve mesaj yazma penceresindeki
şu butona tıkla ve oraya yapıştır..Bu kadar..

Canim Allah izin verirse tam tamina 40 gün

Ohhh harika valla gülçinim, ay dönüşte adaptasyon sorunu çok fena ya
Ben 1 haftalık tatilde bile yaşıyorum bunu :26:

Kızlar tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki herkesin görebildiği en sağlam resim yükleme sitesi tinypic.com
Şu ana kadar hç göremiyorum diyen olmadı

Lay Lay Layyyyyyyyyyy

Off Mutluluk Sardi Beni Aksam Aksammm ..
Üstüne Bide Garip Bir Heycan
Karnimda Kipirdamalar Var

Lay Lay Layyyyyyyyyyyyyyyyyy

Herkeze Cooook Güzel Bir Gece Diliyorummm ..
Tatli Tatli Rüyalar Görünnn Canlarimmmmm

Lay Lay Layyyyyyyyyyyyyyyyyy

burcuuuu aşık mı oldun yoksammm

A.selam canım yarın görücem tekrar sölerim üzerimde kalmasın ben malesef o dibini görmeden mutlu olmayanlardanım yaa 1 parça alıyorum ama aklım kalan parçalara kayıyor

ben geçende oğlum mutfağı aşağı attığı zaman indim bitek ama nasıl bi telaş yaptım anlatamam . insanın gönlü razı gelmiyor gerçekten :26:

ümraniye ikea tam karşımda benim bende gidemde hiç değilse aynı markayı tenefüs etmiş oluruz

Elimdeki bisküvilere 2. lokum alıp,dedikleri gibi yaptım,gerçekten çoook güzeldi.Ben de bimiyordum ve bu şekilde yemeyi öğrenmiş oldum.
Sanırım biz kötü örneğiz bence öğrendiğini hemen unut çok sakıncalı

allah allah ben niye görüyorum ozaman e siz nerden yüklediniz söyleyin madem ordan yükleyeyim

ben gördün canım maşallahın var 2 çoçuk annesi değilsin sanki

Canim Allah izin verirse tam tamina 40 gün
40 günmü ailenle olmak güzel tabide eş,n nolcakki o arada

öyle netten gönderilen resimlere inanma canım .benim bi mantığım vardır belki yanlış ama benim düşüncem ..
seninle ykonuşan veya yazışan başkasıyla neden yapmasınki ben güvenemem hiç net ortamına yaa :26:

sağol canım iyi ki varsın.ne güzel şeyler yazmışsın.bu arada başın sağ olsun.Allah gittiği yerde rahat ettirsin.

a ne güzel zümreymişiz.haklısın aslında daha önce götürüyordum kahvaltımı elmamı.ama bıraktım sonra.tekrar başlamalıyım.zaten seminerlerde daha rahat ederiz.

akşamlar benim de sıkıntım.akşama kadar her şey yolunda gidiyor ama akşam sapıtıyorum.bi dur demek lazım..

yok ablacim bu öyle bi durum degil
ben ''onu'' 4.seneyi geckin bir süredir taniyorum .. nerdeyse icini di$ini ezberledim ..
simdiye kadar hic bir yalaninida yakalamadim .. tabiki öyle körü körüne hemencik
güvenmem ama i$te dedigim gibi biraz daha degi$ik bi durum bizimkisi

Güvenir Gibi Yapcaksin 'Güvenmiceksin'
inanir gibi yapcaksin 'inanmicaksin' ... adimlarimi saglam ve yava$ atiyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…