80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yasemin tebrik ederim güzel vermişsin.ama sporla verilen kilo bambaşka.plates yap istersen çok daha güzel şekillenir vucut.

kızlar bildirimimi de yapayım bu hafta birinciyim ona göre ama sondan birinci

başlangıç 87
geçen hafta 83.1
bu hafta 84
giden yokkkk
gelen 0.9
toplam giden 3
spor yok:26::26:
boy 168
beden 44

kilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlar veremeyenler canımız sağolsun azmimiz daim olsun önümüzdeki hafta yüzümüz güler inşallah

İnşallah bu sefer her şey gönlündeki gibi olur nilgüncüm. Dediğin gibi her şey bizim elimizde..Çocuk, ev , iş hayatı hepimiz bir şeylerle uğraşıyoruz ve yoğunuz...Ama yılmadan uğraşıp başarabilmek zaten güzel olan

Menü yaz kesinlikle çok faydası oluyor..

Edacım niye böyle oldu yavrum ya...Sen bırakmadın diyeti bildiğim kadarıyla :26:
Diyetisyenin verdiği kadar yiyemiyorum diyordun hatta

madem menü yazacağım dedim bugünden başlayayım

sabah
1 simit,4 ince dilim kaşar peynir(okulda)

ara
orta türk kahvesi(okulda)

öğlen
kaşarlı tost , çay(okulda)

ara
3 kaşık pilav,3 kaşık etli türlü
yoğurt

1 cornet dondurma

akşam
yarım gözleme
ayran

yazınca daha da farkettim ki ben çok karbonhidrat alıyorum.salata meyve hiç yok.o yüzden de kilo veremiyorum.

Offf haftasonu bir sürü iş beni bekliyor
Sonucu beni çok rahatlatacak olsa da yapım aşaması şimdiden daraltıyor beni

3 ay önce buzdolabım bozuldu, tamire dünya para istediler ki zaten 2. eldi..Gittik yeni bir tane aldık ve eskisini gelenlere rica ettik indirmediler, bir türlü adam tutupta indiremedik 3 aydır öööyle 2 buzdolabı duruyor mutfağımda

O kadar bunaldım artık mutfağım çok küçük değil ama yine de sinir bozucu
Neyse işte bu hafta sonu indireceğiz kısmetse.Bizim eski ana makinanın masasını da mutfağa getirip mutfak masası yapacağım. Dolaplarım berbat halde komple indirip silmem gerekiyor arkaları rutubetlenmiş hep

Ev işlerinden nefret e-di-yo-rum

Ama bitince çok güzel olacak mutfağım
Artık kıyıp kedişli stickerlarımı yapıştırmak istiyorum, yeter yani evde vakit geçiremiyorum ama bari geçirdiğim kısa zamanda göz zevkim olsun

deryoşşş
bak yapınca daha çok hoşuna gidecekk
misss gibin olcek evinn
benimde yarın bir ton ütüm var

selam kızlarr nasılsınızz düğündeydik bu akşam. bugun bi koşuşturmaca sorma anam menümü yazmıyım ben kızarsınız gerçi hep minnak minnak yedim ama sacma sapan seyler yedim: ( yada yazıyım da rezil olıyım belkı yemem bi daha. karar sizin?

Edacım niye böyle oldu yavrum ya...Sen bırakmadın diyeti bildiğim kadarıyla :26:
Diyetisyenin verdiği kadar yiyemiyorum diyordun hatta

canım geçen hafta sonu diyetten uzaklaştım bu onun artıları psikolojimi rahatlatmam gerekiyordu çarşamba akşamı anneme gittim cozuttum ve sonuç ortada ama bu hafta üzülmüyorum sonuca çünkü yediklerimin karşılığı hakkım buydu

canım bende senin gibiyim maalesef çok karbonhidrat alıyorum bizim sorunumuz bu sanırım ama ben et sevmiyorum yaaaa bıkıyorum hemen

kolay gelsin canım bende birazdan kalkıcam ütüye artık allah ne verdiyse

ay kolay gelsin benim de çok işim var yazlıkları yıkadım bi sürü ütü var,genel temizlik toz falan.bi de ilaç dolabını temizleyeceğim.kullanmadığım çok ilaç var..

kolay gelsinn çiçemm allah kolaylık versin mühim olan başlamak başlanmı bitiyo zaten. bi çırpıda halledersin innşşş.

Ha iyi bari sebebini biliyorsan sorun değil..Ben de kendini tuttuğun halde veremedin sandım ona üzüldüm :26:
Yoksa sebebini biliyorsan, telafi edersin sorun yok :13:

kolay gelsinn çiçemm allah kolaylık versin mühim olan başlamak başlanmı bitiyo zaten. bi çırpıda halledersin innşşş.

Sağolasın sevdacım, inşallah...

Hiç keyfim yok uzun zamandır
İyiyim dersem anla yalandır
Gülümseyişim zorlamamdır
Şarkılarım ağlamamdır

Son düzenleme:

Canim benim insaAllah icelemeyecek kadar kötü degildir ve iyi sonuclara
Gebe kalan fedakarligin olmus olur.

Canim resimi iyi cekememis oldugun ve karanligin vermis oldugu fluu dan dolayi
Belli olmuyor bence.
Ama birazcik sporla muhtesem olacagini hepimizi biliyoruz.
Ki, 2 cocuk annesisin sen!!!!!
MaasAllahin var

Canim aslinda ben sana o kadar cok güveniyorum ki..
Ama sende anlik bunalimlardan dolayi gel gitler oluyor
Kendini koy veriyorsun, halbuki sen bu degilsin..
Fistik gibi hatunsun maasAllah, kimden ne eksigin var ???
Basaracaksin canim, biliyorum. Menünü devamli yaz bize.
Hersey gönlünce olsun canim..

Selamm..
Kizlar gidemedik kayinvalideme
En sevdigi arkadaslarindan biri vefat etti.
Kadin resmen yikildi, birde biz gidip kizimla iyice icini daraltmayalim diyip
Evde kalmayi tercih ettik.
Allah izin verirse yarin gidicez, umarim..

Bende evdeyim diye kendimi ütüye gömdüm.
Alyadua'nin camasirlarini yikadim, kuruyunca ütüledim.
Az buz bavullara basladim, kiyisindan kösesinden.

Benim beyazlarida yikadim, yarinda renkliler.
Kuruyunca birde onlari toptan ütülerim insaAllah.
Bavul isi aradan ciktimi tamamdir, üstümdeki tüm yük yok olur..

Cilkim cikmis ya kuu, su koltuga oturunca anladim..
Bir dus ardindan zikkim nasilda iyi gelir simdi bana..

Yasemin'in resmini neden göremiyorum,bilen var mı?Burcum'un da resmini görememiştim.Ayarlar kısmından biryerler mi kapalı ya da resmi gösterecek programa mı yüklü değil?Ama diğer resimleri hep görüyorum.

Son düzenleme:

canım merhaba branşın ingilizceymiş benim de ingilizce.. bu 6. yılım... okuldaki bu menüler maalesef benimde böyleydi ama artık evden götürüyorum yaklaşık 5 aydır evde kahvaltı yapıom geceden bir tabağa sabah kahvaltıda ne yiyeceksem koyuyorum buzdolabına koyuyorum kalkınca dolabı aç al kolay oluyor yani yoksa hiç uğraşamazdım öle sabah sabah kahvaltıyla... ara öğünümü de yine geceden minik minik tupperlarım var ceviz üzüm veya badem üzüm koyuyom birde meyve sonra gelelim öğle yemeğine biz akşam yemeğimizi annemde yiyoruz o gün ne varsa annemde kaşık hesabı hergün yine getiriyorum dolaba koyuyorum poşetleyip sabah al çıkkk.... eve gelene kadar da 4 oluyor aslında biraz zahmetli ama okulda şimdi herkes bana özenip kendi getirmeye başladı hiç bişi getiremeyen müsli yiyo dolabına alıp koymuş... veya yoğurt ekmek yani aslında ciddiye alsak herşey olacak ama işte kaçamaklar oluyor....

ben genelde akşama kadar herşey güzel çünkü hep sınırlı götürdüklerimi yiyorum ama akşam yemeğinden sonra minik minik kaçamaklarım oluyor neyseeee yavaş olsun sağlıklı olsunnnn....

arkadaşlar bayadır resim koyma işini bende düşünüyordum fakat 10 kilonun üstünde vermiş olmama rağmen ve birçok onay iltifat almama rağmen hala az da olsazayıflamış gibi görmüyorum kendimi.... fotoğraf nasıl yükleniyor bilmiyorum biraz yardımcı olursanız fotoğraflarımdan seçip koyayım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…