1 saat önce kipaya gittim tavuk göğsünde indirim var.2 paket aldım 5 li 2 paket toplam 10 tane .onları da 2 ye böldüm toplam 20 parça tavuk göğsüm oldu.karbon diyetine başlayayım diyorum.cola zero aldım izlem diyordu gerçekten sıfır karbon.ton balığı da aldım light olandan.onun da karbonu sıfırmış.bu 2 gün güzel bir başlangıç yapmak istiyorum.arada lapada yapacağım.güzel oluyor bol sebzeli lapa.
neden bilmem bugün milletin toplamda verdiği kiloları görünce utandım ya.benimle başlayıp yılmadan devam eden ve 6 lara yaklaşan o kadar kişi varki.yarın başlıyorum dedim.inşallah devamını getiririm.
özellikle gülçin in çalışan arkadaşının hafta sonu yılmayıp hazırladığı 20 poşet miydi ara öğünler.ben hep çalışıyor olmamı bahane ettim ama çalışan o kadar arkadaş varki.çalışmasan da ev işleri zaten yoruyor acıktırıyor insanı.ona rağmen ne mücadeleler veriyorsunuz.valla çok utandım ya..
hep böyle şeyler yazıyorum biliyorum icraat olmuyor ama bugün fönlü saçım,kılığım kıyafetimle herkes o kadar iltifat etti ki nilgün dedim şu şişko haline millet iltifat ediyor bi de zayıflasan neler neler duyacaksın..
artık yarın bi milat olsun istiyorum.bu sefer olsun ya.menü yazmıyorum mesela sanırım bu da gevşememe neden oluyor.menü yazacağım artık.ve su içeceğim düzenli.
yasemin tebrik ederim güzel vermişsin.ama sporla verilen kilo bambaşka.plates yap istersen çok daha güzel şekillenir vucut.
kızlar bildirimimi de yapayım bu hafta birinciyim ona göre ama sondan birinci
başlangıç 87
geçen hafta 83.1
bu hafta 84
giden yokkkk
gelen 0.9
toplam giden 3
spor yok:26::26:
boy 168
beden 44
kilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlar veremeyenler canımız sağolsun azmimiz daim olsun önümüzdeki hafta yüzümüz güler inşallah
tesekür ederim canim,farkindayim bende bi düzen oturtamadim ah bi oturtabilsem
Edacım niye böyle oldu yavrum ya...Sen bırakmadın diyeti bildiğim kadarıyla :26:
Diyetisyenin verdiği kadar yiyemiyorum diyordun hatta
madem menü yazacağım dedim bugünden başlayayım
sabah
1 simit,4 ince dilim kaşar peynir(okulda)
ara
orta türk kahvesi(okulda)
öğlen
kaşarlı tost , çay(okulda)
ara
3 kaşık pilav,3 kaşık etli türlü
yoğurt
1 cornet dondurma
akşam
yarım gözleme
ayran
yazınca daha da farkettim ki ben çok karbonhidrat alıyorum.salata meyve hiç yok.o yüzden de kilo veremiyorum.
Offf haftasonu bir sürü iş beni bekliyor
Sonucu beni çok rahatlatacak olsa da yapım aşaması şimdiden daraltıyor beni
3 ay önce buzdolabım bozuldu, tamire dünya para istediler ki zaten 2. eldi..Gittik yeni bir tane aldık ve eskisini gelenlere rica ettik indirmediler, bir türlü adam tutupta indiremedik 3 aydır öööyle 2 buzdolabı duruyor mutfağımda
O kadar bunaldım artık mutfağım çok küçük değil ama yine de sinir bozucu
Neyse işte bu hafta sonu indireceğiz kısmetse.Bizim eski ana makinanın masasını da mutfağa getirip mutfak masası yapacağım. Dolaplarım berbat halde komple indirip silmem gerekiyor arkaları rutubetlenmiş hep
Ev işlerinden nefret e-di-yo-rum
Ama bitince çok güzel olacak mutfağım
Artık kıyıp kedişli stickerlarımı yapıştırmak istiyorum, yeter yani evde vakit geçiremiyorum ama bari geçirdiğim kısa zamanda göz zevkim olsun
3 ay önce buzdolabım bozuldu, tamire dünya para istediler ki zaten 2. eldi..Gittik yeni bir tane aldık ve eskisini gelenlere rica ettik indirmediler, bir türlü adam tutupta indiremedik 3 aydır öööyle 2 buzdolabı duruyor mutfağımda
Neyse işte bu hafta sonu indireceğiz kısmetse.Bizim eski ana makinanın masasını da mutfağa getirip mutfak masası yapacağım. Dolaplarım berbat halde komple indirip silmem gerekiyor arkaları rutubetlenmiş hep
Artık kıyıp kedişli stickerlarımı yapıştırmak istiyorum, yeter yani evde vakit geçiremiyorum ama bari geçirdiğim kısa zamanda göz zevkim olsun
canım geçen hafta sonu diyetten uzaklaştım bu onun artıları psikolojimi rahatlatmam gerekiyordu çarşamba akşamı anneme gittim cozuttum ve sonuç ortada ama bu hafta üzülmüyorum sonuca çünkü yediklerimin karşılığı hakkım buydu
[/COLOR][/B]
kolay gelsinn çiçemm allah kolaylık versin mühim olan başlamak başlanmı bitiyo zaten. bi çırpıda halledersin innşşş.
benim tansiyonda düşüktür biraz düşünmek lazım sırf kilo açısından degil vucudu temizlemek için iyi olur zaten
okadar kötümüymüş tadı ya heveslenmiştim cok hosuma gitmişti faydaları. ama yapıp tadına bakmak istiyorum en azından 1 hafta yapar vucudu temizlerim. uzun süreli böyle şeylere bende gelemem zaten.
bu arada afiyet olsun
selam kizlar bende yüklüyorum resimlerimi ikinci resmim yeni bir forograf degil gecen sene cekilmistim ama suan bu halimdeyim,kendim simdiki halimi cekmegi denedim beceremedim..
80 kilo
[URL=http://img385.yukle.tc/image.php?id=157CIMG3937.JPG][/URL][URL=http://img385.yukle.tc/image.php?id=8472CIMG3938.JPG] [/URL]
63.5 kilo
[URL=http://img385.yukle.tc/image.php?id=8041CIMG4587.JPG][/URL]
1 saat önce kipaya gittim tavuk göğsünde indirim var.2 paket aldım 5 li 2 paket toplam 10 tane .onları da 2 ye böldüm toplam 20 parça tavuk göğsüm oldu.karbon diyetine başlayayım diyorum.cola zero aldım izlem diyordu gerçekten sıfır karbon.ton balığı da aldım light olandan.onun da karbonu sıfırmış.bu 2 gün güzel bir başlangıç yapmak istiyorum.arada lapada yapacağım.güzel oluyor bol sebzeli lapa.
neden bilmem bugün milletin toplamda verdiği kiloları görünce utandım ya.benimle başlayıp yılmadan devam eden ve 6 lara yaklaşan o kadar kişi varki.yarın başlıyorum dedim.inşallah devamını getiririm.
özellikle gülçin in çalışan arkadaşının hafta sonu yılmayıp hazırladığı 20 poşet miydi ara öğünler.ben hep çalışıyor olmamı bahane ettim ama çalışan o kadar arkadaş varki.çalışmasan da ev işleri zaten yoruyor acıktırıyor insanı.ona rağmen ne mücadeleler veriyorsunuz.valla çok utandım ya..
hep böyle şeyler yazıyorum biliyorum icraat olmuyor ama bugün fönlü saçım,kılığım kıyafetimle herkes o kadar iltifat etti ki nilgün dedim şu şişko haline millet iltifat ediyor bi de zayıflasan neler neler duyacaksın..
artık yarın bi milat olsun istiyorum.bu sefer olsun ya.menü yazmıyorum mesela sanırım bu da gevşememe neden oluyor.menü yazacağım artık.ve su içeceğim düzenli.
madem menü yazacağım dedim bugünden başlayayım
sabah
1 simit,4 ince dilim kaşar peynir(okulda)
ara
orta türk kahvesi(okulda)
öğlen
kaşarlı tost , çay(okulda)
ara
3 kaşık pilav,3 kaşık etli türlü
yoğurt
1 cornet dondurma
akşam
yarım gözleme
ayran
yazınca daha da farkettim ki ben çok karbonhidrat alıyorum.salata meyve hiç yok.o yüzden de kilo veremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?