80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aman da amn ne güzel böyle şeyleri duymak yawwww... allahım hepimiz taş gibi olalım duyyy sesimizi.............

ilkay doğru bildin canım aynen o kuş

ayşe bizde karacaoğlan-mara tarafındanız anlıyacağın % 100 yörük

ben biliom marayı... köye her gittiğimizde gideriz oraya bi market var alışverişe... mara güzel de bizim köy sıkıcı yaaa max 5 gün kalınır dahasıııı

kızlarr herkeste bir ütü deri var herhalde ben de en az 4 sele akşam başladım birazdan devam edicem inşallah

valla eda sabah ki sinirimle bi koyuldum ütü işine bütün hırsımı aldım valla deşarj oldum yaaa,rahatladımm sadece yazlık penyeler kaldıısanada tavsiye ederim,gerginken başla ütüye

ben biliom marayı... köye her gittiğimizde gideriz oraya bi market var alışverişe... mara güzel de bizim köy sıkıcı yaaa max 5 gün kalınır dahasıııı

mara buranın yaylasıdır bende gittim mara ya bir kez çok serin güzel bir yer...benim eşimin ailesi buralı onlarda çatak köyündenler asıl ancak köylerine hiiiiiç gitmezler kimsecikler kalmamış onlardan birinci derece akraba olarak..ama uzak akrablıkları var tabiikiii...bizde silifkenin içinde oturuyoruz...çok güzel bir yer silifke ..:87:

iki sohbet bir iş iki sohbet bir iş keşke ev hanımı olaydım da sohbetlere böle hep katılabilseydim ....

şimdi gidip iki çamaşır atayım kuruyanları toplayayım

1 saat molaaaa...........

canım benim kv mersinde ama hava ısınmaya başladımı kaçar köye bizde işte şubat tatili bayram yaz derken gidiyoruz... yoksa mersinde o sıcaklarda durulmaz anca yayla ama korkuom bu yaz hazır kilolar gidiyorken sıkma börek hiç olmayacak ama neyse.... yemicem yemicem

ya evde bir ütücü olsa ne güzel olurdu kuuuuu

ahhhh ahhhh nerdeeee

valla eda sabah ki sinirimle bi koyuldum ütü işine bütün hırsımı aldım valla deşarj oldum yaaa,rahatladımm sadece yazlık penyeler kaldıısanada tavsiye ederim,gerginken başla ütüye

ayyy şu anda o kadar rahatımki kociş uyuyor ben sizinle sohbetteyim bu gidişle başlayamıcam herhaldeee

valla 5 gün bile zor... karacaoğlan da bağ bahçe işiyle uğraşır dedemler yazları gidiler de en fazla 3 gün oda herkes toplanır,muhabbet filan olur öyle sadece havası,yeşilliği güzel benim bünyem kaldırmıyor o kadar sakinliği

çatakla karacaoğlan yan yana ilkay,nerde otuyorsun sen?

ütücüüü geldiiiiiiiiiiiiiiii hanımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar yüregim sızlarrrr yine kaldı benim ütüler ama kçaır yok ugün biticekk
kim dmeişş ütüye gerkinken başlayın diye valla bende bi kez öyle yapmıştım vee bir çırpıda bitmişti şiddetle taviye ederim bende...

yazlıkları yıkayıp kaldırmıştım,sabund akoymuştum amaaa
ş.. poşet yırtılmış ,kötü bir kokuusu olmuşş ev nemli idi birazzz
onları tekrar yıkıycammm ama ankaraya yaz gelmediki haylaaa:)
onlar yine kolay yaaa
şu eşimin pantolon gömlekle rbi bitsee

Ayyyy deryacım çok saol gece 1 saat uğraşmıştım resim seçeyim o dönemlerden diye ama olmamıştı çok saollll....iltiftın için de çok teşekkürlerrr...

BUDA 70 KİLO HALİM HAMİLELİK ÖNCESİ

canım çok saol ama çok mutlu oldum ama yolum çok uzun artık hedefim de 58 yeter böyle yaşadığım içimde kalan çok şey var......

resimler harika,sen ve kızın harika.ne güleryüzlüsün öyle..bak yazmışsın 16 kilo verdim diye ne yaptınsa o zaman yine yap canım.beraber verelim..

Herkese iyi haftasonları kızlar,hepiniz iyisinizdir umarım,okumadım daha geçmişi:82:çok gerginim ben maleseff,kafam dağılsın diye attım kendimi topiğe

iyi misin bir şey mi oldu?

Nilgün sana da azim diliyorum canım,kararlı insan başarıya yaklaşan insandır

sağol canım elimden geleni yapacağım..

kızlar yediklerimi yazayım da doğru mu gidiyorum bi yorum yapın..

Sabah : mantar,yumurta,domates,biber
Omlet ( 14)

Öğle : 1 dilim kavun (5)
Ton balıklı salata (13)

akşama kola zero ve haşlanmış tavuk göğsü yiyeceğim

bence çok oldu puan olarak ama salatadaki her malzemeyi de hesapladım.bi yorum yapında yönelendirin beni..

kızlar hepinizi tebrik ediyorum tek tek ne kadar cok kilolar vermişsiniz ben 10 kilo ile uğrasırken sizler 20 -30 klo verenleriniz var vermiş olanlara tebrikler verecek olanlara basarılar Allah yardımcınız olsun inş.sizler de istediğiniz kilolara en yakın zamanda ulasırsınız

nilgün
ben puan sistemini yani puanları çok bilmiyorum amaa
bence deryanın dedigi gibi sürekli karbon degilde
5 gün filan yap cumaya kadar sonrada dengeli herşeyden yiyerekk
vermeye başla 5 günlük karbonlada vucudu tetiklemriş olursun

patlıcan yemegi yapmıştım ilk kez düdüklüde denedimm
ama begenmedimm sanırım suynu fazla koydum benden kaynaklı yani
ama yedim artık 1 tabak 1 kase yogrtlaa

dünn çok kaçamak vardı ama bugünden itibaren kaçamak yapmıycam inşşş
reglimde biter cumaya

derya nerdesinnn kuzummm
sohbetinden mahrum bıraktın bugün bizi kuuuuuu:26::26::26::26:

izlemmmmmmmm:80::80::80::80:

izlemmmmmmm
dün sormuşsun yaaa seninkine yaramıyormu kızartmalar diyee
sanki biraz biraz yaramaya başladı ama biz olsak eminim daha fazla yarardı

dün 1 tabak makarna
yarım ekmek
1 tabak kızartma(2 patates,yarım kabak,1 pat.,4 biber)
yedii
2 dilim mozaik pasta yedi

akşam
1 kase çerez yedi
5 lokum yedii

durum ortadaaaa

bizde 1 lokumu yerkennnnn 40 kez düşünüyoz anacımm

tamam canım öyle yapayım hatta perşembeleri lapa yaparken katılırım size.aldığım malzemelerde 5 günde biter zaten.

patlıcana bayılırım.bu yaz da bol bol patlıcan biber közü koyacağım dondurucuya.

bu arada kaç gündür sizin yazılarınızı okuyorum ne güzel dostluklar kurulmus ne güzel sohbetler ediyosunuz burda imrendim valla bende sizinle sohbete gelebilirim herhalde

bizde senin kilona gelmek isteriz
yada 5 kilo yukarısına
bekleriz her zaman

ben halaa alışamadım yeşil çaya
günde 1 kez içmeye çalışıyorum
siyah çay müdavimiyim ben

sanırım yeni sezondan seçmiştir selma ablacım
aslında o işler hep kandırmaca, rengini bi ton açık yada koyu yapsalar yeni sezon diye satıyorlar
malzeme görünüş aynı, geçen kendime bir spor ayakkabı almaya gittiğimde görevli gösterdi
hayret ettim, sadece 2 ton açığını aldım, daha turkuaz gibi olanını aldım
koyu rengi 70tl daha pahalıydı
tabiki uygun olanı aldım birebir aynı yaa, şaka gibi
adidasta bu söylediğim şey, aslında uygun bir dille anlatılsa
anlayabilir çocuk gibime geliyor ablacım

yani tam ergenlik döneminde seninkiler
arkadaş çevresi hepsi giyiyorsa içinde kalmasın
zaten 2-3 yaş sonra kendi anlar istemez
kendi kardeşimden biliyorum, lise 3 e gidiyor
istiyorlar yani ki, bende severim, kızmam hiç istediğinde
sadece sınır koyarım, bununla bir dönem idare et diye, yoksa önüne geçilmez arsız olur
istediğini de bilmez

hıhhh bende izloş nerde diycektim gelmiş aşağıda gördümmmmmm...hoşgeldin kuşummmmm.....tavuz kuşummmm hemde:89::89:

evet canım bende bilecikte okudum
bu zati muhteremin türbesi orda bilecikte
arkadaşlarla, çok ziyaret eder, söylediği şeylerden feyz alırdık

ama bu devirde bir insanda söylediği şeylerin mutlaka biri vardır
kiminle dost olucaz peki :26::26::26:

ya evde bir ütücü olsa ne güzel olurdu kuuuuu

tülay çok s ever ütü yapmayı
götürün o yapar hepiciniii

bizimkilerde yayla olarak gökbelene göçücek bu sene
ortasından dere geçiyor, yemyeşil bayılmıştım gördüğümde
bu yaz gelirsek yaylaya da gideriz sanırım

ben sıkmayı sevmiyorum yaa
azıcık bir peynirle, kocaaa bir hamur yiyorsun
mantı ve sıkmayla hiç aram yok allahtan
onu bari sevmiyorum
sevmediğim bişiy çıktı sonuçta
yersem de bütün sarımını açar, tek kat bırakırım

benim derdim tantuni ve içli köftee

deryacım geçmiş olsun.

aycancım resimlerini çok beğendim.güzel ve şirin bir annesin
bebişinde çok tatlı
inşallah sende istediğin kiloya ulaşırsın.

bu arada hepinize mutlu hafta sonları diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…