aycan
deryanın yüklediği resimlere şimdi baktım,yüzün çok hoş görünüyor güzel bir hatunsun bebek gibi yüzün varmış...inşallah kilolarınıda veririsinde bu daha da ortaya çıkar canım.....
ilkay doğru bildin canım aynen o kuş
ayşe bizde karacaoğlan-mara tarafındanız anlıyacağın % 100 yörük
aman da amn ne güzel böyle şeyleri duymak yawwww... allahım hepimiz taş gibi olalım duyyy sesimizi.............
kızlarr herkeste bir ütü deri var herhalde ben de en az 4 sele akşam başladım birazdan devam edicem inşallah
ben biliom marayı... köye her gittiğimizde gideriz oraya bi market var alışverişe... mara güzel de bizim köy sıkıcı yaaa max 5 gün kalınır dahasıııı
mara buranın yaylasıdır bende gittim mara ya bir kez çok serin güzel bir yer...benim eşimin ailesi buralı onlarda çatak köyündenler asıl ancak köylerine hiiiiiç gitmezler kimsecikler kalmamış onlardan birinci derece akraba olarak..ama uzak akrablıkları var tabiikiii...bizde silifkenin içinde oturuyoruz...çok güzel bir yer silifke ..:87:
ya evde bir ütücü olsa ne güzel olurdu kuuuuu
valla eda sabah ki sinirimle bi koyuldum ütü işine bütün hırsımı aldım valladeşarj oldum yaaa,rahatladımm sadece yazlık penyeler kaldıı sanada tavsiye ederim,gerginken başla ütüye
ben biliom marayı... köye her gittiğimizde gideriz oraya bi market var alışverişe... mara güzel de bizim köy sıkıcı yaaa max 5 gün kalınır dahasıııı
mara buranın yaylasıdır bende gittim mara ya bir kez çok serin güzel bir yer...benim eşimin ailesi buralı onlarda çatak köyündenler asıl ancak köylerine hiiiiiç gitmezler kimsecikler kalmamış onlardan birinci derece akraba olarak..ama uzak akrablıkları var tabiikiii...bizde silifkenin içinde oturuyoruz...çok güzel bir yer silifke ..:87:
Ayyyy deryacım çok saol gece 1 saat uğraşmıştım resim seçeyim o dönemlerden diye ama olmamıştı çok saollll....iltiftın için de çok teşekkürlerrr...
BUDA 70 KİLO HALİM HAMİLELİK ÖNCESİ
bu fotoğraflar hep hamile kaldığım aydan 7o kilo civarı bugün itibariyle 81 kiloyum bu aralar fotğraf makinasına küsüm şimdi baktım hiç fotoğrafım yok bu kilolarda ama bugün dışarı çıkıcaz ve sizler için güzel güzel fotolar yükleyeceğim... çok teşekkürler derya inan yıllardır böyleyim sadece evlendiğimde 86 idim ve 16 kilo vererek 70e düştüm diyeti bıraktığım ay hamile kaldım ve işte hikayem bu.... daha koruyamadan abarttım hamilelikte.... allahım azmimizi daim etsin akşama yeni fotoğraflar.....
canım çok saol ama çok mutlu oldum ama yolum çok uzun artık hedefim de 58 yeter böyle yaşadığım içimde kalan çok şey var......
Herkese iyi haftasonları kızlar,hepiniz iyisinizdir umarım,okumadım daha geçmişi:82:çok gerginim ben maleseff,kafam dağılsın diye attım kendimi topiğe
Nilgün sana da azim diliyorum canım,kararlı insan başarıya yaklaşan insandır
nilgün
ben puan sistemini yani puanları çok bilmiyorum amaa
bence deryanın dedigi gibi sürekli karbon degilde
5 gün filan yap cumaya kadar sonrada dengeli herşeyden yiyerekk
vermeye başla 5 günlük karbonlada vucudu tetiklemriş olursun
bu arada kaç gündür sizin yazılarınızı okuyorum ne güzel dostluklar kurulmus ne güzel sohbetler ediyosunuz burda imrendim valla bende sizinle sohbete gelebilirim herhalde
ben halaa alışamadım yeşil çayautancak ne var ki nilgün ,benceee gayett istikrarlı olcaksın bu kezz
daha bir kararlı gördümm seni bu kez
bazen hayat şartları vs vss izin vermiyotr hiçbirşeyee
ama deidigm gibi yaz dönemi snein için daha iyi olcak
su çok öenmli zaten yeşil çayda içebiliriisn mesela ben diyete başladıgımdan beir mutlaka içerim hergün 3 veya 4 fincan ve artık severek keyif için içiyorum
menüleirmde yazmasamd aşaşmaz benim yeşil çayım
kızlar dün akşam ogluma ayakkabı almaya cıkmıştık ama cok paalı ya bir tae begedi 170 tl acıkcası cok geldi baa aldırmadı 120 130 olsa eyse şimdide küstü viçda azabı cektim sora gidip alsamı acaba ya babası al dedi ama be kararsızım ayakkabıyıda görseiz acıkcası beş para etmez eymiş şimdi ayakkabılar hep bu modelmiş
hıhhh bende izloş nerde diycektim gelmiş aşağıda gördümmmmmm...hoşgeldin kuşummmmm.....tavuz kuşummmm hemde:89::89:
evet canım bende bilecikte okudumkızlar face de gördüm de çok hoşuma gitti paylaşmak istedim......
ŞEYH EDEBALİ DER Kİ :
BAK DOSTUM!... Cahil ile dost olma.. İlim bilmez, İrfan bilmez, Söz bilmez, Üzülürsün...
Saygısızla dost olma.. Usul bilmez, Adap bilmez, Sınır bilmez, Üzülürsün...
Aç gözlü ile dost olma!.. İkram bilmez, Kural bilmez, Doymak bilmez, Üzülürsün...
Görgüsüzle dost olma,Yol bilmez, Yordam bilmez, Kural bilmez, Üzülürsün..
Kibirliyle dost olma,Hal bilmez, Ahval bilmez, Gönül bilmez, Üzülürsün...
Ukalayla dost olma,Çok konuşur, Boş konuşur, Kem konuşur, Üzülürsün.
Namertle dost olma,
Mertlik bilmez, Yürek bilmez, Dost bilmez, Üzülürsün...
ne kadar doğru değilmi....
ya evde bir ütücü olsa ne güzel olurdu kuuuuu
valla eda sabah ki sinirimle bi koyuldum ütü işine bütün hırsımı aldım valladeşarj oldum yaaa,rahatladımm sadece yazlık penyeler kaldıı sanada tavsiye ederim,gerginken başla ütüye
canım benim kv mersinde ama hava ısınmaya başladımı kaçar köye bizde işte şubat tatili bayram yaz derken gidiyoruz... yoksa mersinde o sıcaklarda durulmaz anca yayla ama korkuom bu yaz hazır kilolar gidiyorken sıkma börek hiç olmayacak ama neyse.... yemicem yemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?