80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu fotoğraflar hep hamile kaldığım aydan 7o kilo civarı bugün itibariyle 81 kiloyum bu aralar fotğraf makinasına küsüm şimdi baktım hiç fotoğrafım yok bu kilolarda ama bugün dışarı çıkıcaz ve sizler için güzel güzel fotolar yükleyeceğim... çok teşekkürler derya inan yıllardır böyleyim sadece evlendiğimde 86 idim ve 16 kilo vererek 70e düştüm diyeti bıraktığım ay hamile kaldım ve işte hikayem bu.... daha koruyamadan abarttım hamilelikte.... allahım azmimizi daim etsin akşama yeni fotoğraflar.....

ay şu düğün fotoğrafı varya iki arkadaşımın arasında o fotoğrafla ilgili güzel bir anım var o halimi eşimin üniden arkadaşının düğününden... bayadır görmemişlerdi... bi gördüler bitanesi dediki ayyy ayşe daha da zaYIFLAMA KIZZIIM SEN AHMETİ KATİL EDERSİN BÖYLE ADAM KISKANSA YERİ DEDİ VE BU DİYEN ARKADAŞI BÖYLE KOLAY KOLAY İLTİFAT EDDEN BİRİ DEĞİLDİR NASIL MUTLU OLMUŞTUMMM....

aycan
bendeee bayıldım vee 70 lik halinlee hiç göstermiyorsun sanırım
senindee basen sorununnn var degilmi?
bu aizmle senn e n kısa zmanda hedefe ulaşırsın inşş

kızlar bi ton ütü beni bekler hala yapmadımmm
bi yeşil çay içicem şimdiideee:126::126:

onra başlarım umarım
bugün bird epatlıcan yemegi yapıcamm yaa
acaip cnm istiyorkaç gündürr

canım çok saol ama çok mutlu oldum ama yolum çok uzun artık hedefim de 58 yeter böyle yaşadığım içimde kalan çok şey var......

Herkese iyi haftasonları kızlar,hepiniz iyisinizdir umarım,okumadım daha geçmişi:82:çok gerginim ben maleseff,kafam dağılsın diye attım kendimi topiğe

İlkaycım şöye diyim sana sen anla, silifke gülnar yolunda silifkenin meşhur bir kuş heykeli varya onlardanım benkız iyice deşifre etme beni kimlerdenim,kimi tanırım şifrelemek zaman alır şimdi zaten orda bilirsin hitap şekli soyisimden başlar,istersen mesaj atarım ama çetelemi

Derya Allah deprem korkusu yaşatmasın canım izlerken korkuyor insan,geçmiş olsun...

Nilgün sana da azim diliyorum canım,kararlı insan başarıya yaklaşan insandır

Yasemim maşşallahın var canım sanırım 2 çocuğun varmış bencede spora ağırlık verince daha fit görünürsün göze batan bir şey göremedim ben

Ayşe ne kadar güler yüzlü,şirin bir annesin sen öyle...bebeğinde,öğrencilerinde çok şanslı kanım kaynar benim hemen güler yüzlü insana sende kilonu belli etmeyenlerdensin..

Banu afiyet olsun simitler canım,hakkedip de yemenin zevki ayrı olsa gerek

selamm kızlarrr

kızının doğum günü kutlu olsun canım

ayşe maşallah canım derya haklısın canım çok şirin bir anne
yanlız bir itirafta bulunayım kızına bayıldım çok tatlı

eda'cım allah sana sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inş.

sağol canım allah herkese hayırlısını nasip etsin

ay canım çok sağol allahım hepimizinkini korusun inşallah... evet güler yüzlü olduğumu söyler herkes bu da yaradılıştan olsa gerek...

ayyy çok şımardım bugün walla çok teşekkürlerrr... biraz önce fotoları yükledim bende bir moral bir moral o gazla gittim hemen mutfağı salonu topladım süpürdüm bi hışımlaaa.... oyuncakları toplarken bile her oyuncak için ayrı ayrı eğildim gittim geldim olacakkkkk olacaakkkkkk.......

bu arada benim eşim de mersin silifkeden..... yukarıda bir köy var kocaoluk diye ordan ama mersinde oturuo benim kayınvalide....

İlkaaaayyy şurada epi topu 5 kilocuğumuz kalmış neden veremiyoruz ya, neden yenildik böyle
Aklımızı başımıza almamız lazım bir an önce :18::18:
evet hayatım evet canım gevşedik zaten ben gevşemeye çok müsaitim..biri g dese ben hemen gevşerim...
temizlik yapmaya gidiyorum sonra görüşürüz..
kolay gelsinnnnnn,ben bitirdim işimi temizliğimi birütüm kaldı anam gözüm korkuyor başlayamıyorum kuuu o kadr çok kiiiiiiii

BUDA 70 KİLO HALİM HAMİLELİK ÖNCESİ
süper görünüyorsun boyun uzun baya sanırım...70 insen bile çok iyi dururusun işte demekki...kolaylıklar diliyorum..
hımmm bekliyoruz yeni fotoları canım..bu yüklediklerinde çok iyi duruyorsun maşallah..hamileliğimde bende abartmıştım bir kahvaltım iki saat sürüyordu....:86::86:
banuşşşşşşşşşşşş bizim ütüleri kim yapıcak kuuuuuuuuuu... bende vallahi dağ gibi birikti yanına yaklaşmaya korkuyorum:86:

:86::86: özlem çetereni yollama tabii ki canım annenin kızlık soyadı falan baya güldürdün beni sadece tanıdıklardan mı diye merak ettim ...hangi kuş bu kuuu silifkenin girşindeki keklik değil heralde:26:neyse canım birgün gelirsen belki karşılaşırız :)

Hiç keyfim yok uzun zamandır
İyiyim dersem anla yalandır
Gülümseyişim zorlamamdır
Şarkılarım ağlamamdır

neyin var senin bi kaç gündüdür moralin bozuk gibi.

ben bu sekilde yuklediginizi bilmiyordum. siteden neden yuklemiyosunuzki? ben bi kaç kez kk dan direk yukledim oyle yaptıgınız sanıyordum

Günaydın kızlar
Ay sabah sabah depremle gözümü açtım ya, çok salladı bu sefer
Şimdi gene olacak diye tetikteyim, allahım sen koru

ben hissetmedim hiç ama rüyamda deprem oluyordu birde kocişe dun kustumde yattım onun etkisindemi kaldım ne oda yok şimdi falan diye soylendim çat pat hatırlıyorum acaba gercekten hissettimde uyku sersemi ruyamı sandım.

gerçektende bende cok begendim yüzünü. ayse senin kilo vermiş halini düşünemiyorum yakarsın ortalıgı

Kızlar depremin merkez üssü gene kütahya / simav..5 büyüklüğündeymiş bu sefer...Orada yaşayanlara allah sabır versin, iyice tedirgin olmuşlardır, gerçi biz bile olduk
evet ya 5 miş bende baktım sen dedikten sonra. daha yeni yeni atmıştım içimdeki korkuyu şimdi bi acayip oldum. birde sakır sakır yagmur var gök gürültüsü hava karardı. allahım kazadan beladan korusun

almadıgın içinmi buu vicdan azabı.bence o paraya degmiycekse alma oglun kaç yasındaki kaç yıl giyebilir o ayakkabıyı. bunlar onemli degil belki ama o an almadıysan donup alma sonra oglun surat yaparak seni kullanmaya baslar.

birde kızlar ben hattım olmayarak bi sey soylemek istiyorum. ben cocuk sahibi degilim sizler gibi bu konuda cok bilgilide degilim ama ben cocuklara YOKun gösterilmesinden yanayım tamam her dedigi yapılmayacak bunu herkes biliyor ama varsa bile bazen alma gucunuz yokmuş gibi davranın. boylece bişeylerin degerini dahah cok bilir. bunu yazmak istedim cunku bi ara cocuk giyimde calıştım ve beni hayrete dusuren cocuklar gordum. alakasız bi konu ve benim hattim degil k.bakmayın

huuuuuu çoğaldık silifkelilerrrrrr gelin toplaşak kuuuuuuuuuuuuu

aycan

deryanın yüklediği resimlere şimdi baktım,yüzün çok hoş görünüyor güzel bir hatunsun bebek gibi yüzün varmış...inşallah kilolarınıda veririsinde bu daha da ortaya çıkar canım.....

kızlar face de gördüm de çok hoşuma gitti paylaşmak istedim......

ŞEYH EDEBALİ DER Kİ :

BAK DOSTUM!... Cahil ile dost olma.. İlim bilmez, İrfan bilmez, Söz bilmez, Üzülürsün...
Saygısızla dost olma.. Usul bilmez, Adap bilmez, Sınır bilmez, Üzülürsün...
Aç gözlü ile dost olma!.. İkram bilmez, Kural bilmez, Doymak bilmez, Üzülürsün...
Görgüsüzle dost olma,Yol bilmez, Yordam bilmez, Kural bilmez, Üzülürsün..
Kibirliyle dost olma,Hal bilmez, Ahval bilmez, Gönül bilmez, Üzülürsün...
Ukalayla dost olma,Çok konuşur, Boş konuşur, Kem konuşur, Üzülürsün.
Namertle dost olma,
Mertlik bilmez, Yürek bilmez, Dost bilmez, Üzülürsün...

ne kadar doğru değilmi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…