80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kutulu çaylarla işin daha kolay çünkü arkasında yazıyor karbon değerleri...Eğer aktardan alırsan netten hepsinin karbonuna bakıp ona göre hesaplarsın..

günaydın kızlar

Günaydın filizcim

Günaydın zeynooo
Hadi bakalım alnının akıyla bitir bu günü

ben de çilekli yeşil çayı seviyorum ama aklıma takılan bir şey var.acaba çilekli gibi değişik şekilde içince etkisi azalıyormu ki yeşil çayın?

öneriniz var mı sevdiğiniz marka falan..

Nilgün liptonu tek geçerim çay konusunda..Ben şu an ballı yeşil çayını içiyorum ve çok memnunum, tadı harika
Bu bitsin, yaseminliyi deneyeceğim

güaydı kızlar asılsıız deryacımbe ede issetöedim acaba depremi ya alla korusu iş birşey olmaz

Günaydın selmacım, allah korusun öncekinde binalar filan hasar görmüştü kütahyada..Kalp krizinden bir kişi ölmüştü
Allah büyüğünden korusun diyelim...

kızlar dün akşam ogluma ayakkabı almaya cıkmıştık ama cok paalı ya bir tae begedi 170 tl acıkcası cok geldi baa aldırmadı 120 130 olsa eyse şimdide küstü viçda azabı cektim sora gidip alsamı acaba ya babası al dedi ama be kararsızım ayakkabıyıda görseiz acıkcası beş para etmez eymiş şimdi ayakkabılar hep bu modelmiş

canım,gerçekten buranın yemekleride güzeldir,aslen kayseri liyim ben ama 20 yıldır mersinde yaşıyoruz bizimkiler buraya yerlesşiler bende eşimle tanışınca silifkeye gelin geldim..seviyorum burayı bende çok sosyal biryer aradığın bir çok şeyi bulabiliyrsun mersine çok yakın falan birçok avantajı var..birgün görüşürüz inşallah.burdan kimlerdensin kimleri bilirsin :26:
banucum maşallah sana yaaa tebrik ediyorum seni canım süpersin devamı gelir inşallahh...
sormaaaa benide görmeyin az sonra açıklıcam kaç kilo aldığımı rezaletim bu hafta..:18:
sabahları kalkınca ılık bir barfdak su ile iki kayısı hüplet bi süre devam et bakalım ..
evet sende bacak popo yok bacım benim gibi simitli bir hatunsun sen o simitler yokmu onlar gitse missss
tek maddede açıklıyorum....iradene sahip olacaksın

türk kahvesi eşliğinde cigara ohhhhhhhh ben gidiyorum kızlar
vayyyyy beeee o cigarasyı bende içerdim üç yıldır içmiyorum..iyikide bırakmışım ama içerken kahve ile cigara vazgeçilmezimdi
izlem ben bu teyzeyi okumuştum bundan iki hafta önce sanırım ,ama burda yazmadım çünkü bu güne kadar bildiklerimizin tam tersini söylüyor ,insülün endoktrin bilemem ne dirençleriden ve tıbbi terimlerden bahsediyor bidolu..ama söyledikleride mantıksız değil..ben diyorum ki herkesin bünyesi farklıdır ve herkes kendi bünyesini tanırsa kilo vermeside kolaylaşır..kimide bünyesini tanır da totosunu kalşdırıp veremez kilocukları (BEN)...yani bilmekte çözüm değil bazı çeyleri uygulamak gerekiyor..
aman bacım iyi ediyon asla bırakma ne olur ne olmaz zaten ben aklımdan bile geçirmem zaten..bu çocukların nerde ne zaman ne yapacakları hiç belli olmaz onlara güven olmaz
deryoşşş
bak yapınca daha çok hoşuna gidecekk
misss gibin olcek evinn
benimde yarın bir ton ütüm var
beş ton ütü de benim var kim yapıcak yaaaa onları bir yapsam epey kaloride veririm zaten
Günaydın kızlar
Ay sabah sabah depremle gözümü açtım ya, çok salladı bu sefer
Şimdi gene olacak diye tetikteyim, allahım sen koru

canım geçmişler olsun ..biz kayyu ve çizgifilim kanalları izlemekten dünyadan koptuk ne oluyor bitiyor haberimiz olmuyor

kızlar günaydın ... kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum bu hafta herkes çok güzel kilolar vermiş gerçekten devamını bekliyorum..darısı başıma diyorum..

başlangıç:70
geçen hafta:60
bu hafta:60,9
gelen :900 gr.
hedef:55

benden:40
boy:157
spor:yok

işte rezalet tablosu bu ..arkadaşlar ..simitler tatil kızarmalar mkrnalrı götürdüm kaçınılmaz sonuçtu bu ..artık bişiy demiyorum kendime ben ne diyim anacım kendim ettim kendim buldum...

1.5 simiteee yakın yidim bendeee pöfffffffff
1küp te helva yedimmm
eskidne sevmezdim helva filan amaa diyetteyken onu bile sever oldum ysak oldugu için sanırım

ilkayy
cnm verirsinn haftaya fazlalıklaır yeni alınan kilollar çabuk gidiyor cnm

zeynep
lapamı yapıyorsun hadi bakalım cnm
güsel sonuçlar alırsın inşş

İlkaaaayyy şurada epi topu 5 kilocuğumuz kalmış neden veremiyoruz ya, neden yenildik böyle
Aklımızı başımıza almamız lazım bir an önce :18::18:

Ayyyy deryacım çok saol gece 1 saat uğraşmıştım resim seçeyim o dönemlerden diye ama olmamıştı çok saollll....iltiftın için de çok teşekkürlerrr...

çok teşekkürlerrrrrrrrrrrrrr. sabah sabah nasıl mutlu oldummm walla birde tartım dün 81. 7 derken galiba şeytanın bacağını kırdım bugün 81. 0 dı yuppiiiii

günaydın güzeller dünü okuyorum 1 saattir daha bitmedi az sonra yine devam ederim

dünkü menüm:
sabah:
2 k. ekmeginden kasarlı tost
2 ç domates
çay

oglen:
1kase mantar corbası
3 kasık yogurt

ara:
1 kare sütlü çikolata
ara:
1 mercimekli bükme (börek)

akşam:
yogurtlu 2 mücver

bugunude börekle bozdum ya annemdeydim basta hayır dedim sonra dayanamadım yedim.
anneme sıkı sıkı tembihledim ben gelince ortalıkta börek falan bulundurma agır yemekler yapma gelmem yoksa dedim tmm tmm dedi bakalım artık nekadar gerçekleştirecek. ben evden dısarı cıkmasam daha cok kilo veririm ya​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…