hımmm uzagız yok ben o tarfata degil daha aşagıayımm
ama o tarafa taşıncaz bizdeee şuan yapılıyor evimizzz
metroyaa bve ikea ya çok yakınsın sen ne güsel
haklısın bak iyi hatırrlattın sen uzun bi süre anlayamadım nerede yanlış yaptım diye.tarçın çayı çıkmıştı hatırladım.hemen bakayım canım.zaten biberiye,5 i 1 yerde ve form çayı içeyim diyorum.
günaydın kızlar
Günaydınnn Güzelliklerr
Şimdi Kahvaltı İçin Lapamı Yapıyorum
1 Çay Bardağı Yapıyorum Çok Gelir Heralde Yiyemem sanırım
Biran Önce 79.1 Rakamından Kurtulmam Gerek Çünkü 89.1 Takılı Kaldım 1.5 Ay
Yine Öyle Olcak Sanıyorum İnşallah Öyle Olmazzz :95:
ben de çilekli yeşil çayı seviyorum ama aklıma takılan bir şey var.acaba çilekli gibi değişik şekilde içince etkisi azalıyormu ki yeşil çayın?
öneriniz var mı sevdiğiniz marka falan..
güaydı kızlar asılsıız deryacımbe ede issetöedim acaba depremi ya alla korusu iş birşey olmaz
ben bu resimleri göremiyorum.siz nasıl gördünüz?
Günaydın zeynooo
Hadi bakalım alnının akıyla bitir bu günü
Nilgün o mesajın altında ben tekrar düzenledim, benim mesajımdan görebilirsin.
canım,gerçekten buranın yemekleride güzeldir,aslen kayseri liyim ben ama 20 yıldır mersinde yaşıyoruz bizimkiler buraya yerlesşiler bende eşimle tanışınca silifkeye gelin geldim..seviyorum burayı bende çok sosyal biryer aradığın bir çok şeyi bulabiliyrsun mersine çok yakın falan birçok avantajı var..birgün görüşürüz inşallah.burdan kimlerdensin kimleri bilirsin :26:ilkay alıntı yapamadım canım buraya yazıyım.ben baba tarafından silifkeliyim halalarım,amcalarım orda yaşıyor.evlendikten sonra her mersine geldiğim de uğramaya çalışıyorum.zaten ordayken devamlı gidip gelirdim hem ziyarete hem iş için.valla inşallah tanışmak nasip olur silifkeyide severim,batırığınıda severim ,sıkma ,böreğinideanladığın gibi aynı zaman da çokda iştahsızımdır hemen yemeklere dönüştü özlemim
banucum maşallah sana yaaa tebrik ediyorum seni canım süpersin devamı gelir inşallahh...kilo bilridmii
geçen hafta :66
bu hafta:63.9
giden:2.100 gr
deryacım ben listede 65 görünüyorum
sen 65 ten baz alabilirsinnn cnm
sorun degil tatlışım
bugün regli olmam laızm bekkliyorum hasret ve özlemlee
sormaaaa benide görmeyin az sonra açıklıcam kaç kilo aldığımı rezaletim bu hafta..:18:Canlar tek tek alıntılayınca çok uzun oluyor, sadece çok uzun zamandır veremeyenleri tebrik ettim alıntılayarak..
Diğer arkadaşlar hepiniz harikasınız, bu haftada topiğimizin maaşallahı var (beni görmeyin)
Bn hiç üzülmüyorum beklenen bir sonuçtu. Bu çiçekler her birinize
sabahları kalkınca ılık bir barfdak su ile iki kayısı hüplet bi süre devam et bakalım ..ya kızlar ayıptır söylemesi ben dünden beri hiçç wc ye çıkamadım bugünde 1 saat oturdum yokk anamm yokk sancım var şimdide kabızlık için ne yapıyım? karnım taş gibi sanki yani tuvaletim var ama yapamıyorumtövbe tövbe sabah sabah sordugum soruya bakın kusura bakmayın nolur böyle hızlı cözüm olacak bişey bilen varsa diye şey ettim......
evet sende bacak popo yok bacım benim gibi simitli bir hatunsun sen o simitler yokmu onlar gitse misssskızlar ben artık sabahları yürümeyi bırakıp plates yapıcam
düşündüm taşındım birazda kaşınıp karar verdim
çünkü yürümek bacakları ve basnei inceltiyor yani benim olmayan yerlerimi
gayet ii duruyorrr daha fazla inceltmek istemiyorum
ha tabi birde terletip kal yaktıryor amaaa zaten 3 5 kilo kaldı sporsuz da verilirrr
tamamamen bırakmıycma yine haftada 3 gün yürüyüş yapıcam
ama hafta içi 5 gün sabah 6:30 da platese başlıycma lastik almamm lazım
hafta sonu
tek maddede açıklıyorum....iradene sahip olacaksınyahu kardeslerım sız neden soz edıyorsunuz dondurma dedıysem ole bır ıkı tane degıl yada sade falan magnumlar yokmu onlardan en azından bır kac tane bazen klasık bazen dabıl yanınada bır ıkı tane kornet hıc olmadı ıkı lt dondurmaaaaaaa ay ne olur bana yardımcı olun ya hamılelıımdede sureklı dondurma yedıgım ıcın aldım zaten bu kıloları sımdıde onun yuzunde n veremıyorum:26::26::26:bana yardım edın lutfffffeeeeeeeeeeeen nasıl yenıcem ben bu dondurma ıstegını onsuz bır hayatım olacagı gunlerımde olabılecekmı acaba yardım edın bana lüfteennnnnnnnnnnn:18::18::18:
kızlar
baskülüm hala tamirde gidip alamadım
yarın alıp tartılcam
artıkın kabul ederseniz yarın bildirim yapiim
başka alternatifim yok
eminim incir küründen sonra artı çıkarım
sohbete katılmak istiyorum hatta içim gidiyor ama bi dolu iş beni bekler
öptüm sonra görüşürüz by
vayyyyy beeee o cigarasyı bende içerdim üç yıldır içmiyorum..iyikide bırakmışım ama içerken kahve ile cigara vazgeçilmezimditürk kahvesi eşliğinde cigaraohhhhhhhh ben gidiyorum kızlar
izlem ben bu teyzeyi okumuştum bundan iki hafta önce sanırım ,ama burda yazmadım çünkü bu güne kadar bildiklerimizin tam tersini söylüyor ,insülün endoktrin bilemem ne dirençleriden ve tıbbi terimlerden bahsediyor bidolu..ama söyledikleride mantıksız değil..ben diyorum ki herkesin bünyesi farklıdır ve herkes kendi bünyesini tanırsa kilo vermeside kolaylaşır..kimide bünyesini tanır da totosunu kalşdırıp veremez kilocukları (BEN)...yani bilmekte çözüm değil bazı çeyleri uygulamak gerekiyor..diyorki, kahvaltınızı sıkı yapın, pastırmalı yumurta tereyağında bile yapabilirsiniz diyor, ekmek yok, acıkmassınız akşama kadar diyor...
diğer taraftan da midenizi doldurmayın, az az yiyin deniyor
ben kilolarımı nasıl verdim söyliyim
açıkçası çok dikkat edemedim 6 öğün yemeye
bu kış değil geçen kış, yani yeni başladığımda oğlum küçüktü
evdeydim genelde öğleyi buluyordu kahvaltım
arada bi öğün yiyordum
7yi geçmiyordu akşam yemeğimde
ama şimdi erken kalkıyorum araları da yiyorum
çok bir değişiklik yok yani, kilom fazla olsa, daha çok veririm sanırım
sanırım herkesin vücuduna göre metasına göre bu işler :92::92:
aman bacım iyi ediyon asla bırakma ne olur ne olmaz zaten ben aklımdan bile geçirmem zaten..bu çocukların nerde ne zaman ne yapacakları hiç belli olmaz onlara güven olmazbir yağmur bir yağmuurrr yıkadı izmiri yıkadııı
oğlumda balkondan koca peluş bir tırtıl atmış
uyuyor diye almaya da inemedim
sucuk olmuştur kesin
ben görmeden biri almassa, yıkarım artık
ege uyurken hiç kapı dışarı çıkamıyorum ben yaa
ya asansörde kalırsam ya merdivenden düşersem ya bişiy olursa diye
deli deli şeyler geliyor aklıma :18::18:
beş ton ütü de benim var kim yapıcak yaaaa onları bir yapsam epey kaloride veririm zatenderyoşşş
bak yapınca daha çok hoşuna gidecekk
misss gibin olcek evinn
benimde yarın bir ton ütüm var
Günaydın kızlar
Ay sabah sabah depremle gözümü açtım ya, çok salladı bu sefer
Şimdi gene olacak diye tetikteyim, allahım sen koru
kızlar günaydın ... kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum bu hafta herkes çok güzel kilolar vermiş gerçekten devamını bekliyorum..darısı başıma diyorum..
başlangıç:70
geçen hafta:60
bu hafta:60,9
gelen :900 gr.
hedef:55
benden:40
boy:157
spor:yok
işte rezalet tablosu bu ..arkadaşlar ..simitler tatil kızarmalar mkrnalrı götürdüm kaçınılmaz sonuçtu bu ..artık bişiy demiyorum kendime ben ne diyim anacım kendim ettim kendim buldum...
Kızlar bunlar aycan 33'ün fotoları..Çok büyük olduğu için açık yüklemedim.Linke tıklayın açılır
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/28/453.jpg
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/28/260.jpg
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/28/309.jpg
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/28/331.jpg
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/28/342.jpg
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/28/454.jpg
Maaşallah ne şirin bir anne değil mi?
günaydın efem..............
ayy dryoş çok geçmiş olsun cnmm yaaaa, umaırm bu depremler öncü degilidr.
aycan
maşşş. benced eçok hoş ve şirin bir annesin veee daha güsel olcaksın eminim
azimm ve hırs görüyorum sende. birde icldin çok güsle ya maş....
bende sıcka sıcak simit yemek istiyorum birazdan eşim kalksın
göndericem almayaa..........
tülay ve izlem ikea yı benim içinde gezin anacım ben çok sveiyourm orada gezmeyiiii
istanbula gidinceee hep giderimmmm ama şimdi gerek kalmadı çok yakınımıza açılcak ikeaaa
hatta sabah tabelasıı takılmışşş.. yani böle dibimde degil ama baktıgımda görebiliyourm kim görmezkiii sapsarı tabelayı,yeni eve geçene kadar kafamd atasarım yapıp yeni evde uygulucma inşş hepiciginii
çok teşekkürlerrrrrrrrrrrrrr. sabah sabah nasıl mutlu oldummm walla birde tartım dün 81. 7 derken galiba şeytanın bacağını kırdım bugün 81. 0 dı yuppiiiii
BUDA 70 KİLO HALİM HAMİLELİK ÖNCESİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?