80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ilkayyy toplaa sepetleriiii kaç sepettt ütü
tülay seviyormuş gidiverekkkkk ona
adresidee verdiydiii ümraniye ikeaa karşısı

izloşşş
bacım bende siyah çayı çok sverimmmm
sabah ve akşamm onu içiyorum aralarda yeşilii
rengarenkk seçbegen al

ay benim kuzuucklar hala uyuyuyor giidp kaldırayım yoksam aşamaaa
11 de ancak yatarlar

bi de benimkini oku...

akşam
2 peynirli gözleme (2 tam yufka yani..)

sonra
5 akide şekeri
10 tane küçük fındıklı lokum
1 paket patates cipsi
1 tane bira

yuh ki ne yuh... gram fazlası yok.

sabah da fırından ekmek aldı içine patates kızartamsını doldurdu doldurdu yedi ,sonrada kaymakla bal yedi.
1 ekmeğe yakın yedi herhalde..anam spor yapmıyor diyet yapmıyor.kilo da almıyor..bu kadar da haksızlık olmaz ya...

çatakla karacaoğlan yan yana ilkay,nerde otuyorsun sen?
ben silifke merkezde oturuyorum canım..migros civarı diyim en bilinene en yakın o var..devlet hastanesine de çok yakınız...

kuuuuu bu kadar enerjiyi harcoyr demekki sen uzak dur enerjisini harcatma o kilo alır bence:86:

aycan33 sanırım ismin ayşe bende izlem canım memnun oldum

özellikle alıntıda cevaplamak istemedim araya kaynamasın diyee

kesiiiiinnnnnnnliikleeeeeeeeeeeee kilo verdiğinde afet olucaksın
mükemmel bir yüzün var, şirinlik saçıyorsun canım yaaa

özellikle doğumdan sonra yüzün daha bir oturmuş, daha bir çıtır duruyor inan kii

hele o kızınn, maşallah annesinden almış bütün güzelliğini

şimdiki halin hangisi, kırmızılı mı :26::26:

70 kilo iken, bacakların biraz kalın, belin filan gayet ince duruyor, sende armutsun sanırım
bizim gibi

güzelliğine gölge düşürme tatlım
olacak olacaakkkkk

zayıflamadan yakanı bırakmam kızım senin, elimden çekeceğin var

bizde senin kilona gelmek isteriz
yada 5 kilo yukarısına
bekleriz her zaman

:[/B][/COLOR]

evet herkes öyle diyo senin kilonda olsam diye benim kilom bölgesel kollar bacaklar bildiğin çöp kalça göbek bel de var ne varsa hepsi orda birikmiş bu da beni olduğumdan daha kilolu gösteriyo ama az kaldı inşallah bi 50 olursam bitecek bu diyet işi
ben bu aralar cok sıkıldım yiyememekten herseyi

al benden de o kadar adam yiyo yiyo kilo almıyo bi ara 62 ye kadar düşmüştü şimdi sigarayı bıraktıda yeni yeni 70 i görmeye basladı

benimki de yerde bu kadar değil yahuu
hele banununkii aşmış

gerçi geceler uzun artık
yemeği önüne az koyduğumda gidip gelip dolabı tırmalıyor
yahuu diyorum limiti aşma, bak göbeğin senden önce gidiyor
açlığa hiç tahammülü yok yaa, illaa tok olacak

gece ben mekik çektim, yürü sende çekeceksin 250 tane diye şart koştum
ayy az verse şu göbeciğini yaa
adamda kalça bacak yok
direk göbeğe büyüyor herif

şaka yapıyorum canım, bizim maroton uzun olunca insan böyle oluyor

hangi kiloda olursan ol
aynada kendini iyi görüyorsan iş bitmiştir gerisi boş

sen elma tiplisin sanırım
bizde tam tersi armut

pantolonda 36 giyiyorsundur dimi canım sen
bacaklar ince ise

evet canım sakinlik güzel insan gece 12 de uyusa bile sabah 7 de açıo gözleri ki ben hiç erken kalkmayı sevmemm ama nasıl dinlendiriyor havasıı yıldızlar çok yakın parlak oluyor....

canım bizimkiler hergün sabah sıkma yapar 1 hafta kaldıkmı düşün içli köfte lahmacun tantuni :84::84: birde neydi oooo topalak var bizim kv hergün birini yapsa bile kaç gün edio nisanda gittik 1 hafta nasıl zorlandım anlatamam ki bu yaz 1 ay kalırız galibaaa...

yok ya bacaklar ince ama kalça bel kalın 36 nerdeeeeeeee 40 alt beden oda yeni yeni icelmeye basladı üst de L giyodum gecen M aldım yani üst 38 e düşmüş
hamile kalmadan önce 45 kiloydum 36 bedendim simdi 38 olsam yeter de artar bilee
gecen nişanlıyken giydiğim pantalonum geçti elime 1 karıştan biraz fazlaymıstı beli

ayyyyyy ne fesatt karularsınızz yaaaaaa
hemen aklınızz aşna fişnedeee:76::76::76::76::76:

abooowwww paso karbonhidrat
allah kolaylık versin

geçen tatilde kayseriye gittim bende
insanların en önde ikramı tabiki mantı, bende çok sevmem
ama yağ mantısını ve tepsi mantısını biraz sevdim
az az yedim işte, amaniiinnnn ye ye yee diye diyeee zor kurtardım paçayı

asyaa diyetten sıkıldım dmeişsin ee normla dönem dönem bizlerd eyaşıyoruz bunu
özellikle ben 70 den sonra çok zor verdimmm. ama diyet yapmayı yinede seviyorum ben

sen belden kaynaklımı giyinemiyorsun 38 çok garip ya:26::26::26:
ben 38 giyiniyorumm demekki senin belin ve kalçan bana göre daha kalın
inşş eski kıyafteleirn içine girersin cnm en kısa zmanda

ay izlemcim o kadr mutlu oldum ki mesajını eşime de okuttum ne güldük wallaaa... canım o kırmızılı hamilelikten önceki halim 70 civarı şimdi 81 kiloyum... yeni fotoğraflarımı yüklücem ama akşama inşallah birazdan sizler için hazırlanıp çıkıcam bol bol fotoğraf çekilcem inşallah....bacaklarım oldum olası kalın canım benim... kilo vermeye başladımmı hemen belimden gidiyor ama malum doğumdan sonra burşuk sarkmış bir de göbeğim var ama işte sporla bişiler yapmaya çalışıyorum... ki spor şartmış bunu daha yeni anladım...
kızım evet bana benziyor ama ben beyazım resmen... o biraz esmer babadan almış rengini galiba.... allah hepimizin evlatlarını korusuunnnn..
evet bu yüzden burdayım yakamı bırakmayın sizin desteğinizle zaten moralim hele ki bugün daha da yerine geldi olacak biliyorum .....
yüzün güzel derler şirinsin derler ama kilo maalesef hepsini kapatıyor artık yeter inşallah hedeflediğim kilolarda fotoğraflarımı eklerim....

bugün bu moral benim için çok ii oldu şimdiden 2litre suyumu içtim yeşilçayımı form çayımı ve en hafifinden sabah ve öğleyi atlattım ...

sayenizde......

güzel yorumlarınızdan ötürü inanın çok teşekküler................

izlemm ye ye diye ısrar ediyorlar
birde sonra olayyy akıl vermeye geliyor yaa
ama bak yemen laızm yoksa şu olur bu olur gibiii
ayyyy he hee diyip geçiyorsun işte ozmanda

prenses annem gel gel diye diye getirdik...topikte baya prensesi gelen var galiba....

izleme katılıyorum ayşe çok şirinsin maşallah allah gülmekten ayırmasın ...

bende bugün resim çekildim arkadaş mail atacak bana bende pazartesi günü önceki sonraki diye eklerim kısmet olursa tabii benim ayakta 83 kilolu halim yok hep oturmuşum yada belden üstü var alt yok.resmi çeken herkese sakın alt kısmı alma dediğim için koca totolu halim yok...

canım ben boydan kaybediyorum 1.55 boyum foto yüklemeyi bilseydim eklerdim görürdünüz
eski kıyafetleri giymesemde olur 38 e düşeyim yeter bana

şu an canım bişeyler yemek istiyo o yüzden dedim diyetten sıkıldım diye birde akşama kadar çok güzel uyguluyorum diyetimi akşam yemeğimide eşim gelmeden yiyorum ama o gelince cayın yanına bişeyler istiyo bende her akşam kendimi sınırlamaktan bıktım aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…