80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kimse kalmamış topikte herkes ütüyemi vurdu kendini yoksa ankarayı sel götürüo kızlar silemedim yine camları metro ya gittim alışverişe Banu ne zaman oraya gitsem aklıma sen geliosun

İlkay benim halam da devlet hastanesinin karşında otuyor ki şubat ayında ordaydıım yeni taşınmıştı,biz akraba filan da çıkacaz gibi hadi hayırlısı benim evim mersin merkez de hilton tarafındayız beklerim senide

İzlem bilirim o çorbayı dediğin gibi bombadır bomba ama bugün senin verdiğin sarımsak soslu mercimek çorbasını yaptım ki ben

Nilgüncüm önemli birşey olduğundan değil sıkıntım ben sadece emrivakileri sevmeyen bir insanım sağolsun bir aile büyüğümüzde bu emrivakileri çok yapıyor ve geriliyorum,eşimin tarafı olunca da kimseye bişey diyorum.sabah telefon açmış ankara ya geliyorum diye şehir dışında oturuyor kendileri de...hiç düşünmek yok bunların planı,programı var mı diye bende bu durumu başlarda önemsemiyordum ama artık gerim gerim geriliyorum

çoklu alıntıyı beceremediğinden aklımda kalanları yazdım kızlar,atladığım varsa özürler dilerim

melinaaa
cnm oluyor bazen emri vakiler napcaksın ya
bizimde çevrmeizde yapanlar vardı ve artık yok şükürr

aaaaa bend ebirazdan gidicem metrooyaa kuu
karışılaşırdık belkimmmm
bend eplate slastigi bakıcam oradannn

bu arada benim ütü yine kaldı

Selam Kizlar

Bugün Anca Girebildim Topikcige

Umarim Herkezin Keyfi Yerindedir ..
Deprem Olmus Yine Yeni Duydum Gecmi$ Olsun ...

valla ben seni tanırdım banu gelirdim inan yanına bende twist sahhape e baktım ama yoktu maleseff spor ürünlerinde indirim vardıda lastiğe hiç bakmadım :26:

deryacım geçmiş olsun.bbenim en büyük korkularımdandır deprem. 2002 deki afyon depreminden sonra uzun süre kendime gelemedim.

senacım kıznın doğum günü kutlu olsun.

tüm ütü yapanlara kolay gelsin. benim de var ütülenecekler ama çok hastayım. evin günlük işlerini bile yaparken yoruluyorum.

ayşecim çok tatlısın, kızın da öyle. 70le bile çok iyi görünüyorsun

geçmiş olsun canım dikkat et kendine tam iyileşmeden de zorlama bence kendini sen de ankaradaydın sanırım baksana havalara dikkatli olmak lazım

menümü yazıp kaçıyım misafirim gelicek
sabah 1 dilim kepek ekmeği yarım kk peynir

ara 5 erik

öğlen misafirlikteydim 1 tabak patates salatası 1 tane kurbi 1 bardak çay 1 çay kaşığı şeker attım

akşam 2 kaşık ıspanak kavurma 2 kaşık yoğurt

öfff kapama yapıcam eve kapama balta vurdular diyetime biranönce zayıflasamda normal hayatıma dönsem çoook çalışmam gerek çok

Son düzenleme:
ne çok kaynatılmış bugün, kaçırdım valla..

bende sabah nöbetten çıkıp açıköğretim sınavına gittim. ordan çıktım istanbul foruma gittik e.arkadaşmla.. yarın en yakın arkadaşımın düğünü varda ayakkabı aldım kızlar. ama benim şöle bi huyum var. hayır deyip dükkandan çıkmayı beceremiyorum. diyelim bikaç ayakkabı denedim. birini almam gerekiyo gibi gelio adam o kadar uğraştı diye düşünüyorum. sonuçta işi bu biliyorum ama ben hayır diyemiyorum iştebunu yenmek için uğraşıyorum...
ve sonuçta saten abiyemin altına bu siyah yılan baskılı ayakkabıyı aldım kızlar.burda paylaşmam doğrumu bilmiyorum değilse söyleyin silerim canlar:26:

ne kadar uyar bilemedim.sizin fikriniz ne? hoş artık olan oldu aldım ama genede fikirleriniz önemli benim için...
bide ben ne talihsiz insanım ya. yarın düğün var,haftayada şehir dışında 2.düğünü var arkadaşmın, bende nikah şahidiyim ama hasta olmaya başladım. boğazlarım şişti şu an kulaklarım uğulduyo. çok mutsuzum yaaaanolur hasta olmıyımmmm

ve okuduklarımdan aklımda kalanlar

senacım kızının doğum günü kutlu olsun,ailecek hep mutlu olun inşallah...

derya geçmiş olsun canım. ama ne olduğunu sayfalara baktım bulamadım. kötü ibşi dieldir umarım

ayşe ne güzel çıkmışsın fotolarda. maşallah çok beğendim seni. eşinlede çok yakıştırdım. Allah ayırmasın

vallahii ben ananemlerin ordaki onların sürekli düğürcük aldıkları pazardan aldım
kilosunu kiç hatırlayamıycam canım yaa
ama neden un tarhanası diyorlar acaba, ne alaka yanii :26::26::26:
bakliyat karışımı ve tarhana :26::26::26:

canım çok güzel
yani daha sonrada kullanabileceğin, her kadının dolabında elini atınca bulabileceği bir model
zaten olması gerekir böyle bişiy
iyi etmişsin ama yılan baskısı neresinde, foto büyümediği için göremedim :26:

sena kızının doğum güünü kutlu olsun
güzel günler görür inşallah...

sehercim senin kızınında doğum günü kutlu olsun, düz yazıcaktım unuttum, şimdi aklıma geldi :92:

filizcim evet bende izlemiştim yemekteyizin o bölümünü
ama kadın bütün posasını attı
ben blendırdan geçirdim, hiçbişeyini atmadım
onlarada ihtiyacı var vücudun
bi dahaki sefere posalı yap

ben hepsini haşladım tuzlu suda
sonra soğanla salçayı kavurdum blendırdan geçirdim
bi de öyle özleştirdim
kadın salçasız yapmıştı sanırım

ooo melinaa yaptın mı mercimeği
beğenmişsindir umarım
afiyet bal şeker olsun

çok saol canım.en azından böyle bi ayakkabım olmuş oldu. biz düz tabanlı nesil olduğumuz için pek bulunmuyo elbisemin fotosunu bulsam koyardım dahada iyi olurdu.
buda büyük hali canım.

menümü yazayımm

kahvaltı
1simit
peynir zeytin
sögüş

öglen
1 tabak patlıcan
1kase yogurt

ara
3-4 çatal mozaik pasta

akşam
1 kase tarçınlı yogurt
10badem (şimdi yedim)

3lt su
3 fincan yeşilçay
2 fincna tarçın çayı

Son düzenleme:
izlemmmmm
kuru börülceyi nerden bulabiliirmm
lokman hekimlerde varmıdır?

posası bencede atılmamalıı yaa

bu arada kızlar kıyafetimde bu. ve de bu bedende benim. eteği biraz toplanmış ama düğünde korse giyerim napiim. boyuda dizimin biraz üstünde. nasıl kızlar elbisem. ya en yakın arkadaşım olduğu için çok heyecanlıyım.
belki bunu moda konusunda falan paylaşmak gerek ama ben utanırım kimseyi tanımıyorum orda.sizlerin fikirlerini almak istedim
ah bu kilolar yüzünden drapeleri çok hoş durmuyo ama napalım elbet gidicek bu kilocuklar bizden...

Bitanem sabah selam verip hemen çıktım yazını görmedim özür cnm..iyiyim teşekkür ederim cnm sen nasılsınn
yeni yaşı hayırlı olsun kızının allah sağlıklı ömürler nasip etsin.

hepinize çok teşekkür ederim kızlar çok incesiniz

menümü yazamıcam malesef yazılacak bir menüm yok arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…