zeyno evet cnm çayı dogru almışsın
lapayı ben ilk yaptıgımd asevmedm amaa
deryanın tarif ettigi gibi yaptım bu kez ve gerçekten çok güseldi
melinaaa
cnm oluyor bazen emri vakiler napcaksın ya
bizimde çevrmeizde yapanlar vardı ve artık yok şükürr
aaaaa bend ebirazdan gidicem metrooyaa kuu
karışılaşırdık belkimmmm
bend eplate slastigi bakıcam oradannn
bu arada benim ütü yine kaldı
Selam Kizlar
Bugün Anca Girebildim Topikcige
Umarim Herkezin Keyfi Yerindedir ..
Deprem Olmus Yine Yeni Duydum Gecmi$ Olsun ...
deryacım geçmiş olsun.bbenim en büyük korkularımdandır deprem. 2002 deki afyon depreminden sonra uzun süre kendime gelemedim.
senacım kıznın doğum günü kutlu olsun.
tüm ütü yapanlara kolay gelsin. benim de var ütülenecekler ama çok hastayım. evin günlük işlerini bile yaparken yoruluyorum.
ayşecim çok tatlısın, kızın da öyle. 70le bile çok iyi görünüyorsun
canım ona burda un tarhanası deniyor bende özlem yufkadan almaya çalışıyorum ama yapan kadına ulaşamıyorlar...bendede bir küçük kavanoz kaldı sadece sen nerden aldın onu kuuu kaça aldın birde..kilosu 25 tl özlem yufkada onun..o sadece buraya özgü biliyormusun..kendileri adına toz tarhana yada un tarhanası diyorlar...bende basyılıyorum
ne çok kaynatılmış bugün, kaçırdım valla..
bende sabah nöbetten çıkıp açıköğretim sınavına gittim. ordan çıktım istanbul foruma gittik e.arkadaşmla.. yarın en yakın arkadaşımın düğünü vardaayakkabı aldım kızlar. ama benim şöle bi huyum var. hayır deyip dükkandan çıkmayı beceremiyorum. diyelim bikaç ayakkabı denedim. birini almam gerekiyo gibi gelio adam o kadar uğraştı diye düşünüyorum. sonuçta işi bu biliyorum ama ben hayır diyemiyorum işte bunu yenmek için uğraşıyorum...
ve sonuçta saten abiyemin altına bu siyah yılan baskılı ayakkabıyı aldım kızlar.burda paylaşmam doğrumu bilmiyorum değilse söyleyin silerim canlar:26:
Eki Görüntüle 200976
ne kadar uyar bilemedim.sizin fikriniz ne? hoş artık olan oldu aldım ama genede fikirleriniz önemli benim için...
bide ben ne talihsiz insanım ya. yarın düğün var,haftayada şehir dışında 2.düğünü var arkadaşmın, bende nikah şahidiyim ama hasta olmaya başladım. boğazlarım şişti şu an kulaklarım uğulduyo. çok mutsuzum yaaaanolur hasta olmıyımmmm
canım çok güzel
yani daha sonrada kullanabileceğin, her kadının dolabında elini atınca bulabileceği bir model
zaten olması gerekir böyle bişiy
iyi etmişsin ama yılan baskısı neresinde, foto büyümediği için göremedim :26:
geçmiş olsun canım dikkat et kendine tam iyileşmeden de zorlama bence kendini sen de ankaradaydın sanırım baksana havalara dikkatli olmak lazım
sağol canım her zaman yanımda oluyorsunu inşallah bu sefer utandırmayacağım sizi.
günaydın.kahvaltı için biber,yeşil soğan,kırmızı biber,mantar,dereotu doğradım.az yağda soteledim ve yumurta kırdım 2 tane.fazla yağ koymadım suyla piştiler hatta.karbon diyetine uygun mu bilmiyorum ama kaymaklı ballı kahvaltıdan daha iyidir herhalde.
birazdan karbon topiğine de bakacağım daha çok şey öğreneyim diye.bilen arkadaşlar siz de kilit noktaları belirtirseniz sevinirim.
sena günaydın canım nasılsın?
yeni yaşı hayırlı olsun kızının allah sağlıklı ömürler nasip etsin.
selamm kızlarrr
kızının doğum günü kutlu olsun canım
ayşe maşallah canım derya haklısın canım çok şirin bir anne
yanlız bir itirafta bulunayım kızına bayıldım çok tatlı
sağol canım allah herkese hayırlısını nasip etsin
deryacım geçmiş olsun.bbenim en büyük korkularımdandır deprem. 2002 deki afyon depreminden sonra uzun süre kendime gelemedim.
senacım kıznın doğum günü kutlu olsun.
tüm ütü yapanlara kolay gelsin. benim de var ütülenecekler ama çok hastayım. evin günlük işlerini bile yaparken yoruluyorum.
ayşecim çok tatlısın, kızın da öyle. 70le bile çok iyi görünüyorsun
ve okuduklarımdan aklımda kalanlar
senacım kızının doğum günü kutlu olsun,ailecek hep mutlu olun inşallah...
derya geçmiş olsun canım. ama ne olduğunu sayfalara baktım bulamadım. kötü ibşi dieldir umarım
ayşe ne güzel çıkmışsın fotolarda. maşallah çok beğendim seni. eşinlede çok yakıştırdım. Allah ayırmasın
sena kızının doğum güünü kutlu olsun
güzel günler görür inşallah...
sehercim senin kızınında doğum günü kutlu olsun, düz yazıcaktım unuttum, şimdi aklıma geldi:92:
filizcim evet bende izlemiştim yemekteyizin o bölümünü
ama kadın bütün posasını attı
ben blendırdan geçirdim, hiçbişeyini atmadım
onlarada ihtiyacı var vücudun
bi dahaki sefere posalı yap
ben hepsini haşladım tuzlu suda
sonra soğanla salçayı kavurdum blendırdan geçirdim
bi de öyle özleştirdim
kadın salçasız yapmıştı sanırım
ooo melinaa yaptın mı mercimeği
beğenmişsindir umarım
afiyet bal şeker olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?