80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Nolii Bakim Topigee Bi Sessizlik Bi Sessizlik Filaaaan

Deryo$um
Ben Kumpir Sevenimin Normal Versiyonunu Geri Istiyorumm
Bi An Önce Insallah Sorunlarin Hallolur Sultanim ..

Bak Topikce Endi$eleniyoruz Senin Icin

Seniii Cooooooooooooook Seviyorumm Ablammmm Unutmaa Bunuuuuuuuuu

deryoşşş
bend eçok üzülüyorummmm umarım en kısa zmandaa
eskiye dönersin kuzumm

zekiyee
ben almak istiyorum yaaa lastik alıcamm
am aben tek almak istiyorum satılmıyormu acaba tek?

Iyiaksamlar hatunlar.

Gidise son günler diye, iyice kivarnmaya basladim.

Almanya'da Pazar günü her taraf kapali diye,

Bugün alinmasi gereken herseyi aldim cok sükür.

Kuaförüme gittim kas biyik, abi komple tras dedim temizlendim :82:

Alyadua'min bavulu bitmisdi dün zaten.

Simdi benimkisinde sira, ütüledim nasilsa dün herseyi,

Sadece yarlestirmek sorun.

Az sonra bi vücud temizligine girisiyim, bir tek o gözümde büyüyor.

Kizlar hic gecmise gitmiyorum, sizde ne var ne yok..

Derya neyin var canim ?

deryoşşş
bend eçok üzülüyorummmm umarım en kısa zmandaa
eskiye dönersin kuzumm

zekiyee
ben almak istiyorum yaaa lastik alıcamm
am aben tek almak istiyorum satılmıyormu acaba tek?

Latex Egzersiz Bandı Ebruli 3' lü
boyle bişey var ben pek anlamamda bumu senin istedigin

İyi gecelerrrrr

ne gündü ama yaa bian bayram gezmesinde sandım kendimi

sabah kahvaltısı annede, ordan kayınvalidey, ordan görümceme ..ikindi sonrası ablam ordan carrefour istenilen bulunamayınca optimum, paketler tekrar anneye ordan yemek yemeye akşam üzeri de bi arkadaşın kızının doğum günü ve nihayet evim evim güzel evim ..
yarında eşimin köy pikniği varmış illa gidelim diyoo ama bugün yağmur yağdı her yer çamur olur cellalle uğraşılmaz diye pek taraftar değilim bakalım nasip..

geçmişi okudum ama yazıcak takatim kalmadı ..

deryacım keyfinin olmadığını bikaçgündür biliyordum umarım çok önemli bi durum değildir tatlım yaa

izloşum bakliyat bombası nerden bulunurr kuu istanbulda

bide böcek arkadaşım .. elbisen ve ayakkabıların çok hoşmuş canım güle güle giy

banuu yaaa bu plates lastikleri ne kadar pahalı yaa altı üstü lastik yanii.. 14.90 dı bugün carrefourda gözlerim açıldı valla ben daha uygun olduğunu düşünmüştüm

gülçin pazartesi gidicem demiştin yanlış hatırlamıyorsam. bu pazartesimi gidiyorsun. daha dogrusu geliyorsun

izlemcim silifkeli olarak her şeyden bahsetmişsiniz sikmalar börekler ama bir şey unutulmuş batırıkkkkkkkkkkkkkk

gülçinn gel canım gel ..anneler nerelerde kız senin bakarsın komşu falan çıkarızda şekersiz bi kahve içme fırsatımız olur

hayırlı geceler kızlar
izlem canım teşekkür ederimdoğum gününü alnımın akıyla tamamladım herşey çok güzel oldu pastamı kendimyaptım arkadaşlar inanamadı yalnız kötüolan tek şey sekteye uğrayan diyetimdi ama onuda ilerleyen günlerde telafi edeceğim yaptıklarımın tadına bakmamak olmazdı
deryama neler oldu peki bişey anlamadım çok geçmişede gidemedim umarım içinden çıkılmaz bir sıkıntı değildir

birde baskülümün eksik tarttığını söyledi tüm tartılanlar okadar emindim ki doğru tarttığından kafam karıştı ya 1.5 kg nedemek .?

geçmiş olsun. kızının d. günüde kutlu olsun nice yıllara inş. (kızınında yanlış hatırlamıyorsam) bende merak ettim pastayı şimdi foto çektiysen koyda bakalım. gözümüz gönlümüz acılsın. e artık bu hafta telafi edersin boyle ozel günlerde insan nasıl kendini tutabilirki

teklisi canım 3 özellikliymiş bunlar ,hafif sert daha sert falan galiba çok baktım ama cimriliğim tuttu almadım o yüzden

o cimrilik arada bendede tutar iyi bişey aslında. ozamn bu 3lüsü daha uygun tekliye göre

derya sorun ne bilemem ama kısa sürede çözümlenecek bişeydir umarım,sen bizi hep şen şakrak haline alıştırdın canım

selma abla gece gece insanın aklına batırık getirlir mi hiç şöyle soğuk soğuk

damlalar kızının doğum günü kutlu olsun,bir ömür ayrılmayın inşallah

kızlar ben de bugün twist shape aletine baktım alışveriş merkezinde ama bulamadım,netten de alış veriş yapmadım hiç çekimser kaldım,sanırım başka yolu yok sipariş verecem bir siteden:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…