80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nuran elbisen ve ayakkabın çok güsel cnm
ii günlerde kullan,şimdidee ii durmuş cnm elbiseee
basen var snaırım sende:26:

bugünkü menüm
sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, yarım k.k. kadar beyaz peynir, 2 tane zeytin, domates salatalık, 2 tatlı kaşığı pekmez
ara: 1 tane piko
öğle:1 paket eti form çörekotlu bisküvi, 1er tane domates salatalık
ara: 1kase erik ve yeni dünya
akşam: 1 tabak bezelye, salata
ara: bir meyve yerim

nuran elbisen ve ayakkabın çok güsel cnm
ii günlerde kullan,şimdidee ii durmuş cnm elbiseee
basen var snaırım sende:26:
çok sağol banu.
aynen canım. hepsi basende birikmiş. öyle böle değil. işte forma alıyorum mesela canım. altı xxl zor oluyo. üstü m oluo sadece basenlerden sıkıo. kıyafetler düzgün durmuyo o yüzden. ve ben bu yüzden pantolon almaktan nefret ediyorum

[COLOR="purple" sağol nurancım, sen de hasta olmazsın umarım. ayakkabılarını da güle güle kullan[/COLOR]

umarım canım.sallama ayvalı ıhlamur varmış.bugün aldım marketten ondan içtim. uzandım şimdi bi yandan yatıyorum bi yandan yazıyorum. hemen iyileşelim canım:13:

bugünkü menüm:

sabah:
2 kepek ekmeginden tost
cay

ara: 1 bardak salep

ara: 2 küp helva

ara: 10 badem

akşam:
yogurtlu ıspanak

gec kahvaltı sonucu oglen yemek yerine salep içtim biraz düzensiz oldu bugun sabahla akşam arası 3 ara yapmış oldum.​

Son düzenleme:
önce yediklerimi yazıyım ardından geçöişi bi okuycam

bakalım bugün neler olmuş?

sabah:
1 kase nesfit

ara:
1 tane haşlama mısır

öğlen:
tavuk döner ayran (bugün dışardaydım mecburen yedim)

ara:
yok

akşam:
1 kase nesfit

yürüyüş :sayılırsa eğer bügün eminönünde 4 saat alışveriş vs ...
1.5 lt su

yaaa karışmak gibi olmasın ama benim oğlanda ufakken yemezdi dr bize yemediği yemeği sabah öğle akşam yemek saatlerinde koy önüne yerse yer yemezsede başka bişey verme
bi çocuk anca 3 gün açlığa dayanır dedi sonra ne verirsen yer dedi valla yapması biraz zor ama başarabilirseniz çok faydasını görüyorsunuz sonrasında her şeyi yiyor lar

ay o emrivakiler beni de sinir eder ama yapacak bir şey yok.gelsinler yesin içsinler sonra gitsinler.aman kocana bir şey deme de aranız bozulmasın.bir gün senin tarafından gelenler olur aynı duruma düşme canım..sıkmamaya çalış kendini..

bence gayet hoş görünüyorsun.korseyle daha güzel durur.ayakkkabın da güzel.güle güle kullan..

menüm..

Sabah : mantar,yumurta,domates,biber
Omlet ( 14)

Öğle : 1 dilim kavun (5)
Ton balıklı salata (13)

Akşam : ızgara tavuk göğsü (0)
Cola zero(0)

Toplam : 32

2 lt su
1 kupa biberiye çayı
1 kupa 5 i 1 yerde

suyu 3 e tamamlarım,bi de form çayı içerim yatmadan..

zorlandım ama hep bir şeyler yemek istedim.o yüzden ütü falan da yapmadım.yarın daha iyi olur herhalde..

benimkiler 2.5 yaşındalar yeme sorunumuz yoktuu hiç
bu yeni başladı yaklaşık 1 haftadır ne verirsem agzında tumayı ögrendi ama özellikle kahvaltıd ayapıyor bunu ama canı isterse yiyor tabiii başka şeylerii
yani yemeyi,çignemeyi ,yutmayı pek haa biliyorda bu ara bir taktik uguluyor snaırım kendince

iyi akşamlar kızlar yediklerimi yazıyım öncelikle,

uyanınca,2 gün kurusu 1 kuru erik birdak ılık su

sabah;
1 paket wasa
domates,salatalık,biber
1 kaşık krem peynir
şekersiz çay

öğleden sonra;
şekersiz türk kahvesi,1 kare bitter

akşam;
1 kase mercimek çorba
bezelye yemeği ve cacık

çocuklarda belli yaşlarda geçiş dönemleeri oluyor belki öle bişeydir yeni huylar çıkarırlar aşırı tepkiler verme istersen sen kızdıkça onlar daha fazla yapıyorlar görmemezlikten gel
ayrıca 2.5 yaşındalarmış koy önlerine kendileri yesinler ondan sonra alışıyorlar hep anneler yediriyor yemeklerini takiii okula başlayana kadar aman dikkat!!!!!!

resim paylaşan bi arkadaş vardı ismini bilemedim ama bence çok güzel zayıflamış birde kızına bayıldım çok şeker bişey maşallah yerim ben onu yerim kız çocuklarını çook seviyorum .......darısı benim başımaa

nurancım güle güle kullan, ayakkabında elbisen de çok hoşmuş...şimdilik korselerle giyiyoruz bazı elbiseleri ama korsesiz giyme günlerimizde yakındır elbet...

nilgüncüm menün güzel bence yanlış hatırlamıyorsam karbonhidrat diyeti yapıyordun,ben de yapmak istiyorum ama şimdilik gözüm kesmiyor.bir arkadaşım çok güzel kilolar verdi bu diyetle acıkmadağını söylüyordu.inşallah sende alışırsın da zorlanmadan güzel sonuçlar alırsın canım

izlem çorba yı içtim erittim bile kokusuda tadı da süper ötesi ,teşekkürler

yaa kızlar bi KOCA bu kadar mı sabote eder karısının rejimini adamın canı habire börek istiyor hamur işi istiyor akşam akşam bana gözleme yaptırdı bende bugün dışardaydım yemek gene yapamadım gene nesfite talim ettim çabuk olsun diye gözleme istedi bende pişirdim anında 2şer 3 er lüpledi gözlemeleri son bi tane kaldı ye de ye yede ye diye tuturuyor bende yemek istemedim masada gözleme bana bakıyor ben ona bakıyorum ama yemiyorummmmmmm:18::18::18::18::18::18::18::18:

nurancım güle güle kullan, ayakkabında elbisen de çok hoşmuş...şimdilik korselerle giyiyoruz bazı elbiseleri ama korsesiz giyme günlerimizde yakındır elbet...
teşekkürler özlem. inşallah yakındır cnm...

bence gayet hoş görünüyorsun.korseyle daha güzel durur.ayakkkabın da güzel.güle güle kullan..
[/COLOR][/B]
çok sağol nilgün,teşekkrlerr

menüm

sabah-öğlen (geç kalktım bugün)
2 dilim light ekmek
0.5 porsiyon menemen
30 gr beyaz peynir

ara
10 tane erik
1 bardak light limonata

akşam
ızgara balık
salata
2 dilim beyaz ekmek
3 tane sarma
1/2 bardak vişne suyu

maalesef su tüketimim azdı ama yatasıya kadar ne içsem kardır

neyin var senin bi kaç gündüdür moralin bozuk gibi.

gün ağarınca boynum bükülür
dalarım uzaklara gönlüm sıkılır
sorma ne haldeyim
sorma kederdeyim
sorma yangınlardayım zaman zaman
sorma utanırım
sorma söyleyemem
sorma nöbetlerdeyim başım duman
ah bu yangın beni öldürüyor yavaş yavaş
kor kor ateşler yanıyor içimde
aşkı beni kül ediyor...

deryaaaa sorun ne bilmiyorum ama bi ölüme care yok canım. hersey yoluna girer inş. seni böyle görmek istemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…