arzucum geçmiş olsun canım. dikkat et kendine.
çok sağol banu.nuran elbisen ve ayakkabın çok güsel cnm
ii günlerde kullan,şimdidee ii durmuş cnm elbiseee
basen var snaırım sende:26:
[COLOR="purple" sağol nurancım, sen de hasta olmazsın umarım. ayakkabılarını da güle güle kullan[/COLOR]
ilkay
evet cnm bira zhırpaladımmm ama evet sonu yok bir dah adüzelene kadar kendimi sıkmıycma
hiç böyle dgeildi çünkü yeni başlaıd belki dönemsel geçiçi birşeydir.
ben böyl ekızınc apiskolojisini etkilemekten çok korkuyorumm
filizzz
çorba yapcaktım dur bende deneyim kuuu
ne kadar su koycazzz birde bu malzemeleirn hepsi aynı anda mı atca zdüdüklüyee çünkü
farklı pişme süreleri ya ondan sordum ku
kimse kalmamış topikte herkes ütüyemi vurdu kendini yoksaankarayı sel götürüo kızlar silemedim yine camları metro ya gittim alışverişe Banu ne zaman oraya gitsem aklıma sen geliosun
İlkay benim halam da devlet hastanesinin karşında otuyor ki şubat ayında ordaydıım yeni taşınmıştı,biz akraba filan da çıkacaz gibi hadi hayırlısıbenim evim mersin merkez de hilton tarafındayız beklerim senide
İzlem bilirim o çorbayı dediğin gibi bombadır bomba ama bugün senin verdiğin sarımsak soslu mercimek çorbasını yaptım ki ben
Nilgüncüm önemli birşey olduğundan değil sıkıntım ben sadece emrivakileri sevmeyen bir insanım sağolsun bir aile büyüğümüzde bu emrivakileri çok yapıyor ve geriliyorum,eşimin tarafı olunca da kimseye bişey diyorum.sabah telefon açmış ankara ya geliyorum diye şehir dışında oturuyor kendileri de...hiç düşünmek yok bunların planı,programı var mı diye bende bu durumu başlarda önemsemiyordum ama artık gerim gerim geriliyorumçoklu alıntıyı beceremediğinden aklımda kalanları yazdım kızlar,atladığım varsa özürler dilerim
bu arada kızlar kıyafetimde bu. ve de bu bedende benim.eteği biraz toplanmış ama düğünde korse giyerim napiim. boyuda dizimin biraz üstünde. nasıl kızlar elbisem. ya en yakın arkadaşım olduğu için çok heyecanlıyım.
belki bunu moda konusunda falan paylaşmak gerek ama ben utanırım kimseyi tanımıyorum orda.sizlerin fikirlerini almak istedim
ah bu kilolar yüzünden drapeleri çok hoş durmuyo ama napalım elbet gidicek bu kilocuklar bizden...
Eki Görüntüle 200984
yaaa karışmak gibi olmasın ama benim oğlanda ufakken yemezdi dr bize yemediği yemeği sabah öğle akşam yemek saatlerinde koy önüne yerse yer yemezsede başka bişey verme
bi çocuk anca 3 gün açlığa dayanır dedi sonra ne verirsen yer dedi valla yapması biraz zor ama başarabilirseniz çok faydasını görüyorsunuz sonrasında her şeyi yiyor lar
benimkiler 2.5 yaşındalar yeme sorunumuz yoktuu hiç
bu yeni başladı yaklaşık 1 haftadır ne verirsem agzında tumayı ögrendi ama özellikle kahvaltıd ayapıyor bunu ama canı isterse yiyor tabiii başka şeylerii
yani yemeyi,çignemeyi ,yutmayı pek haa biliyorda bu ara bir taktik uguluyor snaırım kendince
teşekkürler özlem. inşallah yakındır cnm...nurancım güle güle kullan, ayakkabında elbisen de çok hoşmuş...şimdilik korselerle giyiyoruz bazı elbiseleri ama korsesiz giyme günlerimizde yakındır elbet...
çok sağol nilgün,teşekkrlerrbence gayet hoş görünüyorsun.korseyle daha güzel durur.ayakkkabın da güzel.güle güle kullan..
[/COLOR][/B]
neyin var senin bi kaç gündüdür moralin bozuk gibi.
İzlem ben bu hafta liste yapamayacağım..Kızlar herkesden özür dilerim, haftaya artık..
gün ağarınca boynum bükülür
dalarım uzaklara gönlüm sıkılır
sorma ne haldeyim
sorma kederdeyim
sorma yangınlardayım zaman zaman
sorma utanırım
sorma söyleyemem
sorma nöbetlerdeyim başım duman
ah bu yangın beni öldürüyor yavaş yavaş
kor kor ateşler yanıyor içimde
aşkı beni kül ediyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?