80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selammmm kızlarrr nasılsınızz geçmişe heçç bakamadım bi aksilik olan yok inşşş. hepiniz iyisiniz keyifler yerindedir inşş.

Damlalar .. doğum günün kutlu olsun canım .. alnının akıyla çıkmışsın ya bi kaç yüz fazla kalorinin lafımı olur 2 güne eserleri kalmaz valla

melina güvenilir bi siteden aldıktan sonra sorun olmaz canım zaten markası aynı alışveriş merkezindende alsan aynı stoktan gelicek neticede ..

evet canım ya ben cokkkkk severim yarın yapsammı acep fıstıkta var evde :86::86:

bence gayet de hoş durmuş neden öle düşünüyorsun kilondan eminmisin ya 84 gördüm yanlış deilse ama öle görünmüo hiç...

canım o önceki halim şimdi 81 kiloyum o dönem 70 idi...

deryoşşş
bend eçok üzülüyorummmm umarım en kısa zmandaa
eskiye dönersin kuzumm

zekiyee
ben almak istiyorum yaaa lastik alıcamm
am aben tek almak istiyorum satılmıyormu acaba tek?

banuu yaaa bu plates lastikleri ne kadar pahalı yaa altı üstü lastik yanii.. 14.90 dı bugün carrefourda gözlerim açıldı valla ben daha uygun olduğunu düşünmüştüm

kızlar ben 10tl ye almıştım
medikal ürünler satan bi mağazadan
yumuşağını alıcaksınız
large olursa daha iyi oluyor
sert olanları bacaktan çıkıyor ve çok zor hareket yapılıyor

bende bi ara plates yaptım yaa bana niye sormuyorsunuz kuu

listemiz hazır kızlar
4 listedir filan yapmıyordum ben, listem eskimiş yaa
15 kişi ekledim
bi kısmı eksik bildirim yapmış
bi dahaki hafta düzeltiriz, ben aklımda kaldığı kadarı ile tamamladım
öpüyorum hepinizi, kocam ne listeymiş yahuu
kaç saat sürdü bi film izliycektik şurda diye sitem ediyor
süper kilolar verilmiş, devamı gelir inşallah
herkesin sağlıklı sıhatlı hedefine ulaşmasını diliyorum

Son düzenleme:
izlemcim silifkeli olarak her şeyden bahsetmişsiniz sikmalar börekler ama bir şey unutulmuş batırıkkkkkkkkkkkkkk

ben onu pek içemiyorum selma ablam ondan bahsetmedim sanırım
ama köftesine bayılırım, sulandırılmamış haline yani
yanında haşlanmış lahana nar ekşilii
pöööffff

allahım şu iştahımı nerelere kimlere satayım yarabbim
ağzım sulandı yaa

evet eve daha yeni gelebildim ve hemen makinadaki resimleri attım pc ye....
bundan sonra her 5 kiloda bir fotoğraf yüklemeye karar verdim ii motive oluo insan...

bunlarda 81 kilo.....

iyi geceler kızlar cok başım agrıyor
Çok geçmiş olsun selmacım
İzlem ben bu hafta liste yapamayacağım..Kızlar herkesden özür dilerim, haftaya artık..
canımmm neyin var kuzum bi aksilik yok inşş. içime sıkıntı düşürme çiçemmm nolur lütfen biran önce eski haline dönn emi
Nasıl hoş durmuyo müthiş görünüyo elbisenede ayakkabınada bayıldım vallahi güle güle giyy innşş.
Ayşecimm maşalllahhh sana canım benim sen çok güzel cok hoş bi hanımsın.yavrunda dünya güzeli maşallah rabbim seni ve aileni nazarlardan korusun inşş. özelliklede dünya güzeli yavrunu.
Günaydın kızlar
Ay sabah sabah depremle gözümü açtım ya, çok salladı bu sefer
Şimdi gene olacak diye tetikteyim, allahım sen koru
çokkk geçmiş olsun canım allah bi daha göstermesin inş.

Senacımm canım benim iyiki doğurmuşsun dogum günü kutlu olsun inş.rabbim her daim karşısına hayırlı insanlar çıkarsın inşş.
DAMLALAR (adını unuttum canım) seninde dogum günün galiba iyiki dogdun ömrün hayırlı ve uzun olsun inşş. canım
Unuttugum yada gözden kaçırdıgım herkesten özür dilerim

benim eşim de silifkeden ve biz bu yaz 4 yıl bitecek bi 4 yıl da öncesinden batırığı 1 kere yedim pek hoşlanmadım zaten ilk tanışmaya gittiğimde yapmışlardı o zaman daha 3. sınıftım yani 2004 te.... bir daha da yapmadılar bende yapın demem zaten....

İZLEMCİMMM ellerine saglık canım benim çok güzel olmuş çok teşekkür ederim. ayy listede ilk defa kendimi kilo vermiş görünce bi tuhaf oldum güzel bi duyguymuş
Rabbim hepimizin gönlündekini versin inşş.

gülçin pazartesi gidicem demiştin yanlış hatırlamıyorsam. bu pazartesimi gidiyorsun. daha dogrusu geliyorsun

Evet balim Allah izin verirse Pazartesi gidicem,
Daha kargalar mamalarini yemeden sabahin 5'de

gülçinn gel canım gel ..anneler nerelerde kız senin bakarsın komşu falan çıkarızda şekersiz bi kahve içme fırsatımız olur

Ne iyi olur kuu

Annemler Yesilkent' de oturuyorlar tatlim.

Beylikdüzü'nün daha da ilerisi..

QUOTE=darkolive;19425223]listemiz hazır kızlar
4 listedir filan yapmıyordum ben, listem eskimiş yaa
15 kişi ekledim
bi kısmı eksik bildirim yapmış
bi dahaki hafta düzeltiriz, ben aklımda kaldığı kadarı ile tamamladım
öpüyorum hepinizi, kocam ne listeymiş yahuu
kaç saat sürdü bi film izliycektik şurda diye sitem ediyor
süper kilolar verilmiş, devamı gelir inşallah
herkesin sağlıklı sıhatlı hedefine ulaşmasını diliyorum

[/QUOTE]

Ellerin dert görmesin tatlim benim.

Listenin 2. sirasinda olmak gibisi yok, hamd olsunnnn

Varolasin tatlimmm !!

Hadi sana keyifli dakikalar

izlemcim ellerine sağlık bu hafta sabittim ama inşallah bu hafta gümbür gümbür geliyorum tutmayın beniiiiii........

evet eve daha yeni gelebildim ve hemen makinadaki resimleri attım pc ye....
bundan sonra her 5 kiloda bir fotoğraf yüklemeye karar verdim ii motive oluo insan...

bunlarda 81 kilo.....

MaasAlllah maasAlllaaahhhh

Nasil tatlisinnnnn

Zayifladikca da, o olan güzelligine güzellik katacaksin canim.

menümü yazıcaktım kafam deryaya takılı kaldı bilmiyorum ama çok üzüldüm onun bu durgunluğuna inş. hiç bişey yoktur mühim.
menümüde yazıp çıkıyım ben şimdiden hayırlı geceler size
SABAH:yagsız sütle yapılmış nesfit
arada: bir kase kiraz
ÖGLEN:ızgarada çipura balıgı, bol salata ve 3 dilim ekmek(ama beyaz ekmek yanıma ekmeğimi almayı unutmuşum) bir şişe kola (normal kola 250 ml light degil) 5 tane zeytin
ARA:saat 6 gibi falan 4 tane yulaflı bisküvi yedim (ama buda ligt degil) şekersiz çayla birlikte
AKŞAM: yok çünkü aç degilim hiç bişey canım istemiyo ve midem çok şiş sanırım midemde gaz var.
ara: bir kase kiraz
biliyorum çok yedim bugün ama aksi gibi gittigim yerlerde lightı yoktu hiç bişeyin olanınıda ben begenmedim ekmegi yememeliydim ama napimm yedim işte.
Yarın sabahta arkadasıma kahvaltıya davetliyiz pazar sabahı kahvaltısı hazırlıcam size dedi hamurlar kızartır soslu kızartmalar yapar hayatta bırakmaz yemeden azıcık azıcık yicem artık inş.
pazartesi sabahıda darıca hayvanat bahçesine gidicez okulla herkes kekler börekler yapıcak masa kurup yicez amannnn bi hafta iyi kilo verdik ya illa hepsini geri aldıracaklar insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…