derya sorun ne bilemem ama kısa sürede çözümlenecek bişeydir umarım,sen bizi hep şen şakrak haline alıştırdın canım
selma abla gece gece insanın aklına batırık getirlir mi hiç şöyle soğuk soğuk
damlalar kızının doğum günü kutlu olsun,bir ömür ayrılmayın inşallah
kızlar ben de bugün twist shape aletine baktım alışveriş merkezinde ama bulamadım,netten de alış veriş yapmadım hiç çekimser kaldım,sanırım başka yolu yok sipariş verecem bir siteden:26:
evet canım ya ben cokkkkk severim yarın yapsammı acep fıstıkta var evde :86::86:
ben haftaya kullanacam abla kaçamak hakkımı mersinden ailem gelecek muhakkak yaparız sırf bu yüzden bu hafta dikkat ettim yediklerime acısını batırıkla çıkartacam
bu arada kızlar kıyafetimde bu. ve de bu bedende benim.eteği biraz toplanmış ama düğünde korse giyerim napiim. boyuda dizimin biraz üstünde. nasıl kızlar elbisem. ya en yakın arkadaşım olduğu için çok heyecanlıyım.
belki bunu moda konusunda falan paylaşmak gerek ama ben utanırım kimseyi tanımıyorum orda.sizlerin fikirlerini almak istedim
ah bu kilolar yüzünden drapeleri çok hoş durmuyo ama napalım elbet gidicek bu kilocuklar bizden...
Eki Görüntüle 200984
resim paylaşan bi arkadaş vardı ismini bilemedim ama bence çok güzel zayıflamış birde kızına bayıldım çok şeker bişey maşallah yerim ben onu yerimkız çocuklarını çook seviyorum .......darısı benim başımaa
deryoşşş
bend eçok üzülüyorummmm umarım en kısa zmandaa
eskiye dönersin kuzumm
zekiyee
ben almak istiyorum yaaa lastik alıcamm
am aben tek almak istiyorum satılmıyormu acaba tek?
banuu yaaa bu plates lastikleri ne kadar pahalı yaa altı üstü lastik yanii.. 14.90 dı bugün carrefourda gözlerim açıldı vallaben daha uygun olduğunu düşünmüştüm
izlemcim silifkeli olarak her şeyden bahsetmişsiniz sikmalar börekler ama bir şey unutulmuş batırıkkkkkkkkkkkkkk
Çok geçmiş olsun selmacımiyi geceler kızlar cok başım agrıyor
canımmm neyin var kuzum bi aksilik yok inşş. içime sıkıntı düşürme çiçemmm nolur lütfen biran önce eski haline dönn emiİzlem ben bu hafta liste yapamayacağım..Kızlar herkesden özür dilerim, haftaya artık..
Nasıl hoş durmuyo müthiş görünüyo elbisenede ayakkabınada bayıldım vallahi güle güle giyy innşş.bu arada kızlar kıyafetimde bu. ve de bu bedende benim.eteği biraz toplanmış ama düğünde korse giyerim napiim. boyuda dizimin biraz üstünde. nasıl kızlar elbisem. ya en yakın arkadaşım olduğu için çok heyecanlıyım.
belki bunu moda konusunda falan paylaşmak gerek ama ben utanırım kimseyi tanımıyorum orda.sizlerin fikirlerini almak istedim
ah bu kilolar yüzünden drapeleri çok hoş durmuyo ama napalım elbet gidicek bu kilocuklar bizden...
Eki Görüntüle 200984
Ayşecimm maşalllahhh sana canım benim sen çok güzel cok hoş bi hanımsın.yavrunda dünya güzeli maşallah rabbim seni ve aileni nazarlardan korusun inşş. özelliklede dünya güzeli yavrunu.ay şu düğün fotoğrafı varya iki arkadaşımın arasında o fotoğrafla ilgili güzel bir anım var o halimi eşimin üniden arkadaşının düğününden... bayadır görmemişlerdi... bi gördüler bitanesi dediki ayyy ayşe daha da zaYIFLAMA KIZZIIM SEN AHMETİ KATİL EDERSİN BÖYLE ADAM KISKANSA YERİ DEDİ VE BU DİYEN ARKADAŞI BÖYLE KOLAY KOLAY İLTİFAT EDDEN BİRİ DEĞİLDİR NASIL MUTLU OLMUŞTUMMM....
çokkk geçmiş olsun canım allah bi daha göstermesin inş.Günaydın kızlar
Ay sabah sabah depremle gözümü açtım ya, çok salladı bu sefer
Şimdi gene olacak diye tetikteyim, allahım sen koru
günaydın kızlarrrrriyi bir hafta sonu geçirmeniz dileqiylee
birazdan görümceme kahvaltıya gidicez kvde orda..görümcem haftaya sünnet yapıcak çocuklarına..onun telaşı var hepimizde..neyse eşi ahçı bize hiçbişey bırakmadısabah erkenden kalkıp kızımın en sevdiqi pastayı yaptım..bugün bnm prensesimin doqumgünü 16 yaşına giriyor ablaları..bebekliqi dün gibi daha.. şimdi çok güzel ve alımlı bir genç kız oldu..kıyamıyorum bebeqime..3-5 sene sonra evlenip gideceqini düşündükçe gözlerim doluyor..Rabbim hayırlı insanalrla karşılaştırsın cümlemizi..hepinizi öpüyorum öqlen gelicez eve kızımın doqum gününü kutlucaz görüşürüz arkadaşlarr
ben onu pek içemiyorum selma ablam ondan bahsetmedim sanırım
ama köftesine bayılırım, sulandırılmamış haline yani
yanında haşlanmış lahana nar ekşilii
pöööffff
allahım şu iştahımı nerelere kimlere satayım yarabbim
ağzım sulandı yaa
listemiz hazır kızlar
4 listedir filan yapmıyordum ben, listem eskimiş yaa
15 kişi ekledim
bi kısmı eksik bildirim yapmış
bi dahaki hafta düzeltiriz, ben aklımda kaldığı kadarı ile tamamladım
öpüyorum hepinizi, kocam ne listeymiş yahuu
kaç saat sürdü bi film izliycektik şurda diye sitem ediyor
süper kilolar verilmiş, devamı gelir inşallah
herkesin sağlıklı sıhatlı hedefine ulaşmasını diliyorum
gülçin pazartesi gidicem demiştin yanlış hatırlamıyorsam. bu pazartesimi gidiyorsun. daha dogrusu geliyorsun
gülçinn gel canım gel ..anneler nerelerde kız senin bakarsın komşu falan çıkarızda şekersiz bi kahve içme fırsatımız olur
evet eve daha yeni gelebildim ve hemen makinadaki resimleri attım pc ye....
bundan sonra her 5 kiloda bir fotoğraf yüklemeye karar verdim ii motive oluo insan...
bunlarda 81 kilo.....
arkadaşlar ben yatıyorum herkese ii geceler benim bıdık sabah 8 de kalkar mesayimiz başlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?