80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neden okadar gec yaziyorsun? handerya ama listeyi yapiyor cumartesi...
hmmm

tsk ederim :)

kızlar günaydıınnŞeniz..aaaayyyy gerçekten hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.a.s.a.s..ne güzel gitmiş kilolar ooohhh.sositososito.ben pes ettim ve dobiş kaldım.:çok üzgünüm:.sizler neler yaptınız görüşmeyeli.Şeniz.spor yaptınız mı?neler yediniz,neler yemediniz?tekrar hepinizi kutluyorum canlarıımm..darısı başıma..öptüm hepiniziŞenizŞeniz..

günaydın aylin günaydın merve morelim çok bozuk canlarım ya başladığım kiloya geri döndüm 88 olmuşum pes etmek korkuyorum vericem yere alıyorum başka bişey yazmak istemiyorum kilo bildirimi yapıyım üzülerek
başlangıç---88
geçen hafta---87,2
şimdi--88
800gr artıdayım

merve canım bugün tatılabiliyorsan tartıl canım yok yakınlarda eczane falan yarın listede kendini görürdün canım yarın geçolur tartılman için o yüzden

arkadaşlar merhaba hepiniz burdasınız sanırım uzun zamandır gelemiyorum ama çok geçerli bir sebebim var 6 haftalık hamileyim kilolardan kurtulamadım ama sağlılı beslenmeye devam

hepiniz çıtır olma yolundasınız durmak yok yola devam tek tek öpüyorum sizleri

ayyyyyyyyyy ablam nerdesin sen yaaa
ayy inanmiyorum 6 haftalik haa, ay negüzelllllll cok terbik ederimmm
allah saglikli bi bebis versin :dance:
cok sevindimm hayirli olsunnhihoyyyt:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kızlar ben size ihanet ettim 78800 düm geçen hafta ya bu hafta tuttm kendimi ama akşam doğum gününde pasta yedim 1 tane bira içtim çok moralim bozuk şimdi tartıldım 80 tam ama tuvakete hiç gidemedim belki düzelir çok moralim bozuk çok .... beni saymayın yarın yazayım tekrar offfffffffffffff offffffffffffff .. bütün hafta ne güzel bişi yemedim iyi gidiyodum.. ben çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…