80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldim misafirlerim vardı yeni gittiler bende ortalığı toplayıp buraya geldim ama kimsecikler yok kızlar herkese ayrı ayrı teşekküe ediyorum geçmiş olsun dilekleriniz için antibiyotik ve ağrı kesici baya etki etti yarın bende pek umutlu değilim kendimden kızlar ilk hafta çok iyiydi neyse düzelir inş
flatliners üzülme canım ya hayırlısı olsun inş

iyi akşamlar kızlar;ya ben size katılalı daha bi kaç gün oldu ya bu yüzden bazı konuları bilmiyorum.Mesela cuma günleri tartılıyormuş sanırım.Ben cumartesi tartılmıştım diyetede sporada o gün başlamıştım.Cumartesi günleri tartılırım diye planlamıştım.Bu durumda listeye dahil olmak için cuma günleri tartılmak gerekiyor dimi?

sevdemer cuma günü tartılıp kg buraya yazıyorsun başka gün olmaz canım yarın tartıl ve yaz kg

geçmiş olsun fleks ben kaçırdım galiba geçmişi pek okuyamıyorum pc başında kalamıyorum fazla.neyin vardı canım

teşekkürler selma aaay çok heyecanlandım delikafadulden yaaa ben pek iyi diyet yapmadım ama yani ara sıra kaçırdım yani şey yani kahve çok içtim hemde şekerli

kızlar tam geldim.. geçmişi okuyup gelicem yazdım görümceciğim geldi.. kapatmak zorundakaldım.. gerçi ona arkamı dönüp burda olmak vardı ama neyse :))) ben saygımı yitirmiyiim...
dün bugün neler yediğimi yazmama gerek görmüyorum...
geçti gitti nasılsa... kaçamağım da yok :)))
ama sizi çokkk özlemşim yaa... bi de yarın sabah tartıyı merak ediyorum...

beni merak eden arkadaşlar olmuş.. tk tek isim yazmıyorum.. şimdi unuttuğum olur fln ayıp olur kaydirigubbakcemile3 onlar kendini bilir... sağolun canlarım yaa.. cidden netimin olmayışı hasta etti beni.. inanın sinirden yüzümde 2 sivilcem var şu an :))))

hatırlayabildiğim kadarıyla bişeyler yazayım...
flekscim geçmiş olsun cnmm... diş ağrısı berbat olurr.. bilirim yakından kendilerini... inş. daha iyidir şuan..
lavitacım.. canmm.. kız valla uzun zamandır denk gelemiyoruz... özledim hee.. neler olmuş yokken.. tartışma fln.. olur cnm ilişkilerde böyl şeyler.. atlatmışsınız sanırım.. rabbim bi daha yaşatmasın.. ağzınızın tadını bozmasın inşallah kuzum...:)
flatliners cnm.. hayırlısı olsun tatlım.. hayırlı olduğu zamanda gelicek bize bebişlerimiz... kafandan attığın an kalıyo insan buna inan.. umarım yakın zamanda anneliği tadarsın cnmm...
baharnazcım.. cnm yaa valla sabah açtım ben geldim çay hazır fln dicem dye o hevesle.. net yokk.. ay kafayı yicektim valla.. temizlik de yapılmış bu arada.. ohh mis gibi... benimde işler beni bekliyo aslında..

eltimin kızının düğünü var bahsetmiştim temmuz 10 da.. alt katta oturuyolar malum oraya gelen bana gelmeen gitmez..
ayy bide benim eşimin yengeler hep aynı taraflı. ben yabancı gelin oluyorum.. bi de tek biz sevgili olarak evlendik.. o yüzden eşimin akrabalar beni halaa merak ederler.. evimi fln.. bende yapiim temizliğimi.. süsliyiim evimi.. ohhh.. kıskananlar çatlasın..

neyse kızlar.. bakın geldiğim nasıl belli ama demi? sabaha size okuncaklar biriktiriyom :))) ama artık yatayım diyorum.. cadım kıpırdanmaya başladı... yarın büyük gün.. sabah tartılıpilk ben yazcam siz uyanmadan.. benden erkencisi çıkmazsa tabi.. bi de inş. nette sorun olmaz yine.. olsa da cafeye giderim sabah sabah gene yazarım yaa.. cumayı kaçıramam.. gerçi 1 kilo bile gitmemiştir diyorum ama.. spora gidemiyoum hiç.. ümitli değilim ama bakalım sabah görcez..

aylincim evet yaa cidden kilo çizelgem görünmüyo.. neyse şimdi uğraşamıcam.. nasılsa yarın değişçek .. yani inşallahhh... tekrar tekrar uğraşmıyayım.. sabah hallederim onu da:))
iyi geceler canlarım... öpüldünüz :))

ayyyyyyy özlemişim valla gidemiyom yaa... neyse bu sefer ciddn gittim.. bi içip yatıyorum...

byy..

delikafadulden delikafadulden hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 lülülülülülü lülülülülülü naniknanik laelaelaelaelae :a015:

Bende yatmadan bi uğrayım dedim,bu akşam eşim tartı almış bana (gecikmiş anneler günü hediyesi) Hani şu yağı,suyu falan ayrı tartanlardan çok sevdim ya benim eski tartım çok hassas değildi dijital olmasına rağmen 1-2 dak arayla farklı sonuçlar çıkabiliyordu bunda öyle değil hep aynısı çıkıyor ,ohhh artık sumu gitmiş yağmı ayrt edebileceğim tavsiye ederim kızlar...

Flatliners acele etme canım daha vermen gereken birazcık daha kilo var hem kendini iyice hazırla,zamanını bekler bebişin hayırlısı olsun canım...

Bebegcim hoşgeldin tekrar canım,hemen özlettin valla kendini gözler arıyor resmen topiğe girince..
Sevdemer yarın kilon ile birlikte diğer bilgilerini de girersen sevinirim canım (liste için gerekli bilgileri)

Bende pek bi değişiklik olmayacak sanırım bu hafta,yarın sabah tartılayım sabah ola hayrola..

Son düzenleme:
ya kızlar sabahın köründe bi insanın morali ancak bu kadar bozulur.Ben diyete ve spora başladığımda 82 idim (baskülüm dijital değil,en son cumartesi tartılmıştım)bu sabah spora gitmeden tartıldım ve yine 82 ya inanamıyorum bu nasıl oluyor.O kadar uykusuz kalmalara rağmenmi,ve spordan eve geldiğimde üzerimdeki herşey sırılsıklam oluyor.Tamam kaçırdıklarım oldu,kahvede içiyorum şekerli fakat diyetten önceki gibi değil az yedim kahveyide azalttım artı ya kan ter içinde kalıyorum çok yorucu spor yapıyorum,bir haftadır sağ bacağımın ağrısından duramıyorum gün boyu ama yinede çıkıyorum her sabah.Bunun içinmiydi yani valla hiç içimden gelmiyor bu sabah gitmek ama gideceğim sırf başladım diye ve bundan sonra salatanın dışında hiç bir şey yemeyeceğim.Çok moralim bozuldu ya size belki abartı gelebilir ama bu kiloları bayağı takıyorum ben psikolojim bozuldu doğumdan sonra daha yeni yeni kendimi toparlıyordum umutla tartıya çıkacağım günü bekliyordum.Şimdi nolcak yani ben çatlayana kadar spor yapacağım,çoğu zaman midem kazınarak yatacağım sonra sonuç bumu yani.Tamam kaçamaklar oldu ama asla diyetten önceki gibi yemedim yaa.Bi kere kahvaltıda bir dilim ekmeğin dışında hiç ekmek yemedim.Tatlılara dayanamam hiç yemedim,içtiğim kahvenin içine koyduğum şeker mi beni bu halde tuttu yani.Yaaa çok canım sıkıldı ağlayacağım inanamıyorum hüsrana uğradım.
bebegcim evet canım geldiğin belli oluyor gerçekten,bende farkettim hayatım yokluğunu fakat her an girersin diye yorum yapmadım.

BEBEK VALLA ÖZLEDİK DEDİM ÖNEMLİ BİR ŞEYMİ OLDU NEYSE HEMENCİK GELDİĞİN BELLİ OLUYO VALLA Bİ SEN BİRDE LAVİTAAA NEYSE CANIM BİR SORUN OLMASINDA BU ARADA BENDE YORUMLARIMDA MERAK ETTİĞİMİ YAZMIŞTIM AMA UNUTMUŞSUN BENİ KÜSTÜMMsenağlamaŞAKA ŞAKA

CANIM SAKIN UMUDUNU YİTİRME AA BEYİNDE BİTER HER ŞEY SEN ÖYLE DÜŞÜNÜRSEN VEREMEZSİN TABİ AMA ŞU ÇOK ÖNEMLİ KESİNLİKLE ŞEKERİ KESECEKSİN CANIM ÇÜNKÜ KLİOLARIN EN BÜYÜK DÜŞMANI OO VE ARTI ÇOK YORUCU SPOR YAPMA DERİM BENCE DİYETİSYENİM GÜNDE 1 SAAT HAFTADA 4 DEFA GİTMEN BİLE YETERLİ DEMİŞTİ BANA BENDE SENİN KİLONLA BAŞALDIM TAKILDIM İLK HAFTALAR VEREMEDİM SONRA ÇORAP SÖKÜĞÜ GİBİ GELDİ BENCE YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM 2 SAAT YAPIYORSUN SPORU DAHA AZAA İNDİR VE 3 ANA ÖĞÜN 3 ARA ÖĞÜN YA YAPIYOSUNDUR BELKİ AMA BEN YİNEDE YAZAYIM GÜNDE 2-3 LİTRE SU İÇ BUDA ÇOK ÖNEMLİBENİM BİLDİKLERİM BU KADAR UMARIM SANA FAYDASI DOKUNUR CANIMMMhihoyyyt

Neysee gelelimmmm kilomaaa hafta içi yine 72 çıktığımı yazmıştım daha regl olamadım 2 gün geçiyo arada böyle yapar neyse bi olsamda offffverdiğim kiloooo 1 kg gitti şükür geçen hafta 200 gr vermiştim sonra onu hafta içi geri almıştım şimdi çıktımm 71 çok sevindimmmneyse gidip çizelgemi değiştireyiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…