ayyyyyyy özlemişim valla gidemiyom yaa... neyse bu sefer ciddn gittim.. biiçip yatıyorum...
byy..
delikafadulden delikafadulden hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 lülülülülülü lülülülülülü naniknanik laelaelaelaelae :a015:
ya kızlar sabahın köründe bi insanın morali ancak bu kadar bozulur.Ben diyete ve spora başladığımda 82 idim (baskülüm dijital değil,en son cumartesi tartılmıştım)bu sabah spora gitmeden tartıldım ve yine 82 ya inanamıyorum bu nasıl oluyor.O kadar uykusuz kalmalara rağmenmi,ve spordan eve geldiğimde üzerimdeki herşey sırılsıklam oluyor.Tamam kaçırdıklarım oldu,kahvede içiyorum şekerli fakat diyetten önceki gibi değil az yedim kahveyide azalttım artı ya kan ter içinde kalıyorum çok yorucu spor yapıyorum,bir haftadır sağ bacağımın ağrısından duramıyorum gün boyu ama yinede çıkıyorum her sabah.Bunun içinmiydi yani valla hiç içimden gelmiyor bu sabah gitmek ama gideceğim sırf başladım diye ve bundan sonra salatanın dışında hiç bir şey yemeyeceğim.Çok moralim bozuldu ya size belki abartı gelebilir ama bu kiloları bayağı takıyorum ben psikolojim bozuldu doğumdan sonra daha yeni yeni kendimi toparlıyordum umutla tartıya çıkacağım günü bekliyordum.Şimdi nolcak yani ben çatlayana kadar spor yapacağım,çoğu zaman midem kazınarak yatacağım sonra sonuç bumu yani.Tamam kaçamaklar oldu ama asla diyetten önceki gibi yemedim yaa.Bi kere kahvaltıda bir dilim ekmeğin dışında hiç ekmek yemedim.Tatlılara dayanamam hiç yemedim,içtiğim kahvenin içine koyduğum şeker mi beni bu halde tuttu yani.Yaaa çok canım sıkıldı ağlayacağım inanamıyorum hüsrana uğradım.
bebegcim evet canım geldiğin belli oluyor gerçekten,bende farkettim hayatım yokluğunu fakat her an girersin diye yorum yapmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?