slm kızlar... Ben geldimm ama gidiyorum :)))
aylinim yürüdüm geldim kuzumm.. Ohh.. şüür yürüyemiyodum ne zamandır..
e ylülce cnmm.. çok sevindim.. Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım...
mervecim cnmm.. Geç yazıyosun demiş aylin sana da onu kilonu geç yazıyosun demek istemiş sanırım... Handeryanın seni listeye eklemesi için kilo bilgilerini ve şu anki kilonla ne kadar verdiğin vs. Bugün akşama kadar yazman gerekiyo... O yüzdendir ki listeye girmek için kilo bilgilerini bugün yazsan iyi olur cnmm.. Listede olman daha da motive eder seni.. Hırslandırır... Ama yine de sen bilirsin...
selmaa... kız noldu sana.. Kilolar 3 er 5 er geri geliyo baksana... Millete kilo vermenin inceliklerini anlatıyon da sen uygulamıyonmu?Ya kızma bana ama bak ne güzel vermişsin.. Duraklama ok.. Ama alıyosun be kuzum... Dikkat et bence.. Böyle güzel kilo verirken az da olsa gidiyodu yani..
Neyse kilo verenleri tebrik ederim.. Veremeyenler de üzülmesin haftaya verirler.. Ama almayın kızlar yaa artılar çoğalmaya başladı... Liste gene dökülcek mi ne? :)))
neyse kızlar ban kaçıyorum.. Arkadaşa misafir gelcekmiş ona örgülü milföy böreği yapçam.. Ama ben yemicem :))) ordan da kızı okula bırakıp günee gidicem.. Orda da az yerim sözz... Akşam girerim kızlar... Byyy...
ben eve gidince trkrar tartilicam!!!!
Cünkü idrara cikmadan tartildim olmadi.
Saat 14 de tartilicam tekrar kilomu yazicam.
Daha birsey yemedim yiyemiyorum, is yerindeyim.
hımm canım belkı daha fazla vermıssındır ınş. Vermıssındır
evet gec saatde tartilirsan ve bide baya bi idrara cikarsan az gösteriyo :)
karnim cok ac, bence 86.7 felan göstercek bak gör :) havaya ucarimmmmmm :)kaydirigubbakcemile2
arkadaşlar merhaba hepiniz burdasınız sanırım uzun zamandır gelemiyorum ama çok geçerli bir sebebim var 6 haftalık hamileyim kilolardan kurtulamadım ama sağlılı beslenmeye devam
hepiniz çıtır olma yolundasınız durmak yok yola devam tek tek öpüyorum sizleri
mervecim karnim accccccccccc
hicbirsey yemedim daha offf
birazdan cikiyorum isten
cikiyorum simdiii
yemegimi yiyip gelirim
öptüm
by
bu haftanin birincisi ben olurdum ama kenarindan döndüm 1 kilo vermisim...
spor yapamadim,ve reglim,bide tartim dijital degil yoksaaaa kimse elimden alamazdi birinciligi..
sırnaşık şey kismet degilmis ablammm, bence serradeniz son dk golu yapicak bana, simdilik ben 1. Görünüyorum ama kesin degilim öfff
Yinede 1 kilo iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?