80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bu arada ben bugün gündüz giremeyebilirm çünkü tam 25 kişi misafirim gelicek bizi aile topluca bana oturmaya geliyorlar akşam da hazırlık yaptım öldüm yorgunluktann valla şimdi gideyim 1 saat daha uyuyayım fazla işim kalmadı yaptımm şükür bi ev işleri onuda bu saatte ses yapamıyorum malum herkes uyuyorrrr

serracım yaa.. canm arkadaşım neden myle dedin ama ( bak cidden sabah sabah üzüldüm şimdi.. şaka yazmışsın ama ben genelde laflarımı şakayla sokarım da kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş...
tatlım dedim ya beni merak edenler olmuş tek tek isim vermiyyim bide unuttuklarım olur ayıp olmasın diye... birkaç kişi daha yazmış benle ilgili. ama onlarında ismi yok :) handerya mesela..
o fleks,flatliners e fln bişeyler yazmıştım.. onları da baktım yazılması gereken konuları var cvp verdim... seni nuturmuyum cnm yaa....
amanda kıyamam küsermiş de.. aman da aman... :teselli: kusura bakma cnm arkdişim... alırım ben senin gönlünü...

kızlar bugün sınıfımızın velileriyle günümüz var... bakalım kaç kişi bişey dicek kilomla ilgili.. gerçi 90-60-90 olmuş değilim ama.. belli oluyo yinede 6,8 kg. verdim şu ana kadar ...ayyy ağzımdan kaçırdım... neyse kilo bildirimi bi dahaki msj da artık :)))
neyse konuya döneyim... bakalım kaç kişi dicek yada farkeden olcakmı kilo verişimi... bi de 2-3 kişi var.. kilolu değiller, zayıf da değiller ama onların dışıdakilerin kilolu olduğunu düşünürler... hani vardır ya 3 yıldır aynı kilodasındır,hergün gördüğün kadın sana ayyy sen çok kilo almışın yaa der.. o tiplerden... sanki hergün görmüyo beni. be kadın ben 1 gecede mi şiştim :roflol:
bakalım o kadınlar ne dicek.. kilo mu aldın ne derse 1 tanesi bile inanın katil olurum yaa... yada tabağındaki hamurişlerini burnundan teperim vallah :roflol: :roflol:
ayy bugün içim kaynıyo yine yaa... kilo verdikçe moral geliyo vallaa..

Son düzenleme:
handeryacım ,sevdemercim.. ve diğer ismini söylemediğim arkadaşlarım (serram gibi sitem etmesinler diye genel konşuyorum)
hemen belli oluyo dimi yokluğum :1rolleyes: ayy şımarcam valla yaa... sağolun canlarım..
cumartesi akşamüzeri yazlığa gidiyoruz... ama 1 gece kalıcaz. pazar gece döneriz.. hadi gece giremesemde pazartesi gözümü açtığım gibi burdayım... :))) bu arada bunu da iliştirivereyim dedim..

aaaaa... aylliiiiiinnnn.. çizelgem çıkıyo bak benim yaa.. valla 2 saattir yazdım durdum öyle bi kaptırmışım ki görmüyom pnu hee.... iyiki yapmamışım akşam başka çizelge. düzeldi heralde o site.. neyse değiştirirken bakarım artık..

şimdi kilo bildirimim.....

başlangıç----------------- 90
şimdiki kg.--------------- 83,200
bu hafta giden---------- 1,300
hedef kilo---------------- 70

evettt 1 kilo 300 gr. gitmiş benden... çenemin düşüklüğü ondan valla .. yoksa ben çok konuşan biri değilimdir ... ehueheeuehehee :roflol: :roflol: :roflol: ayy duy da inanma... ama dırdırcı değilimdir hee eşime karşı falan... muhabbeti severim... benim yanımda somurtarak oturulmaz... gittiğim yere muhabbet götürürüm :))) ayy valla iyi değilim ben.. neyse bi sigara içeyim ben de.. sakinleşirim belki... :sm_cool: :sm_cool:

günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ablalarin en güzeliiiiii :)))))

ayy inanamıyorum... 80 i görmeme 3 kilo 200 gramcık kaldı yaa.. 200 gr. saymasam 3 kilo.. sıkarsam 2 haftada tamamdır.. hadi 3 hafta olsun.. 1 er kilodan verirsem inş.. sonrada 70 vee nihayet 70 ler :))) ayy bana bak yaa hala 83,200 gösteriyo tartı ben 70 lere indim bile hayalde.. :))) olsun hedef belirlemek lazım ama demi?

yaaaa ne güzelll bende 83 felan olmak istiyorummm

Son düzenleme:
istah acan bir cizelgem oldu hahaha
sulu sulu portakal olsa simdi hehe

ay ben düz hesap yapicam bunu yaaa, 92 olsunnn...

cidden iştah açıcı olmuş
bende boş bi anda daha da güzel bişey yaparım da şimdilik bu kasın.. dışarda olucam arkdaşlar... fatura ödemeye manayla yürüyüşe... gidiş geliş 1 saat yürümüş olurum.. birazda yolumu uzattımmı tam 1saati bulurr.. hadi girebilirsem öğleden önce girerim byyy... kiloları yazın kızlarrr... bakalım liste nolcak...

iyi yürüyüsler ablam a.s.

günaydın arkadaşlar aylin sevdemer nasılsınız aylin tebrikler sevdemer üzülme haline şükret birde benim gibi artı cıksan ne olurdu

gecen hafta 81
bu hafta 81500

kötü bir sonuc cok cok

günaydın arkadaşlar aylin sevdemer nasılsınız aylin tebrikler sevdemer üzülme haline şükret birde benim gibi artı cıksan ne olurdu

gecen hafta 81
bu hafta 81500

kötü bir sonuc cok cok

günaydin ablam, naislsin?
ben iyiym cok sükür ama acimmm :)
tsk ederim, 5 kilo gitti iste cok da zor degilmis :) manti bile yedimm ve 1 kilo verdim :) güzel bir duygu süprizzzzz

hosgeldin mervecimm, hosgeldin fleks

hosgeldin mervecimm, hosgeldin fleks

h.b canım gecmısı okudum tebrık ederım 1 kılo vermıssın ben yarın tartılcam gecen hafta 1,800 grm vermıstım bu haftada ole beklıyorum çarsamba akşamı tartıldiğmda 1 kg az gorunuyodu p.tesı yazarım artık kaç kılo verdığımı ınş.2 kg gıtmıstır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…