80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şimdi bebek bende bende 2 günü yazamadım ama giden gitti

hatta kaçamağıma rağmen kiloda gitrmiş şu an 83 olmuşum .800 gram gitmiş olsun
regl olmadan tartılmıştım bu sabah ii yani

geçen hafta 83 800
bu hafta 83
giden 800

kaçamaklara rağmen hayret ettim kendime :)))

aminnnnnnnnn ablacim aminnnnnnnn :roflol:
biraz ask da girsin icine kilolar cabuk gider ozaman ama yok bende malesef :teytey:

bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım

sabah 1 tane kepekli bisküvi canım pek istemedi çay bardağı nescafe ve iksir :)
öğlen 4 kaşık pilav 2 kaşık patates yemeği 5 kaşık çorba 1 dilim beyaz ekmek
ara 1 avuç kayısı
2 top dondurma yemeyi düşünüyorum
akşam ızgara et ve salata 1 dilim kepek ekmek
2 lt su 25 dk yürüyüş

inş canım ya çok gözümde büyütüyorum ya neyse ben çıkıyım yürüyüş yapıyım sonra da oğlumu alıyım okuldan gelince görüşürüz kızlar

kıslar bende veremedim bu hafta bu hafta çoğunluk saldı mı ne başlangıç 89 geçen hafta 80 şimdi 80

slm kızlar.. günden geldimm.. ayy çok mutluyumm... herkes farketti kilo verdiğimi... 1 ay önce günde sadece salata yediğimde sanki zayıflayabilcekmiş gibi yemiyo diye bakanların bugünkü bakışları değişmiş.. çekememezlik vardı resmen... ama başım felaket ağrıyo.. nazar mı değdi acaba kaydirigubbakcemile3

bi de günümüz 23 nisan ,sergi derken 3 haftadır ertelendiği için iyi olduu.. 3 haftadır göremiyodum çoğunu..onlar da beni tabi... bi de şıkır şıkırdım bugün :))) siyah giyindim inciler flnn.. süslenesim geliyo kızlar yaa kilo verdikçe.. kendime güvenim artıyo da ondan mı ne.. işte nedense iyi oluyo... aynen tam gaz devam... salata yicem akşam sadece... birazdan yerim eşimi bekliyorum..

bugünkü listemi de yazayım....

sabah--------------- 1 dilim ekmek,salatalık-domates, 2 zeytin,2 şekersiz çay

ara------------------- yarım kurabiye

öğlen--------------- 2 yemek kaşığı kadar salata(haşlanmış patates,salatalık,yoğurt vardı sanırım sadece içinde) ,3 yaprak sarma,1 dilim kek,3 şekersiz çay(günde malum biraz kaçtı mı ne)

ara------------------ -
akşam------------ bol salata, belllkiii 1 kepçe çorba olabilir
ara----------------- 3çilek,1 incecik dilim karpuz(canım acayip istiyo)

2 litre su ancak içebilmişimdir,1 saat yürüyüş yaptım.. iksirim bitti.. sabah yapıcam artık...

baharnazcım... canmm geçmişi tam okumadım.. şöylecene bi göz gezdirdim.. yokluğunu farkettim ama alelacele yazdığımdan unutmuşum cnımm... kusura bakma cnmm.. farkettim yani...

aylinnn.... aldın 1.liği elimden.. ama duuurr serra başkanım gelicek daha... 2 kilo verdim derse hiç şaşırma...

serraaa... hadi güzelim yaa.. 1,600 den fazla bişeyler yaz da aylin olamasın birinci...

şaka şaka kızlar hee... kim olursa olsun ben 1,300 verdim ya bana yeter.. tıkır tıkır olmasa da tıngır mıngır gidiyo benimkiler.. bi hafta 500 gr. bi hafta 1 kg.. ama gidiyo.. inşallah geri gelmeden artıya çıkmadan böylece giderler... aylinn darılma hee..şaka cidden.. ama serra bu son dakika gollerine alışkın yani.. belli olmaz yine de kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2

Kızlar Serranın msjnı kimse görmedi sanırım sabahın erken saatlerinde yazmış ,misafirleri gelecekmiş hazırlık yapıyormuş veeeee 1kg vermişşşş... yani hala birinci aylinnnnnnnn! Gerçi eflatun,nidam.. var daha yazmayan çokkk

aaa evet yaa... ben okumuştum aslında serranın mesajını.. sabah 6 buçukta yazmıştı... handeryacım yazınca hatırladım.. tabi sabahın köründe okuduklarım bu saatlere kadar kalmıyo aklımda :))) evet şimdilik aylin 1. sanırım.. ben 2. miyim ne? tühh. birincilik gitti. 300 gr. farkla :))))
300 gr deyip geçmemek lazım onu verbilmek için 1 hafta uğraşıyoruz çoğu zaman...

bu arada kızlar.. benim kociş mesaiye kalcakmış.. 10 da fln evde olur.. karnım hiç aç değill.. o gelince de çok geçç.. birazdan meyva yerim daha da bişey yemem :)))

elaycım yazıp çıkmışsın ben görene kadar... bişey mi oldu ki? 2 gün girememiştim ya ben.. o arada mı bişey olmuştu görmediğim yada bugün mü ben gündeyken yazdın da atlatım acaba? dur bi bakim cnmm sen yoksun ama olsun...

ooh ooooh yandannn kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 insallah birinciyimdir

kızlar ne güzel kaynatmışsınız ben yokkrn bende bu hafta sıkayımda belki haftaya gider kg ler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…