80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inş. aylincimm...
kızlarr ben çıkıyorum şimdi... başım çatlıcak ağrıdann.. bi de başım dönüyoo... midem bulanıyo bi de... hıı bi de gözlerim kararıyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy şaka bi yana baş ağrım ve mide bulantım var şu an... biraz yatıp dinlensem iyi olcak sanırım.. gece de giremeyebilirim... yarın bakarım artık listeye.. handeryacım şimdiden kolay gelsin sana cnmm... birinciyi de şimdiden tebrik ederim :)))
iyi akşamlar kızlarrr...

bugün yediklerimi yazayimmmmm
sabah: -
öglen 1 kagse dünden yaptigim domatesli pirincli taze fasulye, 1 kücük kagse yogurt
aksam: 1 tabak domatesli patates-taze fasulye-bulgur yemegi, kafadan attim ama cok lazzetli oldu :)

baskada birsey yemedim valla.......
dahada birsey yemem bilmiyorumm.bakicam...

birileri daha hamilee sanirimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hadi hayirlisi
gecmis olsun

bende kactimmm
öptüm
handerya abla simdiden ellerine saglik
bye

selmacım sık bakalım bu hafta.. hıı ne dicem sana.. 10 nisandaki listede (benim gelişimin ertesi günü,tabi listede ben yoktum) 82,600 müşsün... yani 6 haftada 1,600 vermişsin :))) yavaş vermek ok.. ama sen bişeyleri değiştir bence şu an uyguladıklarından... güzel kilo vermişsin.. ama hızlansın birazcık daha yeter bence... yaz geldi baakkk... ya tabi sen bilirsin yanlış anlama beni de.. eskilisteye bakarken aklıma geldi o arada da sen yazınca... :))

ay yok kızz.. ayliiinnn.. ne güzel kilo veriyom ben yaa.. ama kesin olur bu arada bak demişti dersiniz.. o kadar aylarca istedim olmadı,oldu düştü,yine olmadı.. şimdi artık istemiyom diyom yaa kesin kalırım hee...
neyse bişey demicemm.. hayırlısı ne ise öyle olsun.. ama benim günüme var daha.. haftaya cuma :)))

ya aylin bende hedefimi 75 e düşürsem diyom aslında.. böyle 70 i görünce uzak geliyo.. 75 e düşeyim bi sonra 70 yazarım he ne dersin? etkilermi motivasyonumu?

bebeg cok haklısın canım bir hafta verdiysem öbür hafta artıdayım o yüzden kac zamandır gitmiyor mesela bu gün cerenede söyledim senin yediklerine bakıyorumda cok az ben bir türlü sıkamıyorum canım ya ne yapsam acaba

bebeg canım neden yanlış anlayayım ki sizlerle neden burdayız yanlışlarımızı ve dogrularımızı bulmak icin degilmi

herkesi burda görünce çok seviniyorum ben yaa ... bebeğ cim yok bişi aslında varda daha önce buraya yazmadım çok bozğum bu aralar kendimi toparlayamıyorum eşimin ailesi ile ilgili sorunlar aslında .takmıcam diyorum dayanamıyorum Çok üzgünüm çoook işte böle neyse ya zaten kiloda vermedim ..moralim bozuk keşke hepiniz burda değil benim evde olsadınız amma kaynatırdk heeeehihoyyyt

kızlar şu elmalı kabuk tarçınlı tane karabiberli bi karışım vardı.onu nasıl yapıyodunuz yapmayı düşünüyorumda bide bu karışımdan fayda gören varmı

selmacım bende son 1 aydır motivasyon azlığı yaşıyorum ve 1 aydır 2 kilo ancak verdim bir hafta verdiğimi öbür hafta geri alıyorum

iki limon iki elma bir tatlı kaşıgı tane karabiber bir tatlı kaşıgı karanfil bir adet kabuk tarcın 3 lt su

ablalarim cok yürümeye calisin. her ögünden sonra yarim saat yürüyün eritin yediklerinizi
aslinda bende simdi yürüsem yeridir, 1 kagse corba yedim, ve domates mozerella peyniri, fazla oldu aslinda, en son 16.40 yemistim bide 19.45

bebeg ablam, bencede 75 yap, yavas yavass yaa....... 70 de abartmissin

neyse ben yürümeye gideyimm

iki limon iki elma bir tatlı kaşıgı tane karabiber bir tatlı kaşıgı karanfil bir adet kabuk tarcın 3 lt su

sen kullandınmı bu karışımı işe yarıyomu
sanırım bizim metebolizma alıştı hızlandırmak lazım bu karışım hızlandırıyo diye duydum da

selma ne dersin ikimizde aynı durumdayız çizelgemizde hemen hemen aynı.aramızda bi çekişme olursa toparlanırız belki.kendimize geliriz.işe yarar belki ne dersin

featene ben ictim evet faydası var dene bence ayrıca teklifini kabul ediyorum bakalım haftaya neler olacak tamam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…