80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aylin malzemelerin hepsini bir tencerede kaynat elmaları dörde böl sadece cekirdeklerini cıkar limonuda ikiye kes ve hepsini elmalar pişinceye kadar pişir ve süz

aylin malzemelerin hepsini bir tencerede kaynat elmaları dörde böl sadece cekirdeklerini cıkar limonuda ikiye kes ve hepsini elmalar pişinceye kadar pişir ve süz

süz derken, yani sadece suyu icecem cay niyetine?

anneme dedimde, sen icme senin metapolizman zaten hizliiii dedi :)

selam kızlar..geçmişi okuyamadım vaktim yok..yine de verenleri tebrik ediyorum..
ben malesef bu hafta veremedim...haftaya artık...yürüyüş yapamadım ondan galiba...neyse..
hepinize iyi geceler...eşim başımda dikilmiş pc sırasını bekliyor...kötükedihüso

ii akşamlar kızlar dedimse de sadece aylini görüyorum aylincim bu karışımın çekirdeklerini çıkarmadan kaynatıyorum

elaycım sorun herne ise inşallah çözülür karşılıklı anlayışla çözülür inan strese girmemeye çalış

selmacım ve fatene okuduğuma göre bir rekabet haline giriyorsunuz.
selmacım moralini bozma ben kaçamak yapmama rağmen veriyorum çok fazla sporuda abartmıyorum
seninde başarıcağına inanıyorum

bende bebegcim le mi girsem acaba değerler aynı hedef aynı ama yaş farkı metobalizma farkı var ama :))
bebeqcim ne dersin yerimseniben

şu iksirin bende faydası şu ben çok fazla tatlı çukulata düşkünüydüm tatlı yeme isteğim azaldı hatta bu regl günümde çikolata krizim tutmuyor galiba gerçekten şekeri düzenliyor

inşallah haftaya veririsin canım pes etme şu pc sırası bekleme işi bende de var ii geceler

iyi akşamlar kızlar,gün içinde fazla giremiyorum.Kilo verenlere tebrikler,veremeyenlere bişi diyemiycem kelin ilacı olsa başına sürer çünkü ben veremedim ve sabah çok üzüldüm
canım geçen yıllarda step aerobiğe gittiğimde hoca acı duyana kadar yorardı bizi yağlar ancak o zaman parçalanır diye.Bu yüzden sıkı yapıyorum sporu çünkü o zamanlar iyi vermiştim.Evet şeker galiba sorumlu.Diğer şeyleri dediğin gibi yapıyorum.Artık önümüzdeki haftaya kaldı umudum.Doğum kiloları zor verilir diyorlar ya ben hiç inanmamıştım galiba doğruymuş. Umarım benimde senin gibi çorap söküğü gibi gelir.Bu şekilde giderse ooo yandık.Bu arada ne zamandır rejimdesin?
aylin tebrik ediyorum canım.Merve inşallah dediğin gibi 2 kg gitmiştir.aah benden ne zaman gidecek...
selmacığımsıkma canını bu hafta artıysa sonraki hafta eksi olur.Bende şükretmeyimde halime,biraz daha uğraşayım.
bebeg ikinci oldun sanırım dimi,tebrik ediyorum.alkisalkisalkis

uykum geldi ben yatıyorum malum sabahın köründe düşüyorum yollara bi gün giremezsem bilinki kaçırdılar beni.Öptüm herkesi by

selam arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim.ben bir hafta boyunca tam 5 ilo vermek istiyorum.kiminiz ohaaaaaaaa dediğinizi duyabiliyorum.ama benim kide öyle bir vücut çok çok az yiyeyim açıkçası yaşayacak kadar yiyeyim çok fazla veriyorum.ama dengeli ve spor eşliğinde 2 haftadır diyet yapıyorum tık yok.bende bir hafta şok diger hafta dengeli yapar ayda 10 kilo vermiş olurum gibime geliyor......

Buyrun bu haftanın sınıfta kalmış tablosunuuuu..!
Yaz geldi sıcaklardanmıdır bilmem herkeste bir boşverme,bir devamsızlık,istikrarsızlık vs.. var sanki.. Gerçi tablo söylüyor söyleyeceğini..
Yeni arkadaşlar hani geçen hafta turuncu olanlar bu hafta hiç biri bildirmemiş kilosunu eee bravo!
Lavitam şimdi gördüm msjnı haftaiçi düzeltme yaparım artık..
Geçen hafta herkes çok iddaalıydı kimsecikler yok ortalıkta..
Aylincim tebrik ederim canım darısı hepimizin başına haftaya..:hooray: (bebeg seni de tebrik ederim)
Listenin yarısı kırmızı,yani haftaya gidici..klava:

Duy38 hoşgeldin aramıza canım.. yazdıklarını okudum da kendine bu kadar yüklenme derim yavaş yavaş ama sağlam ver kalıcı olsun haftada 1-1,5 kg en güzeli..

Son düzenleme:
tabloyu ilk gören ben oldum sanrım... handeryacım ellerine sağlık güzelim... tebriğin için de teşekkürler cnm... kk layık olmaya çalışıyorum kaydirigubbakcemile3
ama bu tablo ne kız böyle yaa... bolsıfırlı... tabloda kaç kişi var tam bilmiyorum ama 20 den fazladır.. kilo bildirenlerden sadece 7 kişi mi kilo vermiş nedir bu yaa.. tablonun yarısı kilo bildirimi bile yapmamış... hani takım ruhu? hani birlikten kuvvet doğar ilkesi? hani motivasyon? arkadaşlar toparlayın kendinizi lütfen ama yaa...
ayy kızmayın bana ama her hafta daha da bi fazla dökülüyo tablomuz ama yaa... haksızmıyım...

baharnazcım mailin için sağol tatlım ... bende mi bir problem var anlamadım ama açtığımda gözlerim doldu resmen yaa... çok doğru ama .. bizim jenerasyon öyle yaşadı demi arkadaşım :))) sen 70 lerde ben 80 lerde .. çok da birşey farketmiyor cnmm... tekrar saol kaydirigubbakcemile5

(o kadar çok birikti ki mailler arada açıp bakıyorum kilerden gelmiş diye ,gözüme çarpanları okuyorum ancak.. yeni baktım mail kutuma...yeni gördüm cnm)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…