iki limon iki elma bir tatlı kaşıgı tane karabiber bir tatlı kaşıgı karanfil bir adet kabuk tarcın 3 lt su
aylin malzemelerin hepsini bir tencerede kaynat elmaları dörde böl sadece cekirdeklerini cıkar limonuda ikiye kes ve hepsini elmalar pişinceye kadar pişir ve süz
evet süzgecten süz bir kabın icine koy oradan doldurup icebilirsin
selam kızlar..geçmişi okuyamadım vaktim yok..yine de verenleri tebrik ediyorum..
ben malesef bu hafta veremedim...haftaya artık...yürüyüş yapamadım ondan galiba...neyse..
hepinize iyi geceler...eşim başımda dikilmiş pc sırasını bekliyor...kötükedihüso
canım geçen yıllarda step aerobiğe gittiğimde hoca acı duyana kadar yorardı bizi yağlar ancak o zaman parçalanır diye.Bu yüzden sıkı yapıyorum sporu çünkü o zamanlar iyi vermiştim.Evet şeker galiba sorumlu.Diğer şeyleri dediğin gibi yapıyorum.Artık önümüzdeki haftaya kaldı umudum.Doğum kiloları zor verilir diyorlar ya ben hiç inanmamıştım galiba doğruymuş. Umarım benimde senin gibi çorap söküğü gibi gelir.Bu şekilde giderse ooo yandık.Bu arada ne zamandır rejimdesin?serradeniz CANIM SAKIN UMUDUNU YıTıRME AA BEYıNDE BıTER HER ŞEY SEN ÖYLE DÜŞÜNÜRSEN VEREMEZSıN TABı AMA ŞU ÇOK ÖNEMLı KESıNLıKLE ŞEKERı KESECEKSıN CANIM ÇÜNKÜ KLıOLARIN EN BÜYÜK DÜŞMANI OO VE ARTI ÇOK YORUCU SPOR YAPMA DERıM BENCE DıYETıSYENıM GÜNDE 1 SAAT HAFTADA 4 DEFA GıTMEN BıLE YETERLı DEMıŞTı BANA BENDE SENıN KıLONLA BAŞALDIM TAKILDIM ıLK HAFTALAR VEREMEDıM SONRA ÇORAP SÖKÜĞÜ GıBı GELDı BENCE YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM 2 SAAT YAPIYORSUN SPORU DAHA AZAA ıNDıR VE 3 ANA ÖĞÜN 3 ARA ÖĞÜN YA YAPIYOSUNDUR BELKı AMA BEN YıNEDE YAZAYIM GÜNDE 2-3 LıTRE SU ıÇ BUDA ÇOK ÖNEMLıBENıM BıLDıKLERıM BU KADAR UMARIM SANA FAYDASI DOKUNUR CANIMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?