80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

duy38 aramıza hoşgeldin... ama nacizane fikrimi söyliyeyim... haftada verdiğin 5 kilo ne olarak gidiyo ki.. sadece yaşayabilecek kadar yiyerek yağdan 5 kilo verilebileceğini sanmıyoruz... amaç yağlardan kurtulmak değil mi? bence de en fazla haftada 1,5 kg. geçmemek lazım.. 500 gr-1,5 kg arası normal gibi geliyo bana... vücudunu yormş olursun aksi halde...

kızlar geçmişi okuyup geldimm..
elaycım... eşinin ailesiyle az da olsa sorun yaşamayan yoktur sanırım... benim de olmuştu bi zamanlar.. görümcemle hala var sorunumuz.. ama karşılıklı anlayışla çözülür herşey... kafana takma.. benim mesela görümcemle hayatım boyunca anlaşmazlığım bitecek gibi görünmüyo.. ama mecburuz birbirimize.. yapacak bişey yok.. takmıyorum artık.. kocamla iyi olduktan sonra gerisi sorun değil benim için..
baharnaz... yarış teklifini kabul ediyorum cnmm... çizelgelerimz hemen hemen aynı.. ben 200 gr. fazlayım senden sadece.. hadi bakalım cumaya sonuç ne olcak.. elmi yaman bey mi? kaydirigubbakcemile3
sevdemer.. tebriğin için teşekkürler cnm.. bi de dikkat et kendine.. erken çıkıyomuşsun spora.. dünyanın bin türlü hali var.. sen dikkatli ol cnm..
selmacım... evet cnm.. burda doğrularımızı yanlışlarımızı söylmek için varız tabiki... birbirimize kırılmadan uyarılarıızı dikkate alarak başarıcaz bu işi...
aylinim.. .çizelgemi 75 e çekmicem kuzum.. baharnazın yarış teklifini görünce vazgeçtim bundan.. hedef kilomuz da aynı şu an.. öyle kalsın... bakalım en çabuk kim ulaşçak hedefine kaydirigubbakcemile3

bu arada kızlar pc başında kahvaltımı yaptım.. akşam yemeği yememiştim.. çok acıkmışım.. aslında biraz yatıp uyusam iyi olcak.. kızımın 2 çürük dişi var. birinin ağrısı uyutmadı.. sabaha kadar onu alıp bizim odaya getirmekle ve eşimi uyandıramak için onun odasına geçmekle geçti zamanım.. toplam 1 saat uyumamışımdır... ağrı kesici şurup ve diş spreyi de fayda etmedi.. gce beni uyutmadı ama imdi kendisi uyuyo :))) yarım saat arayla uyanıp odalar arası mekik dokuduk... bi de bi ara dişim ağrımıyo ama içimden ağlamak geliyo demez mi kaydirigubbakcemile3

günaydın elaycım.. iyiyim cnm sen nasılsın? ohh afiyet olsun.. ben meyve suyu içtim kahvaltıda ahve içmem ama bi fena olmaz... dur alıp geliyim :))

bebeğ cim paylaşımın için çok sağol .zaten dün annemle konuştum takmamaya karar verdim , eşimle ve kızımla kapayıp kapımı oturcam evde. zaten onlar hariç herkes destek ve yanımdalar.ihtiyacımda yok onlara ... benim kilo vermem lazım. bi tek düşüncem bu olucak şimdilik umarım aklıma kalbime her konuda söz geçer ... seni öpüyorum canım du ben bi taNe daha

elaycım takmamak en iyisi... ben yeni evli olduğum sıralar çok takıyodum sürekli ağla ağla.. sonra dedim ki amaan ben delimiyim kendi kendimi üzüyorum hakedene lafımı söyliyim o üzsün kendini.. şimdi öyle yapıyorum saygımı terbiyemi bozmuyorum tabiki ama altta da kalmıyorum.. lafımı ortaya koyuyorum beğenen alır giderrr.. beğenmeyen bırakır kaçar... sositososito biraz dilber hala misali oldu ama haksız mıyım kuzum yaa.. kendini niye üzesin ki... :))

ya ne dicem benim rahmetli babannemde eski zaman lafları çok mevcuttu.. derdi ki "kocam karım desin, Allah kulum desin, gerisi de ...... yesin"
ayy afedersin sansürledim ama napiim alem kadındı... ama haklıymış valla.. her söylediği lafı yaşayıp doğru olduğunu görüyorum şimdi... eskiler biliyolar cnmm.. :))

ay bayıldım babanene:lepi: süper miş .. bu taktiği ve dilber hala repliğini uygulucam bende he he :))) seviyom seni moralimi düzelttin ... ben güldüm allahta seni güldürsüna.s.

ayy çok teşekkür ederim canmm. bende seni seviyorum kaydirigubbakcemile3
valla ben uyguluyorum canımm.. faydasını görüyorum da... inşallah herşey istediğin gibi olur hayatında :))

bu arada biz bu akşamüzeri yazlığa gidicez.. yarın akşam gelicez gerçi ama yanımıza kıyafet almadan olmaz.. bi yandan da çanta hazırlıyorum... benim kız uyanıncaya kadar halledeyim şu işi yoksa 1 gece için 15 takım kıyafet koydurur kendisi için.. birascık süslüyüz de.. kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın...aylinn tebrik ederim canım...diğer verenleri de tebrik ediyorum..
ben malesef bu hafta duraklama yaşadım..inşallah haftaya olmaz...birazdan çıkıcam..evde değilim bugün..ama kaçırmıycam söz veriyorum..ilk defa kilo veremedim başladığımdan berii.moralim çok bozuk..
bebegcim ortalığı şenlendirmişsin yine...seni de tebrik ederim..iyi gidiyosun..

günaydın eflatuncum... teşekkürler cnmm... iyi gidiyorum demi :))
sen de haftaya verirsin cnm yaa. şurda hedefine kaç kilo kalmış ki.. moralini boş yere bozma bence... bu hafta olmazsa haftaya amaaann bi daha mı gelcez dünyaya :)))
ay ben bugün çok relaks ım kızlar yaa.. bi de bu uykusuzluk bu baş ağrısıyla... bi de uykumu almış olsam nasıl olurum siz düşünün artık...

bu hafta bıldırımde bulunamadım..insallah bıdakı haftaya bu arada kılo verenlerı tebrık edıyorum..

TSKLER ABLACIMMM, hic tahmin etmiyordum ama birinci oluvermisim kaydirigubbakcemile2

ay ben bu cizelgemi gördükya agzim sulaniyor, acayp birsey yapmisim hihii.......

nasilsiniz ablalarim

yaaaa 10 haftada ben 12 kiloyu anca veririm.......
ozamanda ramazan geliyo yinee tadini cikaramicam hep böyle oluyor ((

iyiyim aylin sende iyisin inşallah :roflol:
ay cidden ben ara öğün olarak bi portakal alıyim dicem ama evde yok malesef... ama bi elma da işimi görür şu an... akşam yemeğini evde yiyip çıkçaz yola.. erken yicez diye kahvaltı 7, ara 10, öğlen13, ara 16, akşam 18 de yicem.. saatler nasıl aylincim çok sık değil demi cnm ?

aylincim benim tek derdim kilo almadan ramazanı geçirebilmek... veremesemde olur o ara.. almıyayım yeter :)))

bu kiloları alana kadar herşeyin tadını bol bol çıkardık... sonuç bu mirmirmirmir ... artık tadını çıkarma dönemi geçti kuzuummm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…