80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu kiloları alana kadar herşeyin tadını bol bol çıkardık... sonuç bu mirmirmirmir ... artık tadını çıkarma dönemi geçti kuzuummm...

ben ramazanda kilolari SICAK SICAK PIDELERDEN aliyorummmmmmmm
insallah bu senede öyle yapmam!!!!!!

biraz tutcaz kendimizi aylincim yaa.. valla kilo almadan çıkarmam lazım ramazanı

pide de yemeyiveriiimm... bu zamana kadar çok yedim... milattan önce :))))) benim miladım 9 nisan ya o yüzden ...

kızlar şu an okuduğum kitapta değerli taşlar ve terapik etkileri de var... inanırmısınız bilmem ama ilgimi çeken bi taş olursa yazarım ne işe yaradığını:))

oh oh kızlar bu taşların hepsi iyi bişeylere yarıyoo...
hepsinden karışık bi kolye yaptırıp taksam faydası olurmu acaba ? :roflol:

aylin kıızz portakal varmış dolapta.. iyi barişişmicek biyerim :))))
2 tane var birini yiyorum.. küçük olduğu için yarım elmayı da ekledim ara öğünüme.. :)))

afiyet olsun ablammm
ben cikiyorum burdann
carsiya inecem birazdan
size iyi sohbetler
bana iyi gezmelerr
:)
kib

aylin bizimde ağzımızı sulandırdın kız allah iyiliğini versin
bebeg valla sabah sabah içimizi açtın iyiki varsın sensiz buraların tadı yok
bu sabah spora çıkmadım çok azda kahvaltı yaptım iştahım yok inanamadım bende ama yok işte
ilham geldi sabah sabah temizlik yapıyorum her yeri kaldırdım pc başına geçtim yine hemen kalkmam lazım öğleye kadar bitireyimki gesmeye gideyim bi enerji varki içimde sormayın tabi dün sabahı düşünmediğim sürece(tartıdaki görüntüyü)
neyse ben kaçar millet size kaçamaksız bir gün diliyorum muuck!!!

saol sevdemercimm... kolay gelsin sana... valla bende de enerji var da takılıp kaldım kk başından kalkamıyom...

hoşgeldin serracım... atlattın misafir telaşesini.. geçmiş olsun hadi.. oku da gell.. ben baayaa biriktirdim bu sabah ama idare et artık :)))

günaydın kızlar baya kaynatmışsınız bebeg cim oku oku bitmedi sayfalar ne güzel enerji böyle kaydirigubbakcemile3bebeg cim dün bende senin gbi düşündüm hedefimi 75 almayı düşünüyorum 70 de görünce çok gözümde büyüyor ya öyle yapsam ki kararsız kaldım
aylin güzelim tebrik ederim senide handerya ellerine emeğine sağlık canım

ay kızlar avatar konusunda karar veremiyoodym... bilg. dan foto yüklerken hata veriyo nedense... bende netten buldum bikaç tane.. bu nasıl olmuşş?.. tabiki ben değilim ama hoş sanki hıı?

ya flekscim kusura bakmayın cidden.. bazen çenem düşüyo.. bazen mi diyenleri duyar gibi oluyorum kaydirigubbakcemile3
yakında kovcaklar beni topikten :):):)
günaydın bu arada :)))

ayyy oku oku bitmedii aylin vee bebek maşllahh yaaa neyse misafirleri atlattık şükür ama parke döşenecek önce kardeşimin evini dizelim sonra benim evin işlerii olur inşş
aylincimm seniii tebrikk ederimm canımmmben yürüyüşe gidemiyorum ondan az verdim galiba regl olamadımm off off
sevdemer canım ben diyete başlayalı70 gün oldu inş sende verirsinn sıkma canını
bebeg canım gerçekten şaka yaptımm kızzz alınmadım yani arkadaşımm
neyse ben şimdi çıkayımm işler beniiii bekliyorrrrrr

yok canımkusura bakar mıyız hiç ne güzel işte keşke bende öyle olsam senin gibi enerjidolu kimsecikler kovamaz seni sensiz tadı çıkmaz canım buranın bigün girmedim neler oldu herkes merak etti sevildiğini bil canım bu arada avatarını çok beyendim kapalı bir bayan olarak bence değiştirme

bebeqcim avatarına gelince allahtan markasını gözükmüyor eşarp reklamı olurdu yoksa yerimseniben fena değil okulda bayağı bir resim çektirdik haftaya düzenleyip taze taze resim koycam buraya
ben biraz rakibimi olumsuz yönde etkiliycek avatar bakıcam lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…