kizlar tulumum bu ama üzerine basenlerimi kapatacak derecede bir yazlik hirka gibi bisey alicam daha,penye gibi bisey mesela .resim icin bu hirkayi giydim simdilik....sizce nasil duruyor?
Eki Görüntüle 212202 Eki Görüntüle 212203 Eki Görüntüle 212204
yorumlariniz icin tesekür ederim,,,o basenimin cok ciktigi yerde duvara yaslanmisdimilki yaslanmadanki resmim...evet uzaun giycem üstüne...birde siyahini almaya düsünüyorum,cok rahat bir kumasi var,cok serin tutuyor
kızlar....... ayran detoksunu sormuşsunuzz
ayran aşı vucuttaki fazlallıkları atmak için ve kilo verimi durdugunda yapılan bir tür detoks
ama ben şimdilik siizn uygulamanızı tavsiye emem çünkü çok yenisiniz siz diyetteee sanırım?
ama ben yinede anlatayım 4 yk nohut,yarma ve mercimek
2 lt yagsız tuzsuz ayranın içine katıyorsunuz
kahvaltıdan sonra her 2 saatte bir bunu yiyorusunuz
baharat atabilirisnizz içinee ama başka bir şey yemek yok
2 günd eyaklaşık 1.200 filan verdiriyor
ama deidigm gibi kilo takıldıgında ve çok kaçamak yapıldıgında yapın şimdi degil!!!!!!!!!!!
bu ayran detoksunu ben yapabilirmiyim acaba annem ayran aşı çorbasını çok yapar yağ ve tuz koymadan 1 tencere ayırırım bütün gün yerim olurmuki emziriyorumya annem bikere köyde emziren kadınlara yarmalı çorba yedirirer demişti nohut yarma malum süt yapıyor
ne dersin canım önerirmisin bide ayranın içine katıp pişiriyormuyuz yani benim bildiğim ayran aşı çorbası nohutlu yarmalı ayranlı pişirilir öylemiki buda bide annem taze nane koyar pişirirken içine bende koyabilirmiyim nane acayip güzel bir tat veriyorda
semacım yapabilirsin sne evet yarma sütü artırır ,pişirmiyoruz cnm bunu bu o çorbadan farklı bişiy
malzemleir haşlıyorsun ayranın içine direk katıyorsun cnm
üzerine taze nane ekleyebilirisn tabisii
menümüde yazıyım
sabah 1 ksa specıal k 1 çay bardağı süt ile
ara yok misafirliğe gidiyordum atladım
öğlen 3 tane yaprak sarma 2 dilim ekmek karpuz peynir (ya gittiğim yerde etli pide vardı ondan yememek için böyle acayip beslendim)
ara yok yoldaydık
akşam 1 kase specıal k 1 çb süt ile
ara kavu yerim heralde yoksa bozulucak
su 3 lt
sabah:
domates
salatalık
biber
kk beyaz peynir
3 zeytin
2 dilim uno cavdar ekmek
5 dilim sucuk
1 küçük sosis
maydonoz
1 bardak çay şekersiz
ara:
1 kayısı
1 küçükkase kiraz
öğlen:
1 kase k fleks sütsüz
ara:
yok
akşam:
2 patlıcandan ocak üstünde köz çok az zeytinyağı az tuz az sirke (süperdi)
yoğurtlu semizotu tuzsuz
1 domates
az salatalık
2 biber
spor yok
su 1 lt dahada içicem
yeşil çay
formçay
1 bardak cappuccino şekersiz 63 kalori
semacım
yeşil mercimek koy bence doyurucu olmaz diger türlü zaten yakışıyord abence
yatana kadar degide mesela ben şöl yapıyorum 10 da kkahvaltı yapıyorum ve her 2 saat te bir
bu çorbadan içiyorum 2 kase bile içiyorum zaten sonşara dogru doyup 1 kas eile yeiniyorsun
ve en son 8 de içmiş oluyorum çorbamı cnm sende ona göre ayarla
ya 8 yada 9 olsun en son çorba saatin
bende bugün ki menümü yazıyım bari.
sabah
iki elim kadar lavaş + 5 kaşık menemen + 1 fincan çay (tek şeker)
ara
yok
öğle
1 kase special k + süt
ara
dondurma :26:
akşam
1 kase mercimek çorbası + 1 kase yoğurt +3 ince dilim ekmek
bugün sporda step günümüzdü. çok ter attım
1,5 lt suyumuda içtim. ohhh. misss..
çay kahve falan içemedim. ama birazdan bi kahve içmeyi planlıyorum.
menüm nasıl kızlar? :26:
canımmmm... naptın sen. karpuz+peynir birleşince kilo tutuyormuş vücuttaa.aman haaa. bi daha bu yanlışı yapma.eskiden bnde çok yiyordum öyle. çok lezzetli oluyo ama bunu öğrenince asla ikisini bir yemedim.
salam, sosiste hem şişkinlik yapıyor hemde sindirilmesi zor yiyecekler. haberiniz ola hanımlar.
biraz baskıcı oldum gibi oldu.ama birbirimizi idare etmemiz gerektiğini düşünüyorum.ve bildiğim yanlışları olabildiğince size söylemeye çalışıyorum.
birlikten güç doğar...!!!
meününnn malesef köt
sabah kahvaltıda hem şeker var hemde beyaz un yani lavaş:26:
akşamda mercimek çorbası 8bol karbonhidrat içeriir)
birde yanında 3 dlm ekmek varr ekmek yeirne salata olmalıydı
karpuz peynir ikilisiyle 1 ayda 10 kilo verdiğimi bilirim bu ikili bana hayatımda çoookkk kilo verdirdi eşimede ne zaman sıkışsam karpuz peynire başvururum tabi cozutmadan canım abartmadan bide bugün ya etli pide yiycektim yada bunu karpuz peyniri tercih ettim 2 dilim ekmekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?