80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süreyyaa
cnm güsle duruyor ama sanki kalçayı biraz büyük mü göstermiş acaba?
yakındna çekildiig için çok emin olamadımm ama önden güsle görüyorr
cnm güle güle kullan

yorumlariniz icin tesekür ederim,,,o basenimin cok ciktigi yerde duvara yaslanmisdim ilki yaslanmadanki resmim...evet uzaun giycem üstüne...birde siyahini almaya düsünüyorum,cok rahat bir kumasi var,cok serin tutuyor

yorumlariniz icin tesekür ederim,,,o basenimin cok ciktigi yerde duvara yaslanmisdim ilki yaslanmadanki resmim...evet uzaun giycem üstüne...birde siyahini almaya düsünüyorum,cok rahat bir kumasi var,cok serin tutuyor

tam yaz kıyafeti zaten, çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim. senin hakkın, giy doya doya

bu ayran detoksunu ben yapabilirmiyim acaba annem ayran aşı çorbasını çok yapar yağ ve tuz koymadan 1 tencere ayırırım bütün gün yerim olurmuki emziriyorumya annem bikere köyde emziren kadınlara yarmalı çorba yedirirer demişti nohut yarma malum süt yapıyor
ne dersin canım önerirmisin bide ayranın içine katıp pişiriyormuyuz yani benim bildiğim ayran aşı çorbası nohutlu yarmalı ayranlı pişirilir öylemiki buda bide annem taze nane koyar pişirirken içine bende koyabilirmiyim nane acayip güzel bir tat veriyorda

semacım yapabilirsin sne evet yarma sütü artırır ,pişirmiyoruz cnm bunu bu o çorbadan farklı bişiy
malzemleir haşlıyorsun ayranın içine direk katıyorsun cnm
üzerine taze nane ekleyebilirisn tabisii

semacım yapabilirsin sne evet yarma sütü artırır ,pişirmiyoruz cnm bunu bu o çorbadan farklı bişiy
malzemleir haşlıyorsun ayranın içine direk katıyorsun cnm
üzerine taze nane ekleyebilirisn tabisii

anladım canım sağol şidi bişey sorucam nohut tamam yarmanın miktarı varmı bide mercimek koymasam olmazmı yaa

şimdi doğrumu anladım sabah kahvaltı yapıyorum sonra yatana kadar 2 satte bir bu çorbadan içiyorum o ka dimi peki miktar varmı 1 kasemi 2 satte bir
amaann bende amma oburum sanki 2 saatte acıkıcamda fazlasını içicem
eğer doğru anladıysam ben bugün specıal k diyetine başladım cumaya kadar yapıyım geçen hafta acayip kaçamağım oldu cuma yada cumartesi ayran detoksu yapıyım

menümüde yazıyım
sabah 1 ksa specıal k 1 çay bardağı süt ile
ara yok misafirliğe gidiyordum atladım
öğlen 3 tane yaprak sarma 2 dilim ekmek karpuz peynir (ya gittiğim yerde etli pide vardı ondan yememek için böyle acayip beslendim)
ara yok yoldaydık
akşam 1 kase specıal k 1 çb süt ile
ara kavu yerim heralde yoksa bozulucak
su 3 lt

ya kızlar bu hafta deli gibi kaçamak yaptım hamburgerler colalar patates kızartmaları etli pideler mangal biörekler bisküvi dondurmalar buraaya yezmadım artık menümü benden etkilenmeyin diye neyse buraya büyük bir avm açılmış içinede kfc açılmış antalyada yoktu hep konuşurduk açılsın diye ankaraya gittiğimde bile sırf kfc den yemek için onun olduğu bir avm ye gitmiştim neyse bugün görümcemle konuşuyorduk oda gidelim yakın zamanda dedi (görümcemde 25 kilo verdi 100 den 75 e düştü şu an 3-4 kilosunu geri almış) neyse bu hafta gitmem artıkda haftaya hafta sonu yine bir ödül yaparım napıyım kaç senedir bekliyorduk

öff bahanelere bak yaaaa

sabah:
domates
salatalık
biber
kk beyaz peynir
3 zeytin
2 dilim uno cavdar ekmek
5 dilim sucuk
1 küçük sosis
maydonoz
1 bardak çay şekersiz

ara:
1 kayısı
1 küçükkase kiraz

öğlen:
1 kase k fleks sütsüz

ara:
yok

akşam:
2 patlıcandan ocak üstünde köz çok az zeytinyağı az tuz az sirke (süperdi)
yoğurtlu semizotu tuzsuz
1 domates
az salatalık
2 biber

spor yok
su 1 lt dahada içicem
yeşil çay
formçay
1 bardak cappuccino şekersiz 63 kalori

canımmmm... naptın sen. karpuz+peynir birleşince kilo tutuyormuş vücuttaa.aman haaa. bi daha bu yanlışı yapma.eskiden bnde çok yiyordum öyle. çok lezzetli oluyo ama bunu öğrenince asla ikisini bir yemedim.

salam, sosiste hem şişkinlik yapıyor hemde sindirilmesi zor yiyecekler. haberiniz ola hanımlar.

biraz baskıcı oldum gibi oldu .ama birbirimizi idare etmemiz gerektiğini düşünüyorum.ve bildiğim yanlışları olabildiğince size söylemeye çalışıyorum.

birlikten güç doğar...!!!

semacım
yeşil mercimek koy bence doyurucu olmaz diger türlü zaten yakışıyord abence

yatana kadar degide mesela ben şöl yapıyorum 10 da kkahvaltı yapıyorum ve her 2 saat te bir
bu çorbadan içiyorum 2 kase bile içiyorum zaten sonşara dogru doyup 1 kas eile yeiniyorsun
ve en son 8 de içmiş oluyorum çorbamı cnm sende ona göre ayarla
ya 8 yada 9 olsun en son çorba saatin

bende bugün ki menümü yazıyım bari.

sabah
iki elim kadar lavaş + 5 kaşık menemen + 1 fincan çay (tek şeker)

ara
yok

öğle
1 kase special k + süt

ara
dondurma :26:

akşam
1 kase mercimek çorbası + 1 kase yoğurt +3 ince dilim ekmek

bugün sporda step günümüzdü. çok ter attım
1,5 lt suyumuda içtim. ohhh. misss..
çay kahve falan içemedim. ama birazdan bi kahve içmeyi planlıyorum.

menüm nasıl kızlar? :26:

tatlım miktarları yazarmısın
nohut,mercimek,yarma,yoğurt ve su için.

tarifi verde yarın yapayım :)))

bide kırmızı mercimek miii yeşil miii???

Son düzenleme:

meününnn malesef köt
sabah kahvaltıda hem şeker var hemde beyaz un yani lavaş:26:
akşamda mercimek çorbası 8bol karbonhidrat içeriir)
birde yanında 3 dlm ekmek varr ekmek yeirne salata olmalıydı

İyi akşamlar kızlar,bende yazıyım yediklerimi;

Sabah:
1dilim çavdar ekmeği
2 yemek kaşığı lor salatası
domates-salatalık
1 tatlı kaşığı reçel
şekersiz çay

Öğlen:
1 kase kadar kepekli makarna
1 kase yoğurt
1 dilim karpuz

Ara:
3 kayısı 1 saat sonrası 1 sade türk kahvesi

Akşam:
Bol yeşillikli yağsız salata
1 soda

şimdilik 2 lt kadar su

karpuz peynir ikilisiyle 1 ayda 10 kilo verdiğimi bilirim bu ikili bana hayatımda çoookkk kilo verdirdi eşimede ne zaman sıkışsam karpuz peynire başvururum tabi cozutmadan canım abartmadan bide bugün ya etli pide yiycektim yada bunu karpuz peyniri tercih ettim 2 dilim ekmekle

meününnn malesef köt
sabah kahvaltıda hem şeker var hemde beyaz un yani lavaş:26:
akşamda mercimek çorbası 8bol karbonhidrat içeriir)
birde yanında 3 dlm ekmek varr ekmek yeirne salata olmalıydı

biliyorum. o yüzden 2 saat stepten sonra 150 şer yanlarımı çlıştırdm dambılla. eve gelincede 400 mekik çektim. yarın içinde ceza verdim kendime +500 mekik çekicemm

bugunki menum

2 dilim uno lıght kepek ekmek
1kk peynır
1 katı yumurta
4 zeytın
yeşilcay

ara

yok

öğlen
1 kase yoğurt corbası yağsız
2 haslanmış baget

ara
1 avuc kıraz 4 erık

aksam

ufak kase bezelye

suanda bır avuc daha kıraz

su 2lt spor yok oğlumun pesınden kosturmam spor sayılmazsa:)

yorum alabılırmıyım?

benim bildiğim kadarıyla kilo tutuyor.
verdiğin kiloları geri aldın mı şekerim?
almadıysan yine aynı diyeti yap canım.
böyle milim milim uğraşma derim sana.
88.5ten 77.5 e 1 ayda karpuz diyeti yaparak mı geldin canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…