80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yağlı yediğimşeyler ara sır genelde yemiyorum çaylarda tabiki şekersiz her zaman zaten benim tatlıyla pekaram yok
aylarca yemesem aramıyorum ama arada 1yada 2 çatal ev yapımı reçelyada bal yiyorum

gerçek miii .s tatlıyla arası olmayan insanlara çok özeniyorum keşke bnmde aram olmasa ama işte...

bende bazen form bisküvileri yiyorum meyveli olandan bende biara onlardan aldım ama hiç sevemedim, sütle tam mama gibi, çerez gibide fazla şakerli geldi ama tatlı

bende onlardan yemek için aldım.yani 14 günlük diyet için. yoksa koklamak falan için almadım yani sütte çok bekletmeyince mama gibi olmuyor. çokta güzel oluyo ben beğendim ama nedense onu yedikten sonra daha çok acıktığımı farkedip bıraktım. aldığım o iki pakette öyle duruyor. tatlı krizlerimi bekliyorlar çerez niyetine ye gitsin tatlı olmasına tatlı evet ama kalorisi çikolataya şekere ona buna göre çok düşük. çikolatanın o minminnacık karesini eritmek için büsbüyük halı sahanın etrafını bir kere dolaşmak gerekiyormuş. bi yerde okumuştum. yuh dedim. zaten tatlı krizlerim bayadır olmuyor.3-4 aydırda çikolataya hasretim. canım tatlı istediğindede o müsliden yiyorum yarım avuç. tatlı isteğim gidiyorr

Son düzenleme:
günaydın kızlar....................
nabersinizzzzz ben sabah kv ye postaladımmm çocukları
evi temizledim hemencik çünküü misafirden sonra bırakıp gitmiştim öylece...
temizledim şimdi oh mis oldii

birazdanda platesss yapıcam
ama kahvaltıda 3 tane büskivi yidimmm

bol kalori harcamalar

kilo bildirimiii yapaymm

geççen hafta:64.4
bu hafta :63.9
giden:500

bunada şükür diyorumm
bu hafta karbon diyeti yapsammı 3 gün acaba yoksa bi süre daha böylemi devam etsem bilemiyorum:18::18::18:

bu tam 1 yıl önce kızımın ilk doğum gününde hatırladığım 90 civarı

bu da dün kızımın 2. doğum gününde 80 fark varmı artık bilmiommmm

maasallah dıyorum hıcde 80 gıbı durmuyorsunuz daha zayıf gıbı duruyorsunuz..

selamlar herkese az kalorılı hafta sonlarııı:):)

keşke benim çikolata olsa , ben daha çok şerbetli tatlı, kek ve yaş pasta vatabi börekler bunları seviyorum. söylemesi ayıp biraz hamaratım mutfakta yapar yapar yerdim, özellikle yeni gördüğüm :125: tarifleri denerdim sonuç, sonuç bu artık yooooook

ben şerbetli tatlı olarak şekerpareyle revani yiyiyebiliyorum tek. öbürlerini pek yiyemiyorum künefe kadayıf falan :82:

senin işte zor ama başarıcauk gardaş

asya27 aynen bende,alisverise ya esim yanimdayken gidiyorum yada evde babasiyla birakip gidiyorum parka felan ya esim götürür yada toplu gideriz ....parka cok cikariyorumki enerjisini atsin diye ama ne fayda ayni afacan ayni afacan,hele kayinbabamin webcamda o simardikca gülmesi beni cildirtiyor,birde kizim tv izlerken diyoki git oglum bi sacini cek ablanin ....dedesi diyor yani,buna haykiriyor ,bende demeyin öyle diyorum susuyor hemen bozuluyor.bilmiyorum bu yaz ne olcak eger cok damarima basarlarsa kavga ederim,o ne öyle her haylazligina haha hihi gülmek

kizlar bugün tulum aldim nasil durdugunu üzerimde karar veremedim foto koycam yorumlairnizi beklerim ona göre degistircem yada degistirmicem

cizelgendeki kilona gelmisin ....masallah...

ayy süreyyacımm sonunda gelebildim yaaa
gözüm bereldi gelene kadann amaaa beni bu tatmin etmiyor artık 2 aydır 63.9-64-65
rakamlarını görüyorum yani

ben birde dün ayran detoksu yaptım ama artık o tarz detokslarla gitmiyor kilollar yaaa

selamlar sizde cok guzel vermıssınız maasallah.. neler yptınız ne kadar zamanda gıttı oğrenebılırmıyım:)

selamlar sizde cok guzel vermıssınız maasallah.. neler yptınız ne kadar zamanda gıttı oğrenebılırmıyım:)

tşk ederim....
6 ögün beslendim.
bol su içtim en az 2 lt
spor yaptım
bol salata tükettim ögünlerimde...

topigi takip edersen sürekli zaten hepp bilgile rveriyoruz cnmm
inşş send eistediign kiloya kavuşursunn

yenı takıp etmeye basladım.. bebegım oldugu ıcın her an gıremıyorum tesekkur ederım.. ıns.:)

selam, ayran detoksunu anlata bilirmisin denemek isterim ve nekadar verdiriyor

evet canım işim zor ama başarıcam

hep beraber inş :)

selam, ayran detoksunu anlata bilirmisin denemek isterim ve nekadar verdiriyor

evet evet evet ... bu ayran detoksu ne. bende yapmak istiyorum meraklandım :26: .kaç kilo verdiriyor ortalama ve kaç gün yapılıyor??? :44:

Son düzenleme:
kızlar....... ayran detoksunu sormuşsunuzz
ayran aşı vucuttaki fazlallıkları atmak için ve kilo verimi durdugunda yapılan bir tür detoks
ama ben şimdilik siizn uygulamanızı tavsiye emem çünkü çok yenisiniz siz diyetteee sanırım?

ama ben yinede anlatayım 4 yk nohut,yarma ve mercimek
2 lt yagsız tuzsuz ayranın içine katıyorsunuz

kahvaltıdan sonra her 2 saatte bir bunu yiyorusunuz
baharat atabilirisnizz içinee ama başka bir şey yemek yok
2 günd eyaklaşık 1.200 filan verdiriyor

ama deidigm gibi kilo takıldıgında ve çok kaçamak yapıldıgında yapın şimdi degil!!!!!!!!!!!

kizlar tulumum bu ama üzerine basenlerimi kapatacak derecede bir yazlik hirka gibi bisey alicam daha,penye gibi bisey mesela .resim icin bu hirkayi giydim simdilik....sizce nasil duruyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…