yağlı yediğimşeyler ara sır genelde yemiyorum çaylarda tabiki şekersiz her zaman zaten benim tatlıyla pekaram yok
aylarca yemesem aramıyorum ama arada 1yada 2 çatal ev yapımı reçelyada bal yiyorum
bende bazen form bisküvileri yiyorum meyveli olandanbende biara onlardan aldım ama hiç sevemedim, sütle tam mama gibi, çerez gibide fazla şakerli geldi ama tatlı
günaydın kızlar....................
nabersinizzzzz ben sabah kv ye postaladımmm çocukları
evi temizledim hemencik çünküü misafirden sonra bırakıp gitmiştim öylece...
temizledim şimdi oh mis oldii
birazdanda platesss yapıcam
ama kahvaltıda 3 tane büskivi yidimmm
bu tam 1 yıl önce kızımın ilk doğum gününde hatırladığım 90 civarı
bu da dün kızımın 2. doğum gününde 80 fark varmı artık bilmiommmm
keşke benim çikolata olsa , ben daha çok şerbetli tatlı, kek ve yaş pasta vatabi börekler bunları seviyorum. söylemesi ayıp biraz hamaratım mutfaktabende onlardan yemek için aldım.yani 14 günlük diyet için. yoksa koklamak falan için almadım yanisütte çok bekletmeyince mama gibi olmuyor. çokta güzel oluyo ben beğendim ama nedense onu yedikten sonra daha çok acıktığımı farkedip bıraktım. aldığım o iki pakette öyle duruyor. tatlı krizlerimi bekliyorlar çerez niyetine ye gitsin tatlı olmasına tatlı evet ama kalorisi çikolataya şekere ona buna göre çok düşük. çikolatanın o minminnacık karesini eritmek için büsbüyük halı sahanın etrafını bir kere dolaşmak gerekiyormuş. bi yerde okumuştum. yuh dedim. zaten tatlı krizlerim bayadır olmuyor.3-4 aydırda çikolataya hasretim. canım tatlı istediğindede o müsliden yiyorum yarım avuç. tatlı isteğim gidiyorr
keşke benim çikolata olsa , ben daha çok şerbetli tatlı, kek ve yaş pasta vatabi börekler bunları seviyorum. söylemesi ayıp biraz hamaratım mutfaktayapar yapar yerdim, özellikle yeni gördüğüm :125: tarifleri denerdim sonuç, sonuç bu artık yooooook
kilo bildirimiii yapaymm
geççen hafta:64.4
bu hafta :63.9
giden:500
bunada şükür diyorumm
bu hafta karbon diyeti yapsammı 3 gün acaba yoksa bi süre daha böylemi devam etsem bilemiyorum:18::18::18:
evet canım işim zorben şerbetli tatlı olarak şekerpareyle revani yiyiyebiliyorum tek. öbürlerini pek yiyemiyorum künefe kadayıf falan :82:
senin işte zor ama başarıcauk gardaş
cizelgendeki kilona gelmisin ....masallah...
ayy süreyyacımm sonunda gelebildim yaaa
gözüm bereldi gelene kadann amaaa beni bu tatmin etmiyor artık 2 aydır 63.9-64-65
rakamlarını görüyorum yani
ben birde dün ayran detoksu yaptım ama artık o tarz detokslarla gitmiyor kilollar yaaa
selamlar sizde cok guzel vermıssınız maasallah.. neler yptınız ne kadar zamanda gıttı oğrenebılırmıyım:)
tşk ederim....
6 ögün beslendim.
bol su içtim en az 2 lt
spor yaptım
bol salata tükettim ögünlerimde...
topigi takip edersen sürekli zaten hepp bilgile rveriyoruz cnmm
inşş send eistediign kiloya kavuşursunn
ayy süreyyacımm sonunda gelebildim yaaa
gözüm bereldi gelene kadann amaaa beni bu tatmin etmiyor artık 2 aydır 63.9-64-65
rakamlarını görüyorum yani
ben birde dün ayran detoksu yaptım ama artık o tarz detokslarla gitmiyor kilollar yaaa
evet canım işim zorama başarıcam
selam, ayran detoksunu anlata bilirmisin denemek isterim ve nekadar verdiriyor
kizlar tulumum bu ama üzerine basenlerimi kapatacak derecede bir yazlik hirka gibi bisey alicam daha,penye gibi bisey mesela .resim icin bu hirkayi giydim simdilik....sizce nasil duruyor?
Eki Görüntüle 212202 Eki Görüntüle 212203 Eki Görüntüle 212204
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?