Bana biraz taze kan yeni bi can biraz degişiklik gerek diye düşündüm işe çizelgemi degiştirmekle basladım morlarla bi çizelge yaptımm inşş. şans getirirrr
canimcigim tatil yaklasiyor ya derdim o birde hic diyet yapmadim bu ilk deneyimim lahana duydum ikinci gunum ama ezyet fistigim ya sirf yürüyüse cikayim diye köpek aldim yazik o bile yürümeyi unuttu
Nurancım çok tebrik ederim canım çok hoş görünüyorsun ayrıca..Ahhh geçmişe götürdün beni ben de kep atalı 11 sene oldu offff ne güzel günlerdi üniversite günleri..keşke geri dönebilsem o günlere..
sağol ceren,nuran bu arada ben:)bocekkk seni ayrica tebrik ediyorum cok guzel gorunuyorsun massalllah
her halin güzel canım senin ve emin ol çok belirgin fark var,gittikçe zayıf,çıtır hatunlar olucazbu tam 1 yıl önce kızımın ilk doğum gününde hatırladığım 90 civarı
bu da dün kızımın 2. doğum gününde 80 fark varmı artık bilmiommmm
nurancım, facede de gördüm resimlerini çok hoş bir bayansın maşallah...
inşallah istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşır ve o kiloda kalırsın canım
NURANNN canım harikasın muhtesem görünüyosun melegim maşallah(bu kör gözlerimle bile gördüysem uzaktan cekılmiş resmindeki güzelligini düşün artık ne kadar hoşsun ne kadar güzelsin) hayırlı olsun canım benim hersey gönlünce olsunn inşş.
sağol sevdam,pozitif ruhlumBana biraz taze kan yeni bi can biraz degişiklik gerek diye düşündüm işe çizelgemi degiştirmekle basladım morlarla bi çizelge yaptımm inşş. şans getirirrr
selam kizlar ...moralim cok bozuk...bilenler biliyor benim 2 cocugum var ,kizim 4.5 yasinda oglum 1.5 yasinda...kizim cok nazlidir,bebekkende öyleydi,hic bir zaman bana sikinti yasatmadi,saatlerce alisveris yaptigimda oldu,doktorda sira bekledigim,oturmalara gittimde oldu,hic sorun cikarmazdi oyuncaklariyla oynardi...herkes cok imrenirdi ne akilli diye,ama gelin görünki oglum cok fena cikti.daha 1.5 yasinda.cok haylaz,doktora gittik cocuk doktoruna lego taslarini sekreter odasinda firlatiyor havaya atiyor ,kapilara tirmanmaya calisiyor,her yeri morluk icinde sürekli simarmaktan gecen vestiyerin dolabini üzerine düsürdü allahdan bisey olmadi.2 dakka yanindan ayrilmam yetiyor ,mutfakta dolaptakileri yere dökmeye calisiyor,ablasi simarik olsa hadi onu örnek aliyor dicem ama kizim onunla oyun oynamak istiyor ama o dökme cabasinda,anlatmaya calisiyor ,hayir i ,yapmamasi gerek seyleri anlatmaya calisiyorum ,anliyor gözlerini kapatip bana bakiyor,sanki " sen ne dersen de ben yapicagimi yine yaparim" der gibi[,simdi 2 hafta sonra türkiyeye gidicem,kayinbabam webcamda ne görünce gülüyor ben deli oluyorum,iyice simarcak türkiyede eminim,ne yapabilirim bana yardimci olun lütfennn basindan böyle afacan cocukla ugrasmak gectimi? birde kaynanam diyorki,kayinpederim dermis,kerim gelsin asagi dahi insem heryere onu götürcem,kizsamda simarikliklarina üzerine bi okadarda düsüyorum,sicak,kalabalik,durur durmaz demeden alip götürmek isteyecek eminim,söylesende anlamiyorlar,surat yapsamda.of yaaaa stresim hic bitmiyor
Menüm
sabah:
2 di. tam ta. ekmek, peynir,
3 zeytin, 3 kü. salatalık
şekersiz çay
ara: 1 ceviz, 2 gün ku. kayısı
öğlen :1 kase ayran aşı çorba ve 1 kepekli galeta
ara:5 erik ve 1 şeftali
akşam: ton balıklı salata, 1 di. ta. ekmek
ara: 1 dilim ananas, 1 kır. erik, 5 çilek
45 dk. plates
2 lt. su, 2 yeşilçay
lahana diyetini yapan kimi duyduysam kilolarının 2 katını almış bırakınca cnmve sağlığını bozuyomuş bence yapma :44: sağlıklı beslen diyet yapma derim. az yağlı yemek abur cuburdan uzak durmak diyet değil sağlıklı beslenmek sonuçta elinden geldiği kdr hareket et ben 2 gündür daha çok hareket etmek için bulaşık yıkarken bile bacak hareketlerinden yapıyorum komik oluyo ama işe yarıyo
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Herkese iyi akşamlarr :79:
Bugün ki menüm;
***Sabah: Birazcık peynir, 1 tane zeytin, 1 yumurta, domates, salatalık, süt
***Öğlen: Dürüm, ayran, soda[annemle çarşıya çıktı yemicem dedim 1 saat direndim annem zorle yedirdi ]
*Ara 1: Karlama [bayılıyorum]
***Akşam: Masum sandiviç[ligth tos ekmeği arasında peynir ve domates] , 1 soda
*Ara 2: Dondurma
Spor: 20 dk egzersiz, ve çarşıda 4 saat yürüdüm en büyük spor bu olsa gerek
2,5 LT su içtim bugün :)
NOT: Bugün istemeden çok kaçırdım
sabah:
2 dilim uno cavdar ekmek
domates
salatalık
biber
4 dilim sucuk
6 zeytin
peynir
3 çatal yumurta yağda yapılmış
ara:
yok acıkmadım
öğlen:
yok acıkmadım
ara:
yok acıkmadım
akşam:
tavuk döner ayran saat 16:30
ara:
2 dilim karpuz
spor yok
yeşil çay 1 tane
dmleme çay 6 bardak
su 1lt
ayla ydı sanırım, canım teşekkürler inşallah bu şekilde verebilirimbol meyveli bi menü... ama çok beğendim menünü. harikasın yola devammm....
ayla ydı sanırım, canım teşekkürler inşallah bu şekilde verebilirimşeker kırizini meyveyle gidermeye çalışıyorum. şekeri yıllardır kullanmıyorum ama tatlıya dayanamıyorum
bol meyveli bi menü... ama çok beğendim menünü. harikasın yola devammm....
her fırsatı değerlendiriyorsun.harikasın valla bulaşık yıkarken bacak hareketleri yapmak azminin bi göstergesi... umarım en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın canım... ve ayrıca yaptığın çarşı turu yediklerini dengelemiş bence. sıkıntı yok gibi duruyor
canım yağda yapılmış şeylerden çok fazla yememeni öneririm. birde öğün atlamamalısın. acıkmayı bekleme. küçükte olsa bişeyler atıştırki öğün atlasın. öğünleri atlayıp atlayıp sonra yemek yediğinde miğde diyorki "ha nede olsa bu beni aç bırakıyor ben bunları zor günler için depo edeyim." arkasındanda iğrenç bi kahkaha atıyor bilmiş olbirde bi sorum var. çayları şekersiz içiyorsundur umarım??? :44:
ne güzel... ben şekeri atamadım henüz. azalta azalta gidiyorum. bi kupa dolusu içtiğim çaya kahveye 1 kaşık atıyorum. eskiden 4 kaşıktan aşağısı kesmiyordutatlı krizlerim çok azaltı.hatta hiç olmuyor diyebilirim. arada tuttuğu zaman şu special k dan alıyorum yarım avuç çerez gibi yiyorum. bastırıyor. böyle bi yol buldum :76: meyvede iyi bi çözüm ama kararında yemek gerek. benim tatlı isteğimi meyveler bastırmıyor nedense :44:
canım benimm sen sagol ben dogruları dedimsağol nihalcim. okulda olmak benim içinde çok güzel. iki gün oldu daha ama boşlukta gibiyim. çalışıyorum 5yıldır aynı zamanda da fakat iş hayatı okuldaki kadar basit ve saf değil...
sağol ceren,nuran bu arada ben:)
her halin güzel canım senin ve emin ol çok belirgin fark var,gittikçe zayıf,çıtır hatunlar olucaz
sağol izlem,o senin güzelliğin,sende çok hoşsun
ben fotolarda güzel çıkıyorum işte
inş hep birlikte hedeflerimize ulaşıcaz. inanıyorum buna...
sağol sevdam,pozitif ruhlumo gerçekten senin iç güzelliğin,dilinin, gözlerinin güzelliği...çok çok saol...
çizelgende hayırlı olsun,yenilik güzeldir her zaman
yok özlemim devam degil
Kimsecikler yok... Geçmişi okudum kilo veren herkesi tebrik ediyorumYılmak yok ya verilecek ya verilecek.Bu hafta yani yarından itibaren ben de çok sıkı tutuyorum artık gram gram sıkıldım En önemlisi yürüyüşe başlıycam düzenli ertelemiycem artık.İmreniyorum valla sporuna önem verenlere ilk aklıma gelen Banu 2 bebeğine rağmen her fırsatı değerlendiriyor Bir çok arkadaşım burda bebeklerine rağmen,çalışmasına rağmen fırsat yaratıyorsa bende yaratabilirim ki hala işe başlamadım evdeyim.Zaten çalışmaya başlayınca da bahanem yoruluyorum fırsatım olmuyor olacaktır kesin İmrendiğim bir konu daha var hani stress ve moral bozukluğu dönemlerinde iştahtan kesilen insanlar var ya işte onlarada imreniyorum ben Benim de tam aksi içimdeki canavar hortluyor resmen
Ayşe tekrar kutlarım canım yavrunun yeni yaşını,sende de epey fark var spora ağırlık vermemiz lazım bizim en azından sıkı sıkı oluruz seneyeki doğum günü fotolarını koyunca buluruz aradaki farkları:82:Mersin'e gidince biraz zorlanırsın,düzenin bozulur belki ama malum oranın sıcakları iştahı kesiyor,hareket halinde oluncada sırılsıklam olursun zaten
Banu hoşgeldin canım sende ayrıca tebrik ederim seni
İzlem öncelikle rüyamı anlatıyım gerçi tabiri konusunda yetersizim amaBen bu aralar biraz keyifsizim bazı nedenlerden dolayı seni arıyorum dertleşmek için sende beni gelip arabanla alıyorsun güya ben de izmirdeymişim kıpkırmızı bir araba,göz alıcı...baya bir akıl veriyorsun bana öyle yapma şöyle yap vsss ben ağlıyorum sen de ağlıyorsun benle Sonra alışverişe gidiyoruz seninle egs parka.Sen şeker pembesi bir sknny jeans,siyah atlet alıyorsun kendine giyiyorsun da çok güzel oluyor,bana da platform topuk bir sandalet hediye alıyorsun mantar tabanlı hem de Ben de kızıyorum sana ben giyemem bunları boyum uzun zaten deve gibi oldum diye...Sonrasında bize gidiyoruz güya ama gittiğimiz ev,dedemlerim silifke saray mahallesinde taş müstakil bir evi vardı orası bahçesinden tomurcuk gül topluyoruz sen reçel yaparız diyodun en son Şimdi benim yorduğum sadece ayakkabı sıkıntı demek o da kendi adıma doğru,gerisini sen yor gayrı ben çıkamadım işin içinden
Sevdacım montiye devam mı?Yoksa hafta içi 3 4 gün karbon yapsak mı bizde bak Zekiye de 3 4 günde güzel sonuçlar alabilirsiniz diyor duraklama döneminde,dayanabilirmiyiz acaba karpuzsuzluğa
herkese günaydınnn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?