80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bana biraz taze kan yeni bi can biraz degişiklik gerek diye düşündüm işe çizelgemi degiştirmekle basladım morlarla bi çizelge yaptımm inşş. şans getirirrr

deyiştirmekle iyi yaptın sıkılınca deyiştirmek lazım

feriha yi izleyen varmi...hazal kaya aski memnuda daha kiloluydu sanki ,incelmis iyice yada giydigi beyaz elbiseden öyle ama cok zayif gözüktü gözüme.

pazartesi günüm var.pastalar börekler havada ucusacak...ben davetli gittimde yiyorumda ,ama kendim davet ettigimde pek fazla yiyemiyorum cay doldur,tabak hazirla vs.bukez oldugunca az yicem ,yedimde ne oldu, izlemin dedigi gibi

Menüm

sabah:
2 di. tam ta. ekmek, peynir,
3 zeytin, 3 kü. salatalık
şekersiz çay
ara: 1 ceviz, 2 gün ku. kayısı

öğlen :1 kase ayran aşı çorba ve 1 kepekli galeta
ara:5 erik ve 1 şeftali
akşam: ton balıklı salata, 1 di. ta. ekmek

ara: 1 dilim ananas, 1 kır. erik, 5 çilek

45 dk. plates

2 lt. su, 2 yeşilçay

canimcigim tatil yaklasiyor ya derdim o birde hic diyet yapmadim bu ilk deneyimim lahana duydum ikinci gunum ama ezyet fistigim ya sirf yürüyüse cikayim diye köpek aldim yazik o bile yürümeyi unuttu

lahana diyetini yapan kimi duyduysam kilolarının 2 katını almış bırakınca cnm ve sağlığını bozuyomuş bence yapma :44: sağlıklı beslen diyet yapma derim. az yağlı yemek abur cuburdan uzak durmak diyet değil sağlıklı beslenmek sonuçta elinden geldiği kdr hareket et ben 2 gündür daha çok hareket etmek için bulaşık yıkarken bile bacak hareketlerinden yapıyorum komik oluyo ama işe yarıyo

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Herkese iyi akşamlarr :79:

Bugün ki menüm;

***Sabah: Birazcık peynir, 1 tane zeytin, 1 yumurta, domates, salatalık, süt
***Öğlen: Dürüm, ayran, soda [annemle çarşıya çıktı yemicem dedim 1 saat direndim annem zorle yedirdi]
*Ara 1: Karlama [bayılıyorum]
***Akşam: Masum sandiviç [ligth tos ekmeği arasında peynir ve domates] , 1 soda
*Ara 2: Dondurma

Spor: 20 dk egzersiz, ve çarşıda 4 saat yürüdüm en büyük spor bu olsa gerek

2,5 LT su içtim bugün :)

NOT: Bugün istemeden çok kaçırdım

sabah:
2 dilim uno cavdar ekmek
domates
salatalık
biber
4 dilim sucuk
6 zeytin
peynir
3 çatal yumurta yağda yapılmış

ara:
yok acıkmadım

öğlen:
yok acıkmadım

ara:
yok acıkmadım

akşam:
tavuk döner ayran saat 16:30

ara:
2 dilim karpuz

spor yok
yeşil çay 1 tane
dmleme çay 6 bardak
su 1lt

sağol nihalcim. okulda olmak benim içinde çok güzel. iki gün oldu daha ama boşlukta gibiyim. çalışıyorum 5yıldır aynı zamanda da fakat iş hayatı okuldaki kadar basit ve saf değil...
bocekkk seni ayrica tebrik ediyorum cok guzel gorunuyorsun massalllah
sağol ceren,nuran bu arada ben:)

bu tam 1 yıl önce kızımın ilk doğum gününde hatırladığım 90 civarı

bu da dün kızımın 2. doğum gününde 80 fark varmı artık bilmiommmm

her halin güzel canım senin ve emin ol çok belirgin fark var,gittikçe zayıf,çıtır hatunlar olucaz

nurancım, facede de gördüm resimlerini çok hoş bir bayansın maşallah...
inşallah istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşır ve o kiloda kalırsın canım

sağol izlem,o senin güzelliğin,sende çok hoşsun
ben fotolarda güzel çıkıyorum işte
inş hep birlikte hedeflerimize ulaşıcaz. inanıyorum buna...

Bana biraz taze kan yeni bi can biraz degişiklik gerek diye düşündüm işe çizelgemi degiştirmekle basladım morlarla bi çizelge yaptımm inşş. şans getirirrr
sağol sevdam,pozitif ruhlum o gerçekten senin iç güzelliğin,dilinin, gözlerinin güzelliği...çok çok saol...
çizelgende hayırlı olsun,yenilik güzeldir her zaman

Son düzenleme:

Kimsecikler yok... Geçmişi okudum kilo veren herkesi tebrik ediyorum Yılmak yok ya verilecek ya verilecek.Bu hafta yani yarından itibaren ben de çok sıkı tutuyorum artık gram gram sıkıldımEn önemlisi yürüyüşe başlıycam düzenli ertelemiycem artık.İmreniyorum valla sporuna önem verenlere ilk aklıma gelen Banu 2 bebeğine rağmen her fırsatı değerlendiriyorBir çok arkadaşım burda bebeklerine rağmen,çalışmasına rağmen fırsat yaratıyorsa bende yaratabilirim ki hala işe başlamadım evdeyim.Zaten çalışmaya başlayınca da bahanem yoruluyorum fırsatım olmuyor olacaktır kesin İmrendiğim bir konu daha var hani stress ve moral bozukluğu dönemlerinde iştahtan kesilen insanlar var ya işte onlarada imreniyorum ben Benim de tam aksi içimdeki canavar hortluyor resmen

Ayşe tekrar kutlarım canım yavrunun yeni yaşını,sende de epey fark var spora ağırlık vermemiz lazım bizim en azından sıkı sıkı oluruz seneyeki doğum günü fotolarını koyunca buluruz aradaki farkları:82:Mersin'e gidince biraz zorlanırsın,düzenin bozulur belki ama malum oranın sıcakları iştahı kesiyor,hareket halinde oluncada sırılsıklam olursun zaten

Banu hoşgeldin canım sende ayrıca tebrik ederim seni

İzlem öncelikle rüyamı anlatıyım gerçi tabiri konusunda yetersizim ama Ben bu aralar biraz keyifsizim bazı nedenlerden dolayı seni arıyorum dertleşmek için sende beni gelip arabanla alıyorsun güya ben de izmirdeymişim kıpkırmızı bir araba,göz alıcı...baya bir akıl veriyorsun bana öyle yapma şöyle yap vsss ben ağlıyorum sen de ağlıyorsun benle Sonra alışverişe gidiyoruz seninle egs parka.Sen şeker pembesi bir sknny jeans,siyah atlet alıyorsun kendine giyiyorsun da çok güzel oluyor,bana da platform topuk bir sandalet hediye alıyorsun mantar tabanlı hem deBen de kızıyorum sana ben giyemem bunları boyum uzun zaten deve gibi oldum diye...Sonrasında bize gidiyoruz güya ama gittiğimiz ev,dedemlerim silifke saray mahallesinde taş müstakil bir evi vardı orası bahçesinden tomurcuk gül topluyoruz sen reçel yaparız diyodun en son Şimdi benim yorduğum sadece ayakkabı sıkıntı demek o da kendi adıma doğru,gerisini sen yor gayrı ben çıkamadım işin içinden

Sevdacım montiye devam mı?Yoksa hafta içi 3 4 gün karbon yapsak mı bizde bak Zekiye de 3 4 günde güzel sonuçlar alabilirsiniz diyor duraklama döneminde,dayanabilirmiyiz acaba karpuzsuzluğa

güünaaydııııııııııııııııııııııın :92::92:kimse yok burda bende uyumak isterdim alışkanlık işte benimde gözümden uyku akıyor, bi gidip tekrar deneyim

tam anlattığın gibi bir cocukta bende var ve sen ne dersen de ne yaparsan yap o yapacağından geri kalmayacak emin ol ben dısarı markete bile gidemiyorum onunla kaçıyo ordan oraya beni peşinde kosturuyo benim kızımda cok akıllıydı oğlum beni çok yoruyo hiç bir yere gitmek istemiyorum gitmiyorumda zaten
bu arada babaanne dede sen ne dersen de onlar yine bi şekilde sımartıyolar cocuğu bana aynen söyle diyolar oğlum yaramazlık yaptığında bu cocuk ne böyle amma yüz vermişsin biraz kız buna hatta çarp ağzına iki tane diyolar ben kızınca da hemen cocuğu yanlarına cekip yine bana kızıyolar tabi benim sinir katsayılarım fırlıyo

bol meyveli bi menü... ama çok beğendim menünü. harikasın yola devammm....

her fırsatı değerlendiriyorsun.harikasın valla bulaşık yıkarken bacak hareketleri yapmak azminin bi göstergesi... umarım en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın canım... ve ayrıca yaptığın çarşı turu yediklerini dengelemiş bence. sıkıntı yok gibi duruyor

canım yağda yapılmış şeylerden çok fazla yememeni öneririm. birde öğün atlamamalısın. acıkmayı bekleme. küçükte olsa bişeyler atıştırki öğün atlasın. öğünleri atlayıp atlayıp sonra yemek yediğinde miğde diyorki "ha nede olsa bu beni aç bırakıyor ben bunları zor günler için depo edeyim." arkasındanda iğrenç bi kahkaha atıyor bilmiş ol birde bi sorum var. çayları şekersiz içiyorsundur umarım??? :44:

bol meyveli bi menü... ama çok beğendim menünü. harikasın yola devammm....
ayla ydı sanırım, canım teşekkürler inşallah bu şekilde verebilirim şeker kırizini meyveyle gidermeye çalışıyorum. şekeri yıllardır kullanmıyorum ama tatlıya dayanamıyorum

ayla ydı sanırım, canım teşekkürler inşallah bu şekilde verebilirim şeker kırizini meyveyle gidermeye çalışıyorum. şekeri yıllardır kullanmıyorum ama tatlıya dayanamıyorum

ne güzel... ben şekeri atamadım henüz. azalta azalta gidiyorum. bi kupa dolusu içtiğim çaya kahveye 1 kaşık atıyorum. eskiden 4 kaşıktan aşağısı kesmiyordu tatlı krizlerim çok azaltı.hatta hiç olmuyor diyebilirim. arada tuttuğu zaman şu special k dan alıyorum yarım avuç çerez gibi yiyorum. bastırıyor. böyle bi yol buldum :76: meyvede iyi bi çözüm ama kararında yemek gerek. benim tatlı isteğimi meyveler bastırmıyor nedense :44:

yağlı yediğimşeyler ara sır genelde yemiyorum çaylarda tabiki şekersiz her zaman zaten benim tatlıyla pekaram yok
aylarca yemesem aramıyorum ama arada 1yada 2 çatal ev yapımı reçelyada bal yiyorum

bende bazen form bisküvileri yiyorum meyveli olandan bende biara onlardan aldım ama hiç sevemedim, sütle tam mama gibi, çerez gibide fazla şakerli geldi ama tatlı

canım benimm sen sagol ben dogruları dedim ayy şımardım ha :78::78:çizelgem içinde teşekkür ederim:87:
yok özlemim devam degil karpuzsuz duramicam galiba arada tatlı yemeden dondurma yemeden olmicak anladım tabi aslaaa sık sık degill yapalım valla benim en büyük sıkıntım birilerinin beni dürtüklemesi gerek hadi şimdi yapıyoruz de şimdi baslarım eksizsiz yaparım ama kendi başıma olmuyo sanki 9 kıloyu nasıl verdım ben bu iradesizlikle.
herkese günaydınnn:)

Günaydınnnnnnnn :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…