80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

harikasın. yola devam ama bişey sorucam 1 kase bezelye??? haşlayıp sade mi yedin :26:

Süheyla maşallah sana.Ben ilk defa gördüm senin fotonu hep göbeğinden şikayet edince bende orantısız kilo dağılımı var diye düşünmüştüm ama bence hoş görünüyorsun,tebrik ederim Güle güle kullan canım tulumunu

nehircim
hoşgeldin cnm nasılsınn
özlettin kendinii valla yawww
geçtimi yogunluk?
iyidir banucum sen nasılsın aslında pek geçti sayılmaz ama vakit ayırmak istiyorum burarada yoğunlu iş bitmiyo bu arada bildirim yaptınızmı nasıl durumlar derya izmirde sanırım kim yapıyo bu hafta listeyi

Herkese iyi akşamlar :80: Keyifler Nasıl ?

Bugün ki menüm;

***Sabah: 1 soda, 1 dilim light tost ekmeği [yogurt sürülmüş],
***Öğlen: Ton Balığı, salata
*Ara1: yoğurt [pekmez ilaveli]
***Akşam: küçük bir porsiyon makarna [Sade], Salata, Soda

2 Lt su içtim. bugünlerde yeşil çay içesim gelmiyo sürekli soda içmek istiyorum :18:

Spor:1 saat yürüyüş

biraz az olmuş sanki sonra sıkılabilirsin ağır diyet yapıyorsun sanırım :126:

evdeki halimi birisi görse gülmekten ölür bulaşık yıkarken bacak hareketi yapmak sadece birisiydi inşallah canım şu kilolarımdan kurtulmak istiyorum :44: dün yediklerim biraz moralimi bozmuştu ama dengelemişse mutlu oldum geçte olsa

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
biraz az olmuş sanki sonra sıkılabilirsin ağır diyet yapıyorsun sanırım :126:

ben diyet yapmıyorum :44: sadece yediklerimi kontrol etmeye çalışıyrum çünkü diyetle verenlerin %75'i geri alıyo bende bu yüzden düzenli yeme alışkanığı kazanmaya ve yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum sadece sabah yediğim az diger öğünler normal hatta fazla bile geldi bugün. sabah canım pek istemedi o yüzden öyle yemiştim

Son düzenleme:

benim verdiğim kiloları geri alma sebebim karpuz değil emin ol
88,5 dan 77,5 ada karpuz yiyerek gelmedim çünkü karpuz daha çıkmamıştı ben diyete başladığımda
bide ben ayrıcalıklıyım çünkü emziriyorum karbonda almalıyım proteinde sebzede meyvede bugün karpuz yerim yarın et bahsettiğim karpuz diyetlerim teeeee bekarkendi
bide çok şükür milim milim uğraşmıyorum sağlıklı besleniyorum ve sağlık problemi yaşamadan öncesine kadarda bebeğimle hergün 1 saat yürüyüş yapıp evdede 20 dakika sporumu yapıyordum ve haftalık vermem gereken kiloyu veriyorum şu anda aslaaaa karpuz diyeti yapamam çünkü emziriyorum

menün çok güzel ama sabahla öğle arasına 1 porsiyon meyve eklersen bide yatmadan 1 bardak süt içersen yada 100 gr yoğurt yersen kan şekerin daha dengeli olur canım :13:

bendee bugün abartarak yedim yarından itibaren hizaya geçicemm
eşime dondurma al dedimm yarım yaglı diyede a.o.ç al dedim amaa acaip şkerli yiyemedimm

sema
senin ebeiş ne kadarlıktı

menün çok güzel ama sabahla öğle arasına 1 porsiyon meyve eklersen bide yatmadan 1 bardak süt içersen yada 100 gr yoğurt yersen kan şekerin daha dengeli olur canım :13:

1 haftadır menüm düzenliydi bu sabah 9:30 uyandım normalde 6-6:30 gibi uyanıyodum fazla uyuyunca biraz dengem bozuldu meyve konusunda haklısın biraz aksatıyorum her gece yatmadan süt içiyorum sütü çok seviyorum çünkü geçen gün bi yazı okumuştum yatmadan önce süt içmek uyurken de metabolizmanın çalışmasını sağlıyomuş :81:

En güzeli herşeyden dengelice az yiyerek ve sporla destekleyerek kilo vermek değil mi??Tabii ki tek besin grubuylada kilo veriliyor ki ben de çok denemişimdir yaz aylarında karpuz ve peynir olayını ve evet kilo verdiriyor yani ben de verdim.Ancak eski yeme düzenine geçince veya abartırcınca her halükarda geri dönüşü oluyor malesef...Hem emzirip, hem de bebeğine rağmen sporunu yapıp sağlıklı besleniyorsun İstediğin kiloya sağlıkla inmeni dilerim canım

bendee bugün abartarak yedim yarından itibaren hizaya geçicemm
eşime dondurma al dedimm yarım yaglı diyede a.o.ç al dedim amaa acaip şkerli yiyemedimm

sema
senin ebeiş ne kadarlıktı

Banu ben menümü yazmıştım artık günü kapattım diye ama itiraf ediyorum biraz önce senenin ilk dondurmasını yemiş bulunmaktayım hem de magnum karadutlu tamı tamına 297 kcal miş,yedikten sonra bakmış bulundum

ya var aslinda göbegime ve yanlarim ama kiyafetlerle kapatmaya calisiyorum....sagol canim,sende insallah hedefine ulasirsin ,zor diyet yapmak ama sonuc mutlu ediyor insani ,onun icin deger biraz sabirli olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…