bugunki menum
2 dilim uno lıght kepek ekmek
1kk peynır
1 katı yumurta
4 zeytın
yeşilcay
ara
yok
öğlen
1 kase yoğurt corbası yağsız
2 haslanmış baget
ara
1 avuc kıraz 4 erık
aksam
ufak kase bezelye
suanda bır avuc daha kıraz
su 2lt spor yok oğlumun pesınden kosturmam spor sayılmazsa:)
yorum alabılırmıyım?
harikasın. yola devamama bişey sorucam 1 kase bezelye??? haşlayıp sade mi yedin :26:
kizlar tulumum bu ama üzerine basenlerimi kapatacak derecede bir yazlik hirka gibi bisey alicam daha,penye gibi bisey mesela .resim icin bu hirkayi giydim simdilik....sizce nasil duruyor?
Eki Görüntüle 212202 Eki Görüntüle 212203 Eki Görüntüle 212204
slm kızlar nasılsınızzz
aylardan sonra geldim nihayet inş gelicem bundan sonra nasılsınız keyifler nasıl
hayır eve pişirdiğim cok cok az z. yagı ve kıymalı :26:
tesekkur ederım destegın ıcın
slm kızlar nasılsınızzz
aylardan sonra geldim nihayet inş gelicem bundan sonra nasılsınız keyifler nasıl
iyidir banucum sen nasılsın aslında pek geçti sayılmaz ama vakit ayırmak istiyorum burarada yoğunlu iş bitmiyo bu arada bildirim yaptınızmı nasıl durumlar derya izmirde sanırım kim yapıyo bu hafta listeyinehircim
hoşgeldin cnm nasılsınn
özlettin kendinii valla yawww
geçtimi yogunluk?
her zaman canım :)
hoşgeldiiiin sefalar getirdin.
Herkese iyi akşamlar :80: Keyifler Nasıl ?
Bugün ki menüm;
***Sabah: 1 soda, 1 dilim light tost ekmeği [yogurt sürülmüş],
***Öğlen: Ton Balığı, salata
*Ara1: yoğurt [pekmez ilaveli]
***Akşam: küçük bir porsiyon makarna [Sade], Salata, Soda
2 Lt su içtim. bugünlerde yeşil çay içesim gelmiyosürekli soda içmek istiyorum :18:
Spor:1 saat yürüyüş
her fırsatı değerlendiriyorsun.harikasın valla bulaşık yıkarken bacak hareketleri yapmak azminin bi göstergesi... umarım en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın canım... ve ayrıca yaptığın çarşı turu yediklerini dengelemiş bence. sıkıntı yok gibi duruyor
biraz az olmuş sanki sonra sıkılabilirsin ağır diyet yapıyorsun sanırım :126:
benim bildiğim kadarıyla kilo tutuyor.
verdiğin kiloları geri aldın mı şekerim?
almadıysan yine aynı diyeti yap canım.
böyle milim milim uğraşma derim sana.
88.5ten 77.5 e 1 ayda karpuz diyeti yaparak mı geldin canım
Herkese iyi akşamlar :80: Keyifler Nasıl ?
Bugün ki menüm;
***Sabah: 1 soda, 1 dilim light tost ekmeği [yogurt sürülmüş],
***Öğlen: Ton Balığı, salata
*Ara1: yoğurt [pekmez ilaveli]
***Akşam: küçük bir porsiyon makarna [Sade], Salata, Soda
2 Lt su içtim. bugünlerde yeşil çay içesim gelmiyosürekli soda içmek istiyorum :18:
Spor:1 saat yürüyüş
menün çok güzel ama sabahla öğle arasına 1 porsiyon meyve eklersen bide yatmadan 1 bardak süt içersen yada 100 gr yoğurt yersen kan şekerin daha dengeli olur canım :13:
benim verdiğim kiloları geri alma sebebim karpuz değil emin ol
88,5 dan 77,5 ada karpuz yiyerek gelmedim çünkü karpuz daha çıkmamıştı ben diyete başladığımda
bide ben ayrıcalıklıyım çünkü emziriyorum karbonda almalıyım proteinde sebzede meyvede bugün karpuz yerim yarın et bahsettiğim karpuz diyetlerim teeeee bekarkendi
bide çok şükür milim milim uğraşmıyorum sağlıklı besleniyorum ve sağlık problemi yaşamadan öncesine kadarda bebeğimle hergün 1 saat yürüyüş yapıp evdede 20 dakika sporumu yapıyordum ve haftalık vermem gereken kiloyu veriyorum şu anda aslaaaa karpuz diyeti yapamam çünkü emziriyorum
bendee bugün abartarak yedim yarından itibaren hizaya geçicemm
eşime dondurma al dedimm yarım yaglı diyede a.o.ç al dedim amaa acaip şkerli yiyemedimm
sema
senin ebeiş ne kadarlıktı
Süheyla maşallah sana.Ben ilk defa gördüm senin fotonu hep göbeğinden şikayet edince bende orantısız kilo dağılımı var diye düşünmüştüm ama bence hoş görünüyorsun,tebrik ederimGüle güle kullan canım tulumunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?